Vasárnapi visszanéző – 43. hét

Elegünk van belőletek! [2011. október 14.]

Úgy látszik, nem nagyon akarnak csitulni a hullámok az Új színház kapcsán kitört közéleti viharban. Lassan már nem telik el úgy nap, hogy a belpesti felvilágosultak közül valaki ne ajvékolna, ne írna nyílt levelet, vagy ne toporzékolna habzó szájjal Tarlós ajtaja előtt…>>> tovább



Újabb legenda születik [2011. október 21.]

Egy újabb legenda születésének vagyunk tanúi.

Valaki hallott valamit, hogy valahol valakik, valakiknek nem tetsző módon, mintha kart lengettek volna. Állítólag sokan voltak. És ha minden igaz Auschwitzban.

Akkor jöjjön hát a legújabb ”hiteles” történet a MAZSIHISZ honlapjáról…>>> tovább



Nem azt mondták Feri… [2011. október 26.]

„Csendes beszédet fogok ma mondani. Október 23-a előestéjén, 1956-tal kezdve, ami a népi progresszív hagyományok betetőződése” – kezdte szombati szónoklatát Gyurcsány az MSZP platformjaként egy évvel ezelőtt létrejött Demokratikus Koalíció születésnapi rendezvényén, a Fáy utcai sportcsarnokban. „Ez egy meghasonlott ünnep. A jobboldal mai képviselői Nagy Imrét elhallgatva csak Mindszentyt hangsúlyozzák, satírozzák Nagy Imrét” – folytatta aztán Ferenc az igazán ”nagyívűnek” induló beszédet.

Ha lett volna egyetlen értelmes és tisztességes ember a részvevők között, akkor az a fenti mondatok elhangzása után felállt volna, és feltette volna az egyszerű kérdést…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló