Ennél kisebb célt kitűzni nem lehet...

2006-ban, amikor először elnök lettem, a semmiből kellett egy pártot országosan ismertté tenni. Két év alatt sikerült. 2008-ban mindenki ismerte már a Jobbik nevét. Amikor 2008-ban elnök lettem, akkor ezt az ismert, de sokak által gyűlölt, vagy el nem ismert pártot kellett a Parlamentbe bejuttatni. Az Európai Parlamentbe, a magyar Parlamentbe és az önkormányzatokba. 2010-re ez is sikerült. Aztán 2010-ben, ezt a parlamentbe jutott pártot kellett megszilárdítani, megerősíteni és tovább erősíteni. Ez is sikerült. De most, a soron következő elnökségnek azt a célt kell kitűznie, hogy 2014-re ezt az országot, Magyarországot a Jobbik irányítsa. Ennél kisebb célt kitűzni nem lehet...



1 kommentek:

Maci írta...

Nagyon helyes! Csak előre Gábor! Mi követjük. :)

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló