Vona Gábor a HírTV Kontraszt c. műsorában [videó]

2 kommentek:

János írta...

Gábornak igaza van és örülök, hogy behívták a Hír tv-be. Hosszú idő óta nem szerepelt jobbikos politikus a "polgári" televízióba. Szereplése arra volt jó, hogy sok embernek felnyitotta a szemét. Azonban felteszem a kérdést, hogy az ő szereplése nem-e közeledés a likudista Fidesz felé, függetlenül attól, hogy nem kímélte a kormányt? Ez ellentmondásnak tűnik, de mégis aggodalomra ad okot. Ugyanis amíg a parlamentben a jobbikosok észérvekkel nyírják a Fideszt, addig vidéken több képviselőjük teljesen bénán, a fideszeseknek behódolva csinálja a semmit és különféle koncepciók jegyében távolítják el a radikálisabb tagokat a pártból, központi támogatással és radikális szimpatizánsokat idegenítenek el bénázásokkal és más vérlázító dolgokkal. Már egy jó ideje kering az a nézet, hogy a Jobbik nem mer még egy Gyöngyöspatát bevállalni és továbbra is folyik a magyarok bántalmazása országszerte, nem engedik a gárdát és a polgárőröket, hogy jelenlétükkel védjék a magyarokat. Sajnos fennáll annak a veszélye, hogy a párt politikusai (vezetői) csak szóban radikálisak és amúgy meg kiegyeznek a Fidesszel. Néhány vezetőt már nem a haza megmentése érdekel, hanem a hatalom, siker, pénz. Hogy Vona Gábor ezt mennyire látja vagy nem akarja látni azt nem tudni, mert csak egy szimpatizáns vagyok és csak hallom a híreket, viszont érdekes, hogy Szegedi Csanád eus- képviselő aktívan bomlasztja a borsodi radikálisokat, készítve elő magának a talajt a visszatérésre. Az állítólag pénzcentrikus, karrierista Szegedi és testvére mindent akarnak. Ennek érdekében hazudozik a megyei tagságnak. Ugyanez megvan több más megyében is. Ébredj Vona Gábor, mert ha így megy tovább, akkor oda a Jobbik! Sok állítást leírtam. Kérdezzétek meg a tagságot, hogy mit gondolnak. Én ezt tettem.
János

Névtelen írta...

Tegnap este a Hir Tv. esti Rájátszás c. műsorában azt mondja a műsorvezető: most beszéljünk Vona Gáborról. Elkezdte mondani, hogy a betyársereg egyik tagja megütötte Novák Előd frakció vezetőt és még Tomcat is megütötte már egyszer stb.stb. Miután ezt kitárgyalták "kaján képpel" -úgy kell a Jobbiknak miért barátkozik ilyen emberekkel? - megjegyzések után a műsort befejezték.Mindössze három kérdés maradt bennem, hogy jön ide Vona Gábor? A nevén kívűl semmit nem hangzott el. A műsorvezető miért felejtette el megemlíteni, hány forintot kapott volna Tomcat a Hir TV-től azért, hogy nyilvánosan felvegyék azt a bizonyos pofont? Azt viszont tapasztaltam már többször is, ha a Fidesznek ha nem megy a "kocsi" rögtön előkap valami Jobbikos témát. Nem tudom mit gondolnak, ettől népszerűbbek lesznek? Szerintem ez nagyon gyenge reklám!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló