Egy tüntetés, két kérdés

Mivel nem nagyon múlhat el nap fasisztázás és az antiszemitáktól való rettegés nélkül, ezért aztán tegnap ismét összegyűltek a rettegők, hogy világgá sikítsák bánatukat. Most az apropót a Károlyi-szobor megvédése adta, amit az elmúlt héten szörnyű gyalázat ért: kipát tettek a fejére. Ezt pedig az agyhalottak serege a demokráciát ért súlyos támadásnak értékelte.

Így aztán demonstráltak. Ezredjére is felrakták és végigtombolták azt a szánalmas, szar lemezt, amit már évek óta megállás nélkül pörgetnek. Ezért aztán nem is fárasztanék senkit a részletekkel, hisz Tamás Gáspár Miklós, vagy Feldmájer Péter hivatásos és megélhetési rettegők közhelyes sirámait, szerintem már mindenki fejből is képes lenne felidézni.

Azonban egyet mégis hadd idézzek ide. Ezt a gondolatot Feldmájer tette hozzá a délutánhoz: "Szerintem azért gyűlölik Károlyit, mert nem volt elvakult antiszemita, zsidógyűlölő és felemelte hangját a zsidótörvények ellen."

Ebben a mondatban benne van minden, ez pontosan rávilágít a honi véleményformáló zsidók pofátlan, félrevezető csúsztatásaira és minden rohadtságára, ami jellemzi őket. Mert ők is tudják, hogy a magyarok többsége alapvetően nem ezért gyűlöli Károlyit. És ha azok, akik üvöltve tapsikoltak ennek a mondatnak kivennék egy percre a fejüket a Feldmájer-félék seggéből, akkor talán ők is rájöhetnének arra, hogy ez miért nincs így.

Mert ugye azt egyik Antifa sem gondolja komolyan, hogy a magyarok többsége az ország trianoni elveszejtését még megértené, a Beneshez való dörgölőzést még csak-csak tolerálná, a vörös terrort még-még megbocsátaná, Kun Béla seggének bő nyállal való tisztítását még el-elnézné Károlyinak, de azt, hogy nem volt zsidógyűlölő, azt már nem?

Tényleg a másik oldalon ennyire szánalmas idióták állnak, akik elhiszik, hogy Károlyit a jobboldalon nem a fentiek miatt köpik le hanem azért, mert felemelte hangját a zsidótörvények ellen?



De lépjünk tovább ebből a kis kitérőből, hisz a tegnap estének az egyik legérdekesebb mondta nem a színpadon hangzott el. Ugyan ezt is Feldmájer mondta, de már a rendezvény után, a Hunvald-ügy kapcsán feltett újságírói kérdésre:

- Ön meglepődött Zoltai Gusztáv szerepvállalásán?

- Hát… Nyilvánvaló, hogy eléggé szerencsétlen egy ilyen telefonálás… Azt gondolom, hogy helytelen egy ilyen telefonbeszélgetést folytatni, de el nem ítélem. Mindenkinek vannak rossz mondatai, amelyeket később aztán lehet kritizálni.

És ha ehhez még hozzávesszük Zoltai elvtárs hétvégi nyilatkozatát is, amit az ügyészségen engedett el, és ami szerint ő csak blöffölt, amikor megígérte a közel egymilliárdos károkozással vádolt Hunvaldnak, hogy utánanéz az ügyének, akkor megint kezd szépen kirajzolódni előttünk a következő napok kimosdatási forgatókönyve…

Nem ítélem el… rossz mondatok… csak blöff volt az egész…

Ugye az nem lehet, hogy ezek ezt is megússzák?

15 kommentek:

ElvirA írta...

Szerintem ezek mindent megúsznak! Hiszen Isten kiválasztott népe! A fene tudja ki mondta ezt nekik., de Kedves Gabeebee.:Nézzen , vagy hallgasson bele álruhában egy Lauder iskolai oktatás néhány napjának történéseibe.Saját fülemmel én sem hallottam,de olyantól igen, akinek
odajárt a gyermeke, és elmesélte egy goy kollegának,akit magafajtának nézett.De mit szaporítsam a szót.Ön borzasztóan okos, úgyis tudja mire gondolok....minek is ragozzuk tovább
amíg kezükben a pénzügyi madzag, övék a hatalom!
Volt egy szomszédom: református pap. Dühöngtem
valami miatt, s csendesen megjegyezte:
-kedvesem, a harag hatalom nélkül semmit sem ér!
Ezt kb. 30 éve mondta. Mondjuk azt, hogy örök igazság!!!?

HangyaBoy írta...

1. Igen elhiszik, ha nem akkor is úgy tesznek mintha.
2. Ha kimondanak róluk bármit ami igaz, azonnal kétszer akkora hazugsággal vádolják meg azt aki mondta. A világon elsőként fordult volna elő ha jelen esetben nem ez történik.
Gyakorlatilag semmi érdemleges nincs a dologban 5000 éve ezt csinálják, ennyit tudnak.
-
Ezt már csak utólag teszem hozzá, ők legalább csinálják, láthatta mindenki, egyetlen koncertjegyért képesek az egész világot megmozgatni. A zsidón kívül az összes nép puhány, kiölték belőlük az ellenállást és az önvédelmet.

Herne írta...

Igen, tényleg ennyire idióták állnak a túloldalon. Azok a marhák tényleg azt hiszik, hogy azért utáljuk a cigányokat, mert más a színük, és minden hasonló.

Hogy megússzák-e? Az a népen múlik.

Tehát megússzák.

Néha elgondolkodom, hogy tulajdonképp ha a nép ennyire sötét, nem csupán azt kapja-e, amit megérdemel? Hülyére venni az embereket, jókat röhögni a sötétségükön és még milliárdokat is keresni rajta: azért valljuk be, valahol meg lehet érteni az odafent lévőket.

A rasszizmussal, antiszemitizmussal kapcsolatban épp most a hétvégén jutottam érdekes információk birtokába: Párizs külvárosi részein, ahol többnyire fekák élnek, rendkívül nagy a szegénység (értsd: kb. a kelet-európai standard életszínvonal). A rendszerellenesek vezetője egy karizmatikus nigger forma. És láss csodát: antiszemita! Izraeli zászlókat égetnek, kőkeményen zsidóellenesek, és úgy egy az egyben pontosan ugyanúgy a zsidókat látják minden mögött, mint mi, vagy mondhatnám, mint minden nyitott szemmel járó emberi lény.
A fickó ellen folyamatosak a feljelentések, folyton bíróságokra járkál, már ült is rasszizmus miatt. Egy nigger! Ez azért elgondolkodtathatná azt a felvilágosult oldalt, csak sajnos ahhoz fel kéne világosítani őket erről is, mert az ilyesmi híreket valahogy mindig megállítják, mielőtt eljutna hozzájuk.

Ami még tanulságos, hogy ez a feka forma a feljelentésektől, büntetőeljárásoktól, börtöntől nem vált polkorrekté, nem vett vissza magából, hanem épp ellenkezőleg: csak mégjobban felbaszta az agyát.

Ezt a példát néhányan a mi oldalunkon is követhetnék a megalkuvás helyett...

...megaztán az is meglehetősen sokatmondó, ha már nekünk kell tanulnunk a niggerektől kiállást és harci szellemet...

casablanka írta...

Antiszemitizmus: Nem tudom ki mondta, de nagyon igaza volt." A zsidók sokkal több időt töltenek el antiszemitázással, siránkozással, állandó rettegéssel, Magyarországon,mint amennyi bántás és félelemre való okuk lenne rá, és amennyi éri itt őket".Szerintem ez a legfőbb jellemző vonásuk. BLÖFFÖLNEK !

Garaboncias írta...

Nem baj, hogy vannak zsidok is a vilagon, a Joisten azert teremtette oket, hogy megmutassa, mit nem szabad kovetni, milyen kultura valo a szemetre. A gond ott van, hogy elszemtelenedtek, de mar ez se tart sokaig: par eve a Turul szobrot akartak lebontani. Jo iranyba haladunk, turelem, le lesz a szobor majd dontve - vagy engedellyel vagy majd erovel.
Mellesleg a Karolyi utcat is at kene mar nevezni a Ferenciek terenel ! Szurja a szemem, s kopok egyet ott...

Gambit írta...

Addig-addig rettegnek a nácifsisztákoktól a kedves kilincsorrúak, míg egyszer vissza találnak jönni... Remélem minél előbb. (Bár erre max akkor lenne valódi esély, ha lennének olyan értelmes, szervezett és normális fasisztáink, mint az olaszoknak a Casa Pound...)

Névtelen írta...

A templomkilincsorrúak,kitatálták maguknak a varázsszót,ha valami nem tetszik nekik rögtön antiszemitáznak.Addig fogják festeni az ördögöt a falra,hogy előbb-utóbb megfog jelenni nekik.!!!!!!

elvirA írta...

Casablankának is. Egy 1988-ban /érdekes a dátum, nem?/ kiadott "zsidó viccek" c. könyvből:
"Móricka keresztény iskolába jár, ő az osztály legrosszabb tanulója, csupa-csupa rossz jegyeket kap.
-Mi ennek az oka, fiam?- kérdi az apja.
-Ez azért van, mert a tanárok mind antiszemiták!
Nagy vívódás után az egész család kikeresztelkedik. Ennek ellenére Móricka tanulmányi eredményei nem változnak.
-Most már keresztény vagy, kisfiam- mondja panaszosan az apja -, az osztályban mégis te vagy a legutolsó.
- Ismered, milyenek ezek a zsidók!- vágja rá pökhendien Móricka- mindig ők furakodnak előre!"

biba írta...

Ha már enyire elszaladtak velük a lovak nekünk nincs mit keresni.Sajnos OV nem fogja megtanítani őket kesztyűbe dudálni. Állandóan küzdenünk kell az antiszemita bélyeg ellen - ennnek nem lesz jó vége...

Böczike írta...

Kun(Kohn) Béla, Pogány(Schwartz) József, Rákosi Mátyás(Rosenberg Manó), Szamuelli(Samuel) Tibor, Erdélyi(Ehrlich) Mór, Varga(Weiszfeld) Jenő, Kunfi(Kunstatter) Zsigmond, Landler Jenő, Kalmár Henrik(Kohn Elkán), Lukács(Löwinger) György, Ágoston(Augenstein) Péter, Szántó(Schreiber) Béla, Korvin(Klein) Ottó, Cserni József, Garbai Sándor, Feldmár Marcel, Ellenbaum Náthán. Valószinü, hogy véletlen(?), de Garbai és Cserni kivételével mind zsidók voltak! Ezeknek adta át kierőszakolt hatalmát Károlyi Mihály (ugye senki nem keveri össze Károlyi Gyulával??!!), és ez a hatalomátadás csaknem egyértelmű volt a nemzethalállal. És ennek a gyalázatos hazaárulónak a szobra ma is ott áll, ahonnan Tisza szobrát eltávolították!!!

Névtelen írta...

Biba!!o.w.nem fogja megtanitani kesztyűbe dudálni őket,nos neki is elférne egy kis lecke kesztyűbe dudálásból!!Márcsak csak azzért is,mert annyi embert megint rászedett!Elszámoltatás,felelőségre vonás???,...Szegény becsapottak,elvette a tisztánláttásukat a narancsszinű köd!Inkább legyek antiszemita,mint zsidóimádó,rühellem a likudbérenceket!!!

Árjaharcos írta...

"A zsidót azért teremtette a jó Isten, hogy a társadalom magasabb szerkezete: a nemzet tudja, mikor piszkos, mikor van nagytakarításra szüksége. Ugyanaz a nemzet testében, mint a sváb, poloska, tetű, bolha, rüh az egyénen vagy a környezetében."
Szálasi Ferenc

És még egy idevágó idézet:

"Amióta a zsidók feltalálták az »antiszemitizmus« rágalmazó vádját az 1880-as években (Az »antiszemitizmus« szó 1880-ban jelent meg először. - The Jewish Encyclopedia /Zsidó Enciklopédia/, I. kötet, /1901/, 641. o.), mindig zsidó pénzzel, szervezetekkel, propagandával és hazugságokkal fedezték, úgy, hogy mostanra ez a szó olyan lett, mint a kígyóméreg, mely megbénítja az ember idegrendszerét. Még a »zsidó« szó említése is kerülendő, hacsak nem a legkedvezőbb és legpozitívabb szövegkörnyezetben használják."

Charles A. Weisman - Who is Esau-Edom? (Kicsoda Esau-Edom?) 63. o.

casablanka írta...

A napokban jelent meg egy Gárdos könyv, amiben az a tény szerepel, a koncentrációs táborokban életbemaradottakat Svájcban és Svédországba küldték rehabilitációra azaz szanatóriumokba, hogy kipihenjék a táborokban ért bántásokat és sérelmeiket.Pedig ez a könyv az ő szüleinek a leveleiből iródott tehát 100%-ig hiteles.Csak annyit kérdeznék szerényen: azokat a politikai fogjokat és ártatlanul összefogdosott embereket akiket "szegény üldözöttek" küldtek ki a ruszki fogolytáborokba, Recskre, Hortobágyra, vajon hol rehabilitálták, hol üdülhettek? Hol? Hol? Hol?

Jonas írta...

Szerencsétlenek! - Bennetek olyan zsidógyűlölet van, ami lehetetlenné teszi a gondolkodásotokat. Így aztán nem is csoda, hogy veletek azt csinál a mindenkori hatalom, amit akar.
Krassó György, Nickelsburg László, stb. is zsidók voltak... de van-e olyan ember MA a Jobbikban, aki tett annyit Magyarországért, mint a megnevezettek?

Gambit írta...

@Jonas - Tény, hogy voltak magyarérzelmű zsidók, de sajnos ebből mára csak a múltidő maradt. Ráadásul akkoriban ki is utálta őket saját fajtájuk, ha a magyarságukat előrébb valónak érezték...
Ma már sehol nem találsz egy Ganz Ábrahámot, vagy egy Zwackot, aki a magyar népet és Magyarországot tartaná fontosabbnak. Helyettük van sok kis Simon Perez, meg Elie Wiesel, aki csupán el akarnak tüntetni minket a föld színéről, és már nagyon magukénak érzik szép hazánkat.
A Jobbikban _bárki_ többet tett az ország és a nép megmaradásáért, mint az elmúlt húsz év akármelyik politikusa, már csak azzal is, hogy magyarul gondolkodnak/éreznek. Azt felróni nekik, hogy most éppen nincs forradalom, vagy nincsenek hatalmon, dőreség és legjobb esetben is ferdítés. Ez az emberek döntése, amin egy párt nem sokat tud változtatni, bár ettől függetlenül megpróbál.
A _jelen_ hatalom pedig nem azért tesz meg velünk, amit akar, mert antiszemiták vagyunk, vagy náczik, vagy mittudoménmik, hanem mert a sok megvezetett kétharmadot juttatott a mohó kis kezecskéikbe.
Nyugi, így veled is azt tesznek, ami csak jól esik nekik, de van egy olyan érzésem, hogy ez kimerül a fizetésed kiutalásában (mondd csak, kispofám, még mindig jól fizet a titkosszolgálat?).

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló