Mintha kicsit túllőtt volna a célon a Fidesz faliújságja

Gondolom, a híradásokból már sokan értesültek arról, hogy a Fellegi Tamás vezette magyar delegáció, a hét elején megkezdte a puhatolózó tárgyalásokat a Magyarország számára folyósítandó újabb IMF-hitel ügyében. Az egyeztetések kapcsán az elmúlt napokban egyre több találgatás, újságcikk és szakértői vélemény látott napvilágot, ami a hitel fejében várható globalista követelések tartalmát és annak következményeit elemezgeti. A legtöbb írás azt valószínűsíti, hogy az IMF-EU páros a megegyezés feltételeként majd a nemrégiben elfogadott jegybanktörvény visszavonását, a multicégekre kivetett válságadók mértékének jelentős mérséklését és gyors kivezetését, valamint a tervezett reformok végig vitelét, azaz leánykori nevén újabb lakossági megszorításokat kér, pontosabban követel majd a magyar kormánytól.

Azonban tegnap reggelre kiderült, hogy a fentebb felsorolt követelések sora még messze nem teljes. A Magyar Nemzet ugyanis címoldalon, öles betűkkel hozta a legújabb hírt, miszerint az Európai Unió újabb követeléssel állt elő. Most már Gyurcsányt és a buzikat akarják. [nagyításért katt a fotóra, az online verzióért pedig IDE]

Igen, állítólag ezek a megegyezés Brüsszel által támasztott feltételei. Az MN szerint nem ad pénzt az EU, ha Gyurcsány és a buzik ügye nem rendeződik számukra megnyugtató módon.

A narancsosok faliújságjának állítólagos értesülése alapján „Az EU, a sikeres tárgyalások érdekében azt kéri, hogy vegyék ki az alaptörvényből azt a passzust, amelyik kimondja, hogy a házasság egy férfi és egy nő között jön létre (pontos szöveg: „Magyarország védi a házasság intézményét, mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot, mint a nemzet fennmaradásának alapját”). Továbbá kéri, "hogy szűnjön meg a Gyurcsány Ferenc ellen indított eljárás. (a volt miniszterelnököt a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali visszaéléssel gyanúsította meg a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatos büntetőügyben. Hétfőn Veres János volt szocialista pénzügyminisztert tanúként hallgatták ki a sukorói telekcsere ügyében.)”

A sorokat olvasva azt hiszem, nehezen lehet eldönteni, hogy az ember harsányan felnevessen, vagy inkább elsírja magát. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva, a gyanútlan szemlélődő sok mindent el tud képzelni a felvilágosult Európáról és annak liberális vezetőiről, de ez a hír valahogy kicsit necces. Mert azért az nehezen hihető, hogy egy ekkora téttel bíró tárgyalás sikerességének sorsát az határozza meg, hogy az egyik fél mit gondol a homokszexek házasságáról, arról már nem is beszélve, hogy milyen alapon lehetne egy tárgyalás hivatalos feltétele egy folyó jogi eljárás felfüggesztése? Természetesen az nem kérdés, hogy Gyurcsány jól fekszik az európai balliberáltak körében, de ez így, akkor is durva lenne.

Persze érti az ember a lap szándékát, értjük, hogy valahogy el kell venni a tárgyalások élét, hogy olyan információt kell elhinteni a tárgyalásokkal kapcsolatban a lakosság körében, ami megdöbbenti és felháborítja a többséget. De mégis, nem túlzás ez egy kicsit? Az ország egyik legnagyobb és magát mértékadónak hirdető napilapja eljut arra a szintre, hogy nehezen ellenőrizhető „értesülésekre” hivatkozva, „Munkatársainktól” felirat alatt buzikkal és Gyurcsányal bujtogat az IMF ellen?

Előző este összeült a szerkesztőbizottság és azon tanakodtak, hogy hogy lehet összehozni egy cikkben az EU-t, az IMF-et, Gyurcsányt és a homokosokat? És ez jött ki? A címlapra?

Vagy mégis mi?

Biztosan sokan vannak ebben az országban olyanok, akik finoman szólva sincsenek jó véleménnyel se az EU-ról, se az IMF-ről, se Gyurcsányról. És biztosan sokan vannak olyanok is, akik mindezek mellett még nem értenek egyet a melegházassággal, a deviancia propagálásával sem. De ettől még az ilyen jellegű írások nem válnak értelmessé, ettől még a lényeg, ami a ránk erőltetett hitel következményeit illeti, egy jottányit sem változik és legfőképp, ettől még a narancsos vezetés tevékenysége nem válik hitelesebbé.

A lap és a cikk reggeli megjelenését követően, délután aztán megszólalt Amadeu Altafaj Tardiót is, aki az EU pénzügyi biztosának, Olli Rehnnek a szóvivője. Tardio röviden úgy reagált a Magyar Nemzet értesülésére, hogy az „nonszensz”.

Nem mintha annyira fájna, hogy a Magyar Nemzetnek sikerült leküzdenie magát a primkó bulvárlapok szintjére, de azért az tényleg érdekelne, hogy mégis mire volt jó ez?

6 kommentek:

Radulovic Zsuzsa írta...

"A lap és a cikk reggeli megjelenését követően, délután aztán megszólalt Amadeu Altafaj Tardiót is, aki az EU pénzügyi biztosának, Olli Rehnnek a szóvivője. Tardio röviden úgy reagált a Magyar Nemzet értesülésére, hogy az „nonszensz”." - igen! Majd ök be fogják vallani, hogy mit terveznek ellenünk.
- És én majd minden szavukat el is hiszem!DDD
Én a helyetekben nem értékelném le ennyire az ellenséget és nem is nézném ennyire hülyének, hogy majd nyilvánosan bevallja a stratégiáját! Amit edig ellenünk tettek, azok után meg pláne nem. Az pedig természetes, hogy a 2 közül a magyarnak hiszek.
Az meg közismert, hogy Gyurcsány a kijelölt emberük.

Névtelen írta...

Kívánok jó szívvel Gyurcsánynak, sok meleg barátot,és szeretőt!Az Eunak meg lóleányka álmát! lényeglátó

Névtelen írta...

szarok gyurcsÁnyra,szarok a buzikra,ez mind propaganda.
a kurva anyÁt a 27% afanak
a kurva anyÁt a 450 ft diselnek

a jo kurva anyÁtoknak nyomjÁtok a propagandÁt,abbol nem Élek meg.

meddig nÉztek hülyÉnek faszopo gecik

casablanka írta...

Névtelennel értek egyet.Tök mindegy milyen meséket találnak ki nekünk, a végén úgyis mi fizetjük a számlát. Van aki átlátja a disznóságot, van aki megkajálja.Magyarország azért szerencsétlen, mert legtöbbször ócska, szarházi, áruló, vezetői voltak.

Janika írta...

200 Ft-os Euróval most 1,73 Euró a gázolaj.
Azért írtam 260-as eurót mert Agusztus óta nem nőttek 20%-ok a bérek Magyarországon. Ausztriába Agusztusba 1,36 volt a gázolaj,Magyarországon most az Augusztushoz képest 1,73 euró a gázolaj.
A róhat tetves nyugati geci testvéreink a süllyedő léghajóból kibaszták Kelet Európát

BASZNÁ TEHERBE A JÓ KURVA ANYÁT AZ ÖSSZE KELET EURÓPAI POLITIKUS AKI EHHEZ A MOCSKOS MUNKÁHOZ ASZISZTÁL.
Csak meg ne bányátok.!
Gyurcsány atlantista
Orbán atlantista
Aki jobban át akarja látni a dolgokat az üsseb be: www.pokolraveluk.com
Lassan elég a szavakból kezdenek begyorsulni a dolgkok maguktól.!
A nyugatiak kibasztak mi meg azokat akik a nyugatiakat szolgálják, vagy éhez döglünk.!

Karina írta...

Szerintem nem ártana, ha a jenkik a saját demokráciájukat tatarozgatnák inkább, a külügyes asszony odafigyelne a katonáira, és ne minket b@szogatnának a bibsi haverjaikkal. Mert van egy jó magyar mondás: jön még kutyára dér!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló