Elég volt a megszorításokból!


Vonulásos tüntetést tart a Jobbik a Széll Kálmán Terv 2.0-nak nevezett, brutális megszorítások ellen május 12-én, szombaton 15 órától Budapesten. A nagyszabású demonstráció az MSZP székházától (Jókai u. 6., az Oktogon közelében) indul, a menet célállomása pedig a Fidesz székháza (Lendvay utca 28., a Hősök terénél), így fejezve ki a megszorítások kormányokon átnyúló folytonosságát, melyet az EU és az IMF nyomására hajtanak végre a helytartók. Mindkét helyszínen színpad lesz. Az MSZP székháza előtt Z. Kárpát Dániel és Morvai Krisztina mond beszédet, Fidesz Lendvay utcai székháza előtt pedig Sneider Tamás és Vona Gábor szólal fel. A Teréz körúti-Andrássy úti vonulást teherautó kíséri, hangosítással.

[nagyításért katt a fotóra]


A Jobbik Magyarországért Mozgalom hív minden magyar embert a nagygyűlésre, akinek elege van az állami szervek kíméletlen pénzbehajtásából, az új adókból és adóemelésekből, akinek a megélhetését veszélybe sodorta a munkanélküliség vagy a devizahitel. Nagyon fontos, hogy minél többen álljunk ki a megszorítások ellen, amely minden egyes magyar állampolgárnak, csecsemőtől az aggastyánig legalább 60 000 forintjába kerülhet 2013-ban.

A gazdagok kormánya ott folytatja, ahol a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által fémjelzett elődje abbahagyta. E gazdaságpolitika magyar családok százezreinek veszélyezteti az életét, beleértve a folyamatosan lecsúszó, leszakadó középosztályét is. A kormány folyamatosan csak egy szűk, tehetős csoportnak kedvez intézkedéseivel, s mindeközben válságos állapotok uralkodnak az egészségügy és az oktatás területén is.

Elég volt a megszorításokból, az emberek lehúzásából, kiszipolyozásából!


Vona Gábor
a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke


4 kommentek:

Névtelen írta...

Nyakukat kéne megszorítani! legyen "megszorítás" élményük!

csáo pápá írta...

tudjátok kazárok.
Nem kellet volna cinikusnak lenni.
Most nektek annyi,VILÁGSZERTE.

rohadjatok meg,inkább ma mint holnap.

Scall Fast írta...

+1. Hadd legyen úgy.

Névtelen írta...

Ki kicsoda? Ady: Széllről

Kiválóbb szélhámos milliók sorsát még nem intézte Széll Kálmánnál. Mióta hatalomhoz jutatta ennek a szerencsétlen országnak rossz végzete De most, mégiscsak észrevesz bennünket a kegyelmes nagy szélhámos.
Áldjátok ezért Széll Kálmánt,(Nagynevű apósa, azt dalolta, ápol és eltakar) az imádott hon ez idő szerint való boldogítóját, szeretett atyámfiai. Azt hitte eddig a letörött magyar, a koldus proletár, hogy az imádott hon nem okvetetlenül követeli meg tőle az éhenhalást. Ha meg nem is élhetsz, de meghalnod itt kell, kínban nyomorúságban.
A nyomorult százezreknek ma már csak egy joguk van: fölfordulni. Előbb-utóbb ezt is csak e célra kijelölt szemétdombokon lehet megcselekedni! Elfog bennünket a keserűség és a dűh mikor látjuk mennyire nem akarják, és nem tudják megmenteni ezt az országot a teljes elzülléstől, s mint játsszák ki milliókat néhány száz ember kedvéért. Az imádott hon ez idő szerint való boldogítóját, talán nagyon hamar, fölváltja más, de arra nincs remény, hogy az új hatalommal új ország jöjjön Mi históriai nép vagyunk, ebben nagy tradícióink vannak Ezek azt kívánják, hogy az ország néhány úré legyen! Kár, hogy szerencsésebb országokban nem kultiválják a rituális vicceket. Ott okvetlen megszületne „Ápholjon, és thakarjon el tégedet a lovagios és ezeresztendűs Magyarország!
Lényegre rövidítve, 1902
Példaképp, ki is a példakép

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló