Az igazság szabaddá tesz

Amikor már épp kezdett lankadni az emberek lelkesedése a nemzeti ügyek harca iránt, és sokan kezdték azt hinni, hogy igazából a Fidesz alapjaiban a Jobbik elképzeléseit viszi véghez néhány kisebb kivétellel, akkor rendezték meg a Jobbik zártkörű évadnyitóját. Néptánccal, népzenével, versekkel, humorral, Hungarica és Edda koncerttel, jó hangulattal, és a rendezvény csúcspontjaként Vona Gábor nem várt, hatalmas sikerű, szókimondó szónoklatával.


Aki jelen volt, az igazán "felrázódott”, és újult erővel tud majd tovább munkálkodni a nemzet felvirágoztatásán. Az egyedüliként felszólaló pártelnök egyértelmű válaszokat adott, és kiutat kínált legégetőbb, a Fidesz által szőnyeg alá söpört problémáinkra, azaz a nemzetközi-, az adósság-, és a demográfiai csapdákból való kilábalásra.

A szomszédos országokkal való kiegyezést, kelet-közép-európai együttműködést, az államadósság újratárgyalását és a „cigányság szaporulatának lelassítását" javasolta, megoldásokkal. Részben ezek elmulasztása, részben pedig a médiatörvény, az adórendszer, az elszámoltatás hiánya, a devizahitelesek magukra hagyása, természeti katasztrófák áldozatainak magárahagyottsága és a magyar föld eltékozlása miatt bírálta a kormányt.

A cigánykérdés megoldására eddig nem született konkrét megoldás. Az előző kormány elhallgatta, a Fidesz pedig elintézte azzal, hogy tanítani kell őket, és munkát adni nekik. Ezek a közhelyek azonban nyilvánvalóan nem vezettek előbbre. Vona Gábor végre teljes, talán egyedüli megoldást talált a cigányság népszaporulatának megfékezésére, azaz a megélhetési gyermekvállalás megállítására, normális szintre szorítására, amit a szociálpolitika beléjük nevelt.

A hamisított rokkantnyugdíjakat felülvizsgálatát, szociális segély csak közmunkáért való, pénz helyett szociális bolthálózatban levásárolható jegyek kiadását javasolta. És hogy a magyaroknak gyermekvállalási kedvét meghozza, családi nyugdíjat, más néven a szülőtámogatási életjáradékot vezetne be. A cigánygyerekek számára pedig létrehozná az egész ország területén a bentlakásos iskolahálózatot, amelyet a történelmi keresztény egyházak felügyeletére bízna (Böjte Csaba mintájára).

A Jobbik elnöke felháborítónak tartotta, hogy az elmúlt 20 év nem ért véget, „a magyar rendszerváltás második elsikkasztása" folyik. „..ha ugyanis rendszerváltozás lenne végre ebben az országban, az egyben azt jelentené, hogy az MSZP megszűnik.”- folytatta beszédét. Feltette a kérdést, hogy mit keresnek a parlamentben olyanok, akik nyilvánvalóan az ország romba döntésén munkálkodnak. Mint például Gyurcsány Ferenc, aki „akkora nagy színész, hogy a magyar emberek egy jelentős része több darabban szeretné látni”.

Előadását ilyesmi, tőle megszokott poénokkal, szóviccekkel tűzdelte meg a hallgatók nem kis derültségére. Megígérte, hogy amennyiben a Jobbik kormányra kerül, a történelmi jogfolytonosság helyreállítását fogja megvalósítani. Majd végül elmondta, hogy a Jobbik az emberek közül, az emberek által, az emberek javára van, mely mindig mozgalom marad, s a jobbikosokra akármilyen feladatot is bíz rá a Jóisten, mindig egyszerű magyar emberek maradnak, akik életüket a nemzetükre és a hazájukra tették fel. „Mert a jobbikos szabad, hiszen vele van az igazság. És az igazság szabaddá tesz.”- tette hozzá az est jelmondatát, többedszerre.

Az emberek feszült figyelemmel, és ünnepélyes hangulatban hallgatták végig a beszédet, időnként hatalmas tapsviharral lassítva. Ezután a jó hangulatról a Hungarica, és az Edda gondoskodott. No meg persze a büfék, és maga a jó társaság…


[Vona Gábor beszédének teljes szövege ITT olvasható, az eseményről készült felvétel pedig ITT megnézhető.]

5 kommentek:

Gambit írta...

Reméljük tényleg beindul újra a radikális szekér, mert kicsit leültünk az elmúlt időben.
Emellett a beszéd mellett pedig még érdekes a nagytakarítási szándékot fölvillantó kis szösszenet. Annak végeredménye eldöntheti a párt (és talán a radikális jobboldal) jövőjét.

Herne írta...

Ami nekem személy szerint külön tetszik, az az, hogy Vona Gábor egyedüliként szólalt fel és ment végig mindenen, pontról pontra. Ezzel azt a fajta vezéri képet erősíti, amelyet én is szükségesnek tartok a demokrácia ezerarcú polipszörnyével - vagy stílusosan: hétfejű sárkányával - szemben.
Egyébként egyetértek: ideje szélbe állítani a vitorlákat...

Névtelen írta...

Az igazság szabaddá tesz!!Ez egy aranyigazság,sőt a munka is,cigánykáim!!Ami igaz az igaz a gyurcsótány ,meg az orsós is nagy szinészek!!Koppány formátumúak.Való igaz, szeretnék őket sokan több darabban is láttni!!!A maszop, meg a zsidesz azt a pénzt amit a mi gyerekeinkre kellet volna forditani,cigánytenyésztésre pocsékolta.És ma is azt teszik.Éljen a Jobbik!!

casablanka írta...

Jó ember és szeretetre méltó. Remélem tisztességes vezér lesz belőle.Nagyon kellene már egy rendes országvezető.Ezek mindent elherdálnak, nem lesz könnyü dolga helyre billenteni a rendet.

Gambit írta...

Ez egész jó lett (bár még vannak gyermekbetegségek): http://nemzeti1.hu

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló