Lángoszlopok

Azt hiszem az alábbi történethez nem szükséges különösebb felvezető, nem szükséges előzetesen egyetlen szó sem, mert az csak elvonná a figyelmet, az csak tompítaná a hatást. Ezért aztán vágjunk mindjárt a közepébe: [nagyításért katt a fotóra]


[Fotó: Huszti István]


Nem. Ez nem egy profi fotósoppos trükk és még csak nem is egy régi, elfeledett felvétel. Nem. Ez maga a valóság. A sors rendezte nagy egymásra találás.

Molnár F. Árpád és Gyurcsány Ferenc. Magyarország lángoszlopai. Együtt, egy helyen.

És mielőtt még valaki esetleg azt gondolná, hogy a felvétel egy pszichiátriai csoportterápián készült - ami valljuk meg, azért indokolt lenne mindkettőjük esetében -, azoknak jelezném, hogy szó nincs erről. A nagy találkozás tegnap a Pest Megyei Bíróságon, a cigánygyilkosságok tárgyalásán jött létre, ahol is Elqró, mint mezei érdeklődő jelent meg, Molnár F. pedig éppen a következő nagy leleplező videóját készítette.

A hírek szerint, miután Gyurcsány kikerülte a terem előtt sorban álló érdeklődőket és soron kívül bejutott a tárgyalásra, leült az érdeklődők számára fenntartott padsorok egyikébe. Néhány perc múlva aztán padtársa is akadt, mert Árpád odaült mellé és így létrejött az év nagy találkozása.

Hogy Molnár F. akciójának mi volt az igazi oka, egyelőre még nem derült ki, de a „világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője, a latimerista Putyin, továbbá Leon Panetta CIA-igazgató és az Obama-kormány Federal Research projectje által üldözött tényfeltáró, keresztyén, emberjogvédő média atyja, legalább egész Európa legfőbb titkosszolgálati, terrorizmust leleplező és echelon-technológiai tényfeltárója” biztosan nem véletlenül tette, amit tett.*

Árpád készül valamire. Ugyan a „Hírháttér Multimédiát a Bush-kormányzat a CIA-val közösen, a magyarországi nácikkal és hitleristákkal kollaborálva 2008 szeptember 27-re virradóra betiltotta”, de ettől függetlenül az „elektromágneses hullámsír” előbb utóbb biztos partra vet valamit, ami újabb bizonyítéka lesz az Echelon legtitkosabb kémrendszer létezésének. **

De persze az is lehet, hogy a lángoszlopok másról beszélgettek. És még az is előfordulhat, hogy Elgró szerepet szán neki a baloldal újjáépítésében. Igazából ezen sem lepődhetnénk meg, hisz ha a nagy elmék egymásra találnak, minden előfordulhat…


----------------------------------------------------------------------------------------------

* A fenti szövegben szereplő idézetek, minden esetben szó szerinti átvételei Molnár F. mondatainak.

** A Hírháttér Multimédia ”hiánypótló” filmjei, Molnár F. Árpád és olyan remek tanítványának, mint Soós "Titán" Józsefnek a gondolatai saját felelősségre, IDE kattintva megismerhetők.

Azonban felvételek megtekintése közben figyeljünk oda, mert mint ahogy Titán mondja Árpádnak: „hiába mondod el, úgysem fogja… nem fogja megérteni. Tehát nem adatot meg, nem érti meg. Tehát hülye hozzá. Tehát… tehát… tehát itt nincsen neki agy, hogy ezt megértse. Máshogy nem lehet elmondani…”
[az eredeti felvételért és az Echelon-tanú jelentéséért katt IDE]


6 kommentek:

Névtelen írta...

VALAMI NEM KEREK.
Árpád középre ült.

Névtelen írta...

A két idióta!! Megtalálta zsák a foltját!!!Nagy elmék???Inkább nagy elmebetegek!!!!!! O.P.N.I.SZÖKEVÉNYEK.

Névtelen írta...

Csak az egyik szökevény, Molnár F. Árpád nem az!

Herne írta...

Egy italozós este-éjjel alkalmával végül kikötöttünk egy ismerősöm lakásán. Elkezdtük nézni Molnáref videóit. Azt ugyan nem fogtam fel, amit mondott, de a hanglejtése, hanghordozása még napokig kísértett (értsd: alig kontrollálható röhögőgörcs-rohamokat indukált). Akkor ugyan nem értettem, de most már tudom, hol hallottam korábban is ugyanilyen értelmetlen süketelést: hát elQrótól!

A magam részéről pedig örömmel nyugtázom, hogy ha ezeken még nincs kényszerzubbony, akkor én még bőven biztonságban vagyok az elmegyógy rémétől.

Gambit írta...

Nocsak, nocsak, turbékol a két agyarokkant? Jót röhögtem, tényleg, de nem hiszem, hogy ennél nem akadt volna elemzésre érdemesebb téma...

Névtelen írta...

Szerintem egy jó röhögés sokkal fontosabb, mint az örökös elemezgetés.
Lehet, hogy M.F.Á. Hibbant Néró titkos tanácsadója???
Nagyon édesek így együtt!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló