Vámpírok bálja


Mint Ronald Lauder elnök megnyitó szavaiból tudjuk, a most folyó Zsidó Világkongresszusnak ötszáz résztvevője van. Ez az ötszázas szám azonnal A walesi bárdokat idézi. „Egy sem bírta mondani, hogy éljen Eduárd.” Nos, Orbán Viktor bírta. Beszédét mindannyian ismerjük (aki mégsem, az ITT végignézheti, ha bírja). Van benne némi kétségbeesett iparkodás, hogy másokra mutogasson, például a franciaországi rabbiölésre, de mindenki számára Napnál világosabb, hogy a meghunyászkodás és a prosztatáig benyalás fedett pályás világcsúcsának lehettünk tanúi.

Ez az alak lenne Magyarország miniszterelnöke?


Hogy Orbán ezen produkciójáról nekünk, nemzeti radikálisoknak mi a véleményünk, talán nem kell már részletezni. De a saját szavazói elgondolkodhatnak. Már aki képes rá, nem vakegér vakhívő – „törzsi szavazó”, mondaná Fricz Tamás -, és még mindig azt képzelte, hogy a Fidesz-kormány a nemzeti érdekek mentén tevékenykedik.

Hiányzott is ez Orbánnak, mint ablakos tótnak a hanyattesés. Egészen biztosra vehetjük, hogy nem tőle származik a zsidó főbanzáj idejövetelének az ötlete. Az maguktól a zsidóktól ered. Eldöntötték valahol, és tudomásul kellett venni, hogy itt lesz.

Tehát vendégekről beszélni értelmezhetetlen.

Egyebek közt ezért sem nevezhetjük a vendégjoggal visszaélésnek – hanem sokkal inkább döbbenetes pofátlanságnak – azt, amikor a miniszterelnöki szintű megalázkodó és az országot megalázó benyalás után a zsidók nemhogy megelégedtek volna, hanem a JWC egy közleményt adott ki, amelyben lényegében további követeléseket támasztott: a „szélsőséges” erőktől való egyértelmű elhatárolódást és jogi jellegű intézkedések megtételét. Magyarán: a Jobbik betiltása, hazafiak lecsukatása, zsidó dogmák automatikus átemelése a jogrendszerbe, teljes palesztinizálás.

Ebből ismét képet kaptunk a nemzetközi zsidómaffia szemléletmódjáról. Miközben ugyanis az unalomig a demokráciáról prédikálnak, eszükbe sem jut, hogy a törvények meghozása nem az elnök vagy a miniszterelnök egyszemélyi döntése, parancsutasítása alapján történik, hanem a parlamenten és a képviselőkön keresztül. Jó, persze, a valóságban ezek csak bábok. De lám, a zsidó kongresszus urainak már eszébe sem jut...

Kérdéses, hogy ki adta ki az Orbán-benyalást keveslő, a magyar törvényhozásba leplezetlenül beleugató, az ország szuverenitását ismételten és sokadjára kapcának vevő arrogáns közleményt. A JWC? Könnyű ráfogni, könnyű egy szervezet arctalansága mögül sunyítva lövöldözni. A Hír Tévé riportere megkérdezgetett kongresszusi résztvevőket, és azok azt mondták, hogy gőzük sincs a témáról, nem tudnak a közleményről, nem foglaltak állást ilyesmiben. Holott az ő nevükben történt.

Nyilván nem tudhatjuk, hogy valójában kik pimaszkodtak. De hosszú időkre visszanyúló tapasztalataink vannak róla, hogy kik szokása és kiknek a jellemével fér össze a mások háta mögül a mi hátunkba kés szúrása. Feldmájer úr nagy játékosnak képzeli magát, pedig ő csak egy... izé.

(Az ám, Köves Slomó miért nem szerepel? Eldőlt a Mazsihisz kontra EMIH meccs? Slomót kigolyózták?)

Ugyanez a Feldmájer Péter ezt eresztette meg a ”köszöntőjében”: „Önök egy olyan országba érkeztek, ahol (...) idős főrabbit támadnak meg az utcán, ahol a fasisztákat éltetik, ahol a bíróság a gyilkosokat állítja példaképül az ifjúság elé, lelkes antiszemitákról neveznek el tereket és utcákat, a magyar nácik udvari költőinek műveit a nemzeti alaptanterv részévé tették.”

Vagyis az neki az egyetlen célja és vágya, hogy minél több ellenséget gyártson nekünk és uszítson ránk. Azok köréből is, akik eddig semmit sem tudtak rólunk, és akiket eddig Magyarország nem is érdekelt.

Ezek után szemrebbenés nélkül lenyilatkozta a csicskatévékben, hogy a JWC-összeröffenés mennyire az országa érdekeit szolgálja.

Ezek persze csak a nyilvános részek, a kifelé szóló üzenetek és a blabla. A Zsidó Világkongresszus érdemi része a folyosókon, a szállodai szobákban, az eldugott különtermekben történik, és sokkal pragmatikusabb hangvételben. Érdekegyeztetések egymás közt, parancskiosztások a magyar csicskáknak, ígéretek, számonkérések és megfenyegetések. Talán megtudjuk a részleteket egyszer, talán nem.

Mindeközben rakéták csapódtak be Damaszkuszban, százak haltak meg, mert Izraelnek joga van megvédeni magát...

4 kommentek:

Scall Fast írta...

A világ népeinek pedig joguk van megvédeni magukat a zsidó sovinizmussal szemben, ami kőkemény fajelmélet - annak kidolgozói által is ismert volt egyébként.

Sajnos ennek, ellentétben pl. a szerb sovinizmussal, írásbelisége is van - a Talmud. Ezért lehet sokkal meghatározóbb a szélsőségesen önző irányzat köreikben, egy nép viselkedését alapvetően meghatározza vallása és arra épülő kultúrája még akkor is ha nem minden zsidó vallásos és sose nyitják ki a talmudot. Eltanulják egymástól, így szocializálódnak, ez az általuk vélt személyes érdekük.

Abba már nem gondolnak bele hogy emiatt gyűlölték meg őket világszerte mindig és mindenhol... szóval ez csak rövid távú érdekük. Sőt. Aki ebből az őrületből kiszáll, azt elnevezi a bosszú népe öngyűlölő zsidónak!

„»Micsoda zseniális szörnyűséges nép ez a zsidóság. Évezredek óta gyűlölik, irtják, pogromozzák, de ha lélegzethez jut, percek alatt meggazdagszik, nyilván pökhendivé, irritálóvá lesz, akkor ismét inkvizíció, pogrom, holocaust, s megint elölről. Az emberiség kovásza.« Ezt (…) Karinthy Ferenc írta, 1985-ben, Izraelben. S mást is írt ott: »A jellegzetes zsidó tulajdonság, hogy a vészben összetartanak, de amikor jól megy a soruk, elbízzák magukat, kihívják a környezet ellenszenvét, itt világpolitikai méretekben érezhető.« (…) Nohát! Egy Karinthy! (…) És ismét New Yorkban, valamikor a hatvanas évek végén, a hetvenes évek elején: »A 3. Avenue-n, az Alexander’s áruház előtt egy vén, loncsos, sovány, züllött, ronda nő – Margit királynő a III. Richárdból – egy csengős dobozt ráz és kiabálva rákezdi: I’m a jew! Zsidó vagyok! – Semmi figyelem. Rázza, folytatja: – Agnosztikus zsidó vagyok! De zsidó! – Miért kell ezzel úgy felvágni? De folytatja: – Fiatal koromban az Intelligence-nek (kémelhárításnak) dolgoztam. – Fejcsóválás, két néger kiköp. És így tovább, az egész élettörténete. Hogy ő nem akar pénzt, nem gyűjt, nem árul semmit. Csak elmondja. És hogy a Szovjetunióban, Németországban és Amerikában üldözik a zsidókat, és N.Y. egy nagy koncentrációs tábor. Mert itt a Fordoknak és Rockefellereknek jó, de ő, aki zsidó, és így tovább.« Hm… ismerős… (…) Karinthy Ferenc, a zsidó, az egyik legnagyobb író fia antiszemita volna? (…) »Pat tegnap este egy zsidó társaságban volt. Azt mondja, elviselhetetlen, mit csúfolódnak össze a karácsonyon és az űrhajósokon, de különösen a karácsonyon: gusztustalan volt, ízléstelen. Pont ezen az estén akarják bizonyítani, hogy ők milyen jó zsidók?« Ilyen is van, ismerjük, tudjuk. Mondtam én, hogy be kell tiltani Karinthyt. Különösen ezért: »Ma pedig zengett az egész Fifth Avenue, vég nélküli sorokban vonultak fel zsidók, és ünnepeltek valamilyen izraeli ünnepet. Egyetlen húr nem rezdült szívemben. Valahogy semmi közösséget nem érzek evvel a hangos, tolakodó, csinnadrattás, hencegő parádéval, inkább gusztustalannak érzem. Fura dolog, amikor odahaza olvasom az arabbarát cikkeket, teljesen a zsidókkal vagyok szolidáris. Itt meg, ahol ’hatalmon’ vannak, bosszant, idegessé, türelmetlenné tesz az egész. A zsidóságban, ha ugyan van ilyen, a sok tehetség, izgalom, szellemi készenlét, alkotókedv stb. stb. mellett van egy különleges képesség: megutáltatni magát a világgal. József, aki addig ugrál, amíg a kútba nem dobják.«”

Judapesti "liberális" zsidóság jut eszembe, mondjam vagy mutassam mennyire rájuk illik ez?

Névtelen írta...

Ritkán látni ennyi járőrt a hidakon, fő útvonalak mentén, mint ezekben a napokban. Pedig félniük csak a saját fajuktól kellene!

Gondor4 írta...

Én rendkívüli módon sajnálom a zsidóságot.Pontosan olyan aljas vezetőik vannak,mint nekünk,magyaroknak.Több milliárd dollárt zsebelt be ez az aljas zsidó terror állam,és az idős zsidóság éhezik Izraelben!Ostromgyűrűbe van zárva a nemzeti öntudat,második Trianont éljük.Teljes front a támadás,közben igyekeznek rávenni a népet,hogy erős zsidózásba kezdjen.De a nép nem zsidózik.Nem jött be a "cigánykártya",majd bejön a zsidó.De a nép a hazaáruló zsidókat gyűlöli,nem a zsidóságot,a kettő nem ugyanaz,a Kertészt,a Lendvait,Göncöt,Hellert,stb.,de példájukon nem általánosít.Aljas zsidó szereplőkkel kívánják a kívánt irányba fordítani az itthoni közvéleményt.Megdöbbentő módon kisajátították a terrort.Ezentúl csakis az övék.Nem azok húznak belőle hasznot akik elszenvedték,mások viszik piacra,a részvét nem az áldozatoké,privatizálták a fájdalmat,múzeumba zárták,ezen a piacon ádáz konkurencia zajlik.Hol vannak a magyar államférfiak?....A föld alatt..valamennyien.És ugyanott van a magyar értelmiség legjava....utódaik nincsenek.Már megint átvertek bennünket.Lassan ébred a magyar,lehet,hogy örökre elaludt..mert most nagyon aljas módon verték át,az tette ezt vele,akiben bízott..már megint..O.V. sikeresen elaltatta.A Fidesz azt hitte,hogy a zsidó korláton belül lehet némileg önálló.Tévedett.A zsidó nem török.Ilyen szörnyű helyzetben vagyunk.És a nemzetidegen bolsevista patkányok a helyükön vannak..még mindig.

stbstb@vipmail.hu írta...

Sokat hallottunk, tanultunk a II. vilaghaboru esemenyeiröl es -persze-, sok-sok hazugsagot is beadtak az akkori iskolakban, De az evtizedek mulasaval szamomra maig egyetlen-egy (nagyon fontos) kerdes nyitva maradt; nevezetesen, Hitler es a naci Nemetorszag vajon miert gyülölte olyan eszeveszetten a zsidot, hogy magvastol akarta kiirtani öket!!! -Kerdöjelet nem veletlen nem tettem a mondat vegere-...!!! Es micsoda parhuzam...! Ez a gyülölet ma ismet kezd fellangolni vilagszerte a zsidoval szembe...! Van valakinek kerdese...?!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló