A labda most már a mi térfelünkön pattog


Mint ahogy az várható volt, a FIFA fellebbviteli bizottsága nem változtatta meg a szövetség első fokú döntését, így zártkapus marad a március 22-i budapesti Magyarország-Románia labdarúgó vb-selejtező. A hírek szerint a FIFA illetékes testülete minden pontján helyben hagyja az első fokon eljáró tanács által hozott szankciókat, amelyeket az augusztusi Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen történtek miatt szabott ki azt követően, hogy a Simon Wiesenthal Központ és a bécsi zsidó kulturális egyesület feljelentést tett Magyarország ellen.

Nem akarok belemenni az ügy hátterébe, nem akarok újra azon rugózni, hogy az egész kettős mércés, zsidó-seggnyalós eljárás milyen hányingerkeltő. Az elmúlt hetekben ezt már többen, több helyütt megtették pontosan rávilágítva a nemzetközi szövetség aljasságára és a magyarországi hazátlanok ismételt árulására.

Történt, ami történt. Persze ne felejtsük el, de lépjünk tovább, mert ma már nem ez a lényeg. Nem az a fontos, hogy mi volt, hanem sokkal inkább az, hogy mi lesz.


Stílusosan fogalmazva a labda most már a mi térfelünkön pattog. Most már csak rajtunk múlik, hogy milyen választ adunk a minket ért provokációra.

Talán nem túlzás azt kijelenteni, hogy március 22-e, ha nem is vízválasztó, de mindenképpen fontos, jelzésértékű pont lesz, vagy lehet a magyar ellenállás történetében. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség ezzel a döntésével a direkt politika eszközévé tette a labdarúgást így egyértelmű, hogy a rá adandó válasznak is többről kell szólnia, mint magáról a szurkolásról, a csapat melletti kiállásról.

Széles társadalmi összefogás kell, ami hírértékű, amit nem tud majd megkerülni és elhallgatni a fősodratú média, ami azt üzeni a világnak, hogy nem kérünk a zsidó argonaciából, ami azt üzeni a világnak, hogy elegünk van abból a mocskolódásból, ami ma már folyamatosan mindenhonnan ömlik ránk.

Az MLSZ, élén Csányi Sándorral érzékelve a közhangulatot megpróbálja csendesíteni a kedélyeket, megpróbálnak a szurkolói szerveződések elébe menni, és maguk szerveznek közös meccsnézést az Ötvenhatosok terére. De ne dőljünk be ennek. Se nekik, se másoknak, akik ezt a rendezvényt propagálják.

A mi helyünk a Puskás Ferenc Stadionnál van, a szurkolók által szervezett demonstráción.

Álljunk ki a csapatért, az igazunkért, magunkért.

5 kommentek:

Névtelen írta...

Nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy tervszerűen akarnak csőbe húzni bennünket. Igazán nem vagyok konteó-mániás, de egyre kvésbé hiszem, hogy már eleve a magyar-izraeli meccs kitalálásától kezdve nem valami tudatos művelettel állunk szemben.
Remélem, tévedek.
Annyi biztos, hogy most azok is ugyanazt fogják / fogjuk skandálni, akik eddig nem.
Ha végleg eltiltják a fociválogatottunkat, akkor is.

Névtelen írta...

"Egy bécsi zsidó kulturális egyesület" feljelentése, miközben a Mazsihisz nem...
Dehogynem a Mazsihisz.
Mandinerből.
Mi ez, ha nem az aljas SUNYISÁG

Névtelen írta...

Hát ilyen nép ez a zsidó.

Maci írta...

Én ugyan nem rajongok a fociért, de annyit azért Én is tudok, hogy minden meccsen vannak bekiabálások. Ha például a magyar csapat kimegy külföldre játszani, ott is szidják őket és a származásukat is. Nem emlékszem, hogy a szurkolóik bekiabálása miatt a külföldi csapatokat megbüntették volna, mármint magyar vonatkozásban. A baj az, hogy ezek minden bolhából elefántot csinálnak. Mindent a zsidóságra és a holokausztra vezetnek vissza, még akkor is, ha köszönőviszonyban sincs velük a dolog.

kistutyi írta...

Akik arra készülnek, hogy ezt az országot, gyarmattá teszik, elveszik a szabadságát,rabszolgát csinálnak belőlünk, először vazalusokat keresnek maguknak helyben, azután jön a kegyetlen valóság. Minden percüket a kiszipolyozásunkra összpontosítják. Még a sportot is a céljaik elérésére használják fel.Aki szólni mer, annak annyi, már is üvőlt rá a sakál korus:" antiszemitizmus, pfúj !!!"

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló