A rendőrállam a régi

Tegnap este megint visszaléptünk az időben. Pontosabban nem is léptünk vissza, csak balga módon mi gondoltuk eddig kicsit azt, hogy haladtunk előre. Pedig nem. Ma is nagyrészt ugyanaz minden, mint ami volt egy, vagy két évvel ezelőtt. A hangsúlyok kicsit tolódtak, de a lényeg jottányit sem változott.

Amikor tavaly tavasszal OV és PiSa kéz a kézben bejelentette, hogy két hét alatt rend lesz az országban, sokan kétkedve néztek, még többen pedig harsányan felröhögtek. Azonban a nagy többség mégha tudta is, hogy a bejelentés erős túlzás, bízott abban, hogy azért ha nem is hetek alatt, de néhány hónap alatt lehet majd változásokat elérni. Hogyha nem is oldódik meg minden egycsapásra, de azért majd lesz egy irány, ami efelé mutat.

Ma már jól látszik: nem lett. És nem hogy megoldás nem lett, de még irány sem. A súlyosan cigányfertőzött részeken tovább romlott a helyzet és máshol sem lehet azt érezni, hogy a közbiztonságban bármi javulás lenne. Szinte minden napra jut egy-egy olyan megdöbbentő történet, ami joggal háborítja fel és borzasztja el a társadalom nagy többségét, és ami mögött kivétel nélkül mindig cigányok állnak.

Persze most sokan mondhatnák akár a narancsos, akár a liberált oldalról, hogy ennek a problémának a megoldása nagyon összetett feladat, hogy a cigánybűnözés visszaszorítása együtt jár más társadalmi kérdések megoldásával is. És jönne még a többi szokásos, évek óta hangoztatott blablabla.

De legyünk nagyvonalúak és mondjuk azt, hogy rendben. Igazuk van. Magyarország dolgozza ki azt a romafelzárkoztatási stratégiát, ami aztán majd az unió alapprogramja is lehet. Menjen rá még fél év és szülessen meg a nagy megoldás. De addig is és eddig is, miért nem lehet és lehetett legalább azt megtenni, hogy a legsúlyosabban veszélyeztetett településeken kiemelt járőrözés folyik?

Miért nem lehet, vagy lehetett azt megtenni, hogy ott, ahol a lakosság nap, mint nap veszélyeztetve érzi magát a bűnöző cigányhordáktól, hogy ott, ahol ezt nap, mint nap jelzik az illetékeseknek, fokozott rendőri jelenlét legyen?

Tegnap este a radikálisok erre, és ezekre a kérdésekre szerették volna felhívni a figyelmet, amikor fáklyás felvonulást szerveztek a Borsod megyei Lakon annak az idős néninek az emlékére, akit másfél hete szórakozásból brutálisan gyilkolt meg négy cigány.

Az elkövetők, akik közül még egyik sincs több 14 évesnél, hetek óta azzal szórakoztak, hogy esténként a falut járták, és ha valahol világosságot láttak, beugrottak az udvarra, lekapcsolták a villanyórát.

A néninél is ezt játszották el, de ő észrevette és számon kérte őket. A szóváltást követően a retkek az udvaron egyszerűen agyonverték az idős asszonyt.

Erről az embertelen tettről szólt volna a megemlékezés és a figyelemfelkeltés. Azonban az este másképp alakult. PiSa rendőrsége nagy erőkkel vonult a helyszínre és ahelyett, hogy biztosította volna a rendezvény zavartalan lebonyolítását, a megemlékezőt kezdte vegzálni. A legnagyobb problémát számukra ismét az jelentette, hogy a megjelentek közül néhányan a Magyar Gárda oroszlánját viselték a ruhájukon. És ez akkora főben járó bűn volt, hogy az egyik gárdistát, aki történetesen Kiss Robi ex-gárdakapitány volt, felszólították arra, hogy vegye le a mellényét.

Tegyük hozzá rögtön, hogy érdekes mód a többi, több tucatnyi ugyanilyen mellény nem zavarta a rend éber őreit, nekik csak is kizárólag Kiss Robi mellénye okozott problémát. De ez olyan nagyot, hogy amikor a volt kapitány közölte, hogy márpedig ő nem vetkőzik, akkor a rendőrség úgy döntött, hogy előállítják Kisst. A felháborító eljárás hírére, ekkor a többszáz megjelent jobbikos szimpatizáns egy része az autó elé állt, így az nem tudta elhagyni a helyszínt. A helyzet végül odáig fajult, hogy a rendőröknek fizikai erőszakkal kellett eltávolítani az útból az embereket.

Ilyen előzmények után lépett a mikrofonhoz Vona Gábor, aki mindjárt az első mondataiban, a jelenlévő rendőröknek címezve kimondta az este legfontosabb kérdését: „Önök hol voltak akkor, amikor az idős nénit agyonverték?”

És tovább fűzve a gondolatot: Hány embernek kell még halnia, hány rettegésben töltött napnak kell még eltelnie, hogy történjen végre valami? Hogy lehet az, hogy most jutott százötven rendőr a helyszínre, más napokon pedig a rendőrség hiánya miatt szabadon garázdálkodnak a bűnözők?

És a legdurvább az egészben az, hogy ha átírnám a bejegyzés dátumát és az illetékesek neveit egy, vagy két évvel korábbira, mindenki azt gondolná, hogy véletlenül egy régi írást hoztam le ismét.

Pedig nem. Ez most van.

Akkor? Mi változott?

18 kommentek:

Névtelen írta...

Magyar Testvéreim ha ez igy megy tovább,már az ovodáskorú cigánykölykök is gyilkolhatnak minket.Büntetlenül.A Gárda és a békésen demonstrálók, ellen fellépő haláltmegvető bátorságú pribékek aszisztálásával.Ti akik embereket nyomoritottatok meg életük végéig. Gondoljátok át,biztos,hogy a Gárda a magyar emberek ellensége???Ti is magyar emberek vagytok,nem kutyák hogy egy esztelen ámokfutó parancsára nekiessetek embertársaitoknak!!Ha csak akkor fog a szemmetek felnyilni,mikor a saját hozzátartozóitok is áldozatok lehetnek,KÉSŐ LESZ!!!Meddig gyilkolászhatnak ezzek az állatok minket???

sagittarius írta...

Ameddig hagyjuk...

Névtelen írta...

Hát ez az.Ha magyar gyerekek csinálták volna ezt a "játékot"egy cigánnyal, a ragyáspofájú kolompár meg a többi élősködő,tele vonyitanák európát,hogy itt mennyire üldözik ezt a söpredéket.ÉS még mindig a MAGYAR GÁRDA mellény szúrja ezzeknek a sündőröknek a szemét.Őket a magyar emberek adójából fizetik ,nem azért,hogy a GÁRDA mellényt viselőket hajkurásszák!!Jól mondta VONA GÁBOR,hol voltak akkor amikor az idős nénit játékból agyonverték ezzek a rongy kölykök???Biztossan Gárda mellényt viselő magyar embereket keresgéltek!!A cigánnyal nem ilyen bátrak ám,hogy nemsűl ki a két szeműk??

Névtelen írta...

Mi vaaaaaaaaaaaaaaaan?

Ugyanazok, akik ma a leginkább felizgatják magukat ezen az egészen, csápoltak annak idején az Edda és a Rice koncertjein a legbuzgóbban a "rendőrállam", a "rendőri zaklatások" ellen és a "szabadságért" az Alföldi papucsaikban. Ennek is "köszönhető", hogy a rendőrséget azóta leépítették.

Névtelen írta...

Nem mellesleg Slamovits István, mára izraeli állampolgár, zenéjére csápoltak buzgón az akkori "forradalmár" illetők. Gondolkodjatok!!! És ne hagyjátok magatokra tukmálni a cigányok kiirtását, mert a vérük a ti kezeteken fog száradni!!!

Névtelen írta...

Mi az a roma? Én ilyen szót nem ismerek. Cigányt annál inkább. Szóval a cigányfelzárkóztatás úgy ahogy van baromság és kivitelezhetetlen. Előszöris meg kell kérdezni a cigányokat is, hogy akarnak-e felzárkózni, a többségi társadalom normái szerint élni. Mégelébb pedig a többségi társadalmat kell megkérdezni, akarják-e a cigányokat. Demokrácia van, nem úgy működik az, hogy a fejünk fölött döntve ránkerőszakolnak idegen népeket.
Namost a cigányok felzárkóztatásának gyakorlati okok is útját állják, ugyanis biológiailag képtelenek egy modern, civilizált társadalomba beilleszkedni, mivel nem tudják felfogni annak alapvető normáit. A tradicionális beltenyészet miatt mára már olyan mértékben leépült a génállományuk, hogy a képességeik nem érik el az emberrel szemben támasztott minimális követelményeket. Az átlagos IQ-juk 70-80 körül mozog. Az okosabb kutyáké 75. Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár. Adnánk-e kutyának ugyanolyan jogokat és lehetőségeket (pl. jogosítvány, fegyverviselés), mint magunknak? Dehogy. A legokosabb, legképzettebb kutyának is kötelező a póráz és a szájkosár.
A cigány nem úgy fogja fel a világot, mint mi. A cigánynak beszűkült tudata van. Nagyjából olyan, mint egy alsós gyereké. Van a saját kis világa, és ami körülötte zajlik az csak körítés, körülmény. A másik ember az neki nem egy másik ember, hanem csak egy körülmény. Ha megkíván valamit, elveszi, akár a másik ember elpusztítása árán is. Nem fogja fel, hogy az a másik ember is egy ember. Ilyen beszűkült tudatállapotot csak renmdkívül hosszú és némiképp erőszakos terápiával lehet gyógyítani HA a páciensben megvannak a képességek arra, hogy kitágítsa a tudatát. Tehát pl. egy, a világtól elzárva nevelt gyereknél, akinek egyébként teljesen átlagos képességei lennének, csak a világtól elzárt, ingerszegény környezet miatt tévútra került a szocializációja. De ott, ahol ennek biológiai korlátai vannak, mindez egészen egyszerűen képtelenség, biológiai képtelenség.
Figyeljétek meg egyébként a cigányok beszédét. Az, ahogy beszélnek, az nem akcentus. Az a beltenyészet miatti torzulás a hangképző szervekben. Olyannyira degenerálódtak, hogy már a beszéd is nehezükre esik, méghozzá biológiai okokból. Elég sok olyan horrorfilm van, amiben a világtól elzárva, beltenyészettel szaporodó félzombik törnek rá az arra vetődő turistákra. Na a cigány az pont ilyen.

Névtelen írta...

(folytatás)

Hogy mi lenne a megoldás? Ha rajtam múlna, bevégezném a politika által késleltetett természetes szelekciót, t.i. cigányaink már rég kipusztultak volna, ha a politika nem tartja őket mesterségesen életben. Az evolúcióba, a természet körforgásába beleavatkozni nagyon nem okos dolog, megtanulhatta volna már az ember.
De hogy mégse fékezzen a házam előtt az inkál-furgon, vagy kerüljek rács mögé "laptopról/laptoppal elkövetett tömegmészárlás kísérlete" miatt, van ám demokratikusabb megoldás is a tarsolyomban. Olyan megoldás, amit civilizáltabb társadalmakban, pl. Dél-Amerikában, alkalmaznak is. Maradjunk tehát a dél-amerikai példánál: bent az őserdőben máig élnek természeti törzsek, még kannibálok is. Namost a dél-amerikai kormányok nem olyan hülyék, hogy megpróbálják őket erőszakkal belegyömöszölni a társadalomba. Ehelyett szépen hagyják, hogy a bennszülöttek éldegéljék a maguk életét a dzsungelben, a többségi társadalom pedig a városokban és falvakban, távol a dzsungeltől. Egyik sem megy a másik területére. És láss csodát! Az iskolából hazafelé tartó brazil kislányt nem eszik meg a kannibálok vacsorára! Nincsenek etnikai konfliktusok, nincsen ebből adódó feszültség (ami egy európai típusú, oszd meg és uralkodj elvén működő kormánynak bizony hátrány lenne), nincsen büdöskannibálozás, minden szép és jó. Egymástól gyökeresen különböző kultúrákat nem szabad egymásra erőltetni, megtanulhattok már volna a nyugati civilizáció röpke 2000 éves szárnyalása alatt. Ebből mindig csak baj származik.
Szóval a cigányokat egy az egyben le kell választani a többségi társadalomról. Éljék a saját kis életüket maguk között. Minket meg hagyjanak békén. Tartsák fenn magukat, rabolják, erőszakolják, gyilkolják csak egymást. A természetes szelekció egyébként így is bevégezné a dolgát, ugyanis képtelenek lennének fenntartani magukat. Egy házat sem képesek néhány évnél tovább állva tartani. A cigány egy halálraítélt nép. Ha már segédkezni nem szabad a természetnek, legalább hagyjuk hogy végezze a dolgát.
Namost ha van olyan cigány, amelyik tényleg akar, és ami még fontosabb: képes a többségi társadalomban élni és létezni, én örömmel és barátsággal fogadom. Nem bőrszínről meg fajüldözésről van itt szó tehát. De a többség nem képes ilyesmire.

Névtelen írta...

(folytatás 2.)

VISZONT, hogy mégegy fordulattal rácáfoljak a fajüldözésre: a cigány életvitelt folytató, elcigányosodott fehéreket pedig ki kell toloncolni a cigányok közé. Így pl. a börtönök felszabadulnának, és lehetne őket használni olyan, a bűnözők babusgatásánál fontosabb célokra, mint pl. gyermekgyógyászat. Azért valahol az is abszurd, hogy a bűnözők luxusbörtöneire van pénz, de a beteg gyermekekre nincsen. A fehérek között is rendkívül magas a deviáns viselkedés aránya, és itt is gyakori a biológiai eredet. Elég megnézni egy partifotó-összeállítást egy faludiszkóból.
Egyébként ha rákerestek a beltenyészetre, főleg angolul, olyan képeket fog kidobni, amelyek egy az egyben kísértetiesen emlékeztetnek a cigányok és a (szellemileg) sötétebb fehérek arcfelépítésére (elálló, majomszerű fülek, majomszerű ajkak és állkapocs, turcsi orr, üres és bamba tekintet stb.)
Tehát összességében nézve ez az egész sokkal inkább szociális jellegű szegregáció, mintsem faji. Az, hogy a cigányok 99%-a beleesik, hát istenem! Micsoda véletlen. A demokrácia tele van érdekes véletlenekkel, nem?
A demokrácia a többség érdekeiről szól. A többség érdekeivel szembemenni a demokrácia alapelveibe ütközik. A többség érdeke pedig azt kívánja, hogy az efféle selejtek ne veszélyeztessék, de szimplán csak ne is gátolják a létezését és fejlődését.

Namost szeretném megkérni a szerkesztőket, hogy ha úgy ítélik meg, vagy ilyen típusú híreket csiripelnek a madarak, hogy ez a kommentárom úgymond veszélyes lenne rám nézve, akkor töröljék a hozzászólásom. Az esetleges jogi támadókat ezennel tehát kivédtem: ha a hozzászólásom törvényekbe ütközik, és erről értesítés vagy felszólítás érkezik az oldal szerkesztőihez, töröljék az írásom. Ha a felszólításnak nem tennék eleget, csak akkor lehetne fellépni ellenem karhatalmi eszközökkel. Bár a személyiségi jogaimnak köszönhetően még akkor sem juthatnának el hozzám törvényes úton. Köszöntem!

Névtelen írta...

Mégegy gyors tény: amit írtam, az nem gyűlöletbeszéd, mivel nélkülözi az érzelmi kitöréseket és az érzelmekre hatást, a gyűlölet pedig érzelmi reakció. Amit írtam, az nem több, mint objektív okfejtés. Nem buzdítottam népirtásra, csak szegregációra. Az, hogy én népirtanék, az egyéni vélemény, nem felhívás. Itt tehát egy biológiai-szociológiai elemzést olvashattunk, nem gyűlöletbeszédet. ;)

Egyébként kíváncsi vagyok, hány olyan cigány ellen indult eljárás, amelyik különféle internetes fórumokon a magyarok kiirtására buzdít, élükön prominens cigány megmondóemberekkel... :) Ha nekik szabad, akkor nekünk is, nem? Hiszen a kormány is megmondta, hogy elkötelezettek a demokrácia, egyenlőség, szólásszabadság stb. mellett.

Névtelen írta...

Uram (Hölgyem?)!

Önnek teljesen igaza van! Tudja, hány vitám volt, pont nemzeti gondolkodásúakkal arról, hogy hagyjátok a cigányokat a nomád életüket folytatni! Erre jól lehőbörögtek, hogy mit képzelek én! Pedig ez lenne A megoldás és mindenki boldog lenne vele. De nekik ez nem jó, mert mindenkit kontrollálni kell, ellenőrzés alatt kell tartani és főleg: fel kell zárkóztatni! Ugyanazokkal a standard-elvárásokkal mindenki felé. Hát akkor miért csodálkoznak, ha a kormány is folyton ezzel a felzárkóztatási mániával jön??? Hát ez az igény, ez a követelés ömlik az emberek többségéből! Mivel mással jöhetne akkor a kormány? Hát van más esélye???

casablanka írta...

Nem a cigány a hibás! Csak addig mennek el, ameddig engedik nekik. Már pedig engedik, sőt biztatást kapnak, pusztitsd a magyart.Mert az nem létezik, hogy Pintér rendőrsége ne tudna a nap mint nap elkövetett rablásokról, gyilkosságokról. Náluk a gárdamellény viselésének megtorlása fontosabb, mint a magyar ember élete, javainak megörzése. Ez a százkaru polip egyik taktikája.Fegyverként használják a cigókat a bibsik ellenünk. Már nagyon jönnének a helyünkre.

Pfsz írta...

Nem,a rendszer a régi és azok akik működtetik!Legyen az vörös avagy import narancs!

Mellékesen hagyjuk is,hogy működjön.

Névtelen írta...

mivannnnnnozó és slamovitsozó!!!áruld el már nekünk,az állatcigányok által legyilkolt magyarok vére kinek a kezén szárad??Gondolkodtunk,és arra jöttünk rá,téged kellene jól elcsápolni!!Talán a te kificamodott agyad helyre jönne tőle!!

eSzeL írta...

Az a baj, hogy felső vezetés már 65 éve nem a magyar nemzet pártját fogja. Például olyan törvényekkel, hogy ha hatásosan véded meg magad, akkor bűnös vagy, ha nem sikerül akkor meg tehetetlen. Olyan nincs, hogy jó legyél. Ha az emberek maguk mögött éreznék a kormányt (ami a létrehozott törvényekből és a rendőri intézkedések irányából egyértelműen kiderül) se perc rend lenne. Minden férfinak katonai kiképzést. Aki alkalmas (fizikailag ÉS agyilag) annál otthon a fegyver. Lenne itt rend hamar.

Névtelen írta...

Uram(Hölgyem)?nek!!szóval hagyjuk a cigányokat a nomád életüket folytatni??Nem tudom mere lakik,netalán egy lakóparkban tengeti értékes életét.Nincs mindenkinek ilyen szerencséje,mink minden nap megtapasztaljuk a gigányhordák garázdálkodását!!Vannak egykor virágzó falvak,amit ezzek az ember alatti lények teljessen lepusztitottak!!Ahol már a cigánykölykök is a lopáson ,rabláson kivűl a védtelen emberek legyilkolásával szórakoznak!!A magyar emberek élete nem annyit ér,hogy ezek a primitiv állatok mikor kedvük úgy hozza bármikor elvegyék!!Nos, összegezve a dolgot,ha már minden áron a más f@rkát szeretné a csalán közé verni,először talán kezdje a sajátjával!!Mert megvagyon írva:::könnyű a más f@arkát a csalán közé verni!!

Névtelen írta...

A természetben is csak túl kedvező körülmények között történik túlszaporodás. Ha nehéz és kedvezőtlen körülmények közt kell élni, akkor a szaporodás is a normális mederbe kerül vissza. A nomád élet egy nehéz kenyér.

Névtelen írta...

A nomád életforma azt is jelenti, hogy nem élnek a faluban. Gyerekeik pedig úgy járnak iskolába, mint az eszkimó, vagy a lapp gyerekek.

Névtelen írta...

Ezzeknek a nomád élet,annyit jelent ahol megjelennek,ott amit lehet ellopnak ,elpusztitanak.A kanibalizmus sem tartozik a ritkaságok közé!!Itt tisztességesen dolgozni kell,annak aki élni akar.Az nem járja,hogy amig az egyik dolgozik,addig a másik élősködik rajta!!Lopnak,mert ez náluk nem bűn:hát akkor menjenek oda ahol ezt az életformát megengedik nekik.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló