Budaházy, OV, Sukoró és a „véletlenek”

A Fővárosi Bíróság két hónappal meghosszabbította Budaházy György előzetes letartóztatását - adták hírül tegnap délután a hírportálok, majd rá néhány órával már azzal voltak tele a hírek, hogy OV még a választások előtt találkozott és egyeztetett Ronald Lauderrel, a sukorói kaszinóberuházás egyik pénzeszsákjával, aki nem mellesleg a Zsidó Világkongresszus elnöke is.

A híreket hallgatva, azért bátran kijelenthetjük: az élet néha produkál meglepő és érdekes dolgokat mintegy jelezve nekünk, hogy nincsenek véletlenek, hogy a történések mögött mindig megvannak az összefüggések. Persze az is lehet, hogy csak belemagyarázom, de azért az mégiscsak tagadhatatlan, hogy a két hír szinte egy időben való megjelenése nem kicsit szimbolikus.

A narancsosok által kormányzati szintre emelt és ma már kormánybiztos által is felügyelt ügy, melyben 1 milliárdnál is nagyobb kár érte az államot a tegnapi napon újabb fordulatot vett, mivel a fideszesek elismerték azt a napokkal ezelőtt megszellőztetett információt, miszerint a sukorói lenyúlás részleteiről OV is tudott. Az ügy további szépsége, hogy a Lauderrel való egyeztetésre nem hivatalos keretek között, hanem a zsidó pénzember kezdeményezésére, Martonyi házában egy kötetlen beszélgetés alkalmával került sor.

Az már korábban is sejthető, pontosabban nagyrészt már ismert volt, hogy a sukorói panamában nem csak az elvtársak érintettek, hanem jónéhány narancsos is, de az eddig nem volt tudott, hogy a Jordán-pozitívok OV szintjéig emelték az egyeztetéseket. Tovább árnyalja a képet, hogy állítólag OV alapvetően nem ellenezte a Velencei-tó letarolását, mindössze csak azért volt berágva az ügyre, mert a beruházók a projekt előkészítése során őt személyesen nem keresték meg, és nem kérték ki a véleményét.

Gondolom az, hogy a sukorói ügyet még annak idején Budaházy Gyuri robbantotta ki, sokak által ismert, meg talán az is, hogy ennek következtében sikerült megakadályozni a Velencei-tó tönkretételét. Persze a dolog nagyon sok érdeket sértett, hisz így egy több milliárdos üzlet hiúsult meg, amiből bőségesen részesedtek volna mind az elvtársak, mind a narancsosok káderek.

És Sukoró csak egy a gaztettek sorában, amit további visszaélések nyilvánosságra hozása követett volna, úgy ahogy azt a Razzia meghirdetésekor Gyuriék vállaltak, amikor is a többi hunniással együtt arra tettek ígéretet, hogy a nyilvánosság erejét felhasználva igyekeznek megakadályozni a magyar föld kiárusítását. Ezért kellett Gyurit kivonni a forgalomból, ezért kell már oly sok hónapja kreált vádak alapján börtönben ülnie. És ezért kell benntartani továbbra is.

Ha pedig további szimbolikus összefüggéseket akarunk keresni, akkor érdemes megnézni azokat a fotókat, amelyek a nagy narancsos forradalom előtt és után készültek a Budaházy-tárgyalásokon.


[nagyításért katt a fotóra]


Mint látható ma már nem símaszkos kommandósok kísérik, hanem könnyed öltözetű fegyőrök. A változás pontosan olyan, mint amelyet itt kint mi is megtapasztalunk. A körítés átalakult, a hangsúlyok kicsit eltolódtak, de ettől függetlenül ma is azok diktálnak, akik eddig, ma is azok hozzák a döntéseket, akik eddig is.

A ruha ugyan más lett, de a lényeg, mint látszik semmit sem változott.

26 kommentek:

Névtelen írta...

Nem vagyunk úgy öltözve....mondta néha O.V.

És lám, nem a ruha teszi az embert! /a kormányt/

feco0220 írta...

Brutális, pofátlan, embertelen, jogtalan, elképesztő, és rohadjon meg Orbán, a családjával együtt teperje le a pestis, a ragya, sújtsa villám, hulljon ki a foguk, legyen végbélrákjuk, mellrákjuk, skizofréniájuk, meg egyéb rohadság.

Budaházy több mint egy éve van előzetes letartóztatásban. A múlt heti Célpont című műsorban interjút adott, amelyben azt állította: a vádiratban nincs ellene tárgyi bizonyíték, csak mások terhelő vallomásai miatt tartják fogva. Tegyük hozzá, könnyen elképzelhető, hogy ezeket a terhelő vallomásokat zsarolással szerezte meg az ügyészség.
Összegezve: házi őrizet helyett továbbra is előzetes letartóztatásban marad Magyarország legtisztább szívű hazafija. Ez mindent elmond a jelenlegi állapotokról.

Herne írta...

Ha csupán az utóbbi négy-öt év véletlenjeiért darabonként kapnánk egy centiméternyi sínt, már készen lenne a négyes metró.

Ahogy elkezdtem olvasni, próbáltam magamban kicsit kevésbé pesszimistán megítélni OV szerepét, amolyan fordított ördög ügyvédjeként mentséget találni számára, kimagyarázni a dolgot. De a tény, hogy Budaházy György még mindig börtönben van, azonnal szétzúzta valamennyi OV melletti (egyébkéntis igencsak erőltetett és spekulatív, már-már meseszerű) érvemet.

Apropó, ha már a párhuzamoknál tartunk: emlékezzünk egy másik gaz náci terroristára, a spandaui fogolyra...

Herne írta...

Ja, és még néhány sokatmondó párhuzam, hogy a narancsosok legalább próbáljanak odahatni a pártjukra, mert miránk úgysem fognak odafigyelni.

Tény: a közelmúltban öt cigányállat megerőszakolt egy 14 éves kislányt. Közülük hárman szabadlábon védekezhetnek.

Tény: a rendőrgyilkos gázoló, többszörösen büntetett, a társadalomra fokozottan veszélyes kábszeres cigányállat azon nyomban sajtótájékoztatót adhatott (jól mutatja egyébként ennek a rendszernek a rothadó, dekadens mivoltát, hogy egyáltalán bűnözők sajtótájékoztatót adhatnak, mint valami sztárok).

Tény: Budaházy György már az idejét sem tudom, mióta ül, hivatalosan valami olyasmiért, hogy a neten megjelent néhány írása, amelyeket - nagyon helyesen - nem volt hajlandó virágnyelven megfogalmazni, és ennek az időszaknak a jó részében nemhogy sajtótájékoztatót(sic!) nem adhatott, de még a családtagjaival sem beszélhetett. (Utalnék itt ismét a spandaui fogolyra.)

Namost fejtsük tovább ezt a logikai menetet. Nem, nem összeesküvés-elmélet vagy mocskolódás ez. Ezek csupán a tények, a véres valóság, ha úgy tetszik (annak a kislánynak és annak a rendőrnek a vére ugyanis igencsak valódi volt).
Vegyük tehát a tényeket és következtessünk, mire is utalnak ezek a tények. Használjuk a józan paraszti eszünket, ne valami csavaros jogi-politikai gondolatmenetet. Használjunk egyenes paraszti észt.
Tehát:
OV és társainak értékrendje szerint 14 éves kislányok megerőszakolása és rendőrök hidegvérű lemészárlása kevésbé komoly bűn, mint néhány internetes írás. Egy 14 éves kislány és egy 30 éves rendőr élete gyakorlatilag jelentéktelen, míg néhány írás és a rendszer nyílt kritizálása felér a terrorizmussal. (Kivinném őket egyébként Afganisztánba vagy Irakba, páncélautó és testőrök nélkül, hogy megtapasztalják, mi is az a terrorizmus.)
Az interneten a gondolataikat kifejtő személyek OV értékrendje szerint veszélyesebbek a társadalomra, mint az erőszakolók és a visszaeső kábszeres gyilkosok. Néhány, a társadalom lehetséges jobbátételére és a társadalmat tönkretevők tökeinek megszorongatására irányuló gondolat írásbeli közlése nagyobb bűn, mint kislányok nem szavakkal, hanem nagyonis valódi fasszal történő megerőszakolása, vagy rendőrök nagyonis valódi autóval történő nagyonis valódi széttrancsírozása.

Ezek ma a tények!

Zárszóként pedig: OV-ék értékrendje szerint mi magunk, akik itt kommentálunk, vagy ti, akik ezt a blogot írjátok, veszélyesebb, ocsmányabb bűnözők vagyunk, mint a kislányokat erőszakolók és a rendőrgyilkosok.

Csoda, hogy mi még szabadlábon vagyunk.

feco0220 írta...

Azt álmodtam, hogy AK-47-ek, Magnumok, meg Uzik hullottak az égből. Nem is maradt egy cigány, egy zsidó, egy MSZP-s, egy Fideszes egy LMP-s, egy zsidó bankár sem élve másnapra. Ja, meg egy Orbán sem. Pintért, az álmomban az elsők között lőtték fasírttá. Csak úgy fröcskölt. De szép álom volt!

Névtelen írta...

Szitkozódni, pestist rá kívánni, ezt azért nem kellene! Odafönt őrködik a Rend Wass Albert szerint is. El fogja rendezni az Isten, amit kell! Egyszer Pintér Sándor és Orbán is odakerül az ÍTÉLŐSZÉK elé. Jobban szeretném, ha ez még idelent megtörténne... Szebb jövőt!

Névtelen írta...

Na legalább ebben biztosak lehetünk,hogy minden elrendeződik.Vagy itt vagy ott.
Azért mégis jó lenne látni a Herne által felsorolt rémtettek elkövetőit olyan őrizetben amilyenben Budaházy Györgyöt kísérgetik -teljesen feleslegesen.

Névtelen írta...

Rombolni, megveretni valakit, terrorista szervezetet működtetni - valljuk be - az sem politikai tevékenység.
Én ismertem néhány volt politikai elítéltet, de azok nem hőbörögtek az utcán annak idején és nem versengtek interjút adni az újságoknak, mint ezek a "hazafiak".

Névtelen írta...

kocsobur elmégy a francba!!!

Névtelen írta...

Te hányas vagy 16:19,hogy mindenre emlékszel?Nem tudnál minket informálni a dínoszauruszok kihalásának közvetlen éghajlatváltozási előzményeiről?Esetleg,ha Bulcsú hadjáratát Hispániába személyesen végigkövetted írhatnál róla,de a hunok betörése az észak-adriai lagúnákra téma is érdekelne.

Névtelen írta...

Igen,tudósítson arról,hogy viselkedtek Pannoniusék Mátyás börtönében,Vitéz János milyen pofát vágott szabadulása után.

Névtelen írta...

Kocsoburrobur mindenkit ismer i.e.12000000000000 óta.

kocsobur1 írta...

Igen, ebben igazatok lehet. Mindenkit ugyan nem ismer kocsobur1, de sokat, nagyot sokat igen. És annak mindig van alapja, amit kocsobur 1 leír.
KISS RÓBERT főkapitány ügyében már régebben is írtam, de a ragyás képű gárdista úgy látszik, hogy csak így tudott nőket szerezni... Ezek (lásd: Gaudi, Bánóné, stb.) nem politikusok. Botrány botrányt követett, és mostmár az egész ország tudja, hogy ez a banda se különb mint a többi.
Az igazi meglepetés majd a Budiházi tárgyalásán következik: részben a kereskedő pakol ki a szélsőjobbról, részben pedig a bíróság ismerteti meg a nyilvánosságot a titkos hadsereget játszó boltos ügyleteiről.
Az egésznek a szerencsétlen családja a legfőbb vesztese - ha már családot alapított, gyerekei vannak, akkor nem kellett volna ilyen életet élnie.

Névtelen írta...

Kocsibor a vágyait írja meg/le.

Névtelen írta...

Igen az jó lenne,ha Budaházy kipakolna csak miért nem engedik meg végre neki?Nem érdekes a sukorói zsidó ügylet és Orbán képbe kerülése?Csak nem valakinek a lábára lépett Budaházy amikor elkezdte piszkálgatni ezt a dolgot?Na ennek is van alapja.

Névtelen írta...

kacsabűr,te szédült f@sz!!

casablanka írta...

augusztus ll. 9:34, Amig Isten itélőszéke elé kerülnek ezek, engem nem vigasztal, sokkal jobban szeretném itt a Földön elintézni a dolgokat.

Névtelen írta...

Mindennek elrendelt ideje van.

casablanka írta...

10 méter vastag guanó van az országunkon, és ezrek ugrálnak rajta,a pátyolgatott kissebbségek közzül, hogy soha ne lehessen elhordani rólunk.Miért pont a Jobbiktól várják és a Gárdától, hogy egyik napról a másikra lekaparja ezt a sok sz@rt rólunk? Az álszent,hisztis,sértődött urak és hölgyek pedig lássanak munkához, nézzenek magukba ők mit kezdenének ezzel a 17%-al a 62-vel szemben,pláne ha még örökké provokálják is őket? Igenis viccesnek találom ezt a narancsos tálalást a Jobbikról és a Gárdáról.Aki nem látja, hogy fognak össze a liberálisék ellenünk, próbálják belülről és kivülről bomlasztani a pártot és a Gárdát az vagy nagyon naiv, vagy maga is beáll közzéjük még ha nem is tud róla.Néha nagyon kilóg a "szamaras" lába.Nem tünt még fel senkinek hogy a 20 éves "demokrácia"súlya alatt csupán a négy huszonéves Jobbikos képviselő jelentett "nemzetbiztonsági kockázatot" idáig az átvilágitáson?Gondolkodjunk kérem szépen ! ! ! Nem vicces pld.hogy a tolvaj törvény és a gárdaruha hordását egy paragrafus alatt büntetik a, és b cikkely alatt?Ezekre a dolgokra kellene figyelni, és nem felülni mindenféle hülyeségnek. .

kocsobur1 írta...

Budaházyt felejtsétek el. Ő most olyan hosszú időre ki lesz vonva a forgalomból, hogy mire kijön, ti már öreg emberek lesztek és egy egészen más világ lesz Magyarországon.
Valójában már ő is megbánta ezt az egész ügyet, de már késő. A családja szétesik, az üzletei tönkremennek - és csak az bizonyosodik be évek során, hogy a bajtársak, a barátok semmit sem érnek.
Igaz, akkor sem engedték volna ki, ha történetesen összegyüjtik neki a 750 ajánlót... de ahogy az bebizonyosodott, még erre sem volt képes a "nemzeti oldal". Megtehette volna a Novák-Duró házaspár(!), hogy az egyikük ajánlószelvényeit átadják neki?...
Igen, megtehették volna.
Megtették? - Nem, nem tették meg.
Ennyit az ügy, a nemzeti ügy fontosságáról!
Novák Emőkééknél a pénz fontosabb volt.

Névtelen írta...

Bizony,te meg már múmia leszel akkorra de Budaházy nevét ismerni fogják a tiedet meg elfelejtik."A családja szétesik ...." hát nem ez a tefajtád módszere?Értik ám a csíziót ott fent,csak nehogy visszafelé süljön el.

Névtelen írta...

more!ebben a nagymelegben frissitő a veretes baromságaid!!!!!te nefoglalkoz a magyarok családjával,Ácson egy kátrányos helyzetű kiirtotta a családját,majd magával is végzett.annyit pofáztál az 5éves Robikáról ,hogy a tökünk is tele volt már vele,erről is pofázhatnál már valamit!csak a láttszat kedvéért!!

Névtelen írta...

Ti még önmagatokkal, a saját gondolatotokkal sem vagytok képesek szembenézni. - A nyolcvan-kilencven szóból álló szókincsetekkel semmire sem mentek. ELMÉLETILEG benn vagytok a parlamentben, mint egy tehetetetlen minipárt, de már a saját vezetőitek sem a tiétek... Nekik (négy évig) a pénz, a képviselőség megtartása a fontos - de nektek, kisembereknek a puszta létetek is kérdéses. A parlamentarizmus, a demokrácia erős, gazdag társadalmi csoportoknak való... ti ehhez képzetlenek, buták és nagyon-nagyon szegények vagytok. A tehetősek átmenetileg azért engedik meg a létezéseteket, hogy legyen valami gát köztük és a mélynyomorban tengődő (tárgyalásra még nálatok is alkalmatlanabb) tömeg, a cigányság között. Velük már tárgyalni sem lehet. Nektek még eladhatják, hogy ők, a nyomorgó romák tehetnek a ti rossz sorsotokról - ti pedig vonultok, tüntettek, vagyis hasznos idióták vagytok.
Van egy jó cikk a www.magyarorszag.ma
hírportálon - A MAGYAR ANTIFASISZTA LIGA IS TILTAKOZIK címmel, talán megértetek belőle valami keveset...

Névtelen írta...

A radikális oldal létezése nem a tehetősektől függ,nálunk sokkal gazdagabb államokban sokkal erősebbek a jobbszélen állók.
Nem érdekes,hogy nyugaton senki nem akar már tárgyalni -e kedves népcsoporttal?És nem a radikálisokkal vannak tele a lapok ,hanem a cigányok rémtetteivel?

Névtelen írta...

Szerinted ezen az oldalon kit érdekel mit beszél az ANTIFASZISTA LIGA?

Névtelen írta...

cigány,ti még csak elméletben sem vagytok a parlamentben,mert az a két-három kormos aki ott van , csak a fityesznek disznek kell.te elfuserált bodza szedő.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló