48 óra sem kellett…

„Képviselőtársaim!

A médiatörvény ürügyén támadást indítottak Magyarország ellen. A magyarok demokratikus elkötelezettségét megkérdőjelezték, a Magyarországnak, a magyaroknak kijáró tiszteletet megsértették, a magyarok önbecsülését figyelmen kívül hagyták.

A kormány ezt a támadást visszaverte. A támadók érveit nevetségessé tettük, a magyaroknak járó tiszteletet meg- és kiköveteltük, önbecsülésünk sérthetetlenségét nyilvánvalóvá tettük.

Ideje, hogy mindenhol megértsék: vége annak a korszaknak, amikor Magyarország adathamisításokkal, hazugságokkal, a hatalommal való visszaéléssel eljátszotta a nemzetközi megbecsülést.

Ami történt, megtörtént, azokat, akik ezt elkövették Magyarországgal, a felháborodott magyarok megbüntették és félreállították. A mostani kormánnyal nem fogják feltörölni a padlót, ahogy ezt ügyefogyott és szerencsétlen elődeinkkel tették.

Egyetlen országtól sem fogadunk el kioktatást, egyetlen országot vagy országközösséget sem fogadunk el fölénk rendelt ellenőrnek vagy felügyelőnek. Nehogy bárki félreértse a dolgot. Magyarország nem azért van demokrácia, mert azt bárki elvárhatja tőlünk, vagy kikövetelheti rajtunk. Brüsszel nem Moszkva.”


Orbán Viktor napirend előtti felszólalása a magyar parlamentben
2011. február 14.
[a beszédért katt a linkre]



Szép gondolatok – mondhatnánk, pontosabban mondhattuk volna még hétfőn. Azonban néhány nap alatt nagyot fordult a világ és ma már az ismert történések fényében OV parlamenti beszéde nem több, mint egy szánalmas és teljesen felesleges erőlködés.

Egy szájkarate.

Történt ugyanis, hogy a nagyívűnek szánt beszéd elhangzását követően még 48 óra sem telt el, de már a hírügynökségek világgá röpítették a hírt: „Megállapodott Magyarország és az Európai Bizottság a magyar médiatörvény módosításában” - jelentette be szerdán Brüsszelben Jonathan Todd, a médiaügyekben eljáró Neelie Kroes EU-biztos szóvivője. „A magyar kormány tájékoztatta a bizottságot a médiatörvény módosítására irányuló készségéről. A magyar kormányzat az uniós végrehajtó testület által felvetett mind a négy kérdésben Brüsszel számára megfelelő módon fogja megváltoztatni a törvényt” - Todd tudomása szerint két héten belül. A szóvivő továbbá hangsúlyozta: „az Európai Bizottság a törvénymódosítás után is figyelemmel kíséri majd annak gyakorlati alkalmazását.”

48 óra sem kellett és a cionista világhatalom feltörölte velünk a padlót. 48 óra sem kellett és OV totál hülyét csinált magából és persze belőlünk, magyarokból is. És 48 óra sem kellett ahhoz, hogy ismét bizonyságot nyerjen: Magyarország egy gyarmat, hogy lényegében semmi sem múlik rajtunk, hogy a döntéseket nem itthon hozzák, azokat a magyar parlamentben csak végrehajtják.

Azt hiszem, az talán mindenki számára világos, hogy ez az egész történet nem a médiatörvényről szól. Nem arról, hogy az mennyire jó, vagy mennyire nem. Ez a történet magáról a velejéig rohadt nyugati rendszerről szól, az alá és fölérendelt államokról, az alá és fölérendelt társadalmakról. Arról, hogy nincs visszapofázás, hogy nincsenek külön utak és nincsenek nemzeti érdekek. Pontosabban vannak, de azok közé, amik számítanának a mienk, nem tartozik bele.

Az Európai Unióban mindenki egyenlő, de vannak, akik egyenlőbbek a többinél – idézhetnénk ide kicsit áthallásosan Orwell gondolatát, és egyúttal emlékezzünk OV az Európai Parlamentben elmondott nyitóbeszédére is, ahol a vádakra reagálva többek között kijelentette: a német médiatörvény jottányit sem különbözik a most elfogadott magyartól. És ebben tényleg igaza volt. Tényleg nem sokban különbözik. Mégse jut senkinek az eszébe azt felülvizsgálni. [a beszédért katt a linkre]

Nem jut, nem is juthat, mert Németország és a többi felvilágosult állam még véletlenül sem akar külön utakon járni. De miért is akarnának, amikor ők maguk az út, amin nekünk és a többi másodrendű országnak lépkednünk kell, eltűrve a belepofázást és az utasítgatásokat a nemzeti ügyeinkbe, a gazdasági és társadalmi döntéseinkbe.

„Brüsszel nem Moszkva” – mondja OV, amiben részben talán igaza van, de a lényeget tekintve mégis ugyanaz a szar, amiben most megint nyakig benne vagyunk…

20 kommentek:

Névtelen írta...

Magyar Testvéreim!Brüsszel nem Moszkva,mondta a nagy fülkeforradalmár,acélos tekintették az eljövendő évszázadokra vetve.Nem vagyok az a kimondott oroszimádó,de ők helyre rakták az aranybornjú pénzhajszába belehülyült csókolgatóit.OV csak sajátmagából csinált hülyét nem belőlünk!Mert aki még emlékszik az 1998-2002ig tartó regnálására, azokból ő már nem tud, és nem fog hülyét csinálni.A Brüsszeli szájkarate meg a viktor,viktor, bégetőknek szólt.

CarChilli írta...

Normális ember nem várhat csodát a "Nyugattól", hiszen az évszázadok alatt beidegződött gyarmatosító politikájukat nem tudják, nem is akarják levetkőzni. Abból gazdagodtak meg, építették jólétüket, miért adnák fel? Rájuk nem, csakis saját magunkra támaszkodhatunk. És ezt minél előbb el kéne kezdeni, amíg nem késő!

" ... amit erő és hatalom elvesz, azt idő és kedvező szerencse ismét visszahozhatják, de amiről a Nemzet, félve a szenvedésektől, önmaga lemondott, annak visszaszerzése mindég nehéz és mindég kétséges! "
Deák Ferenc

Herne írta...

Viktorékat rövid ideig tartó narancsos hallucinációim után végleg leírtam, csak azt teszik amire számítok tőlük. Visszaemlékszem, mit mondtam egy éve, két éve, sok éve: a zsidesz ugyanolyan mint a többi; az ellenkezőjét hangoztatja, de ugyanazt teszi. Sok pálinka lefolyik még a torkomon, mire elnézem magamnak átmeneti félresiklásom, hogy a saját szavaim felejtettem el.
Ami engem illet egyébként, Moszkvában jobban bízom mint Brüsszelben. Azok is csak a saját érdekeiket néznék (ki nem; én is a mi érdekeinket nézem), de legalább nyíltan csinálják, nem ilyen pofátlan, behízelgő, sunyi, alattomos módon. A nyugatiak különbenis csak a nyers erőt érzékelik, a meg az oroszoknak van bőven. Jól össze is szarták magukat tőlük vagy negyven évig. Összeszarták magukat Hitlertől, Napóleontól, mindenkitől, aki erősebb. Nyugat-Európában az erősebb kutya baszik elve érvényesül.
Namost az erő nem feltétlen nyers erő kéne, hogy legyen. Lásd a skandináv államok példáját. Egy kiegyensúlyozott, büszke országgal nem lehet feltörölni a padlót, mert nem találnak fogást rajta. Igenis egy 15, pardon, 10 milliós ország is lehet nagy és erős és büszke: szellemi téren, gazdasági téren, mindenféle téren. Az erő - elméletileg - a civilizált világban nem a terület nagyságát és a számbeli fölényt kéne, hogy jelentse. Csak hát ezt a lehetőségünket igencsak, mondjuk úgy, elkúrták. Nem kicsit, nagyon. Nagyon böszmén. Viktor, te meg ne láss szélmalmokat mindenütt, ezek ugyan nem lettek megbüntetve. Majd én leszek megbüntetve, úgy a magyaros demokrácia nevében, ha sokat járatom a pofám, gondolom.
Szóval ami engem illet, társulnék a ruszkikkal. Meg a kínaiakkal. Meg a tökös arabokkal. Nem egyoldalú ez a világ, a másik fele csak nyugodtan nézi, ahogy omladozik a nyugat. De attól hogy csendben vannak, még nagyonis léteznek. Az arabok meg igencsak ébredeznek, és a pénzistenük adja a nyugatiaknak, hogy ez az ébredés ne terjedjen át Európára is. Egy egyesült arab-muszlim birodalom pedig a pont lenne az i-re. A keletieknek jól jönne egy európai hídfőállás, pénzük van bőven, a NATO sem baszakodna velük, és ezt előbb-utóbb a többi "szopós" volt szoci ország is fel fogja ismerni. Jó lenne most kivételesen nem utolsónak, hanem elsőnek lenni.

Unknown írta...

idáig ugye és itt 70 évről beszélünk!!!az ateisa komcsi ballibes vonal volt a mérvadó!Most ugyanez a csapat meg és üvöltözik Brüsszelben,hogy csorbult a szólásszabadság????((((Egy éremnek 2 oldala van, A jobb oldal végre felemeli a fejét és mer NEM-et mondani a hazugságokra!ki kell takarítani végre a szemetet!!!Elég volt az Andrasev Ivánokból, Balókból,Bánólból.Azcélokból!Gyűlölöm Bolgár elvtárat a sima nyelvével!!Elég volt elvtársak!!!Lehet menni a lecsóba.!!Rózamama

Unknown írta...

ezt a "szépséget" közzéteszem kedvenc"lopakodónk" tollából.-((
"… szóval ez a fajta, hogy a születés, és a gyermek akár egy fattyúból is, mert itt kvázi erről van szó. (közbeszólás: fattyú, bizony). Fattyúból lesz. (Közbeszólás: ki ennek az apja, ki ennek az anyja?) Mert ő egy fattyú. Tehát akárhogy, hát húzzuk, vesszük, vagy magyarázzuk, Krisztus egy fattyú."

(Bakács Tibor Settenkedő, Tilos Rádió, 2003. december 19., Honty és Hanna c. műsor)" nos el lehet gondolkodni....ez a"hiteles" média...és ezek a retkek oktatnak ki minket???

casablanka írta...

Azért itt, a legtöbb ember tudja, hogy nem Vikike mondja meg a frankót. Legfeljebb végrehajtja. Van itt nagyobb fejes is aki irányit. Ugy hivják, Martonyi. Bilderberges tag, ő osztja a lapokat. Szegény kis hazánkban is az van amit kieszel ,a CSOPORT. Mégis miért olyan szemtelenk itt a bibsik? Miért akar minden tagjuk a betonba döngölni bennünket? Miért erőltetik ránk a szokásaikat, miért kell az ünnepeiket megülnünk? Orbán ? Neki meg joga van kiröhögtetni magát amikor csak akarja. Majd csak felébrednek a hivei egyszer.Nem ez volt az első bakija és nem is az utolsó.

Névtelen írta...

FERENCNÉ.Ha Jézus fattyú,akkor a bak ács egy blankoltfarkú lopkodó!!ov. pedig egy bohóc.Annyi hülyeséget összehordott,hogy hat ember sem,az e.u.nem dijazza ezt.Hát most nyakig van a sz@rba. A likudbérencek,soha semmiből sem tanulnak.

Péter-Pál írta...

Olvassátok a cikk első három sorát (OV beszédét): három sorban összesen öt alkalommal szerepel a "magyar" kifejezés. - Ez az, amikor a sok ismételgetéssel devalválódik a nemzet neve. És... a Jobbik is ugyanezt csinálja: únos-úntalan hivatkozik a magyarságra, arra, hogy az egész nemzet támogatását élvezi - miközben a hangoztatott szólamaival ott árt az országnak, ahol csak tud.

Névtelen írta...

Péter-Gábor:::te még többet ártol,mint a Jobbik.Jakhec.

Péter-Pál írta...

"Vikike mondja meg a frankót..." - és még hány hasonlót lehet olvasni: pl. "Ferike" - ez Gyurcsány Ferenc, Deutsch Tompika: Deutsch Tamás képviselő.
Ezek a hozzászólók, a nyilvánosság előtt mutatják be, hogy egyszerűen képtelenek normális ember módjára viselkedni - azt akiről írnak, még ha esetleg útálják is (de ezt sem kellene kimutatni, hiszen így a véleményüket értékét fokozzák le!) nem kellene becézgetni, úgy szólni róluk mintha a haverjuk lenne...
És még egy fontos dolog, amit ezek az urak elfelejtenek: a "Ferike", "Vikike" már voltak vagy éppen most miniszterelnökei az országnak - tehát valakik.
Ők viszont (a ferikézők) névtelen kis senkik, akik viselkedni sem tudnak.

Névtelen írta...

More,te elfajzott kukafosztogató,úgy láttszik te egy igennagy nevű valaki vagy.És főleg viselkedni tudsz.Nagyon értel ezzekhez a dolgokhoz,láttszik rajtad a finoman cizzelált modor,sokat csiszoltad a c-pressben.Az ország tönkretevöi nekem pedig nem úrak,hanem csak cégéres gazemberek.Nos tehát maradj te csak a c-pressnél.Nagyon jól elvagyunk itt is nélküled.

Névtelen írta...

Mi sem egyszerűbb, mint "valaki"-nek lenni.

Névtelen írta...

Az a "valaki" nem te vagy!!Te csak szeretnél valaki lenni.

Péter-Pál írta...

Ez az írás a médiáról szól (amit ti "médiáknak" írtok) - de ez a téma nem rátok vonatkozik. Egy újsághoz azért legalább 4-5 újságíró is kellene, akik tudnak magyarul írni, fogalmazni. Na, nem annyit, hogy "fostalicska", meg "kokeró" - ennél azért többet kellene tudni.
El tudom képzelni, hogy mennyit röhögnek rajtatok a parlamentben, ahol az értelmes arcélű, nyolc általánost végzett Zagyva szólna hozzá az országvezetéshez. A vidéki bunkó Pörzséről már nem is szólva. (Aki adott egy "tockost" - így mondta - a kocsmában a falubelijének.)
De ennek a viccországnak tényleg kelletek - csak ne legyetek sokan.

Névtelen írta...

Dehogy szeretnék.

Névtelen írta...

El lehet menni ebből a viccországból, akinek ez nem tetszik!

Névtelen írta...

Hát akkor takarodj ki, te náci-másolmány, te gyáva tetű!

Névtelen írta...

Magyarország a magyaroké.

kocsobur1 írta...

Orbán tévedett: Brüsszelben nem a magyarok ellen indítottak támadást, hanem a kormány intézkedései ellen, melyek sértették a sajtó szabadságát.
A Kurucinfo és más antiszemita, rasszista honlap, szervezet vagy párt betiltására persze továbbra is szükség lenne - mert a felsoroltak létezése összeegyeztethetetlen a demokráciával, annak a nyílt ellenségei (így őket nem kell védeni a demokratikus erőknek.)

Névtelen írta...

more,téged kellene betiltani,vagy kasztrálni,mert az agyad már kasztrálva van.FÉLESZŰ.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló