Ha önök nem tudnak rendet tenni, akkor majd rendet tesznek mások…


…ha ön nem Balatonfüred környékére járna szobrot avatni, hanem gyakrabban járna Szatmárba, akkor talán jobban képben lenne. Ha az önök gyermekei az Ópályi általános iskolába járnának, vagy hogyha ott laknának, vagy ha az ópályi cigánytelepet átköltöztetnénk egy évre a Rózsadombra vagy a pesti belvárosba, akkor ne féljenek, megtudnák, hogy hol lakik a Jóisten.

Ez egész egyszerűen elképesztő. Ez hazugság. Az egész települést széthordták. Én személyesen győződtem meg államtitkár úr, önnek is ezt kellett volna tennie. Én jól meggondoltam, hogy mit mondok, önnek is ezt kellett volna tennie. 4500 aláírással szemben három polgármester, amiből kettő fideszes, politikai haszonszerzés céljából megfogalmazott véleménye nem lehet mérvadó.

Ha önök nem tudnak rendet tenni, akkor majd rendet tesznek mások! Ez nem fenyegetés, hanem ígéret!


6 kommentek:

kistutyi írta...

Ki tesz itt rendet? Együtt szövetkezik minden párt a Jobbik ellen,ezt mindenki látja. Nyugodtan lehet rabolni, a zavarosba halászni, az nem baj. Megy a mantra, fasiszta, rasszista, antiszemita féle marhaságok. Azt meg kimondottan útálják ha valaki rendet akar, mert akkor nem jön a "fekete zsé," nincs miből lébecolni. Fideszes polgármesterek? Ugyanúgy tudják mi megy nemcsak vidéken, de itt Pesten is. Kőbányán is Fideszes polgár mester van.( mellesleg a szoci sem volt jobb "csak 2 milliárd" tünt el a keze alatt!) De lehet hogy ezek az urak vakok és siketek? Vagy egszerüen csak "félre néznek". Nem is értem Apáti úr miért szólal fel cigány bünözési ügyben? Úgy emlékszem a kampány alatti igéret szerint: 2 hét alatt megoldja az ügyet a Fidesz sőt, még 2 pofont is küldött a Jobbiknak a miniszterelnök úr, amiért állandóan okvetetlenkednek a bünözés miatt. Hát ez van.

zebi írta...

Nem a Jobbiknak, a gárdistáknak ígért be két pofont Vitya...

K T írta...

Hihetetlen, hogy az ún. polkorrektség nevében, milyen mélyen dugják emberek a fejüket a saját seggükbe.

Quedra írta...

Ez azért megint nem annyira bonyolult ám.
Hisz természetes dolog, hogy a bogármestert, jegyzőt s egyéb "közszolgát" csak elég ritkán érnek ilyen atrocitások. Elvégre a tolvajkodó, meg raboló arcok sem teljesen hülyék. Merugye ezek a felemlegetett megválasztott emberek igen kényesek a tulajdonukra, meg a becsületjükre. S ha valaki meg merészelné károsítani őket... Minyán lenne nagy intézkedés, segélymegvonás, közmunkából kihagyás, meg ilyenek.
Az átlagpolgár meg csak választások környékén számít pár pillanatig, míg a X-et behúzza a lapon. Aztán meg úgy él meg ahogy akar, meg ahogy tud.

Mondjuk, a pénzbüntetés (lévén ugye a kis értékű lopás szabálysértés) igen komoly visszatartó erő. Mert képzeljük, el, hogy a kisebbségi alak csak azért vetemedik ilyen ganéságra, mert munkát nem kap, de az élethez ezért a jelenlegi állás szerint szükséges az élelem, tüzelő, ruházat, időnként fedél a fej fölé. S ugye, onnat szerez, ahonnat tud. Vagyis, lop, rabol, mer nem tanál más lehetőséget. Ha, és amennyiben megfogják jól megpénzbírságolják. Ami törvényileg ugye helyes. Csakhát... az érintett úgyse fizeti meg, mert a) nincs miből, b) minek? neki ilyent lehet - a börtönviseltség meg úgyis menő dolog.

Nopersze, ha a olyasmi szokásokat vezetnének be a népek, hogy a tolvajlást/rabolást keményen megtorolják (pl. mindenféle testrészek törvényszolga általi eltávolítása) pikk-pakk ténylegsen visszaesne a bűnözési ráta. Deugye... ez holmi barbár, és nem demokratikus, meg humánus, meg emberijogos, meg... hozzáállás. És pfújj! Ilyent még kigondolni is demokrácica-ellenes.

Unknown írta...

Ez már kínos......Rákosi Matyi legjobb tanítványai a zsideszes gyerekek,túlléptétek mestereteket!

Névtelen írta...

" Vajna testvér már kibocsátotta hírhedt rendeletét, amelynek értelmében azt, aki "csüggeteg kijelentést" tesz, a helyszínen fel kell koncolni".1944 márc.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló