OV legnagyobb gondja [+videók]

Elvitték a rendőrök a Magyar Nemzeti Gárda főkapitányát a Jobbik kampánynyitó és egyben augusztus 20-át is köszöntő rendezvényéről, amelyet a margitszigeti Nagyréten tartottak.

A büfénél az ismerőseivel beszélgető főkapitányhoz tíz rendőr lépett oda, majd felszólították, hogy vegye le a pólóját, mivel azon egy jogerősen feloszlatott társadalmi szervezet neve, valamint jelképei voltak láthatók. A főkapitány nem tett eleget a kérésnek, ezért a rendőrség először a XIII. kerületi rendőrkapitányságra, majd később a BRFK Gyorskocsi utcai épületébe szállította.


MTI
2010. augusztus 20.


Nem, nem írtam el a dátumot. Ez nem egy tavalyi, vagy azelőtti hír, amikor még Elqró és Drazsé rendőrsége vegzálta ok nélkül a békésen ünneplő embereket. Nem. Ez most pénteken történt a forradalmi változások után. Ez már OV és Pintér rendőrsége. Ez már a narancsköztársaság, a nemzeti együttműködés rendszere. Tudjátok az, amikor a Nap is másként kel fel.





Nem tudom, ki hogy van vele, de mintha valahogy nem érződne a különbség. Ha majd évek múlva visszanézzük ezeket a felvételeket, valószínűleg nem fogjuk tudni eldönteni, hogy ez még Elqró gyalázata-e, vagy már OV narancsligete. És ebben nem fog segíteni az előállítás indoka sem, mert az a "változó idők" dacára az elmúlt évekhez képest egy jottányit sem változott. Ináncsi Józsefet azért vitték el, mert „Magyar Nemzeti Gárda” feliratú póló volt rajta. Ez volt az összes bűne.





Azt hiszem, ezt már nagyon nehéz szalonképesen kommentálni, értelmes indokokat keresni a történtekre pedig egyszerűen lehetetlen. Mert itt már nincs józan ész, itt már nincs jogszerűség. Ez már nem szól másról, mint megfélemlítésről, ellehetetlenítésről a más véleményen lévők elhallgattatásáról.

Azonban a nagy forradalmi hevületben egyet a narancsosoknak sem kéne elfelejteni.

A Magyar Gárda nem külsőség, nem egy póló, nem egy jelvény, nem egy felirat, nem egy klasszikus értelemben vett szervezet, amit csak egy tollvonással be lehet tiltani. A Gárda egy alulról építkező, önálló életre kelt mozgalom, amit hiába is akart Elqró és hiába is akar OV egyre jobban ellehetetleníteni, az ettől csak egyre erősebb és egyre elszántabb lesz. Ha nem működhetnek hivatalosan, akkor majd működnek anélkül. Ha nem lehet egyenruha, akkor anélkül. Ha törvényen kívül helyezi őket az éppen regnáló hatalom, akkor úgy.

De már nem lehet eltaposni őket, ahhoz már szerencsére túl késő…

13 kommentek:

feco0220 írta...

Főleg a befejező mondattal értek egyet, a Magyar Nemzeti Gárda lényege az eszmeiség, a magyar nemzeti öntudat, a bűn nélküli szabadság eszménye, és óhajtása, Magyarország megvédése külső és belső bomlasztó, hazaáruló erőktől, jelen pillanatban a cigány bűnözéstől, és az Orbán féle cionista-liberális diktatúra mocskától.

pologyar írta...

Egyszerű a megoldás....
20-25 ilyen feliratos pólót kell felvenni és felszólításra egyenként levenni... :))))
Egyrészt az idő píz, másrészt akár világcsúcs is lehetne.

Névtelen írta...

Érzékelitek?
Felfogjátok?!
Előírják nekünk, hogy milyen polóban mehetünk az utcára, és milyenben nem...
(A többi már csak részletkérdés.)
Ezt akartátok?
Erre vágytatok a módszerváltás előtt?
Erre szavaztatok a 2010-es választáson?

Névtelen írta...

ARRA LESZEK KÍVÁNCSI AMIKOR 10000 FELIRATOS HUN-TYUMEN pólóval találják magukat szembe:) CSAK azért is szebb, élhetőbb, jövőt :) URUK a HUN kapitány.

Névtelen írta...

bezzeg a verescsillag nem bántja a szemüket!

Palesztin írta...

EU-konform Palesztina 2.Ennyi.

casablanka írta...

Miért vagyunk meglepve?Először az aláirás gyüjtés tilos a ökorm.választásokig, utánna majd jön a gyülekezési törvény betiltása. AZ MR 1 Kossuthon hallottam előadást tartani arról: milyen ártalmas az embereknek tömegben részt venni, elveszti az önkontrolt, megszünik az egyénisége stb.stb. szinte állatiasan kezd el viselkedni. Szerintem meg ezek megitélése a jelenlegi helyzetben attól függ melyik társaság van kormányon. Elvégre demokrácia van. Csak azt kell megnézni, hogy" terjesztjük a demokráciát" mostanában Irakban, Pakisztánban, Afganisztánban és más országokban. Akkor itthon is belehet vezetni.

Névtelen írta...

orbán mocskos zsidócigány....kurva anyátok likudszopó narancspatkányok.

Névtelen írta...

IGY IGAZ!!!!!!

feco0220 írta...

Orbán nem hogy két hét alatt nem tett rendet, hanem a választásokig még lazábbra engedte a gyeplőt, így a cigányok már naponta rabolnak, és gyilkolnak, mint fékevesztett fenevadak. Ennek a szabadkőműves, likudista, pattogó mitugrásznak sajnos már a fejében nincs rend, mint ahogy a Fidesz portáján sem volt soha.

Névtelen írta...

Amíg egymást gyilkolásszák addig nincs baj.

Névtelen írta...

Mini Napóleon,Vezérlő tábornok,nagy forradalmár,és kormányváltó!!!

Névtelen írta...

A kiontott vér orsós lelkén is szárad,mert a választás óta semmit nem tett,hogy elvegye a kedvüket a gyilkolászástól!!!Még MINDIG A GÁRDA A LEGNAGYOBB ELLENSÉG.Hogy még a magyar megvédeni se tudja magát ezzektől a gyilkos parazitáktól.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló