Hogyan lehetséges ez? – Budaházy Gyuri levele

Ha önsajnálatnak tűnik, ha nem, akkor is kikívánkozik belőlem az alábbi: Azok, akik az elmúlt 65 évben kiemelt jövedelmet élvezve tették tönkre ezt az országot, hozták a rosszabbnál rosszabb döntéseket, kötötték a hátrányosabbnál hátrányosabb alkukat a kárunkra, ráadásul közben milliárdos "üzleteket" bonyolítottak a maguk hasznára, azok kiemelt nyugdíjjal haltak meg békében, vagy élnek ma is szabadon, dúskálva a javakban. Eközben én, aki a saját költségemen és káromra kiálltam az igazságért, tömlöcben sínylődöm!

Hogyan lehetséges ez?

Ezt kérdezem. Sőt nem is kérdezem, hanem inkább számon kérem üvöltve, hogy hogy a francba lehetséges ez!?

Merthogy az igazságért álltam ki, az való tény. Mikért is? Hogy tiltakozzunk Trianon máig tartó igazságtalansága ellen. Hogy legyen újraszámlálás 2002-ben a tizedeken múló választási eredmény miatt. Hogy tüntessék el a Szabadság nevű terünkről a megszállókat dicsőítő emlékművet. Hogy az őszödi beszéd után mondjon le Gyurcsány, és ne pusztítson tovább a szocialistáival.

Eljárás alá vontak, elítéltek, börtönbe csuktak.

Azokhoz nem szólok, akik szerint ezek nem igaz ügyek. Látva a választási eredményeket, ők a kisebbség, hál’ Istennek. De a többséget tetemre hívom, saját börtönben rohadó élő hullámra (mert hullaság ez). Ti nem akartátok/akarjátok ezeket? Ne mondjátok, hogy „de, csak nekem rosszak a módszereim”, mert egyrészt egy részüket csak rám fogják, másrészt nektek nem is voltak „módszereitek”. Semmit nem tudtatok elérni, csak magatokban puffogtatok ahelyett, hogy rászántátok volna magatokat a cselekvésre mondjuk 2006-ban (ha már előbb nem).

És a gazemberek ma is szabadon vannak, én meg börtönben! És ne jöjjön senki nekem erre a jogállammal, mert a jogállam ott kezdődött volna, hogy az országrombolókat lecsukdossa, meg kitiltja a közéletből mindjárt az elején, és akkor mindez nincs. Különben is a jogállam akkor ismerszik meg egy állampolgár számára, ha eljárás alá vonják, úgyhogy én már jól tudom, hogy mennyire van itt ”jogállam”.

Van bennem keserűség, igen van. Pl. az ilyen Soós Tiborok miatt – ha már mindenhol tőle idézgetnek -, aki úgy gondolta, hogy ahelyett, hogy ő legyen néhány hónapot előzetesben egy robbanóanyaggal való visszaélésért, inkább legyenek bent tizenvalahányan, ki tudja mennyit.

Nem fogok megtörni – tudom, hogy ezt szeretnék -, nem fogom kimondani, hogy „szeretem Nagy Testvért”, akármi lesz, de mindenki nézzen magába!


2011. január 10.


Budaházy György

7 kommentek:

feco0220 írta...

Nem tüntetni kellett volna, jól megmutatva magunkat az ellenségnek, ez ellen a Gyurcsány, meg a többi hazaáruló közpénztolvaj ellen, hanem kinyírni csendben, névtelenségbe burkolózva, a láthatatlanság ködével rejtetten.

Herne írta...

Igazat szól, mint mindig.

Pfsz írta...

Igaza van...de még mennyire.

Szabadságot Budaházynak!

eSzeL írta...

Ha szép csendben elpatkol gyurcsány, azzal a rendszer még nincs megdöntve. Teljesen igaz, hogy "tetszettünk volna forradalmat csinálni!". ebből viszont az látszik, hogy nem véletlenül történt a módszerváltás még az orosz fegyverek védelme alatt. (ezért aztán nem is lehetett volna forradalmat csinálni) 2006-ban lehetőség lett volna a forradalomra, ami meghozta volna az valódi rendszerváltást, de ormány viktor volt szíves (nem először és nem utoljára) elárulni az országot. Emlékezzünk, 3 napot adott gyurcsótánynak a lemondásra, viszont ezzel a haladékkal leszerelte (jól kitervelt módon) az emberek tettvágyát. A 3 napból pedig 3 év lett csótánynak, + 1 év a libásnak. Nem tudom, hogy a sok narancs fejű hova tette az eszét, ha volt is egyáltalán, mert nélkülük sajna nem fog menni. Ha a gyurcsótány adja nekik a qtyasz@rt az büdös, de a ormányos viki, az finom.

Laka Géza írta...

feco0220!
A te ajánlatod nem néltó Gyurihoz! Az igazán az ellenfél módszere, ám ha az ellenfél módszereivel dolgozunk, mi is különböztet meg bennünket?

Névtelen írta...

Az, hogy esetleg sikerül valamit elérnetek???

feco0220 írta...

Laka Gejza, ha az oroszlán már szétmarcangolta a nagyapáinkat, nagyanyáinkat, apáinkat, anyáinkat, és most csillapíthatatlan étvágyával ellenünk és gyermekeink, unokáink ellen vicsorgatja az agyarait, hagyjuk, hogy bennünket is fölfaljon, mert védett állat? Hát nem! Pusztuljon a vérengző fenevad!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló