Véletlen?


Az, hogy a zsidó nyomulás lassan elborít mindent ebben az országban, egyre nyilvánvalóbb mindenki számára. Nem múlik el úgy nap, hogy ne lenne valami hír a tévében, a rádióban, ami velük foglalkozik, ami hozzájuk kapcsolódik. A fősodratú média megállás nélkül gyártja és nyomja a propagandát, az aktivisták, a beépített emberek pedig a társadalom legmélyebb szöveteibe beépülve mossák az agyakat.

Persze most sokan mondhatnák azt, hogy ez a megállapítás azért már túlzás, hogy nem kell mindenhol és mindenben összeesküvés-elméleteket felfedezni, pláne nem gyártani. Lehet, hogy azoknak, akik így vélekednek, valahol igazuk van, valahol igazuk is lehet, de azt is vegyük észre, hogy a zsidó propaganda ma már ott is és úgy is felbukkan, ahol, és ahogy eddig még nem találkoztunk vele.

Jó példa minderre az a balatonfüredi történet, ami a múlt héten esett meg a helyi, Kiserdei Óvodában. Mint minden óvodában, így a Kiserdeiben is tartottak anyák napi ünnepséget, azonban a szülők nem kis meglepetésére az óvónők olyan koreográfiát és jelmezt találtak ki a kicsiknek, ami joggal döbbentette meg az ünnepségre érkező anyukákat és nagymamákat. A gyerekek ugyanis kék-sárga összeállítású "fejdíszeket" viseltek, melynek közepén egy hatalmas Dávid-csillag díszelgett.

Azt hiszem, joggal adódik a kérdés: Miért? Mi értelme volt ennek?



A kérdéseket az ünnepség után a szülők egy része is feltette az óvoda vezetőjének, aki ártatlan arccal közölte: „Eszünkbe sem jutott, hogy az általunk készített fejpánt egy zsidó jelkép. Mi csupán a szeretet és béke jegyében készítettük az anyák napi műsorunkat, és az óvoda szellemiségét is ez hatja át. A csillag formáját egy újságból vágtuk ki, azt használtuk sablonnak és mivel aranyszínű filcet nem kaptunk, így sárga lett a csillag. A fejdísz egy vers kapcsán került a gyerekek fejére, amelyben a gyermek, mint édesanyja csillaga szerepel. A kék szín az eget, a csillag pedig a gyermeket szimbolizálta.”

Végülis, ez is egy magyarázat.

Mondjuk, azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy pedagógus ne lenne tisztában az egyes jelképek jelentésével, pláne ha ilyen egyértelmű szimbólumról van szó. Arról már nem is beszélve, hogy a Kiserdei Óvoda nem most került először a figyelem középpontjába. Korábban a tantestület arról vált ismerté, hogy az óvoda farsangi mulatságát helyi Hit Gyülekezete épületében rendezte. Akkor az volt a magyarázat, hogy csak a Hiteseknek van olyan terme az egész városban, „ami méret és alak szempontjából is megfelelő.”

Hogy mi a teljes igazság Füreden, valószínűleg sohasem derül ki. Előfordulhat, hogy tényleg ennyire buta és tájékozatlan lenne egy pedagógus? Vagy tényleg valóra válnak az összeesküvés-elméletek és a cionista propaganda eljut a legmélyebb társadalmi szövetekbe, hogy már a legkisebbek, a legvédtelenebbek agyát is mérgezze?

Nem tudom. De legyen bárhogy is, legyen bármi is az igazság, egy tény: a propaganda szándékosan, vagy véletlenül, de ott van már azokon a helyeken is, ahol eddig még nem találkoztunk vele. Az alattomos agymosás így, vagy úgy, de megjelent ott is, ahol a legnagyobb károkat okozhatja.

És innentől a labda már a mi térfelünkön pattog. Rajtunk áll, hogy miként vesszük fel a harcot, rajtunk múlik, hogy miként védjük meg a gyerekeket, miként védjük meg a jövőt, a jövőnket a cionista nyomulástól.

Nem lesz egyszerű.

De ezt a harcot most nem veszíthetjük el.

Túl nagy a tét.

6 kommentek:

Névtelen írta...

Ja, hogy a Sitt Gyülekezete van a háttérben? Eddig nem tudtam... Úgy már érthető. (?)

Gambit írta...

A propagandagépezet ezerrel dübörög, és tényleg a csapból is a bibsik folynak. Nem baj, csinálják, a magyar néplélektől semmi sem áll távolabb, mint amikor valamit ilyen szinten óhajtanak leerőltetni az emberek torkán. Egyre többeket irritál ez az erőszakos nyomulás, és ez még csak a kezdet.

Viszont ebben az esetbe én nem feltétlenül látnék bele ilyen mélységeket. Szerintem itt indirekt hatásokról lehet szó, konkrétan olyan agymosott pedagógusokról, akiknek nem esik le, miért gáz egy ilyen fejpánt. Totál el tudom képzelni, hogy ők az elmúlt 23+x év végtermékei, akik már úgy gondolkodnak, ahogy a liberális kútmérgezők szerint egy "normális, toleráns" embernek kell.

Persze ez is szomorú, sőt ijesztő, és a pakliban ugyanúgy benne van, hogy mégis pro-cion nyomulásról van szó, de ahogy a bejegyzés is remekül rámutat, ezt valószínűleg sosem tudjuk meg...

Gondor4 írta...

Egy pedagógus,aki nem ismeri az "ogen-gógent",Ugye, milyen ismerősen cseng a név?Mert ezt is ellopták.Óg és Góg csillagát.Első írott! átkukat 75-ben vették fel a zsinagóga liturgiájába;a kereszténység elleni "hivatalos"hadüzenetüket.Kétezer év óta gyűlölnek bennünket,kétezer év óta sajnáljuk őket.Szánjuk telhetetlen mohóságukat,tehetségtelen becsvágyukat,azt,hogy nem ismerik a lélek fogalmát,nem értenek semmi emberi tulajdonsághoz,nincs művészetük,nincs zenéjük,nincs építészetük,nem tudnak gyümölcsöst és földet művelni,hazátlanok,pedig ennyi nép kiírtása után már igazán lehetne saját országuk.De a palesztín nép hatvan éve tartó terrorizálása és öldösése ellenére a ma Izrael néven regnáló államukat is sikerült tönkre vágniuk,mint annyi más nép hazáját.A sáska is ilyen,mindent fölzabál,és utána,mikor már nincs mit enni,más földeket lep el.Nem hiába hívták a zsidókat a régiségben "sáska népnek".Egyre másra derülnek ki hazugságaik,ezért is ajvékolnak rendesen.A világ változóban van,a csodarabbik ideje lejárt.A népek kezdenek ébredezni,a nagy átverési shoó a végső állomáshoz érkezett.Hogy túléljük,ez rajtunk is múlik...

Unknown írta...

Ennyire nem lehet hülye egy ovónő!

ProliProfil írta...

Gondor4 megjegyzéseihez :

A lényeget írta ezen gyalázatos fajról!

Átok ül rajtuk. Mert élősködők.
A szép, és a jó előállításán fáradozó emberek minden szellemi és anyagi teremtett vagyonán élősködő férgek serege. Ők, Isten átka a Földön, amellyel a napi megpróbáltatásokat méri ránk.

Névtelen írta...

Nem lehet kizárni, hogy a fejpánt feladása előtt tudatmódosítást kiváltó ráolvasás történt. Sokak szerint ez babona, képtelenség. Akkor tessék megnézni az itt látható videókat: http://kuruc.info/r/22/61593/
Csaba

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló