Vasárnapi visszanéző – 24. hét

Vadócba rózsát oltok, hogy szebb legyen a föld! [2010. június 12.]
… Most konferenciáznak a nagy szélhámosok,
hogy csírában megöljék, mi újra él, mozog...
S míg lakomákon dőzsöl, ki milliókat ölt:
vadócba rózsát oltok, hogy szebb legyen a föld!…>>> tovább


Végülis ki nyert Felvidéken? [2010. június 14.]
A hétvégén lezajlottak a felvidéki parlamenti választások. Az eredmények gondolom sokak számára ismertek. Fico úgy győzött, hogy megbukott, kiesett a pozsonyi parlamentből a Meciar vezette gyülekezet és kiesett a Magyar Koalíció Pártja (MKP) is. Ott van viszont a törvényhozásban a Szlovák Kereszténydemokrata Unió (SDKÚ-DS), a Szabadság és Szolidaritás (SaS), a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH), a Híd-Most és ott vannak a Slota vezette idióták is… >>> tovább


OV Elqró nyomdokain [2010. június 16.]
Gondolom, még sokan emlékeznek OV azon ígéretére, mely szerint a kormány megalakulását követő két héten belül, mindenki számára érezhető közbiztonsági fordulat jön létre az országban. „Kettő hét alatt fogunk rendet tenni az ország olyan pontjain, amelyek ma még reménytelennek tűnnek" – mondta még április 13-án, a választások első fordulóját követő nemzetközi sajtótájékoztatón.

Az azóta eltelt időszakban meglett a narancsos kétharmad, megalakult a kormány és időközben letelt az a bizonyos kettő hét is. Az ígéretből pedig pontosan az lett, amit már akkor is sokan sejtettek, amikor a bejelentés megtörtént. Egészen pontosan semmi. Az érintett települések polgármesterei nem tudnak beszámolni semmi előrelépésről, a többségük csak annyit mondott, hogy állandó rendőr még nincs náluk, csak egyeztetések voltak a szolgálati lakásokról…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló