Vona Gábor a Duna Tv-ben



.

16 kommentek:

Radulovic Zsuzsa írta...

Igen! Eljutottunk odáig, hogy van már riporter, aki nem ront neki a Jobbiknak, nem tesz föl idióta keresztkérdéseket, nem akar okosabb lenni, nem hozza kínos helyzetekbe, nem vág a szavába, nem teszi nevetségessé, nem rasszistázza, hanem egyszerüen csak kérdez és meghallgatja a választ, oda is figyel rá, megadva a tiszteletet. Ahogy annak lennie kell. Hosszú évek sok munkájának azért, úgy látszik, csak meglett a gyümölcse.

Herne írta...

Duna TV? Nofene, a végén még az emberek is hallani fognak felőlünk.
Bár a Zsidesz most kicsit a saját bőrén is érzi, amit velünk csináltak közösen a Maszoppal. A TelAviv2 és a Retek Klub híradója rendre kihagyja őket, mintha nem is léteznének; ellenben gőzerővel provokálják a médiahatóságot, és kb. az utolsó öt perc tér rá aktuálpolitikai kérdésekre, vagy a nagyvilágra. Addig gyilkosságok, verekedések, késelések, balesetek, minden mi szem-szájnak ingere. Azért valahol félelmetes, hogy azok a görények az embereket használják fel arra, hogy a degenerált pedofil pártfogóik hatalmát érezzék a hátuk mögött (seggükben?). Képesek egy egész országot tudatlanságban tartani, ha kell. Vagy maga a tény, hogy miféle pártfogóknak képesek szolgálni. Pfejj, nem is gondolok bele, lassan ebédelnem kéne.

casablanka írta...

A Duna Tv. mindig a legnormálisabb kérdezője volt a Jobbiknak,választások előtt is. Meghallgatják amit a riportalany mondani akar és nem tesznek fel provokativ kérdéseket mint a kereszttüzben vagy más piszkálodó müsorokban. Minden párt képviselőjét egyformán "kezelnek". Az M 1- en és más Tv-ken a Gyurcsány kormány alatt és most is csak akkor hivtak és hivnak be Jobbikos képviselőt - nagy ritkán - ha valamilyen esemény ill. kijelentés kapcsán kötekedni lehet az illetővel. Ez a személyes megfigyelésem. Először szerepel valamelyik kormány párti képviselő - ez mondjuk még természetes is lenne - utánna 3x az MSzP, aztán a teljesen új párt az LMp,és egyebek, legutóljára, meg, legritkábban a Jobbik. A Hir Tv pedig, mióta "új résztulajdonosa van" kb. 3 éve,még olyan dolgokat is hiresztel a Jobbikról, ami nem is fedi a valóságot. Az Info rádióban is - én azt hallgatom, - ez a sorrend a pártokkal kapcsolatban. Úgylátszik a Jobbikos szavazóknak az adóforintjai nem érnek annyit mint a többi voksolóé. Jelenleg igy néz ki a demokratikus média tudósitás nálunk. Ha még ezen a helyzeten is "rontani" akarna a kormány, az már nagyon nagy gáz lenne a részéről.

Névtelen írta...

Jobb vona ha nem vóna, Vona! Csak új szerencse logvag a politikai "rozinante"(romaügy) hátára próbáló, felkapaszkodni vágyók között! Megoldása neki sincs, csak lökött! Bízik abban sok ostoba között, neki is helye van! Arat, aztán ránkhagyja a (bél)sarat!

Névtelen írta...

Névtelenke!A vóna a jó,ha te se vónál!!Nagyon szellemes vagy,biztos temető mellet csináltak.Okosságodra nincs is jelző.Milyen választékossan tudod kifejezni magad,(romaűgy)!! Te gyengeelméjű,aki sz@rral dobálozik,előbb-útóbb ő is sz@ros lesz!! (666)

Zs. Gábor írta...

Radulovic: A sok munkának valóban meg lett a gyümölcse - a Novák Emőke alelnök éppen a közelmúltban koszorúzta meg jobbikos sleppje társaságában a zsidó Holocaust-emlékművet.

Radulovic Zsuzsa írta...

Vigyázat, klasszikust idézek: "Vannak még hibák."!

Zs. Gábor írta...

Hát, ez azért a "hibánál" valamivel több volt! (Tulajdonképpen a többi párt is csak ugyanezt csinálja - akkor meg a Jobbik mitől különb?)

Névtelen írta...

zs,kurvára elég már az emökézésedből.A tetű egye meg azt a retkes nyakad.Te mitől vagy különb egy rakás sz@rtól.Miért pofázol bele mindenbe.

MAGYAR NEMZETI ARCVONAL (MNA) írta...

A Jobbik folyton folyvást a keresztény magyarságra hivatkozik... miközben a keresztény tanítással ellentétesen cselekszik (főleg a cigányság és a zsidók
vonatkozásában). - Na, ezt magyarázza meg valaki az elvakult jobbikosok közül.
Kereszténynek lehet nevezni azt, aki üldöz, meggyilkol nőket, gyermekeket és másokat, csak azért, mert azok nem magyar nemzetiségűek? -
A nemzet (a 16,5 százalékkal) már választ adott.

Névtelen írta...

MNA: Ki gyilkolt meg nőket és gyermekeket???

Névtelen írta...

M.K.A.,igen a nemzet választ adott.Te félcédulás fistes! Lakon négy retkes pugyé játékból megölt egy 81 éves öreget.A parazita fajtád azt csinálja itt ,mint a dúvad.TE rakás ganéj ne keresztényezél,mert amit itt ti csináltok az biztos nem keresztényi!!Mint a veszett kutyák,cigány egyszer vége lesz a türelemnek,és akkor annak szemet-szemért,foggat-foggért lesz a vége.Azt kapjátok amit érdemeltek.És majd elmélkedhettek a keresztényi tanitásról.Végezettül, Arcvonal don Vittórió hátsója felé!!! (666)

Kolos írta...

Idefigyelj, te Névtelen idióta! - Cigányozol (engem) mert úgy könnyebben megy leírni azt a sok egyforma mondandódat, amit irsz. Persze az se semmi a 80 szóból álló szókincsedből. Ki lehet számítani az összes irnivalódat: ha éppen nem cigányozol, akkor kinevezed az ismeretlen vitapartnerodat zsidónak vagy zsidóbérencnek - ebből áll az összes tudományod. Jobban tennéd, ha Fradi meccsekre járnál inkább, ott együtt ordíthatnál a nyájjal, amíg a Főnök éppen a holokauszt emlékművet koszorúzza (mert azért annak sincs sokkal több sütnivalója, mint neked!)

Névtelen írta...

mka,kolos...stb,te egyszemélyes O.P.N.I.!!!SZÉDÜLT F@SZKALAP.Te meg elhuzzhatsz a p...ba!!! (666)

Kolos írta...

Te Névtelen Állat! - Tegnap délután már csak egy sorra telt? - Neked kellene elhúzni, de jobb ha csak itt ontod az állatságaidat.

Névtelen írta...

EZmég rövidebb!. M. K. A.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló