Itt vannak az új kormánydöntők


Nem tudom, ki hogy van vele, de volt abban valami nagyon szép, amikor vasárnap éjfélkor a lúzerek kiálltak egymás mellé az emeszpé-színpadra, hogy értékeljék azt a durva pofára esést, amit a választások hoztak el számukra. Ott álldogáltak arcukra fagyott mosollyal és nekiláttak megmagyarázni a lényegében megmagyarázhatatlant.

Nem nagyon ment, de azért próbálkoztak.

Természetesen mindenki hibásnak találtatott. A rendszer, a nép, aki elment, aki otthon maradt és persze, és legfőképp, az a rengeteg fasisztanáci, aki képes volt a radikálisokra szavazni. Csak ők, az elvtársak nem hibáztak sehol sem, mert ők mindent megtettetek azért „hogy az országot egy modern köztársasággá tudják alakítani.” Mindent. Csak a primkó magyaroknak ez nem kellett. A tudatlanoknak, a felvilágosulatlanoknak, a pusztabunkóknak, akik nem képesek megérteni, nem képesek felfogni, hogy Magyarországon csak és kizárólag akkor van demokrácia, akkor van aranykor, ha az országot a balliberáltak igazgatják.

Már-már kezdett a legmélyebb mélységekbe esni a hangulat, amikor Ferenc lépett a mikrofonhoz és a csüggedt elvtársakba egyszerre visszaköltözött a remény:

Ez a kormány jó eséllyel, jelentős fordulat nélkül nem fogja kitölteni a következő ciklust. Ha rajtam múlik akkor ezért mindent meg fogok tenni. Nem kívánom Magyarországnak, hogy a következő választás ezerkilencszáztizennyo.., kettőezertizennyolcban jöjjön el.
Nem kívánom, mert ez egy zsákutca. És ha ez egy zsákutca, akkor minél korábban visszafordulunk, annál korábban kiérünk belőle. Persze nyilván tiszteletben fogjuk tartani a választók döntését, de ez nem azt jelenti, hogy első naptól kezdve nem fogjuk a legkeményebben kritizálni azt az utat, amit ez a kormány és a választók egyelőre többsége választott.


Feri megdönti a kormányt. Azzal a másik három agyhalottal karöltve, aki még a DK színeiben a szocik hátán bejutott a parlamentbe.

Ők így együtt.

Az új kormánydöntők.

Akkor hát gyerünk! Húzzatok bele! Rendületlenül tovább a gyurcsányi úton!

Idióták.

4 kommentek:

Karina írta...

Ezek soha a büdös életben nem fognak megváltozni! Tovább feszitik a húrt és mindent a fasisztázással, rasszistázással , akarnak elintézni. Például én még nem hallottam egyiköüktől sem,( Bajnai, Gyurcsány, Mesterházi ) hogy bocsánatot kérünk magyarok, amiért mindent " elprivatizáltunk,eladtuk az országot, a rendszerváltáskor másfélmillió munkanélkülit gyártottunk. Ezek miatt tart ott az ország, hogy egy csomó ember még mindig lakás és munkanélkül van! Azt gondolják a segélyezésekből és a süket dumából, úszitásokból, meg lehet élni az embereknek.Mi volt a programja most is a" baloldalnak?" Orbánt leváltani mindenáron és majd mi ülünk a helyébe a haverjainkkal együtt, ha ez sikerül akkor minden szép és jó lesz!. Elmentek vidékre és ott a sajtószabadsággal, a demokrácia deficittel, és az őket "elnyomó" Fidesszel kampányoltak! Ha annyira elnyomná öket a Fidesz már nem is léteznének, nap mint nap csak Gyurcsány, Bajnai, és Mesterházi volt látható, hallható, az összes "ellenséges, sátáni, Fideszes" elektrónikus sajtóban és TV-ben, rádiókban. Persze az az igazság, ha nem ez a balliberális bagázs van hatalmon, azt gondolják, holnap már nem fog felkelni a Nap! Elvtársak ! Ébresztő! Ezek a brossúra szövegek ma már nem aktuálisak,idejét múltak! s főképpen nem azoknak vigasz akiktöl az utolsó kis pénzecskéjét, tyukocskáját ellopják,s még jó ha agyon nem verték őket!..Ébresztő, eltelt huszonnégy év, és csak rosszabb lett minden, a legtöbb európai országnál, kisebb a jövedelmünk rosszabb az életszinvonalunk (itt nem a politikusokra gondolok, hanem magunkra magyarokra) és sokszor azon csodálkozom, hogy a ballibes megmondó emberek, újságírók, miért akarják még ezeket a" nimandokat" mégmindig a nyakunba tolni. Alig lett vége a választásoknak már is tüntetnek az" Áldozatok a második világháborúban" szobor felavatása miatt. Megint találtak valamit, hogy a magyar embereknek ne legyen nyugta és piszkálhassák őket.. Hogy is van ez? Ha jól tudom, ez a szobor nem csak a zsidó áldozatokról szól. Ez a szobor minden II. világháborúban meghalt, elesett,elhurcolt áldozat emlékére lesz felállítva. Talán már ott tartunk, hogy a magyar hösökröl, polgári áldozatokról meg sem lehet magyarországon emlékezni? Mi van már itt? Börtön fog járni azért, mert most nem csak azsidó áldozatokról emlékezünk meg, ha jól tudom ők is magyar zsidónak vallják és vallották magukat? Vagy nem? Aki, elesett mint magyar katona, külföldi bombák végeztek vele mint egyszerü polgárral, a lerombolt házak alatt maradt, vagy elhurcolták a németek, vagy a ruszkik, az szerintem mind, mind Áldozat, ha zsidó ha keresztény.. Örülök neki, hogy a Fideszes kormány nem csak sok "ballépést követett el" az elmúlt négy év alatt, hanem néha akadt egy-egy jó cselekedete is. Ezt a szobrot annak tartom és szeretném még megélni (bár öreg vagyok) hogy láni fogom a minden Áldozat emlékére felállitott emlékmüvet! De aki kifogást emel ez ellen annak azt üzenem, amit a" baloldal nagy fia"mondott : el lehet innnen menni!

Anna írta...

Gy. "úr" és társai néhány dolga hiába évült el, folyamatos bűnelkövetésük miatt simán el lehet őket ítélni. A vörös szavazók egyébként újból kitettek magukért, mert olyan levitézlett, régiek nyertek fölényes többséggel a hagyományos pesti kerületekben, hogy vasárnap este 11 óra tájban majdnem a guta ütött meg.

NSP írta...

Nono, nem biztos, hogy idióták. Demagógok, hazugok, az tény. Viszont erre a két dologra a nép nagy része vevő, mint azt az utóbbi évtizedek mutatják. A népnek az a része idióta, amelyik rájuk vagy a Fideszre szavazott. Azok tényleg idióták.
Mert ők a hosszúorrú "demokratákra szavaztak, s mint tudjuk: a demokrácia az, amikor a sok hülye mondja meg a kevés okosnak, hogy mit csináljon.

Névtelen írta...

Fletót szeressétek egy kicsit jobban :)
Még legalább addig míg leküzdi őket egyszámjegyűre , aztán mehet a vigyorgóba.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló