Ferenc újra a házfalakon


Nyár, kánikula, ragadós forróság. A gyanútlan szemlélődő aléltan rója a városban a métereket, amikor a következő sarkon befordulva döbbenten tapasztalja, hogy egy órásplakátról Ferenc néz vissza rá azzal idétlen pojáca vigyorral az arcán, ami olyannyira a sajátja.

Igen, Ferenc és az ő nagyszerű pártja úgy gondolta, hogy most, így augusztus elején jött el az ideje a legújabb vizuális környezetszennyezésnek. „Mától óriásplakátokon látható Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Az akció célja kettős. Egyrészt összefogásra szólítja fel az ellenzéki pártokat, ezért a felirat: Összefogással a Köztársaságért, másrészt még erősebben meg kívánjuk ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel” - mondta Molnár Csaba, a párt ügyvezető alelnöke tegnap azon a sajtótájékoztatón, ahol útjára indították az akciót.


Nem kétséges, hiánypótló ez a kampány. Arról már nem is beszélve, hogy az egészről már itt az elején süt, hogy valami kavarc van a háttérben. Molnár Csaba ugyanis azt is közölte az érdeklődőkkel, hogy az országban több mint ötszáz darab plakátot terveznek kitenni, ami a pártnak nyolcmillió forintjába kerül. Nem kell se matematikusnak, se közgazdásznak lennünk ahhoz, hogy a nyolcmilliót elosszuk ötszázzal. Az eredmény 16 ezer forint, ami tekintve a plakát nagyságát, a kihelyezés és a plakáthely költségeit, nem tűnik elegendő összegnek. Bár mondjuk az is lehet, hogy Simicska ingyen adott nekik helyet, mondván az a kampány, amit Gyurcsány csinál, a narancsoknak bőven megér ennyit.

De lendüljünk túl ezen a kis apróságon, mert Molnár elvtárs szövege, amit az akció indoklásaként elmondott, szintén megér egy bekezdést. „…meg kívánjuk ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel” – áll a közleményben. Ergo, úgy látszik, hogy a belső felmérések szerint, a régi emeszpés agyhalottak zöme még mindig nem tudta felfogni, hogy Ferenc már egy új gyülekezetben osztja az észt. Így valószínűleg nekik szól ez a plakátosdi, meg azoknak az idiótáknak, akik még esetleg azon vacillálnak, hogy melyik balliberált brigád mellé tegyék le a voksukat.

Hogy a kampány mennyire lesz sikeres, a következő közvélemény-kutatásból valószínűleg kiderül, de azért Molnárék helyében nagy reményeket nem fűznék hozzá. Szerencsére, azért mára már eljutottunk oda, hogy Gyurcsánynak nem az ismertséggel vannak gondjai, hanem épp ellenkezőleg. Ma már az emberek döntő többsége pontosan ismeri és tudja, hogy mit várhat a táncoslábútól.

Egyébként meg Gyurcsányék összefogásra való felszólítását nyugodt szívvel támogathatjuk. Mert valóban össze kéne fogni őket.

Az összeset.

Aztán úgy harminc évig egy cellában együtt is tartani…

11 kommentek:

Névtelen írta...

Összefosással a demokráciáért....

Névtelen írta...

milyen jót kacagtam a végén:))) támogatom

kistutyi írta...

Ime itt van az MSZP és az Szdsz-s bagázs közös akciójának az eredménye, az Opni bezárása.Figyelve a napi híreket nyugodtan megállapítható, a bűnesetek5o-6o %-t az idegbeteg, fusztrált, nem beszámítható, kezelésre szoruló beteg emberek zöme követi el.Mert mégis milyen embernek számit az az ország vezető, akinek parancsára 2006-ban fegyveresen rárontat a saját nemzetére? Szemeiket kilövetni,pribékeinek segítségével agyon veretni a magyar embereket? Most meg, még tele akarják rakni az országot pofázmányának képeivel? Biztos vagyok benne ez felesleges,mert a tisztességes, nemzeti érzelmű ember ezt a némbert soha nem felejti el!

Róbert írta...

Nahát, éppen ezért kell szavazni a Fideszre, hogy ezek a bödüs komcsik ne jöjjenek vissza! Orbán Viktor a nemzet reménye, mert ő legalább nem hazudik és mindig csak a nemzet érdekét tartja szem előtt. Drága Viktorunk nem is gazdagodott meg a politikából, sőt az adóbevallása szerint alig van valamilye. Hajrá Viktor!

Laci írta...

Nekem az tetszene a legjobban , ha csak egy helyen látnám lógva , testhez álló vas kalitkában , mint a középkorban csinálták .

Csaba írta...

Robertnek:
Aki a Fideszre szavaz, nemzetgyilkosságra szavaz. a különben nem volna lehetséges ez:
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/06/magyarorszeg-chemtrail-tamadas-alatt.html

Aki a Fideszre szavaz, a tömegek kisemmizésére szavaz. Különben nem jött volna létre ez az anyag:
http://www.youtube.com/watch?v=RI5SOb7Jb_s
A devizahitelt lehetővé tevő törvényt és a bankok egyoldalú szerződésmódosítását lehetővé tevő törvényt az első Fidesz kormány alatt fogadták el. A devizahitelbe az MSzP alatt hajszolták bele az embereket, pl azzal, hogy más hitel nem volt. S ma már tömegek pusztultak bele ebbe a banki és politikai csalárdságba. Amire a Fidesz csak folyamaosan úgy tesz, mintha meg akarná. Aki ezeket a dolgokat szavazatával helyben hagyja, égbekiáltó bűnt követ el.

Anna írta...

No, azért a jó öreg cserkészmondást szem előtt kell tartani: légy mindig résen! Ezektől minden kitelik. Gondoljunk csak vissza 1994-re...

Névtelen írta...

Róbert!

Ez a hozzászólás kicsit erős volt,ezt te is érzed ugye?

Névtelen írta...

Meg azokat is úgy lenne jó látni, akik rendszeresen hírbe hozzák ezt a senkiházit, nehogy feledésbe menjen!

Detre írta...

Róbert!
Ezt olvasd el:" Nem éhezik az Orbán-rokonság: 2 és fél milliárd nettó árbevétel - hivatalosan", (http://kuruc.info/r/2/115658/)

Gondor4 írta...

A pártok a népbutításra szánt hazudozók csoportjai,magukat rendszerváltóknak hirdetik,mind az MSZMP kölykei....talán kivétel a Jobbik.Igazságszolgáltatásról szó sincs,mélyen korrupt,lefizethető,fertőzött ügyvédi karral,kézivezérelt megyei ügyészek,a képviselők mind mind az MSZMP gazdasági vállalkozása.Ebből nőtt ki a Fletó, a Bajnai, az Orbán, a mi terhünkre.Ezek mind volt Kiszesek,párttitkárok.Egy tőről fakadók,egy alomból valók.Azon kívül hogy élősködnek rajtunk,-nem is olyan rosszul-,mi közünk van hozzájuk?Azon kívül,hogy aljas módon átverték azokat a kisembereket,akik nem tudnak a politikáról semmit,mert güriznek ezerrel...ezeknek..Teljesen mindegy,hogy melyik pofát látom a plakáton,a Fletót,a Libatolvajt,a Kerti Törpét,vagy a lángoszabálót/Szarházit/pontosan ugyanolyan hányingerem van mindegyiktől.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló