Rejtett erőforrás


Szerdai hír: a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cibakházán ismeretlen elkövető(k) kirabolták és brutális kegyetlenséggel agyonverték a község közszeretetnek örvendő 72 éves római katolikus lelkészét. Most, szerdán este még nem tudjuk biztosra az elkövető kilétét, de a környékbelieknek az interneten olvasható tájékoztatásaiból, az erősen cigányfertőzött területből, a kirabláshoz amúgy felesleges brutalitásból, az „öregezés” nevű új fogalom ismeretéből mindenki arra gyanakszik, hogy mint újabban szinte naponta, most is Orbán rejtett erőforrásával állunk szemben.


Hogy az esetről egyáltalán mit is lehet gondolni, nem részletezem. Mindenkinek lényegében ugyanazok a dolgok jutnak eszébe. A számtalan netes kommentben azonban egy szemponttal eddig még nem találkoztam, és arra szeretnék kitérni.

Ez pontosan a rejtett erőforrási jelleg. Csak nem az ország rejtett erőforrása, nem is Orbáné, hanem valaki másoké.

A mostanihoz hasonló bestiális és vérlázító esetek előbb vagy utóbb kiverik a biztosítékot. Nem is kell, hogy az egész ország fellázadjon, mert arra a jelek szerint még sokáig hiába várunk. Elég, ha lokálisan elszakad a cérna, és tíz-húsz energikus ember hirtelen rendet rak valamilyen aktuális helyi ügyben. Vagy ha mondjuk egy rendőr elfelejt gyávának lenni, mint arra már akadt is példa Szlovákiában. Vagy ki tudja, milyen egyéb formában kiszabadul a szellem a palackból.

Gondoljuk végig, milyen folyományai lennének – és reális esély van rá, hogy lesznek is – egy ilyennek.

Amíg higgadtan végiggondoljuk, felhozok egy másik témát, amely látszólag nem tartozik ide. Ez pedig nem más, mint a világ csúfjára pofátlanul ”baloldalnak” hazudott maszopszadeszes ellenzék töketlenkedése.

Hosszú időn át szilárdan meg lehettünk győződve, hogy a különféle csoportocskáiknak és klikkjeiknek a marakodása csak színjáték, vagy legfeljebb csak pozícióharc a majdani húsoskondérhoz szóló jobb sorszámért, és mihelyt valóban közeledni kezd a 2014-es országgyűlési választás, vezényszóra egységesülnek, dehogyis adva meg a Fidesznek azt az óriási előnyt, hogy önként és dalolva felszalámizzák saját magukat.

Mostanra azonban elfajult a marakodásuk, és komoly formában felmerült a lehetősége annak, hogy külön-külön lehúzzák magukat a klozetton. Nagy puszit érdemel ennek a helyzetnek az előidézéséért a Pojáca, de a többi paprikajancsi is megtette a magáét benne.

Hozzáadódik ehhez a maszopszadeszos holdudvar elkopása. Személy szerint legtöbbjük megvan még, de mgöregedtek, elkoptak, lecsörömpöltek, unalmassá váltak. Ma más a kása, Mása – mondaná Alfonzó.

Közben Orbán és csapata is nyomul a maga sokszor gyermeteg és átlátszó módján a közvélemény megdolgozásában, és a meghülyíthető vakegerek egy részét a jelek szerint el sikerül szipkázniuk a maszopszadesztől.

Tehát jelen állás szerint mindinkább felsejlik az a jövő, hogy nem lesz kormányváltás. Házmesteryvel, a Pislogival és a Pojácával bukta várható George Soros, a Süddeutsche Zeitung, az amerikai külügyminisztérium és a demokráciáért aggódó összes többi fajzat minden mesterkedése ellenére.

Úgy, hogy ezt hónapokkal előre látni lehet majd.

Tűrhetik ezt azok, akik a judapesti Belvárosban annyira reszketve vágynak a politikai hatalom visszaszerzésére és a kivételezett egzisztenciáik visszakapására, miután nagy keservesen kiböjtöltek négy évet? Kibírják még újabb négy évig? Dehogy.

Hanem spekulálnak.

Ha választásos úton nem megy a visszaszerzés, akkor esetleg másképp is lehet.

Ezt mostanra már végigspekulálták.

Csak ürügy kell a demokrácia megvédésére, a fasizmus elleni aktív fellépésre, egy arab tavaszra.

A terep már úgyis elő van készítve. Orbán Magyarországára a Napsugaras Nyugat úgy tekint, mint egy marék kukacra, hála az elmúlt évek háttérből vezérelt médiamoslékoskodásainak. Egyre elfogadhatóbb számukra valamiféle beavatkozás, például a kardot rántó Heller Ágnes Szipirtyódivízió mondjuk cirka húszezres utcai ”forradalmának” aktív támogatása.

Csak gyutacs kell hozzá. Harci gáz helyett például egy szépen felfújt ”cigánymészárlás”.

Aztán már oda lehet tenni a Libást a trónra választási cirkusz nélkül is.

A pár ezer bátor, valóban fellépni merő nemzeti radikális hazafit kajakból lenyomják (mert ”terroristák”), ne legyen illúziója senkinek.

Mindez persze spekuláció. De szerintem van reális alapja. Lehetséges ez a forgatókönyv.

Nem mondom azt, hogy ne lincseljünk aljas rablógyilkos cigányokat. Azt sem mondom, hogy igen. Az általános helyzet elfajulóban van, a cibakházi bestiális lelkészgyilkosság is egy stáció ebben, és belátható időn belül úgy alakulhat – főleg itt nálunk Kelet-Magyarországon, hogy semennyire nem számít, ki mit mond, hanem elszabadulnak az indulatok.

Az pedig senkinek sem lesz jó. Nekünk nemzeti radikálisoknak sem, hiába hiszik némelyek. A fentiek miatt.

Ne legyen igazam.

12 kommentek:

Unknown írta...

Akik a színfalak mögött rejtve szövögetik a terveiket az általuk droidnak tartott nép által teremtett javak kisajátítására, és akik lassanként előtünedeznek a számukra nem tetsző események miatti tűzoltások okán, régen kifundálták ezt. Ha nem tévedek, ez a projekt legalább a rendszerváltásnak hazudott események óta tart, de az átlagember számára sokáig rejtve zajlott. Az az igazán aljas benne, hogy nincs látható megoldása. Legalábbis olyan, amelyik nem torkollik automatikusan a "demokrácia" védelmére létrehozott fegyveres diktatúrába.
Kétségtelen, hogy csak rossz választásaink vannak. Ha tűrünk, az öregeink elfogyta után fiatalabb kifosztható, legyilkolható réteg után néz majd az a mesterségesen létrehozott siserehad, amely egyre népesebb és egyre bátrabb. Ha nem tűrünk, akkor az ugrásra kész háttérerők megfosztanak bennünket állami önállóságunk utolsó maradványaitól is. Akár a NATO-erőket is bevonultatják, csak "biztosíthassák a rendet".
Keserves ez.
Számunkra az Új Világrend semmi jót nem ígér.

Gondor4 írta...

Hát akkor hozassunk homokot,ássuk be magunkat.Remegve várjuk,mikor kerülünk sorra.Ha minden a cionisták érdekeit szolgálja,tegyük nekik könnyebbé.Engedjünk be még több levetett külföldi szennyet,hátha nem veszi észre a panelproli a semmittevést.Az egytérfélen játszó kétpályások hihetetlen erőfeszítéssel teszik a semmit.Azon kívül,hogy a politikának nevezett ocsmányságaik alatt évek óta egymás felé bökött ujjal acsarkodnak,a még több csalás,sikkasztás és lopáson kívül bizony nem tesznek semmit.Azért vigyázzunk,mert a politikus mindent ígér,de nem felejt semmit.Soha,egyetlen egy kormány sem védte meg a magyar lakosságot sem a zsidótól,sem a cigánytól.Mégsem jött létre a Magyar Gárdán,/ régebb a csendőr/,a Betyárseregen kívül védelmi egyesület...és mi történt?Hagytuk,hogy tönkre tegyék őket a zsidók.Nincs értelme panaszkodni.....Putrisodunk..nekünk az is jó lesz.

Névtelen írta...

Amíg nem mondjuk ki az igazságot, addig nincs megállás! Ki kell mondani, hogy nem orbán dönt, mert ő is csak egy paprikajancsi, mint az elődei! Azt is, hogy a egyre aljasabb perez-féle honfoglalók biológiai fegyverként alkalmazzák és uszítják a cigányokat a Magyarra! Miért is? Mindenki tudja a zsidó térhódítás egyre aljasabb erőszakosabb módszereket alkalmaz!Nem csak nálunk, hanem az egész világon! Ha nem teszünk ellene, Palesztinok sorsára jutunk, hiszen ott ők "helyben vannak, és útban is a saját hazájukban! Mi is úzban vagyunk, hiszen perez elnök elárulta, megvásárolta Magyarországot! Kitől is? A Magyar parlamentbe betolakodott zsidóktól, tehát a régi trükkel. "Csellel és erőszakkal foglaltuk el Kánaán földjét az őslakósoktól"! Ugye, nem sokat változott a sátán tulajdonsága! Csellel és erőszakkal törvénykeznek a Magyar parlamentben a Magyarok felett, miközben a saját törvényeiket a talmudot követik! Amit felemeljük a hangunkat, tekintetünket, azonnal olyan nyilasnácifasisztázásba kezdenek, hogy felhallatszik a holdig! Ha mi rasszisták és fasiszták vagyunk, ők mik, ha megnézzük, napjainkba mit , és milyen aljasságot követnek el, az otthonuktól megfosztott Palesztinokkal szemben. Foszforbombák és egyebek, hullanak rájuk, mint a záporeső! Nálunk, a cigányok dolga ez és minden lehetőséget megragadva a kettős-mércés zsidó érdekek, és maguknak írt törvényekkel, kimentik őket. Igen ki kell mondani, ez itt Magyarország, és a Magyar törvények vonatkoznak mindenkire aki ezen a földön lélegzik! Nincs vendégjogon túli kedvezmény, sőt parlamenti képviselet sem, ha tolvajokat, gyilkosokat, és banki uzsorásokat képviselnek a gazda nemzet ellen! Jó példa Putyin elnök kifakadása is, amikor kijelentette, "ezt itt Orosz ország..." BIZONY! Ez itt MAGYARORSZÁG! Akinek nem tetszik mehet, amíg teheti!!

Névtelen írta...

Minden nagyon jól halad Magyarországon! Magyarország jobban teljesít!
Töretlenül és dinamikusan nő a szegények száma, mára a 4 milliót is jócskán átlépte. Volvó és Mercedes buszok és Siemens, valamint leselejtezett amszterdami villamosok járnak (Credo és NABI helyett), a jövedelmek akár az EU átlag 1/4-ét is elérhetik, a közbiztonság pedig nagy és biztos léptekkel halad a megszűnés felé. A rendőrséget, amelyik a büntetés behajtáson és vegzáláson, tömegoszlatáson kívül semmi másra nem alkalmas, felváltotta egy talán nemzet ellen létrehozott állig felfegyverzett, kitűnően kiképzett harci alakulat.
Oda érkeztünk el a pozitív diszkriminációval, hogy országunk legjelesebbjeit nyugodtan megölhetik a "fiatalok", "beilleszkedni vágyók" és "rejtett erőtartalékok", hiszen őket 1-2 év börtön nem riasztja el. A "magyar bíróság is "ragyogó példával" jár elöl, még a rendőrnő megerőszakolója és brutális rablógyilkosa sem kapott életfogytot, mert vannak "személyiségi jogai"...
Egy álságos, álszent, értékeket megcsúfoló, hazaáruló, nép- és nemzetellenes, undorító politikai rendszer jött létre hazánkban.

fürge csiga írta...

A Soros által képviselt sötét erők nem csak a magyar "baloldal" mögött vannak, hanem a narancs tábor mögött is; nekik elvileg mindegy, hogy melyik tábor "győz", de azért kell több tábor, hogy meg lehessen rendezni a demokrácia nevű színjátékot. Ami a Jobbikot illeti, ne gondolja senki hogy ez egy valóban független "nemzeti" párt, mert akkor bizonyára már rég ki lett volna p@csázva a kurucinfo (a Jobbik nagy támogatója) az amerikai szerverbunkerjéből. Jelenleg Magyarországon nincs olyan párt, amely madzagait ne valamelyik idegen hatalom rángatná, legyen az az USA, Izrael, Oroszország vagy a nemzetközi bankárkaszt aki uralkodik a nyugati világ jegybankjai felett. Egyébként a Jobbikra minden bizonnyal szomorú sors vár: vagy ő is egy fideszes pótkerék lesz mint a kdnp vagy be lesz tiltva attól függően hogy jövöre képes lesz 2/3-os maradni a narancshatalom vagy sem (ha igen, a Jobbikra már nem lesz szükége, ha pedig nem, akkor a Jobbik jó lesz neki pótkeréknek).

Névtelen írta...

>Ne legyen igazam.

Nem is lesz.

fürge csiga írta...

Szerintem elég fura az elmélet, miszerint valakik arra akarják felhasználni a cigánybűnözés által keltett ingereket, hogy valamiféle új-Rákosy diktatúrát vezessenek be a jelenlegi "szoft" (azaz ál-nemzetieskedésre alapuló) narancs rendszer helyett. Ha már összeesküvésről van szó, sokkal érdekesebb elgondolkodni olyasmin, hogy miközben csak egy rongyos-filléres költségvetése van most az országnak, vajon miből van hírtelen sok száz milliárd olyan mega cuccokra, mint több focistadion felépítése (valóban minden ami kell pár év múlva az itthoni EB-hez), az önkormányzatok adosságának az átvétele, az EON visszavásárlása vagy a devizahitelek jórészének a visszavásárlása a bankoktól? Nyilvánvalóan csak új hitelekből lehet mindezt megvalósítani, azaz olyan méretben készül a kormány tovább eladósítani (államkötvény aranyeső) az országot, amit nem hogy nem lehet már soha visszafizetni, de még törleszteni sem. Vajon kik hajlandók ennyi államkötvényt venni egy legatyásodott országtól (ezt ugyan sejtjük) és főleg milyen számításból?

fürge csiga írta...

Ha már összeesküvésről van szó, felmerülhet a gyanú, hogy azok "veszik" a magyar államkötvényeket, akik nem csupán a magyar termőföldet szerzik most meg magyar stróman nagybirtokosokon keresztül, hanem -ami még fontosabb számukra- tovább akarják felmorzsolni a létező európai államokat. Ezek az erők dolgozhatnak most például Katalónia és Moldova "autonomizálásán", de ugyanúgy Székelyföld autonómizálásán is. Ezeknek az erőknek sok pénzt érnek olyan kormányok, akik hajlandók aktívan besegíteni ilyen felmorzsolásokban aminek eredményeként még gyengébbek lesznek az európai perifériás államok, vagyis még könnyebb lesz őket birtokba venni és tartani.

ProliProfil írta...

Igen, a cikkben említett forgatókönyv létezhet. Nagyon jellemző lenne a mögötte rejtőzködő erőkre, így ment ez mindig, az "őszirózsás forradalomtól" kezdve napjainkig.
De az is biztos, hogy létezik még több más alternatíva is. Amelyek, legalább ennyire aljasak, mocskosak. Biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő időben bevetésre fognak kerülni. Példaként egyet említenék, igen friss.
Már körvonalazodnak az újabb, a régi ezerszer leszerepelt mellett porondra lépő holoszivattyúk körvonalai, és a kifizetett milliárdoknak a levajazott csatornái. Lézer Orrpolipos Jani evvel kapcsolatban kifejtette : hogy nincs joga senkinek sem, ezeknek az újabb sarcoknak a jogosságában kételkednie, hiszen ártatlan gyermekekről van szó.

(Természetesen! - mondta, ártatlan gyermek, csak zsidó származású halt meg ezen holokausztos időkben. Sőt, késöbb is. Mindörökké. A magyar gyermekek mindig, mindannyian, eleve fasisztaként, rasszistaként, antiszemitaként születtek. Ezért is kell nekik egész életükben "hálapénzt" fizetniük, az "igazi ártatlanok" felé. Ez ma Jani hitvallása, most ezért jár a legvastagabb 30 ezüstpénz.)

A legnagyobb csapás - mégsem az ilyen és ehhez hasonló hatalmi játszmák, a cionkomcsi martalócok kabaréja, és a lézershow joav, aljas "business"szagú elméletgyártása - a magyar népre, annak jövőjére(?).
Hiszen, a kétpárti hatalomgyakorlás modellje előállítatott az elmúlt húsz évben, és kiválóan működik. Végül is mindegy, hogy orbánista hazaáruló cionimádók, vagy kőkemény cionkommunisták kormányoznak. A magyar kormány rúdját a valóságban a Közel-Kelet egyetlen "demokratája" tartja a kezében. Ezen marok, és a kormányrúd közé nem tud senki éket verni, vagy beférkőzni.

A legnagyobb veszély, hogy a még bőrszínükben magyarnak kinéző, ám viselkedésükben semmi erre utaló tulajdonsággal nem rendelkező agyatlan (kilúgozott, átmosott agyú) magyarországi lakósok száma mára már olyan mértéket öltött, hogy a cionista hatalomnak minden előzetes elképzelése beváltnak látszik. A cionisták szinte, nem képesek növelni a magyar nép ellen elkövetett provokációik brutalitását, és azok ismétlődési gyakoriságát annyira, hogy a "tömeg", akárcsak felhördüljön.
A "magyarok" önző érdektelensége saját nemzetük esetében, a "JÓL TELJESÍT" kitüntető címét (ez a legvalószinűbb orbáni teljesítési lehetőség)nyeri el naponta, o.v. és bandája cinikus röheje mellett.
Ez, a szellemi (és testi) tunyaság, és a nemzettel szemben tanúsított teljes érdektelenség az, ami eleve reménytelenné teszi Magyarország jövőjét.

Hakenkreuz írta...

"De szerintem van reális alapja."

nincs reális alapja, mert a kormányzati döntés alapján jövőre holokamu-emlékévet szervező zsidesz, a likud testvérpártja, az EU diktátumainak és direktíváinak a leghűségesebb kiszolgálója.

2012-ben helytartói buzgóságukban egészen 1,8%-ra vitték le a hiányt (holott Brüsszelnek elég lett volna 2,9% is) a magyar történelem legnagyobb (a bokros-csomag háromszorosa) megszorítása árán.

A számok alapján a zsidesz a magyar történelem legnagyobb zsarnoka, fölülmúlva a maszopszadesz legnagyobb teljesítményét is.

Ami a cigánymészárlást illeti: mindenki tudja hogy a cigányok egyre többen lesznek és szaporodnak, mint a tetvek. Tehát egy pár reakció igazából csak idő kérdése. Teljesen természetes, a magyar ember legendásan tűrőképes de a mocskos cigány megtesz mindent, hogy elűzze, kizsarolja, csicskáztassa, megölje a magyart. Tehát teljesen érthető, ha egy-két tettrekész csapat úgy dönt, hogy ők inkább ezt nem tűrik tovább, hanem rendet raknak a környéken.

Ami a házmesterit és pislogit illeti: pont az a lényeg fogjátok már föl: maszop, fidesz: jin-jang. Az egyik feltételezi a másikat. ebben a "konfliktusban" választani olyan, mint hogy a mekibe' vagy a börgerbe' eszed ugyanazt a fogyasztói szemét gyorskaját.

Egyébként sem rettegni kell, hanem fölkészülni. Kaja, fegyver, stb. Rövidesen eljön az ideje, hogy használni kelljen.

"A pár ezer bátor, valóban fellépni merő nemzeti radikális hazafit kajakból lenyomják (mert ”terroristák”), ne legyen illúziója senkinek."

Kurvára nem mindegy, hogy azoknak a hazafiaknak mi van a kezükben. Mert ha pl. AK-47, akkor mindjárt más a leányzó fekvése. Nem csak a tüntetésekben meg a félpályás útlezáró bohóckodásokban lehet gondolkodni. Az ilyen baromkodások ideje lejárt.

Egy dolgot kell itt észrevenni: a hazafi kész meghalni a hazájáért; vajon a csicskarendőr képes meghalni a havi 120 nettójáért? Ennyit erről.

Nem kell mindjárt beszarni. Hamarosan eljön a tettek ideje.

Karina írta...

A Tasz-tól szeretném megkérdezni, ha Renátóék gyilkolásznak, olyankor hol tetszenek lenni?

kistutyi írta...

Azt, hogy Soros a fő sz.rkeverő a liberális és balnak, majd jobbnak nevezett Fidesz oldalon, az egyértelmü.(Orbánt is ő küldte angliába, felfuttatása már akkor eldölt) Sok pénzt fordit Soros és kompániája arra, hogy ne legyen Magyarországon békesség illetve a bibsik uralkodjanak itt. Ki merte, meri még ma is, a 2006-os felkelésnél a magyarokat csőcseléknek, lumpenek nevezni,összeveretni, rugdaltatni, szemkilövetni, ha nem a Soros által támogatott bagázs? Ennek a társaságnak tök mindegy hány szerencsétlen magyar embert rabolnak ki, ölnek meg a cigányok nap mint nap akkor is nekik kell adni a támogatást nem pedig az áldozataiknak. Hazugság és álszent itt minden! Amikor Gyöngyösi meg merte kérdezni a"demokratáktól "azt, hogy miért ülnek a parlamentben még ma is kettős állampolgárságu zsidó képviselők, az volt rá a válasz, hogy kicsőditettek több ezer embert az utcára( Hit gyülekezet) ahol" Együtt Jeruzsálemért" c. heppeninget tartottak és nemzetiszinü zászlókkal hadonászva követelték a Jobbik betiltását. Ilyen és ehhez hasonló válaszokat kapnak Jobbikos képviselőink az ászent , fölényeskedő Kövér féle házelnöktől, ha a felvetett téma vagy kérdés nem felel meg a "főméltóságnak". Még jó, hogy a parlamentet nem tilja be! Ezért vallom, , mindegy hogy melyik oldalt választjuk az egyik ránk szabadítja a rendőrséget, mellesleg a másik is, lásd az intézkedéseiket a cigányok és a rablók ellen," két hét alatt itt rend lesz" és szép lassan átadja a hatalmat a bibsiknek. Ezért irom örökké ne a Jobbikot piszkáljuk és akarjunk örökösen újjabb "nemzeti" pártokat alapítani, igen, biztos, hogy nem hibátlanok, de ki az? Gondoljunk bele mennyi munka fekszik abban a sok szervezésben,meggyőzésben, hogy,az igazi nemzeti oldalra tudtunk állítani. közel egymillió embert (remélem a választásig több lesz)! Azért még nem a Jobbik raboltak ki és nem Ők árusították k i ezt az országot, ez lebegjen mindig a szemünk előtt!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló