Hullik a máz

Azt hiszem, azt bátran kijelenthetjük, hogy a múlt héten ismét jelentős mennyiségű máz hullott le a narancsos kormány már amúgy is egyre jobban elhasználódó nemzeti álarcáról. Az elmúlt napok történései ismét rávilágítottak arra, hogy a néhány kezdeti szimbolikus ügyet, mint a kettős állampolgárság, vagy a trianoni emléknap megszavazását, valamint néhány hangsúlyeltolódást leszámítva, egyszerűen nincs különbség a korábbi szocialista rezsimek és a mostani fideszes kormányzat módszerei és lényegi döntései között.

A múlt hétfői parlamenti szavazás, ahol a narancsos parlamenti többség gátlástalanul és szolgalelkűen elutasított minden olyan javaslatot, amitől a készülő alkotmány az lehetett volna, aminek a magyar társadalom döntő többsége várta, még csak a kezdet volt a heti ámokfutásban.

Akkor hétfőn még nem gondoltuk volna, hogy „a termőföld és az ivóvízkészlet kizárólag magyar állami vagy helyi önkormányzati tulajdonban, illetve magyar természetes személy tulajdonában lehet” alkotmánymódosító javaslat leszavazásához hasonlatos felháborító döntés lesz még, pontosabban tud még lenni a héten.

Pedig lett.

Szerdán Pintér Sándor belügyminiszter azt hitte, hogy az ő pofátlanságának egyszerűen nem létezik határa. Azt hitte, hogy attól, hogy ő abban a pozícióban van amiben, akkor rá már nem vonatkoznak azok a törvények, amik a halandó emberek mindennapjait szabályozzák. Sőt, még azt is elhitte, hogy amit ő kimond az egycsapásra, mondhatnánk varázsütésre úgy lesz, ahogy ő azt kívánja.

Így aztán a hét közepén újságírók előtt magabiztosan kijelentette: „Befejezte a járőrözést a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület Hajdúhadházon. Örömmel mondhatom, hogy tegnap megkezdték a járőrözést, ma meg már a rendőri felhívásnak megfelelően be is fejezték. Bizton mondhatom, hogy ilyen jellegű járőrözés, mondvacsinált törvényesség mögé bújva nem lesz Magyarországon.”

Hogy mire alapozta ezt a kijelentést azóta még nem derült ki, de valószínűleg csak villantani akart egyet azon az EU konferencián, amin éppen részt vett. Azonban a blöff nem jött be. A miniszteri kijelentést se a polgárőrök, se a rendőrség helyi erői nem vették komolyan. A Szebb Jövőért egyesület tagjai tovább járőröztek és tették a dolgukat, a rendőrök pedig igazoltatták a városban sétáló polgárőröket és a tevékenységük befejezésére szólították fel őket, majd végül felolvasták nekik a Belügyminisztériumból kapott indoklást, miszerint hivatalos rendőrségi akció folyik a megyében az illegális határátlépések ellen, amit a polgárőr szervezet akadályoz, illetve az egyenruhás masírozás félelmet kelt a cigányokban.

Másnapra Pintér rájött, hogy a ráolvasása nem nagyon hatott, ezért most már nem bízott semmit a véletlenre. Miniszteri utasításba adta, hogy „amennyiben a rendőrség ismételten járőrözést észlel, annak résztvevőit és kezdeményezőit a hatályos jogszabályok maradéktalan betartására kell kötelezni.”

Azonban hogy melyek azok a jogszabályok, amelyeket a hivatalosan és törvényesen működő polgárőrszervezet a járőrözéssel megsértett, az a csütörtöki utasításból még nem derült ki, de péntekre már a közvélemény megtudhatta, hogy ez nem más, mint garázdaság bűntette, amit a polgárőrök tovább súlyosbítottak azzal, hogy közben még támogató aláírásokat is gyűjtöttek a helyiektől.

Azt hiszem ezután az akció után még Draskovics is elismerően csettinthetett, ezt ő maga sem tudta volna jobban megoldani. A parancs pedig parancs. Így aztán pénteken kora este a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte: „A kollegáim öt embert járőrözési tevékenység miatt előállítottak a hajdúhadházi rendőrkapitányságra, ellenük garázdaság szabálysértés miatt indult eljárás.”

A tárgyalást másnap tartották Debrecenben, ahol is a Városi Bíróság megszüntette a rendőrség által kezdeményezett eljárást az előző napon őrizetbe vett öt személy ellen. Deli Tímea bírónő szerint ugyanis semmiféle jogsértést nem követtek a garázdasággal vádolt személyek, akik közül hárman ráadásul nem is tagjai a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületnek.

A Belügyminisztérium természetesen nem fogadta el a döntést és közleményt adott ki, mely szerint „a fekete egyenruhában, provokatívan fellépő emberek félelmet keltenek a helyi cigányságban, amely egy jogállamban elfogadhatatlan, ezért a minisztérium fönntartja azt az álláspontját, hogy a járőrözők elkövették a garázdaság szabálysértését”.

Közben az aláírásgyűjtés tovább folyt és a nagyjából 13 ezres kisvárosból mára már több mint 5 ezren látták el kézjegyükkel azt a lapot, amelyen támogatják, hogy az egyesület tagjai továbbfolytassák járőröző tevékenységüket a településen.

Mint látható a történtek pont abban a szellemben zajlódtak le, ahogy az az elvtársak idején is szokott. A kormányzat úgy tesz, és olyan intézkedéseket hoz, mintha nem is ebben az országban élnének. Fogalmuk sincs róla, pontosabban szándékosan tudomást sem vesznek arról, hogy milyen társadalmi problémák halmozódtak fel az elmúlt évtizedekben. Pintér és OV azt hiszi, hogy Budapestről píszí dumákat üzengetve megoldhatók a problémák, hogy a jól hangzó szlogenekkel sokáig el lehet takarni azt a mocskot, amit az emberek nap, mint nap a saját bőrükön tapasztalnak.

OV és kormánya egyre többször idézi fel a mindenki által utált és megvetett gyurcsányi mindennapokat. A globalista hatalom gátlástalan kiszolgálása, a sűrűsödő pökhendi kormányzati megszólalások sora és a tehetetlenséggel egybekötött narancsos arrogancia mind-mind azt jelzi, hogy nincs változás, hogy a hatalmat most birtoklóknak ugyanúgy nincs elképzelése a társadalmai problémák megoldásáról, mint ahogy nem volt az elődeiknek sem.

15 kommentek:

Névtelen írta...

Budaházy György ellen hazafias kiállása miatt indított koncepciós eljárások 2002-től • 2002-ben a csalás-gyanús választások elleni tiltakozásként lezárta az Erzsébet hidat, de ez előtt mindent megpróbált a szavazatok újraszámlálásáért: demonstrációk, bead...ványok, éhségsztrájk. Minden hiába volt. A politikai elit részéről senki egy lépést nem tett az ügy érdekében. Ez ügyben először megbüntették azért, mert tiltott helyen állt meg az autójával, majd közérdekű üzem megzavarásáért 30 nap közmunkára ítélték. • Meg akarta akadályozni, hogy az újjáépülő Szabadság téren újjáépüljön a szovjet szörnyemlékmű is. Itt is minden „demokratikus” eszközt bevetettek, mindhiába, az emlékmű egyetlen politikust sem zavart, és nem zavarja őket manapság sem. Emiatt egy hétvégét fogdán töltött, majd bírósági eljárá...s indult ellene. • A Szabad Magyarországért Mozgalomban kampányolt az EU-ba való belépés ellen. Ennek kapcsán két bírósági eljárás is indult ellene. Először elkobozták a plakátokat, és megvádolták „tiltott önkényuralmi jelkép használatával”, másodszor az volt a baj, hogy a kampányzáró nagygyűlésre EU-NEM feliratú zászlókkal lóháton vonult a városban. • Tiltakozott a Kendermag Egyesület kártékony tevékenysége ellen, akik ugye fontosnak tartják a drogok liberalizálását. • Ott volt a Gesztenyés kertben, amikor a hazaáruló Medgyessy háza elé akartak vonulni, amiért az a románokkal ünnepelte Erdély elszakítását. • Kampányolt az elszakított területek magyarságának magyar állampolgárságáért, ebből nem lett bírósági eljárás. • 2006-ban leverte a szovjet szörnyemlékműről a tiltott önkényuralmi jelképet, ezért 500.000,- Ft-os pénzbírsággal sújtották. • Ezután fél éves bujkálás következett, ami alatt számos írása jelent meg az interneten. Ezek kapcsán is indult ellene eljárás az „alkotmányos rend erőszakos megdöntésének kísérlete” vádjával, ezért 2007 márciusától 2008 januárjáig lakhelyelhagyási tilalom alatt állt. 2008 januárjában felmentették, majd érdekes módon a másodfok visszautalta elsőfokra az eljárást, eljárásjogi hibákra hivatkozva, aztán lefolytattak egy ugyanolyan eljárást, melynek végén a bíró már nem titkolta, hogy koncepciós az ügy. Egy évet kapott három évre felfüggesztve, egy demokráciában - ahol ráadásul még állítólag szólásszabadság is van - azért, mert leírta a véleményét. • 2007 tavaszán Toroczkai Lacival kitalálták Hunniát, úgy tűnik, most ezért van börtönben. • 2007 októberében azért kapott 500.000,- Ft-os büntetést, mert lakhelyelhagyási tilalom ellenére kiment a Szabadság térre. • 2008. április 11-én teljesen alaptalanul elhurcolták a rendőrök a Clark Ádám térről, és eljárást indítottak ellene. • 2008. október 23-án a Markó utcából csak azért vitték el, mert ő Budaházy György. • 2009. március 15-én a Március 15. térről elhurcolták, és hivatalos személy elleni erőszak címen indítottak ellene eljárást úgy, hogy a felvételeken egyértelműen látszik, hogy a rendőrök brutálisan leteperik a földre, és megbilincselik.

Névtelen írta...

A "választott" ember a kiválasztójátt is jellemzi! Kéretik nem elfeljteni!

Névtelen írta...

Bele gondolok abba, hogy OV az ő pökhendi, nagyképű szónoklatával kijelentette, hogy értéktelen élet nincsen. De számukra mégis van. Azok a szerencsétlen áldozatok, akik cigány gyilkosságok áldozatául esnek, azok élete bizony értéktelen a számukra, mert egyszer nem fe3jezték ki részvétüket. A rendcsinálás pedig csupán annyiból áll, hogy pártját fogják, sőt támogatják a gyilkos, rabló természetű cigányokat és üldöznek minden Magyar összefogást; pl: Szebb jövő polgár egyesület..... Egy országot nem lehet félelembe tartani, csupán azért, hogy szavazatokat gyűjtsenek. Bizony bármennyire szeretnék nem fog menni, mert a cigány védelemmel, nem tudják megmenteni a hatalmukat, mert ha kell ezek OV-jék ellen is fordulnak, mivel azt sem tudják ki van hatalmon. Lásd Balogh Zoltán romaügyi biztos lenácizása. Igen is szerveződni fogunk és megvédjük hazánkat. Ebben sem OV, sem Pintér{akinek még felszólalása sem volt a parlamentbe, és siet minél hamarabb lelépni az országgyűlésből, mert nem mer kiállni, inkább az Államtitkárokra hagyja a választ.} Nos Pintér köztörvényes bűnöző, itt te nem raktál és nem is fogsz rendet rakni! Homokra épített vár az egész kormány, ami csak idő kérdése, hogy elfújja a nép harag szele, mert kormányzás képtelen. A felavatott oly büszkén dícsért rendőrség semmit semm tehet, mert ő bűnhödik, ha "egy szavazathoz" hozzá mer nyúlni. A legésszerűbb az lenne, ha Pintér lemondana.OV pedig a Magyar emberek közbiztonságát nem csak papír forma alapján ígérgetné, hanem valóban védelmet is tennének, a rend érdekében. De mi Magyarok tudjuk, hogy mi vagyunk a kormány legfőbb akadály, minket kell megsemmisíteni, ahoz, hogy egy újabb horda könnyűszerrel elvegye hazánkat. Ez az amit a hazaárulóknak: OV és bandájának teljesíteni kell. De tévednek, ha azt gondolják, hogy ezt hagyjuk. Minél nagyobb a Magyarok üldözése, mi ettől erősebbek leszünk. Nem ártana ezen, ennek az alattomos, hazaáruló kormánynak elgondolkodni.
Igenis szükség van összefogásra és tegyük bátran: MERT HA ISTEN VELÜNK KICSODA ELLENÜNK?
Adjon az ISTEN tőle való bátorságot és haza szeretetet a szívünkbe, hogy megállíthasuk a hazaáruló kormányt, és annak kitenyésztett parazitáit, hogy ne legyen több Magyar gyilkosság országunkba.
Az Orbán kormány pedig, még ha hihetetlen is, de halálra van ítélve, zsarnoksága miatt.
Hiszem, hogy ez be fog következni, hamarabb mint gondolnánk.
Fehér Eszter

Névtelen írta...

"Azt hiszem ezután az akció után még Draskovics is elismerően csettinthetett, ezt ő maga sem tudta volna jobban megoldani. A parancs pedig parancs."

Törvénytelen, az alkotmányos, gyülekezési stb. jogokat mélyen sértő parancsot a rendőr KÖTELES megtagadni. Az a rendőr, amelyik ezek után mégis részt vett a törvénytelen eljárásban, szintén jogsértést követett el. Nem lehet ujjal mutogatni, hogy "a főnök mondta", "nekem parancsba adták", lószart. Ugyan olyan vétkes az eljáró rendőr is. Egytől egyig az összeset fel kell jelenteni.

eSzeL írta...

Hajdúhadháznak 8000 választó polgára van. Ebből 5000 helyeselte a polgárőrök jelenlétét. A többség nem számít? Vagy csak akkor nem, ha magyar? És igaza van 'Névtelennek' a törvénysértő tevékenységet követelő parancsot köteles megtagadni a rendőr. Nincs hová bújni.

burci írta...

A parancsnok kiad egy parancsot:
Mindenki egyen egy narancsot!

Névtelen írta...

A szép olajszőkitő herceg örömmel mondta..... !!!Akkor is igy fog örülni ha vége lesz ennek a narancsos ámokfutásnak,és ő meg a biróság elé kerül???AKKOR ÖRVENDEZZEN!!!Ezzek a likudbérencek egyre jobban kivetkőznek emberi mivoltukból.(kedves barátaink,elszámoltatás lesz,rendet teszünk két hét alatt,mondta a Háry János hazudozó versenyt nyert o.w.)Az is kötözni való bolond, aki ennek egy szavát is elhiszi!!!

Herne írta...

Épp a minap kérdezte egy ismerősöm, hogyan lehet az, hogy Orbánék ennyire nem tudják, mi folyik az országban. Tudják azok, válaszoltam. Az EU az, ami nem tudja, és nekik akarnak megfelelni.
Természetszerűleg adódik a kérdés, hogy miféle vezetőség az, amelyik nem a népének akar megfelelni, hanem nemzetközi érdekeknek.
Aztán adódik még olyan kérdés is, hogy mit szólna az EU, ha bepillantást nyerne a keserű magyar hétköznapokba. Ezeket az állapotokat látva szerintem még Cohn-Bendit is elhűlne.
Jó tíz évvel ezelőtt olvastam egy könyvet (pontosabban kettőt, mert két kötetes volt), remek háborús írás Herman Wouktól, a műfaj egyik nagymesterétől. Természetesen helyet kapott benne a kötelező zsidóüldözés és gonosznémetezés. Volt egy tábor a könyvben, ahová valami oknál fogva a németek beengedtek nemzetközi megfigyelőket, hogy bizonyítsák, nem üldözik a zsidókat, és azoknak nagyon jó életük van a táborokban. Előre meghatározták a delegáció útvonalát a táboron keresztül, ezen az útvonalon mindent kicsinosítottak, betanítottak zsidókat hogy úgy tegyenek mintha élnék boldog hétköznapjaikat, miközben a háttérben folyt az öldöklés. Ennek a hitelességére most nem térnék ki, úgyis egy a véleményünk itt mindnyájunknak, magyarázat nélkül is :-) Viszont pontosan ez az, amit az elmúlt 20 év politikusai csináltak az országgal. A külföldieknek megmutatnak egy színfalat, mögötte meg rohad minden.
Kezd azonban pattanásig feszülni a helyzet. Nem lehet ezt már tovább a szőnyeg alá söpörni (nagyrészt hála a Gárdának, a polgárőröknek és úgy egy az egyben a nemzeti oldalnak). Már az egyszerű emberek is kezdik elveszíteni a türelmüket. Ez egy időzített bomba, és ha OV ezt nem veszi észre, ez a bomba a levegőbe fogja repíteni, minden nagyszabású történelmi ábrándjával egyetemben. Ha így folytatják, a saját sírjukat ássák meg.
És meg merem kockáztatni, hogy ha az EU, de méginkább az EU polgárai, tudomást szereznek a valóságról, ha nem is állnak mellénk, de OV mellé sem. Nyugaton sokkal érzékenyebbek a népek a szabadságra, ott nem lehet őket elnyomni, épp ellenkezőleg, a nép nyomást tud gyakorolni a kormányokra, ha nagyon akar. És ha másért nem, hát azért mellénk állnak, mert a saját jövőjüket vélik majd felfedezni az itteni állapotokban...

Herne írta...

Természetesen nem a holokausztot tagadtam, csak ennek a tábornak a fiktív mivoltára utaltam... :-) Én kérem nem tagadom a holokausztot, hanem támogatom!

Herne írta...

Oh, és el ne felejtsem: szeretném kifejezni köszönetemet és megbecsülésemet a bírórnőnek, amiért igazságosan döntött. Akár egy nézetet vall velünk, akár nem, végre egy bíró a törvényességet választotta a politikai utasítás helyett. Így tovább!

Pfsz írta...

Hullik bizony,csak van egy kis probléma......ez a folyamat még 3 1/2 évig eltart.No,ha ennyire ráérünk egye-fene.

vadnai írta...

Most a tehetetlenségi együttható hatására fegyvertartási kvázi liberalizációt akarnak csinálni. Na, ha cigányok fegyvert kapnak akkor megnézhetjük magunkat. Eddig csak a gyilkosaiknak van fegyvere de akkor minden orknak lesz. Használni is fogja - akkor nem kirángatják és agyonverik akit kiszemeltek - az autóbol vagy a lakásából hanem aazt mondják az áldozat lőtt először......
Ahelyett, hogy rendet teremtenének felfegyverzik a nyavajásokat...mi van ennek a háta mögött??????????? nem véletlenül akarnak itt amerikát!

burci írta...

De a nők inkább banánt kérnek,
a fáradt hősök már henyélnek.

Gambit írta...

@vadnai: Szerinted a cigányoknak nincs fegyverük, vagy csak a bűnözőknek van? Nehogy már azt hidd, hogy az önvédelmi lehetőség törvényes keretei fognak stukkert, vagy kést nyomni a kezükbe, mert az már így is ott figyel a legtöbb putriban.
A liberalizáció egyébként is a legális fegyvertartás körülményeit könnyítené meg, míg a cigók zöme amúgy is illegálban tart fegyvert. Ez igenis a magyarok védelmét szolgálná (mondanom se kell, ezzel kapcsolatban sem a Fidesz szorgalmazza a cselekvést, hanem - nagyon helyesen - a Jobbik, ehhez Pintéréknek nem sok közük van).

Névtelen írta...

Itt kérem mindegy, hogy Gárdáról, Csendőrségről, vagy Védegyletről van szó akik próbályák megvédeni a magyar embereket és javait, lényeg a magyarság irtása, kirablása mert kell a hely ezeknek a sz.háziaknak!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló