Zoltai elvtárs véletlenül kiborítja a bilit?

Tegnap több olyan lehallgatott telefonbeszélgetés leirata is nyilvánosságra került, amelyet az elmúlt hónapokban titkos adatszerzés útján szerzett be a nyomozóhatóság a Hunvald-ügy felgöngyölítése kapcsán. A legérdekesebb kétség kívül az, amelyikben a szocialista polgármester beszélget Zoltai Gusztávval, a Mazsihisz ügyvezető igazgatójával:

Hunvald György (hívó): – Van néhány nagyon érdekes dolog egyébként.
Zoltai Gusztáv (hívott):
– Igen?
Hunvald:
– Én nem tudom, az ügyészségen vannak nagyon rám szállva.
Zoltai:
– Terád?
Hunvald:
– Igen, igen…
Zoltai: –
De nem a, nem a Tordai-ügy miatt?
Hunvald:
– Nem a Tordai-ügy miatt! Nekem mondták, hogy politikai, de nem értem, hogy mitől politikai! Mert nem csinálok…
Zoltai: –
Utánanézzünk?
Hunvald:
– Nézzetek már utána, hogy mi a (van?)! De ez a Központi Nyomozó Főügyészség!
Zoltai:
– Jó!
Hunvald:
– Ott el kéne sikálni, mert egyszerűen nem lehet normálisan hogyhívjákolni.
Zoltai: –
Jó! Odafigyelek! Megnézetem! Jó?
Hunvald:
– Jó! Oké!


Azt hiszem, ezt nem nagyon kell kommentálni. Ebben benne van minden, ami ma Magyarországon a színfalak mögött történik. Sőt. Annál sokkal több is.

Mert elsőre fel lehetne tenni olyan kérdéseket, hogy vajon hogy lehet az, hogy egy vallási jellegű civil szervezet vezetője utána tud nézni dolgoknak, és el tud sikálni valamit a főügyészségen? Hogy lehet az, hogy ugyanennek a szervezetnek a vezetője naprakész információkkal rendelkezik a szocialista párt belső ügyeit illetően?

Hogy lehet az, hogy ezen beszélgetés nyilvánosságra kerülése után tegnap az ügyészség képviselője, Fazekas Géza azt mondja: „más személlyel szemben bűncselekmény megalapozott gyanúja nem merült fel, más személy részéről az eljárás meghiúsítására irányuló törekvés nem volt bizonyítható." Zoltai magatartása vajon micsoda?

De az igazi kérdések mégsem ezek, mert ezek csak a jéghegy csúcsát kapargatják. Az igazi kérdés, hogy mi lehet az a Tordai-ügy? Erről eddig nem szóltak a hírek, ez a történet teljesen új. De ha kicsit utána nézünk a neten, akkor elég meglepő dolgokat találhatunk. Vagy nem is annyira meglepőeket?

Először is, ki az a Tordai?

Tordai Péter a Mazsihisz volt elnöke, akinek cégén, a Tordai és Társa Kft-n keresztül több érdekeltsége is van a VII. kerületben, a Dohány utcai zsinagóga tőszomszédságában. Ezek közül a legelhíresültebbek a Síp utcai ingatlanok, ahová Tordai még 2007-ben, a Cionista Világszervezet megalapítójáról, Herzl Tivadarról elnevezett 104 egységes, luxus apartmanházat akart felépíteni.

Amikor annak idején a Herzl Passage projekt szélesebb körben is ismert lett, civil tiltakozások kezdődtek, hisz a Hild József által 1844-45-ben tervezett Síp utca 8-10. alatti házakat a frontfal kivételével tejesen a földdel tették egyenlővé és a területre a városszövettől teljesen idegen épületeket terveztek.

Tordaiék annak idején azzal érveltek, hogy az építési engedélyeket még a házak műemléki védettségének hatályba lépése előtt megszerezték, és ezért a kivitelezési munkákat jogszerűen végzik. Ebben igazuk is volt, mindössze csak azt nem tették hozzá, hogy ahhoz, hogy ez így legyen a hatóságok közreműködése is kellett, mert egyébként nem lehetett volna kiadni a Síp utcára az építési engedélyt, ha a VII. kerület polgármestere, Hunvald György nem veteti le a Fővárosi Közgyűlés napirendjéről 2006 nyarán a régi pesti zsidónegyedet érintő változtatási tilalmat.

A projekt végül nem valósult meg, mert a kereslet a több mint 1 millió forintos négyzetméter áron kínált lakások iránt megcsappant, a spanyol befektetők pedig elkezdtek kihátrálni a budapesti ingatlanpiacról.

Apropó. A spanyol befektetők.

A Tordai és Társa Kft spanyol-magyar tulajdonú társaság. A fenti ingatlanokat eredetileg ők vásárolták meg, majd ebbe a cégbe vásárolta be magát az Urnova spanyol társaság leányvállalatán, a Spanyol Ház Kft-n keresztül. Hogy az ügy még szövevényesebb legyen, Tordai cégébe egészen pontosan a YANUSH PROPERTIES Kft vásárolta be magát. Ennek a cégnek a tulajdonosa a Spanyol Ház Kft, valamint a Miligon Holdings Limited nevű ciprusi cég.

Csak hogy értsük, hogy hová folyik a pénz. De lendüljünk tovább, mert az érdekesebb részek ezután következnek.

A Herzl Passage projekt aktív résztvevője volt még Pedro Valencia Moro, aki HI Grupo Kft ügyvezetőjeként projektmenedzselési és értékesítési feladatokat végzett. Ugyan ez most még mellékszál, de érdemes tudni, hogy a HI Grupo Kft egy Magyarországon bejegyzett gazdasági és ingatlanfejlesztési tanácsadó cég, amely többek között annak a spanyol üzleti csoportnak a képviseletét is ellátta, amely 2006. június 8-án ajánlatot nyújtott be a KVI által kiírt, az FTC pálya és környezete vagyonkezelési jogának megszerzésére vonatkozó pályázatra.

De most nem is a cég, hanem Pedro Valencia Moro személye érdekes, akinek nem csak itt, hanem a Funespana S.A. nevű spanyol cégben is van érdekeltsége. A cég temetkezési szolgáltatásokat nyújt és ez év februárjában bejelentette, hogy az idén, egy leánycége révén 40 millió eurót szándékozik befektetni Magyarországon egy temetkezési szolgáltatást nyújtó projektbe. A bejelentés szerint a befektetésben egy magyar cég, a SZEKING 2008 Ingatlanfejlesztő Kft is részt vesz.

És így szépen el is érkeztünk szinte a végkifejlethez. Most pedig tegyük fel a kérdést: ki a tulajdonosa a SZEKING 2008 kft-nek?

Igen? Igen.

A cég a Grupo Milton, spanyolnak mondott csoport tulajdona és arra a kaposvári címre van bejegyezve, amelyet a Milton több projektcége is székhelyül használ. Azé a Grupo Miltoné, akinek a nevéhez olyan pénzlenyúlások és botrányok kapcsolódnak egyebek mellett, mint a sávolyi Balatonring, vagy a Pátyra tervezett gigantikus lakópark.

És a teljes tisztánlátás végett.

A spanyolnak mondott Grupo Milton annyira spanyol, mint nagyjából te, kedves olvasó, aki ezeket a sorokat olvasod. A saját állítása szerint nyolcvanhét céget összefogó, spanyol központú Grupo Milton holdingot az interneten csak Magyarországon emlegetik, másutt nincs nyoma. A cég honlapját, ahol kizárólag magyarországi és romániai ingatlanprojekteket kínálnak az érdeklődőknek, 2008 februárjában jegyeztette be Mészáros Alexandra a Milton 2006 s.l. nevű spanyol cég nevében.

A spanyol céginformációk szerint a Milton 2006 s.l. nevű valenciai céget 2006-ban alapították, vezetői Kovács Bence János és Mészáros Alexandra. Az adatok szerint a cégnek velük együtt összesen három alkalmazottja van.

Kovács Bence János egyébként 54 milliárd forintra becsült magánvagyonával két éve a tizedik leggazdagabb magyarként szerepel az ilyen jellegű kiadványokban. Érdemes róla tudni, hogy alig 18 évesen hagyta el az országot, majd Afrikán és Németországon keresztül vezetett az útja Spanyolországba. Azonban már e rövid itthoni pályafutása alatt beírta magát a bírósági jegyzőkönyvekbe. A neten fellelhető információk szerint 1995-ben 5 rendbeli csalás bűntettében, 1 rendbeli közokirat-hamisítás bűntettében és 5 rendbeli magánokirat-hamisítás vétségében a bíróság felfüggesztve, 1 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte.

A Grupo Milton Management Zrt politikai kapcsolatrendszere finoman szólva is kiterjedt. A cég az elmúlt években bőkezűen, 300 millió forinttal támogatta a Fehérvár FC focicsapatot, amely szorosan együttműködik az OV által alapított felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával, de korábban az Ujhelyi István szocialista politikus érdekeltségi körébe tartozó szegedi kézilabdacsapattól sem sajnált 50 milliót. Érdemes még megjegyezni, hogy a Grupo Miltonnak dolgozott az Advocon Kft is, ami Nagy Balázsnak, Ujhelyi volt kabinetfőnökének és titkárságvezetőjének tanácsadó cége.

Azonban a kör itt még mindig nem zárul be. A polip csápjai mindenhová elérnek.

Ha visszaugrunk egy kicsit az elejére, és ismét elővesszük a HI Grupo Kft-t, majd azt beütjük a keresőbe, akkor szembesülhetünk vele, hogy időközben a cég eltűnt, pontosabban átalakult és úgy éledt újjá, mint Ro-Geo Global Kft. A cég azért érdekes, mert a tavaszi választásokat megelőzően a honlapjukon azt állították magukról, hogy „folyamatos az együttműködés a Fidesz–MPP kampánystábjával”. Ha ehhez hozzávesszük még, hogy a cég vezetője Barbalics Péter, aki egész véletlenül Dávid Ibolya sógora, akkor már elég érdekesen hangzik a történet. Ha meg még azt is, hogy Barbalics volt a Sorstalanság című film producere, akkor pedig még érdekesebben.

Ha tovább keresgetünk Ro-Geo Global ügyben, akkor találhatunk olyat is, hogy a cég többek között szervezett olyan kínai–magyar üzleti konferenciát, amelyre előadónak meghívták Veres János volt pénzügyminisztert, akkori keleti kapcsolatokért felelős kormánybiztost és Illés Zoltán fideszes politikust is.

Érdekesség még, hogy a környezetvédelemmel is foglalkozó Ro-Geo vasútfejlesztési főtanácsadója Csáki Zsigmond, Heves polgármestere, akit 2008. júliusban zárták ki a Fideszből, mert a párt egészségügyi privatizációt elutasító álláspontja ellenére magánkézbe adta a település rendelőintézetének működtetését. Úgy tűnik, hogy Heves település szorosabb kapcsolatban volt a Ro-Geo Globál Kft-vel, mivel a cég szponzorálta a helyi labdarúgócsapatot is.

A Ro-Geo jogi konzultánsa Szász Attila, akinek exneje Mayer Aranka. A hölgy egy a Szárhegy-dűlő– Sárazsadány–Tokajhegyalja Kft állítólagos taggyűléséről készült papírral évekkel ezelőtt azt próbálta meg igazolni, hogy a társaság gazdálkodásába beleszólása volt OV-nak is.

Sajtóértesülések szerint Illés mellett több, a Fideszhez köthető személy is kapcsolatba került a Ro-Geóval, így Pesty László, Tarlós István volt kampányfőnöke, Jakab István Magosz-elnök, Szőcs Géza író és Nagy Andor, a korábbi parlament környezetvédelmi bizottságának KDNP-s alelnöke is.

A Ro-Geo valószínűsíthetően a Fidesz várható kormányra jutásában rejlő üzleti lehetőségeket próbálta meg kihasználni az intenzív kapcsolatépítéssel és a pártra való hivatkozással. Amikor kiderült, hogy a cég a honlapján a narancsosokra hivatkozik Kubatov Gábor telefonon kért magyarázatot a vállalkozás egyik vezetőjétől. A beszélgetés után a honlap elérhetetlenné vált…


Azt hiszem ebből a rövid kis történetből is jól érzékelhető, hogy milyen gazdasági polip tartja szorításában ezt az országot. Mindenki benne van, mindegyik oldal érintet, minden összefügg mindennel és mindenkivel. Az egész rendszer velejéig rohadt és szerintem semmi esély nincs rá, hogy ez magától, vagy akár egy fülkeforradalomtól megváltozna. A bent lévők egymást takargatják, hisz ha egyszer borul a bili, akkor abból fröccsen mindenkire, ez pedig egyik oldalnak sem érdeke.

A napvilágra került ügyek pedig valószínűleg csak konc a népnek, hogy legyen min rágódni. Azok kerülnek oda, akik kiestek a pikszisből, akik voltak annyira hülyék, hogy elhitték, hogy a saját szemétdombjukon kívül máshol is lehet „hogyhívjákolni”.

A fenti összefüggéshalmazt egy este, csak a neten fellelhető információkból sikerült összehozni. Azt hiszem, kíváncsian várhatjuk, hogy vajon az ügyészségnek mennyi ideig tart majd kideríteni és kibogozni a teljes történetet azt, hogy ténylegesen mi van a Zoltai által említett Tordai-ügy mögött. Feltéve persze, ha ki akarják egyátalán.

Vagy majd Zoltai elvtárs is szól valakinek még fentebb, mondjuk úgy nemzetközileg, hogy „gyerekek sikáljátok már el az ügyet”?



[Korábbi kapcsolódó írásunk: Ahol a narancs meg a szegfű összeér]

16 kommentek:

casablanka írta...

A jó k. anyjukat! Itt nem változott semmi. Ezt tudtuk idáig is,és ha meg szeretnénk szabadulni ezektől a rohadékoktól, rögtön terroristákká nyilvánitanak bennünket. Meg lehet nézni, bárhol a világon, kik a terroristák ? Akik az országuk kiszipolyozóit szeretnék levakarni magukról. Jól kitalálták ezt.

Herne írta...

Úgy nagyjából minden ki lett fejtve, ami bennem is felmerült (a többit nem írom le, mert még leültetnek laptopról kísérletszerűen indított kísérleti forradalom, kísérleti tömegmészárlás és kísérleti tisztogatás kísérletének kísérlete miatt). Tegnap elég csúnya rohamom volt, amiből még mindig nem tértem teljesen magamhoz, úgyhogy nem is igazán vagyok észnél, vagy divatos kifejezéssel "a toppon".

Amire kitérnék, az Hunvald és Zoltai. Két teljesen különböző személyiség képe rajzolódik ki előttünk. Előre is leszögezem, hogy amit írok az nem dícséret, csupán objektív helyzetelemzés, részemről a fentebb említettek fényében tudjátok, mit tennék legszívesebben mindkettőjükkel.
Tehát Zoltai egy higgadt, művelt ember benyomását kelti, míg Hunvald a tipikus gengszterváltós-szabadrablós műveletlen újgazdag balkánbunkó (így nevezem ezt a típust, balkánbunkó). A lényeg az, hogy ilyen senkiháziak vannak ma vezető pozícióban, mint ez a Hunvald, aki még beszélni sem tud, aki még a szavakat sem ismeri, aki semmivel sem műveltebb, intelligensebb stb., mint egy román vendégmunkás. Ilyen a mai arisztokrácia: ketrecből kiszabadult majmok tomboló gyülekezete.
A mondataiból az is kiolvasható, hogy pánikol. Zoltai mindvégig teljesen nyugodt. Hunvald azonban pánikol, nem találja a szavakat, tele a gatyája. Újabb jellemvonása az újgazdag balkánbunkónak. Ezek túl kapzsik és mohók, nem figyelnek a nyomok eltüntetésére, a pofájukba döntenek mindent amit találnak, aztán csodálkoznak, hogy akkorára híztak, hogy nem férnek ki az ajtón. Alvilági körökben az ilyeneket maximum pénzbehajtásra használják, mert tudják, hogy pillanatok alatt bepánikolnak és akár véletlenül is, de köpnek (ha pedig rájukijesztenek, még azt is bevallják, amit el sem követtek).
Hogy kerültek ilyen pitiáner alakok olyan magasra? Ez a Hunvald egy egyszerű vesztes.
Zoltai az más tészta. Tapasztalt, dörzsölt öreg róka. Egy fokkal sem jobb erkölcsileg Hunvaldnál, de el kell ismerni, hogy érti a dolgát. Ha egy Zoltai-féle nyúlja le az országot, az érthető valamilyen szinten; de hogy egy ilyen Hunvald-féle agyatlan senki?
A Zoltai-félék könnyen megtévesztik az embert, de hogyan hagyhattuk, hogy ilyen Hunvald-félék pozícióba kerüljenek? Hogyan lehetett ennyire vak ez az ország?

A fenébe, remélem nem voltam túl zavaros, ennyit sikerült most kierőszakolnom magamból, remélem hamarosan helyrejövök :S

Herne írta...

Egyébként itt adtam is egy tippet a bűnőrség vallatóinak: Hunvald egyszerű eset, csak rá kell ijeszteni és megered a nyelve.

Miért kételkedem benne, hogy bűnőrségünknek is eszébejutott ez a (teljesen törvényes) vallatási taktika?

Herne írta...

Nomiafasz, eltűnt az eredeti kommentem.

Ez volt az, a biztonság kedvéért két részletben:

Úgy nagyjából minden ki lett fejtve, ami bennem is felmerült (a többit nem írom le, mert még leültetnek laptopról kísérletszerűen indított kísérleti forradalom, kísérleti tömegmészárlás és kísérleti tisztogatás kísérletének kísérlete miatt). Tegnap elég csúnya rohamom volt, amiből még mindig nem tértem teljesen magamhoz, úgyhogy nem is igazán vagyok észnél, vagy divatos kifejezéssel "a toppon".

Amire kitérnék, az Hunvald és Zoltai. Két teljesen különböző személyiség képe rajzolódik ki előttünk. Előre is leszögezem, hogy amit írok az nem dícséret, csupán objektív helyzetelemzés, részemről a fentebb említettek fényében tudjátok, mit tennék legszívesebben mindkettőjükkel.
Tehát Zoltai egy higgadt, művelt ember benyomását kelti, míg Hunvald a tipikus gengszterváltós-szabadrablós műveletlen újgazdag balkánbunkó (így nevezem ezt a típust, balkánbunkó). A lényeg az, hogy ilyen senkiháziak vannak ma vezető pozícióban, mint ez a Hunvald, aki még beszélni sem tud, aki még a szavakat sem ismeri, aki semmivel sem műveltebb, intelligensebb stb., mint egy román vendégmunkás. Ilyen a mai arisztokrácia: ketrecből kiszabadult majmok tomboló gyülekezete.
A mondataiból az is kiolvasható, hogy pánikol. Zoltai mindvégig teljesen nyugodt. Hunvald azonban pánikol, nem találja a szavakat, tele a gatyája. Újabb jellemvonása az újgazdag balkánbunkónak. Ezek túl kapzsik és mohók, nem figyelnek a nyomok eltüntetésére, a pofájukba döntenek mindent amit találnak, aztán csodálkoznak, hogy akkorára híztak, hogy nem férnek ki az ajtón. Alvilági körökben az ilyeneket maximum pénzbehajtásra használják, mert tudják, hogy pillanatok alatt bepánikolnak és akár véletlenül is, de köpnek (ha pedig rájukijesztenek, még azt is bevallják, amit el sem követtek).

Herne írta...

Hogy kerültek ilyen pitiáner alakok olyan magasra? Ez a Hunvald egy egyszerű vesztes.
Zoltai az más tészta. Tapasztalt, dörzsölt öreg róka. Egy fokkal sem jobb erkölcsileg Hunvaldnál, de el kell ismerni, hogy érti a dolgát. Ha egy Zoltai-féle nyúlja le az országot, az érthető valamilyen szinten; de hogy egy ilyen Hunvald-féle agyatlan senki?
A Zoltai-félék könnyen megtévesztik az embert, de hogyan hagyhattuk, hogy ilyen Hunvald-félék pozícióba kerüljenek? Hogyan lehetett ennyire vak ez az ország?

A fenébe, remélem nem voltam túl zavaros, ennyit sikerült most kierőszakolnom magamból, remélem hamarosan helyrejövök :S

Herne írta...

Na a jó öreg kócos faszomba már, most meg az eleje tűnt el...szóval az egész úgy nézett ki, hogy:

ez amit most írok és a következő, most már mégjobban szétdarabolt hozzászólás az első, utána jön fentről a második, és a legfelső az utolsó.
Nem szemrehányésként mondom, abszolúte nem értek az ilyesmihez, de srácok, nem tudnátok csinálni valamit azzal, hogy a néhány szónál hosszabb kommentekkel ne b@szakodjon?

Szóval ez volt elsőre:

Úgy nagyjából minden ki lett fejtve, ami bennem is felmerült (a többit nem írom le, mert még leültetnek laptopról kísérletszerűen indított kísérleti forradalom, kísérleti tömegmészárlás és kísérleti tisztogatás kísérletének kísérlete miatt). Tegnap elég csúnya rohamom volt, amiből még mindig nem tértem teljesen magamhoz, úgyhogy nem is igazán vagyok észnél, vagy divatos kifejezéssel "a toppon".

Herne írta...

A második rész:

Amire kitérnék, az Hunvald és Zoltai. Két teljesen különböző személyiség képe rajzolódik ki előttünk. Előre is leszögezem, hogy amit írok az nem dícséret, csupán objektív helyzetelemzés, részemről a fentebb említettek fényében tudjátok, mit tennék legszívesebben mindkettőjükkel.
Tehát Zoltai egy higgadt, művelt ember benyomását kelti, míg Hunvald a tipikus gengszterváltós-szabadrablós műveletlen újgazdag balkánbunkó (így nevezem ezt a típust, balkánbunkó). A lényeg az, hogy ilyen senkiháziak vannak ma vezető pozícióban, mint ez a Hunvald, aki még beszélni sem tud, aki még a szavakat sem ismeri, aki semmivel sem műveltebb, intelligensebb stb., mint egy román vendégmunkás. Ilyen a mai arisztokrácia: ketrecből kiszabadult majmok tomboló gyülekezete.

Herne írta...

A biztonság kedvéért egy harmadik rész is:

A mondataiból az is kiolvasható, hogy pánikol. Zoltai mindvégig teljesen nyugodt. Hunvald azonban pánikol, nem találja a szavakat, tele a gatyája. Újabb jellemvonása az újgazdag balkánbunkónak. Ezek túl kapzsik és mohók, nem figyelnek a nyomok eltüntetésére, a pofájukba döntenek mindent amit találnak, aztán csodálkoznak, hogy akkorára híztak, hogy nem férnek ki az ajtón. Alvilági körökben az ilyeneket maximum pénzbehajtásra használják, mert tudják, hogy pillanatok alatt bepánikolnak és akár véletlenül is, de köpnek (ha pedig rájukijesztenek, még azt is bevallják, amit el sem követtek).
Hogy kerültek ilyen pitiáner alakok olyan magasra? Ez a Hunvald egy egyszerű vesztes.
Zoltai az más tészta. Tapasztalt, dörzsölt öreg róka. Egy fokkal sem jobb erkölcsileg Hunvaldnál, de el kell ismerni, hogy érti a dolgát. Ha egy Zoltai-féle nyúlja le az országot, az érthető valamilyen szinten; de hogy egy ilyen Hunvald-féle agyatlan senki?
A Zoltai-félék könnyen megtévesztik az embert, de hogyan hagyhattuk, hogy ilyen Hunvald-félék pozícióba kerüljenek? Hogyan lehetett ennyire vak ez az ország?

A fenébe, remélem nem voltam túl zavaros, ennyit sikerült most kierőszakolnom magamból, remélem hamarosan helyrejövök :S

eSzeL írta...

Párszor már megjegyeztem itt-ott, hogy az átveréshez nem kell butának lenni. Éppen elég a bizalom. Szóval Herne, az ország csak úgy volt képes hagyni ezt a sok mocskot, hogy megbízott a vezetőiben. És itt elsősorban a narancsos vezetőkre gondolok. Mert ha valóban ellenzék lett volna az ellenzék, ( pláne amikor kormánypárt lett ) akkor ez a sok mocskosság nem történhetett volna meg. A gondolkodást, az utánajárást a bizalmatlanság indítja el. Azt pedig az ösztönös megérzése hamisságnak. Ha pedig elgondolom, hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei hogyan is kezdődik, akkor ott is vagyunk. Mert szinte az első mondat így hangzik : "Meg kell állapítani, hogy több az olyan ember, akinek rosszak az ösztönei, mint az olyan, akinek jók az ösztönei." Ezért van szükség a "demokráciára", az emberek többségét könnyű becsapni.

Névtelen írta...

W.C.fülkeforradalmárok!!!!!hála nektek,csöbörből a vödröt megkerülve a mégnagyobb sz@r ba kerültünk.Büszkék lehettek magatokra!!!

feco0220 írta...

A magunk környezetében, és az internet adta lehetőséggel, igyekezzünk megtenni a kötelességünk Teljes rálátásunk talán nekünk sincs mindenre, de egyre inkább körvonalazódik, hogy Magyarországon egy gazdasági-politikai maffia hálózat garázdálkodik, roppant kiterjedésű anyagi, rokoni, haveri összefonódásokkal, amelyek a húsz év alatt teljesen bebetonozódtak. Ennek minden társadalmi szervezet már a részese, kezdve az egyházaktól, a bíróságok, ügyészségek, önkormányzatok felsőbb elemeivel, és folytatva az egyes pártok, de legfőképpen a Fidesz és MSZP hazaáruló, tolvaj elitjeivel, és ezek klientúrájával. Magyarországon minden összefügg mindennel és mindenkivel, nem lehet Zuschlag, vagy éppen Hunvald ügyről elkülönítetten beszélni, mert ezek csak kis szálai a nagy gazdasági politikai maffia hálózatnak, amelynek magasabb elemei Orbán és Gyurcsány, azonban vannak még magasabb érdekeltségek is irányítói szinten, és ezek idegen, cionista gyarmatosítói érdekek. Ez mind egy hatalmas masszába gyúrva uralkodik és rombol a magyar nemzet testén, amely egyre nagyobb néptömegeket fog a teljes elszegényedés felé sodorni, ha vassal és vérrel végleg ki nem söpörjük ezt a mocskot hazánkból.

Orbánnak sok testvére van. Zsidó (Likud), cigány (Orsós), csak éppen magyar nincs, és nem is lesz.

feco0220 írta...

"Névtelen írta...

W.C.fülkeforradalmárok!!!!!hála nektek,csöbörből a vödröt megkerülve a mégnagyobb sz@r ba kerültünk.Büszkék lehettek magatokra!!!"
Teljesen igaza van Névtelennek: Az bassza meg a kurva anyját, aki a Fideszre szavazott a Jobbik helyett.

casablanka írta...

A cigányok egy 1000-ért szavaznak arra aki adja a pénzt. A Hunvald és tsai jó összeköttetésekért, polgármesterségért,esetleg egy állami cég vezérségéért, vagy felügyeleti bizottsági tagsági megbizásért, stb. ahol már milliókat lehet leszakítani. Igy azután mikor borul a serbli, egymást mószerolják és a pártjuk "népszerüsége"60%-ról leesik 20%-ra. 4-8 év múlva rendbejönnek, addigra már a rajongók elfeldik gaztetteiket, vagy megerősödve mint ellenzék mindent kezdhetnek előlről. Ezért jó a többpártrendszer, hogy váltogatni tudja egyik a másikat.

táskacipi írta...

Szégyen ez a spanyolbefektető Tárnokon is felvásárolta a "fideszes " torgyánista alpolgármestertől a termőföldeket, aztán cumi.

Névtelen írta...

A többpártrendszer,Ady után szabadon..a magyar ugar!!!mdf,maszop,zsidesz,maszop,maszop,zsidezs!!!Féltékennyen vigyáznak arra,hogy a másik véletlenül egy kicsivel többet ne lopjon mint ők!!!Ha megkaparjuk rögtön előtünik ,mindenütt a zsidót lehet megtalálni.(sch)

feco0220 írta...

Ezt a buzi Orbánt nem arra hatalmazta fel a tőle valamit is remélő szavazóbázisának magyarabbik része, hogy egyik hazaárulást a másik után kövesse el, márpedig azt csinálja, de most már nyíltan.
Ahelyett, hogy elhúzná a belét Izraelbe ez a görény a bandájával együtt, azoknak a rendőrségét ereszti rá a magyarra, és azok népét gazdaságát hívja be hazánkba, valójában eladja Izraelnek Magyarországot.
Mocskosabbak, mint amilyen mocskot tapasztaltunk a húsz év alatt, és ezt a mocskosságukat 2/3-os törvénybe iktatják a gennyek.
Nem erre hatalmazták fel őket a megvezetett, és szembeköpött szavazóik. Akik meg nem rá szavaztak, már készítik a kötelet ennek a giga-hazaárulónak, és előbb-utóbb lógni fog a tetü, ezzel a Martonyi kalap nélküli fasszal együtt. Remélem, ezt a martonyi bilderberges férget, majd a lepra fogja lerohasztani a kötélről, a mellette lógó Orbánnal együtt, és a körülöttük himbálózó Fidesz frakcióval együtt.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló