Akkor lehet hogyhivjákolni tovább


Na.

Csak helyre állt a világ ”rendje”. Mert azért az mégse járja, hogy az ember fiát megbüntessék pusztán csak azért, mert közpénzből itt-ott hogyhívjákolt kicsit. Magyarországon lehet hogyhivjákolni. Immár bírósági döntés is van róla.


Tegnap a nagy narancsos elszámoltatás jegyében a Pesti Központi Kerületi Bíróság elsőfokú ítéletében minden vádlottat felmentett a Hunvald–Weinek-ügyben. A vád szerint, amit a bíró nem talált bizonyítottnak, az elvtársak és a borzasztó szabad demokraták 2007–2008-ban szükségtelen, jobbára nem is teljesített szerződések nyomán havi több százezer forintos tanácsadói díjakat fizettettek egymásnak, amivel potom 50 millió forintos kárt okoztak.

Így megy ez.

Ha még emlékszik valaki, ez volt többek között az az ügy, aminek a kezdetén Hunvald elvtárs felhívta Zoltai Gusztávot, a Mazsihisz ügyvezető igazgatóját, hogy sikálja már el az ügyészségen a dolgot, mert így „nem lehet normális hogyhivjákolni.”

És Guszti bácsi elintézte. Mert Guszti bácsinak tök mindegy, hogy ki van kormányon, Guszti bácsinak tök mindegy, hogy kit kell felhívnia, hogy mikor kell sikálnia, mert Guszti bácsinak és az általa igazgatott szervezetnek eddig minden regnáló kormány csontig benyalt. De Guszti bácsi keze elér a bíróikig, az ügyészekig is. Mert ott is Guszti bácsi és az ő fajtársai tartják kezükbe a szálakat.

Az gyanútlan szemlélődő pedig csak nézi a tévében híreket, nézi, ahogy Hunvald teli pofával vigyorogva hallgatja az ítéletet, nézi, ahogy a szegény, ártatlanul meghurcolt politikusok a tárgyalás végén kivonulnak a tárgyalóteremből. Aztán elmélázva, a távolba nézve maga elé mormol:

Elmentek ti a fideszestől, emeszpéstől, mazsihiszestől a bús picsába!

3 kommentek:

Névtelen írta...

Sajnos mindig ez a vége. Hunvald vagy Hernádi egy kutya. Mentoraik : egyik, másik, magasabban ül még a siratófal tetejénél is. Most van itt az ő idejük. Semmi nem tart örökké.

ProliProfil írta...

Kedves gabeebee

Az utolsó mondata nem eléggé karakteres. A küldés irányával és a hely megválasztásával nem értek egyet. Minimum Gulágot érdemelnének...

Ernő írta...

A szabadkomuvesség igazi arca (http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=video&v=147) Ennek a végén a Talmudból vannak idézetek. Találós kérdés: most melyik idézetet alkalmazták?

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló