Dúdold ezt a dalt…


Megint áll a bál. Megint megy a műbalhé.

Az összes megélhetési rettegő pillanatok alatt előbújt a csatornákból és most csillogó szemekkel rágódnak a koncon. A zsidó szerveztek ajvékolnak, Gyurcsány már ott tart, hogy be kell tiltani a Jobbikot, Bajnai közös elhatárolódgatásra szólít, Kövér Laca a parlamenti házszabályt készül szigorítani, a narancsosok pénzbírsággal a cionista szekértoló jogvédők pedig bírósággal fenyegetnek.

Ilan Mor, izraeli nagykövet megdöbbent, de azért úgy látja, hogy a két nép szövetsége széttéphetetlen, Thorbjorn Jagland, az Európa Tanács főtitkára a hír hallatán saját elmondása szerint egész egyszerűen „sokkot” kapott. Mindeközben a keresztény egyházak vezetői összeültek, hogy közös nyilatkozatban tiltakozzanak. Dániel Péter és fajtársai tüntetést szerveztek a Parlament bejáratához, vele párhuzamosan pedig az ülésteremben mind az elvtársak, mind a narancsosok sárga csillagot öltöttek magukra.


Történt mindez azért, mert Gyöngyösi Márton minap a parlamentben felvetette, hogy érdemes lenne megvizsgálni, hogy hány izraeli-magyar kettős állampolgár ül és ült az elmúlt két évtizedben politikai döntéshozói pozícióban.

Mondjuk az igaz, hogy a jobbikos politikus felszólalásában kicsit félreérthető kijelentést tett és igaz az is, hogy aki ilyen kérdéshez nyúl, az fogalmazzon pontosan, vagy legalábbis úgy, hogy azt a későbbiekben ne kelljen magyarázgatni, és ne kelljen hozzá külön értelmező nyilatkozatokat tenni.

Azonban Gyöngyösi bénázása ide, vagy oda, a kérdés fontos, a rá adandó felelet pedig valószínűleg nagyon sokatmondó lenne. De azért nagy illúzióink ne legyenek, mert válasz közeli jövőben biztosan nem születik majd ez ügyben.

Persze azért a reakciókból lehet következtetni. Érdemes megnézni, hogy kik állnak az álszent tiltakozások élén, érdemes megnézni, hogy kik a sakálkórus hangadói.

És a történtek kapcsán talán érdemes ideidézni Ákos egyik régi dalát is, mert az azt hiszem, mindent elmond a dolgok lényegéről:

A bosszú népe
Úgy tenne jégre,
Hogy ne is vedd észre,
Hogy elpusztít

A lélek üressége,
A mérce kettőssége,
Egy bosszúálló isten
Torzult tükörképe

E szorgos nép, ha perbe fog,
Téged elevenen tűzre dob,
A harag réme, a béke vége,
Tombol a bosszú népe. 

Ne szabadkozz: Te szabad vagy,
A hatalmad magadnak akartad,
Hát szabad-e hagynod, hogy fúrja-tépje
Hazádat folyton a bosszú népe?

Félnek tőled, rettegnek, 
És inkább elevenen esznek meg, 
Csak nehogy el tudd mondani végre,
Hogyan gyűlöl a bosszú népe.

A gyűlölet rabja 
Majd kiforgatja
Minden szavamat és átkoz 
Mert aki brancsoknak tagja,
Az ukázba kapja,
Hogy üssön, ha nem tartozol a párthoz.

--------------

Dúdold ezt a dalt,
És aki gyűlöl majd érte,
Az lesz a bosszú népe! 


Dúdold ezt a dalt, és aki gyűlöl majd érte, az lesz a bosszú népe!

13 kommentek:

Névtelen írta...

Láttam Gyöngyösi Mártont, ahogy a Hír Tévében szerencsétlenkedett aztán. Ilyenekre akartuk volna bízni az ország vezetését?

Névtelen írta...

Kik is a Szabad(elvű) Demokraták?
Szabó Dezső író cikkei nyomán.

„A közéletben súlyos tehetségű morális embert veri az immorális, minden ordításra kapható, ezerfogú éhes emberbestia. És megszületik a szervezett gyilkosságok, rablások a morállá konszolidált bűnök, hazugságok és perverzitások irtózatos szisztémája, a világtörténelem legóriásibb arányú haláltánca: a korlátlan szabadverseny, a polgári kapitalista demokrácia, a zsidónak megígért nagy történelmi szüret… Legáltalánosabb formája a politikai szabadverseny elvének: az állam minden felnőtt tagja választhat, és választható.
De egyszerre felhemzsegnek a műveletlen, semmi lelkiismereti törvénytől meg nem kötött, vad politikai kalandorok, elszánt éhes politikai apacsok, akik a törvények dzsungelében könyörtelenül gázolnak át mindenen szilaj étvágyuk kielégítésére. És ezek jobban tudnak ordítani, ezek mindent tudnak ígérni a nép őselégületlenségének, ezek a végsőkig tudják nyargalni az aktuális jelszavakat, mert a becsületes lehetőségek, hazafias aggódás és a felelősség nehéz érzése nem köti őket. (a népképviselet problémája cikkből)

Látó írta...

A cikk ezen részével egyetértve: nem tudok eléggé megdöbbenni a megfogalmazás pontatlanságán, félreérthetőségén. Egy közszereplőtől ez elfogadhatatlan! Tessék készülni!

Gambit írta...

Hát igen, Gyöngyösitől sajnos elég amatőr elszólás volt ez, de maga a kérdés, amit már Vona is fölvetett a palesztin szimpátiatüntetésen, igenis fontos. De én személy szerint pl. kiterjeszteném a dolgot az egyéb kettős állampolgárokra is. Hiszen ugyanúgy érdekes lehet, hogy ki amerikai-magyar, német-magyar, bantunigger-magyar... stb.
Az egészben annyi a gond, hogy megint ezzel lesz tele a hazai és a világsajtó, és fél évig mást se lehet majd hallani. Az ilyen ügyek, bár lényegesek, egész nyugodtan várhatnának addig, amíg hatalmi pozícióba kerül a Jobbik, utána meg is lehetne lépni, de így azért kontraproduktív is lehet. Mondjuk a bizonytalanok szempontjából nem éppen vonzó egy ilyen nyilatkozat, hiszen az emberek felületesek, az egész ügyből nem esik le nekik semmi, csak , hogy a Jobbik zsidólistát akar, az, hogy kiről, miről, miért, már egyre megy...

ProliProfil írta...


Nagyon sikeres volt Gyöngyösi úr parlamenti beszéde.
Kiváló eredményt hozott.
A nemzet biztonsága ellen vétők, a listát saját maguk készítették el, önmagukról. Egymás sarkára tapostak, lökdösődtek, nehogy lemaradjanak a harminc ezüstről. Jól jön az, ílyenkor a decemberi Nyugati téri ajvékolás elött.
Mivel köztudottan szavahihetőek, semmi joga sincs senkinek szerepükben kételkedni. Valóban a nemzetünk ellenségei.

Egyébként meg : Mondj igazat, betörik a fejed !
Hogy kik készek az igazmondó fejének betörésére, most minden látó, és értő számára megvilágosodhatott.

Vajon hány értő, és látó él kis hazánkban ?
A többieknek, Ákos iránymutató műve legyen reflektorfény a sürű sötétségben.

Kistutyi írta...

Jó, hogy kirakták ezek a személyek a sárgacsillagot. Idáig csak sejtettem, de most már tudom kiknek köszönhető a "demokráciás" rendszerváltás. Itt élősködnek rajtunk, szipolyoznak,és még ők reklamálnak. Ekkora pofátlanságot még nem látott a világ!

Maci írta...

Arra gondoltam, hogy a felszólalás talán arra is szolgált, hogy a szavazók végre lássák, hány izraelita állampolgár ül a parlamentben, aki elsősorban Izrael érdekeit szolgálja, s nem a miénket.
Gyöngyösi talán kiugratta a nyulat a bokorból, hiszen ha valaki megkérdőjelezte, hogy miért ül annyi zsidó fontos pozíciókban, akkor azt válaszolták, hogy nem is igaz, mert csak tehetség alapján szelektálnak. Most mindenki számára nyilvánvalóan kiderült, hogy kivétel nélkül, minden fontos pozícióban zsidó származású emberek ülnek.
A másik. Amikor az adatvédelmi biztos megkérdezte, hogy hány képviselőnek van kettős állampolgársága, azt felelték, hogy nem vezetnek ilyen nyilvántartást és nem tudják. Csakhogy ez hazugság, mert a biztonságvédelmi szervek minden képviselőt átvilágítanak, hogy nem jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot. Lásd anno két jobbikos képviselővel is kekeckedtek gárdista tagságuk miatt. És akkor nem tudnák, hogy ki a kettős állampolgár? Ugyan már!

Quedra írta...

Hát... néha azért van olyan érzésem, hogy Jobbikos képviselőink időnként tudatosan "szólják el magukat".
Az megint más kérdés persze, ezt többen vicsorogva kihasználják, hisz az ilyesmi is van olyan jó terelés, mint egy megrendezett (már amennyiben ez épp nem az). S a közvélemény legalább megint nyammoghat valamin, miközben sunyiban...

Az viszont némileg valóban érdekes kérdés - véve ugye azt alapul, hogy a mai politikás arcok nem kifejezetten a Becsület s a Haza bajnokai -, a döntési pozícióban ülő fickók közül vajon hányan és kik tolják másoknak szekerét elébb, mint azét a népét, meg országét, ahol lakoznak?
Vélhetően ugyanis megbódogult eleink, akik igazgatták az országnak sorsát nem kifejezetten a amrik, izraeli, német, burmai, vagy akármelyik más nemzet/ország érdekét tekintették legelébb amikor döntést hoztak. Persze ez nem mostanában volt.
Sajnos.

Viszont, változtatni eme mentalitáson eléggé nehéznek tűnik jelenleg, hisz akik beleültek a jóba, azok foggal, körömmel ragaszkodnak az idők során megszokott kiváltságaik megtartásához. S ezért (számukra) teljesen jogosan megtesznek mindent. Ha kell lobbiznak, talpat nyalogatnak, lefekszenek. Ilyesmit jelent manapság a politikai sikeresség. Azzal meg senki nem foglalkozik, hogy az elméletileg demokratikus rendszerben holmi átlagnépek szavazták bele őket a jóba (hisz nem is, csak úgy látszik), s ezért illene valami olyasmit is tenni ami nem csak az aktuális politikásnak, vagy pártnak, vagy csoportnak jó/kellemes. Csak a látszat kedvéért, ha már...
De, mint jól tudjuk a rendszer nem arról szól, hogy mindenkinek jó legyen. Esetleg tényleg egy adott ország érdekei mentén szülessenek döntések.

Nopersze... továbbra sem értem (már azon kívül, hogy a Szent Tehénet nem illik/okos cseszegetni - még... jelenleg) mért vicsorognak (s szaggatják meg ruházatukat) olyan pár száz kilométerre ülő arcok, akik még egy térképen se biztos megtalálnák kicsiny országunkat egy parlamenti felszólamlás okán? Ez tök véletlen nem belpolitika, amihez másnak semmi köze?
Vagy ez mán egy kezdeti gondolat-rendőrség?
(S csak hogy legyenek okok is az olyanoknak, akik beletuszkolnak a antiszemitás dobozkába... Szerte a világon látható, hogy a zsidó népek... vagyis, a zsidó politikusok és pénzemberek mennyire humánusak, barátságosak, segítőkészek, békeszeretők, meg... ilyenek. Tehát nem is értem mért vicsorognak rájuk?)

Névtelen írta...

Továbbított:
Béla Turi
Olvassátok, osszátok, 'legyen példa' a köztudatban! Ezt még ki sem mondhatta Gyöngyösi Márton, mint ellenzéki,(!) a Magyar parlamentben. Kinek , kiknek az ellenzéke? A Magyarországi parlamenti többségnek, a zsidó bankároknak, politikusoknak, csürhének! Ha egy Magyar felemeli a fejét, vag
y szólni mert össztüzet zúdítanak rá, a '30 ezüstért' hazaárulók sokasága!

„John Howard - Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007

...
A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.
Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.
Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, ... tanuljátok meg a nyelvünket!
A legtöbb ausztrál Istenhivő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem - puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált.
És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.
Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert ISTEN A MI KULTÚRÁNKNAK alapja.
El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.
Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.
De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!
Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad."

Minél többünk olvassa és gondolja végig az ausztrál miniszterelnök érvelését, annál jobb esélyünk lesz, hogy mi, a mi nemzetünk tagjai is újra megérezzük, hogy van gerincünk, hogy ugyanezt az igazságot kimondjuk és támogassuk.

Maci írta...

És az alapkérdésről sem feledkezzünk meg. Egyáltalán hogyan engedhető meg az, hogy egy kettős állampolgár vezető tisztséget tölthessen be. Mindegy hol.

eSzeL írta...

Egyrészt ez már tavaly is volt téma, akkor is hörögtek tőle rendesen. Ha egyszer törvény is van rá (az önbevallásra), akkor miért is nem teszik meg? Tudta volna ezt bárki elszólással vagy a nélkül úgy elmondani, hogy ne hörögjenek? :-)

Gambit írta...

Érdekes, hogy mindegyik huhogó a listázáson volt fennakadva, meg hogy itt faji alapú összeírás készül, holott kedvenc országaikban (USA, Izrael) ennek már bevett gyakorlata van: http://barikad.hu/amerikaban_listazzak_a_zsido_kepviseloket-20121128

Scall Fast írta...

Minden időben és helyen meggyűlt a bajuk nekünk többieknek az önmaguk által kiválasztott (mint a fekália) héber hordákkal. Ha mindenki szembejön az autópályán, valószínűleg forgalommal szemben megy a zsidó (autós).

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló