Így szeretnénk számukra biztosítani az intimitást…


A városhatáron kívül, lakókocsikban, körbekerítve élnek a cigányok Franciaországban. A környéken nincsenek lakóházak. „Ez a gát zajvédőfalként funkcionál majd, így szeretnénk számukra biztosítani az intimitást. Fákat is telepítünk majd ide.” (…)

„Az általános iskola alsó tagozatában integráltan, együtt oktatják őket a többi francia kisdiákkal, normál osztályban – erre a tanárok nagy figyelmet fordítanak, később azonban speciális osztályba kerülnek.” (…)


„A válasz a cigánykérdés megoldására is a határellenőrzés visszaállítása. Nincs is annál viccesebb, mint amikor a kormány úgy dönt, hogy kiutasítja, hazaküldi a nyomornegyedekben letelepedni kívánó romákat. Hova küldi őket, amikor nincsenek határok?!” (…)

Néhány kiragadott mondat a riportfilmből, de már ezek is jól mutatják a balliberális elvek alapján működő cigányintegráció működésképtelenségét. Franciaország ugyanúgy képtelen megbirkózni a problémával, mint ahogy képtelen a többi ország Európában. Helytől, néptől függetlenül mindenhol ugyanaz a helyzet alakul ki, ahová nagyobb tömegben cigányok érkeznek. Kábítószer, bandaháború, ártatlan áldozatok, zaj, szemét, mocsok.
A Célpont filmje a mai francia állapotokról.



5 kommentek:

Névtelen írta...

A francia és egyéb nyugati "jogvédőknek" egyetlen szavukat sem szabad komolyan venni, szemérmetlenül hazudnak.
A vesztünkre törnek.
Szó szerint.

Maci írta...

Annyira népszerű kifejezés mostanában a "paradigma váltás". A régi integrációs politika képviselői talán megszívlelhetnék, hiszen a jelenlegi eljárásról már tökéletesen bebizonyosodott, hogy tökéletes bukás.
Itt nem segít semmi, csak a törvények betartása és betartatása, a pozitív diszkrimináció megszüntetése. Meg kell tanítani, hogy a közösből csak akkor kapnak, ha már le is tettek oda valami értékeset. Szükséges lenne a média megreformálására - nem csak az Ő, de a fehér emberek szempontjából is, hiszen jelenleg a média hamis képeket közvetít. A médiának az igazi értékeket kellene hirdetnie és nem a gagyit.
Mindez azonban együtt kell hogy járjon az oktatás fejlesztésével. Nagy hangsúlyt kellene fektetni már az óvodai és általános iskolai oktatásra is. A tanárok ne csak leadják az anyagot, hanem valóban neveljenek is. (Ez persze felveti a javadalmazásuk kérdését is, mert minőségi tanárok csak akkor lesznek, ha jól fizetik őket. Ha jól fizetik őket, akkor már lehet válogatni köztük. Ha lehet válogatni, az azt jelenti, hogy sokan gondolják úgy, érdemes a tanári pályát választani.)
Ezeket a kérdéseket tehát együtt, egy időben kellene megoldani.

Névtelen írta...

Agyficam

Tisztelt férfitársaim. Gondolom heves tíltakozást váltana ki Önökből, ha közölnék önökkel, hogy ezentúl a szomszéd, vagy valamely ismeretlen ember gyermeke után gyerektartást kell fizetnie!
Pedig fizet. Nemcsak gyerektartást, de még szülőtartást is! Csak családi pótlék, és munkanélküli segély, jövedelempótló támogatás, rendszeres szociális segély, nevelési támogatás, stb. címen fizeti a mások által csinált gyermek után Önre lőcsölt gyerek, és szülőtartást! Miért? És meddig? Csak. Állampolgári fegyelemből és államvezetői bölcsességből. Már amennyire ezt bölcsességnek lehet nevezni. (Én inkább ostobaságnak nevezném!) Mert mások valamikor kitalálták, hogy olcsóbb az alacsonyan tartott (éhbér) mellet családi pótlékot adni a gyermeket vállalónak, mint tisztességes bért adni valamennyi dolgozónak. Csak a bűn mindig elnyeri büntetését! Mert a magyar így saját gyereket nem vállal, csak egyet-kettőt, vagy egyet se, mert kevés a jövedelme. Mért kevés? Mert elvonják, hogy odaadják annak, akinek se munkája, se munkakedve, de van gyerekcsináló kedve, és bátorsága! Az állam a „más farkával veri a csalánt” Ő meg a sajátjával veri meg a magyart!
A magyarok pénzén, a magyar államvezetés segítségével, él és virul a magyarság sírba tevője! Ezt, így kitalálni, ehhez tényleg szocialista szakértelem kellet!

Névtelen írta...

Tanárokat nem csak elvárni kellene, hogy neveljenek, hanem azt lehetővé tenni számukra. Mert jelenleg ha csak csúnyán néz a diákra rögtön feljelentik vagy összeverik, és ez fokozottan igaz a jogaikat annyira ismerő cigányokra.
Így nem lehet nevelni, fegyelmezni és tanítani sem.

Gondor4 írta...

A németek már tapasztalják a cigány áldásos tevékenységét,érdekes módon,a törökök védik meg a németeket,az üzletükbe be se teheti a lábát a cigány,Régen azért nem engedték be a házba,portára a cigányt,hogy ne lásson meg semmit,amit később el tudna lopni.Innen van az "alkalom szüli a tolvajt"mondás.Csak azt nem tudom,hogy milyen "felelős kormány"az,amelyik arra kötelezi a magyarságot,hogy eltartson egy teljesen más,idegen,hozzá semmiben sem azonosuló,őt semmiben sem segítő,mellette soha ki nem álló,vele soha nem harcoló,veszedelmében soha nem közösködő-népet.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló