Tüntetés a Nemzeti Színház előtt

Este hattól körülbelül kétszázan tüntettünk Alföldi Róbert Nemzeti Színház éléről történő eltávolításáért. Mi a hidegben fagyoskodtunk, míg Alföldiék benn melegedtek. A hideg eső és a hó ellenére örömnek mondható, hogy ennyien részt vettünk ezen az eseményen. Talán mégiscsak többeknek fontos, hogy ki áll a nemzet színházának élén. Valószínűleg így gondolkodhattak a rendőrség vezetői is, mert a rendőri jelenlétről fokozottan gondoskodtak. Megközelítően minden egyes demonstrálóra jutott egy kékruhás. És még örülhettünk, hogy ezek még hazaiak és nem importáltak voltak.

Sokan talán azt hittük, hogy a kormányváltással olyan korszak következhet be, amikor nem kell majd tüntetnünk, de a helyzet úgy hozta, hogy újra az utcára „kényszerültünk”. Szegedi Csanád kijelentése tehát nem volt hiábavaló.

A parlamenti közegben politikusainknak nem sikerült elérni azon céljukat, hogy Alföldi Róbert, és a fideszes képviselők részt vegyenek a parlament kulturális és sajtó bizottsága tevékenységét ellenőrző albizottság csütörtöki ülésén. Mivel a tárgyalásnak még a lehetőségét sem adták meg, így hát egyetlen lehetőség maradt: újra az utcára kellett mennünk.

Arról már nem is beszélve, hogy azért, hogy Magyarországon egy közintézményben valóban megünnepelhetnék Erdély Romániához csatolását, nem csak az adott intézmény vezetője, hanem a kormány is felelős. Még mindig hazaárulók ülnek olyan vezető pozíciókban, amely ilyen döntések meghozatalára jogosítja őket. Szávay István, Pörzse Sándor és Novák Előd igen reálisan lefestették, hogy milyen botrányos, perverz, ízléstelen, keresztény- és nemzetgyalázó, nyíltan homoszexualitást, az aberrációt propagáló színdarabokat és kiállítást láthatunk manapság a Nemzetiben, amit Novák Előd szavaival ma már akár a „deviancia templomának” is nevezhetünk.


[nagyításért kattints a fotóra]


A Fidesz ugyanazt a kultúrpolitikát folytatja, mint amit elődei. Lassan 2011-t írunk, és a magyar kultúra rombolása változatlanul folytatódik. A média sem változott, hiszen a tévék és bulvárlapok továbbra is ontják a nemzetellenes, kritikán aluli műsorokat és cikkeket. Stohl András példája pedig szépen bizonyítja, hogy büntetlenül meg lehet úszni bármit.

Továbbra sincs Őstörténeti Intézetünk, és a nemzeti öntudatunk kiirtásán is nagy gonddal dolgoznak tovább. És most már a Magyar Tudományos Akadémián rendezett „Hétköznapi Nacionalizmus és Nemzeti Radikalizmus Konferencia” előadássorozatból - amit a kutatásokra szánt közpénzből finanszíroztak – azt is megtudhattuk, hogy messze mi vagyunk Kelet-Európa legidegengyűlölőbb nemzete, és hogy a magyar történelem nem más, mint kudarcok története.

Meddig hagyjuk még elveszni, sárba tiporni a magyar kultúrát, és hagyományainkat?

Múltunkat megpróbálják elvenni minden eszközzel, de mi ezt nem hagyhatjuk és ahogy Lenhardt Balázs üzente felszólalásában: addig nem nyugodhatunk meg, míg Nemzeti Színházunk tetején nem Árpád- sávos lobogót lenget a szél.

30 kommentek:

Radulovic Zsuzsa írta...

http://www.freevlog.hu/video/30660.html

Hát, az igaz, hogy ez a kormány se sokkal különb. Hallgassuk csak, Kövér megmagyarázza nekünk, miért kell szeretnünk a románokat.

Jonas Katona (Svédország) írta...

Na, ezt jól megszervezték a mélymagyarok! - Felfelé kerekítve 300 tüntető a Nemzeti Színház előtt... Az egész nemzetből (amely a Jobbik mögött áll) háromszáz tüntető ment el? Vagy már csak ennyi idióta bízik a törpepártban?
Leégés volt ez a javából!!!

Radulovic Zsuzsa írta...

A lelkemböl szólsz, testvér, csak én reggel hatkor, amikor elolvastam az írást, nem akartam mindjárt így jönni! Otthon már az is nagy szó, ha egyáltalán ennyien elmennek!!! Igazán megható!
A felháborodástól nem látó tömegeknek kellett volna ott szorongniuk a színház elött! Ha senkit nem érdekel az az ország, akkor kit érdekel egyáltalán??? És akkor miért kenjük másra a hibákat??? Nem mások a hibásak abban, hogy ebek harmincadjára jut a haza, hanem a magyarok!!! És oda is jut, csak akkor ne tessenek csodálkozni rajta és ne tessenek fölösleges, dagályos verbális csatákat vívni a neten! Csak a tettek beszélnek. Azok pedig, mint látható, elmondanak mindent!
Egyedül a rendezö jobbiknak van állítólag egymillió szavazója és kitudja hány tagja. Azok hol voltak tegnap este?????
Üdv Münchenböl!

Herne írta...

Alföldi és Stohl túl sokat tud. Viktor meg túl gyenge, hogy elhallgattassa őket. Egy igazi vezető már régen levadászta volna az ilyeneket. Szerintetek pl. Oroszországban hány percig élne egy ilyen, miután megzsarolta Putyint?

Na jó, Putyin a saját szekerét tolja, Viktor meg másokét.

Pokolra ezzel az egész csürhével most már!

Herne írta...

Egyébként lassan el kell gondolkodni azon, hogy ha demokratikus keretek között nem adnak esélyt sem nekünk, akkor más eszközökhöz kell folyamodnunk. Különben végünk. Nem csak a nemzeti oldalnak, hanem az egész nemzetnek. Ha nem változik valami, méghozzá nagyon sürgősen, akkor a mostani kisgyerekek mire felnőnek, nem lesz olyan, hogy magyar nép, csak a történelemkönyvekben.

Radulovic Zsuzsa írta...

Bocs, de szerintem elöször a demokratikus eszközöket kellene egyáltalán használni, mert azokat se használja ki senki. És nem egyszerüen átengedni a szervezést egy pártnak. A tüntetéseket nem pártoknak kell szervezniük! A devecseri tüntetést se tartották meg, a kilakoltatás elleni tüntetésre is elmentek 80-an. Miféle más eszközök kellenének még? A nép nem látja be, hogy magának kell a kezébe vennie a dolgait, az a baj. Ezen nem segít, ha az egyik diktátor kezéböl egy másik diktátor kezébe, majd egy harmadikéba, negyedikébe adják a dolgokat!
Ahányszor engem kérdeznek Magyarországról, mindig azt is megkérdezik, hogy ha olyan rossz a helyzet, akkor a magyarok miért nem védekeznek. Hát bizony erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Mert ahol én élek, itt hetente, havonta százezres tömegtüntetések vannak a legkülönfélébb dolgok miatt. Azt, hogy otthon nyolcvanan mennek el egy tüntetésre, meg kétszázan, jobb, ha el se mondom, mert körberöhögnek!

Levvadászott attomfizikuss írta...

Magyarországon még néha felcsattannak a bakkancsok de Svédország már csak kapcarongy.

Radulovic Zsuzsa írta...

Köszi, nem kérjük a bakancsokat. De aki azt kívánja, annak én is kívánom ugyanazt!

Névtelen írta...

A helyzet egyelőre úgy fest, hogy a cionizmus lánctalpakkal gázol át rajtad, miközben egy zacskó gumimaci cukorral hadonászol feléjük, kedves Zsuzsa. Nem a kétszázezer egeredtől tojta össze magát a világbirodalom Amerikától Ausztráliáig hanem kétezer Magyar Oroszlántól.

Radulovic Zsuzsa írta...

Ugyanaz, hangsúlyozom, ugyanaz a cionizmus mindenütt jelen van és mégis vannak, azzal együtt is, olyan országok, ahol lehet élni.

Névtelen írta...

Kedves Zsuzsa, Alföldi csak a jéghegy csúcsa, lehet harcolni ellene és esetleg le is lehet győzni, na persze csak ha ők is úgy akarják de attól még utána maga az óriási jéghegy ottmarad. Amiről meg te beszélsz nem más minthogy egyik birkakarámban van légkondi a másikban meg nincs. Hidd el ha teljesen kiölték a nemzeti érzelműeket itt is lesz. Nagy valószínűséggel a ti lehasznált de méregdrágán felújított példányaitokat fogjuk aranyáron megvásárolni.

eSzeL írta...

Zsuzsa, Jonas! MI itt vagyunk! Ti ott! Bakancsok? Jól beleverték a fejetekbe, hogy a bakancs az rossz! A lánctalpas meg a foszfor bomba az igen, de bakancs! Milyen jól megtanították már mindenkinek, hogy ha megütöd aki megütött, akkor ugyan olyan rossz leszel, mint aki megütött!!!! Azon túl, hogy ez alapvető ökörség, a következmény az, hogy aki megüt, az csak hadd üssön folyamatosan. Neked meg megvan az az elégtételed, hogy te vagy a jó! Az, jó nagy birka! De a cionisták üthetnek, verhetnek, az nem baj. Ha visszaütnek, akkor az jogos megtorló akció, ha először ütnek, akkor az megelőző csapás. Mi viszont föl ne emeljük a fejünket, mert rögtön nácifasisztarasszistatrappista bakancsos szubkultúra lesz belőlünk. Én sem voltam ott a tüntetésen, de teljesen egyetértek a tüntetőkkel és köszönöm nekik, hogy képviselték a megjelenteknél sokkal több ember akaratát.

Radulovic Zsuzsa írta...

Nem tudom, mit jelent ez a mi itt vagyunk, ti ott. Egy világban élünk, ahol minden mindennel összefügg. Mostmár nektek is ott van az ötven évig hön siránkozott szabadság, demokrácia, meg kapitalizmus. Mire gondoltatok elötte, hogy az milyen??? Én már amióta itt élek, mesélem minden magyarnak, hogy milyen, hallani se akarják.
Aki a saját szemével lát, a saját fülével hall, annak nem kell semmit se jól megtanítani. Az rajtunk múlik, hogy az egész világot birkakarámnak látjuk-e, vagy tudunk-e örülni az apró elért eredményeknek. Mindenesetre a zsidók, vagy a politikusok itt, ahol én élek még csak véletlenül se merészelnének úgy viselkedni, mint otthon. Ez pedig az általad birkának nevezett nép hozzáállásának köszönhetö. A mindennapi kis hozzáállásának, meg a mindennapi kis és nagy összefogásainak. Mert itt létezik olyan. Sok ilyen nép van, aki nem hagyja, hogy a hátán táncoljanak! Ehhez semmi szükség nincsen bakancsokra!

Radulovic Zsuzsa írta...

Hiába ért valaki egyet a tüntetökkel, ha nem megy el közéjük, mert kizárólag az számít egy demonstráció esetében, hogy mennyien vannak ott.
Azt meg ki a fene meséli be a magyaroknak, hogy a németekböl kiölték a nemzeti érzelmeket???????????????????????????????????????????????

Névtelen írta...

Zsuzsa te magadat sem tudod meggyőzni csak hitegetni.
A zárt osztályokon 2 fajta ember van. Az egyik aki egész nap töri a fejét hogyan tudna megszökni onnan és a másik aki egész nap vigyorog.

Radulovic Zsuzsa írta...

Örülök, hogy helyettem viszont vannak olyanok, akik jobban tudják, hogy én mit látok és élek meg, amíg én a zárt osztályon vigyorgok. És inkább vigyorgok a zárt osztályon, mint hogy az egész életemet értelmetlen és haszontalan elégedetlenkedéssel és morgolódással, elérhetetlen utópiák utáni vágyakozással töltsem. Vagy épp elmegyek egy tömegdemonstrációra. Nem tudom, miféle világot képzelnek egyesek? Olyat, ahol többé nem lesz probléma? Azt még nem találták fel és soha nem is fogják. És eddig még mindenki ráfázott, aki ilyenben hitt, mert ez nem lehetséges. Problémák nélkül nem lenne felnötté válás, személyiségfejlödés. Szóval kösz, de én nem kérem azt a világot!

Névtelen írta...

Mi meg azt a világot nem kérjük ahol a Radulovics Zsuzsák És a Jonas Katonak leidiótázhatnak magyar érzelmű embereket?

Radulovic Zsuzsa írta...

Miféle magyr érzelem az, amikor német ideológiát szajkózunk?????

Névtelen írta...

Radulovic Zsuzsa :
2010. december 2. 8:46
A felháborodástól nem látó tömegeknek kellett volna ott szorongniuk a színház elött! Ha senkit nem érdekel az az ország, akkor kit érdekel egyáltalán???

Radulovic Zsuzsa :
2010. december 2. 14:50
És inkább vigyorgok a zárt osztályon, mint hogy az egész életemet értelmetlen és haszontalan elégedetlenkedéssel és morgolódással, elérhetetlen utópiák utáni vágyakozással töltsem. Vagy épp elmegyek egy tömegdemonstrációra.

---
no comment

Radulovic Zsuzsa írta...

Ahhoz kissé korábban kék fölkelni, hogy engem valaki hülyének állítson be. Viszont ezekböl a reakciókból könnyen megérthetö, hogy miért menekülnek otthonról csöstül a magyarok, az utóbbi 20 évben még inkább, mint a kommunista diktatúra idején! Bravó! Ki kell rekeszteni, le kell alacsonyítani mindenkit! A magyart is. Ez a módja. Csak akkor nem kell csodálkozni rajta, ha a végén magukra maradnak ezek a honfitárskirekesztök és mindenki röhög rajtuk és kerüli öket. Ez aztán a haza maximális szolgálata mondhatom! Melyiké is??? A németé? Mert a magyaré nem. Ez éppoly hazaárulás, mint amin naphosszat a szájukat hütik!!!
Szerencsére nem kell engedélyt kérnem senkitöl, hogy magyar legyek, mert az vagyok a németcsicskák külön engedélye nélkül is.

attila írta...

Üdvözletem Zsuzsa!
Valószínűleg, ezen az oldalon azért vagy, mert olvasod a nemzeti híreket.És csodálkozol 2006 után hogy a nemzeti oldalról ennyien mennek tüntetni? Itt is családos férfiak és nők tartoznak ehhez az oldalhoz.És remélem nem hiszed el, hogy közel 1 000 000 náci van ebben az országban.(mert kb. ennyien szavaztak a Jobbikra) Az elmúlt 20 évben sajnos nem sikerült a nemzetnek kivédeni sok mindent. Rasszizmus nincs ebben az országban, maximum a magyarok ellen irányuló.Mert ha bárhol azt vallom magamról, hogy magyar vagyok, akkor rögtön "Nagymagyarnak" neveznek gúnyosan.Na ehhez mit szólsz? Úgyhogy kérlek, ne tüntess fel minket, magyarokat mindenféle negatív szerepben.Ezt már nagyon régóta teszitek.Szebb jövőt!

Névtelen írta...

Jonás, irány Ninive,Radulovics,nieder mit der Serben!!Akik innen elhúzták a belüket,azok sem kritikát,sem tanácsot ne adjanak nekünk!!Addig jó nektek mig nincsenek felháborodástól nem látó tömegek,mert kikergetnének beneteket a Vajdaságból!!v.Falke

Névtelen írta...

Nem tudom honnan veszik egyesek a bátorságot maguknak, hogy magyarokat köpködjenek és idiótázzanak csak mert nem a nekik tetsző számban jelentek meg egy rendezvényen.

HangyaBoy írta...

Mindannyian tanulók és tanárok is vagyunk egyben.
Az egyik tanár ha a tanuló nem tudja csak félig a leckét akkor segít neki, rávezeti a megoldásra.
A másik tanár azt mondja, leülhetsz fiam, egyes.
Mindenki eldöntheti melyik akar lenni.

attila írta...

Adjon Isten !
Van akit már ez a köszönés idegesít. Talán csak nem felejti el ilyenkor a toleranciát? Hát a bátorságot onnan veszik, hogy a média egyetlen egy oldalt véd,a tényszerűen gondolkodókat pedig nácizzák. Náluk nagy az összefogás, náluk a média: újság,tv.. Felügyelnek minden hírközlést.Szinte naponta látjuk.Nemzeti oldalakra is csak kevesen jutnak el.Az egyetlen egy olyan oldal, ami már elhangzott tv-ben,rádióban, az vezető hírportállá vált.(kuruc.)

Névtelen írta...

Külföldről könnyű pofázni, könnyű szidni a hazát és annak honpolgárait, hogy így tehetetlen népség, meg úgy. Német fizetéssel a zsebemben nekem is biztos az lenne az úri passzióm, hogy tüntetni járjak hétköznap este, és mondjuk nem a munka fáradalmait pihenném ki, vagy a főiskolai óráimra készülnék... Lélekben ott voltam, és ez igenis számít. Ahogy elnézem, egyeseknek még erre a lelki jelenlétre sem futotta, de nagy az arcuk a müncheni, meg a svédországi jólétből. Akik hallgattak a gyurcsányi "El lehet menni!"-re, azok inkább húzzanak bőrt a szájukra, és ne izguljanak, nem kell hazajönni.

casablanka írta...

Azért azt szeretném látni ha Finnországban egy finnországi rendező a Kalevalát egy kuplerájban rendezné meg és a csodamalom előtt rejszolna valaki. Mit gondoltok mit történne vele, ha a parlament elé kerülne a dolog? Ott is magyarázgatná a házelnök, hogy ez csak polgárpukkasztás? / utalás: Pestőfi: János vitéz/

aTibi írta...

Kedves Zsuzsa!
Ledöbbentem az itt megjelent írásaidon!--kellett hozzá egy svéd, hogy megváltozz?

"Ezt én is pontosan így látom. A Jobbik és a Magyar Gárda egy olyan kincs amely jelenleg sehol, senkinek a világon máshol nincs a kezében!
Jobb ma kevés oroszlán, mint holnap sok nyuszi!"

Ezt nem te írtad az egyik nemzeti honlapon?--vagy két Radulovic Zsuzsanna létezik?

Más.
Olvastam, hogy Tarlós a zsidókban látja a jövőnket,--szerintem meghülyült!
Idáig nem lelkesedett ennyire értük.

Névtelen írta...

aTibi!!a Tarlósnak nem ment el az esze,csak a zsidók megmutatták neki a kasszát,és megigérték,hogy időnként ő is belenyúlhat,mint a Demszky!!!

casablanka írta...

Előadó: "nem volt célja az objektivitás"Magyarországon nincs fasizmus mégis program szerint tüntetnek az antifasiszták, akiknek szintén nem célja a tárgyilagos megitélés az itt történtekkel kapcsolatosan. Ha annyira nagy az antiszemitizmus, a rasszizmus, akkor miért hirdetnek munkalehetőségeket izraeli fiataloknak, akik természetesen jönnek is csőstűl. Ha annyira nagy a rasszizmus akkor a tehetséges cigánygyerekekkel miért van tele a zeneakadémia? Erre a választ az" X " faktorban szereplő 3 testvér egyike adta meg a legfrappánsabban az egyik cigány müsorban." Beilleszkedtünk, volt kitartásunk, leérettségiztünk és ma sikerünk van." Igaza van. Nem kell a rablókat, a zsiványokat összemosni a rendes igyekvő emberekkel. De ha nem mosná össze az előadó, akkor miből élnének a hivatásos RETTEGŐK ?Hogy jutnának be mint "tudós analizálók "az MTA-ba? Nem kellene ellopni a cigányok felzárkóztatására szánt milliókat az egyes cigányvezetőknek. Végül is közpénzből azaz a mi pénzünkből finanszirozzák acigány felzárkóztatásokat. ENNYI !

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló