Egy év, 10 milliárd dollár extraprofit és egy átvert világ

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) csütörtökön világjárványnak minősítette az új H1N1-es influenzavírus terjedését, jelentette be a svéd kormány. A stockholmi kormány nyilatkozata szerint a WHO érvénybe léptette a riasztási skála szerinti hatos fokozatot. Eddig az ötös fokozat volt életben, amely azt jelenti, hogy bármikor kitörhet a világjárvány. A hatos fokozat jelentése az, hogy már világméretű a járvány. Az Egészségügyi Világszervezet csütörtök délben rendkívüli szakértői konzultációt kezdett a tudósokkal.

Előző nap a WHO főigazgatója, Margaret Chan telekonferenciát tartott az új H1N1-es influenzától legjobban sújtott országok egészségügyi minisztereivel. Arról kívánt meggyőződni, hogy vannak-e vitathatatlan bizonyítékok az új vírus helyi gócokból való terjedésére. Ez ugyanis az egyik kritériuma a járvány világjárvánnyá való minősítésének. A WHO legutóbbi, szerdai összesítése szerint az új vírus a világ 74 országában 27.737 megbetegedést okozott, ebből 141 végződött halállal. A legtöbb fertőzés az Egyesült Államokban, Mexikóban, Kanadában, Chilében, Ausztráliában, Nagy-Britanniában és Japánban történt. Magyarország szerda reggelig 3 bizonyított esetet jelentett a WHO-nak.

Független Hírügynökség, 2009. június 11.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az Európa Tanács közgyűlésének egészségüggyel foglalkozó bizottsága megállapítja: meggyőző bizonyítékok támasztják alá, hogy a WHO túldimenzionálta a H1N1 járvány veszélyességét. Továbbá megállapítható az is, hogy a vakcinák felhalmozásáról szóló WHO-irányelvek kidolgozásában közreműködő szakemberek korábban a gyártásban érdekelt gyógyszercégeknek dolgoztak. Az ET-jelentés ennek nyomán súlyos kritikával illeti a WHO-t és az EU egészségügyi intézményeit, amiért máig nem hajlandók hivatalosan megnevezni a járvánnyal kapcsolatos ajánlásokat kidolgozó bizottságok tagjait.

Index, 2010. június 11.


Egy év, két hír, nagyjából 10 milliárd dollár extraprofit a gyógyszergyártóknak és becsapott emberek milliói. Ez a végeredménye annak a világméretű átverésnek, amit a Egészségügyi Világszervezetet (WHO) csinált az elmúlt hónapokban. Mára bebizonyosodott az, amit már oly sokan sejtettek korábban is. Ma már teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy a járvánnyal való riogatás nem volt egyéb, mint a gyógyszergyártó cégek érdekeinek és profitéhségének a gátlástalan kiszolgálása.

A héten hozta nyilvánosságra a brit Medical Journal orvosi szaklap azt a bizonyítékokkal is alátámasztott információt, miszerint a vírus ellenes szerek alkalmazására kidolgozott előírásokat olyan szakemberek készítették, akik konzulensként pénzt kaptak a készítmények két gyártójától.

A szaklap szerint a világszervezet titkos tanácsadó testületében, az úgynevezett vészhelyzet bizottságban, amelyik segített a WHO-nak abban, hogy világjárvánnyá minősítsék-e az új influenzát, bizonyíthatóan van egy olyan személy, akit 2009-ben lefizetett egy gyógyszergyártó cég.

A WHO főigazgatója természetesen megalapozatlannak tartja a vádat és cáfolja, hogy a járványügyi döntések kritériumait a profitorientált gyógyszergyártók igényeihez szabták volna. Viszont a lap azon kérését, hogy hozzák nyilvánosságra a titkos bizottság névsorát, kapásból megtagadta mondván, hogy ezek az információk a tagok védelme érdekében nem nyilvánosak.

Természetesen arról sem ejtett szót, hogy lát-e valamilyen összefüggést a korábbi, szintén kamu madárinfluenza-járvány alatt felhalmozott készletek és a H1N1 kampány között. És nem kommentálta azt sem, hogy a világjárványnak hazudott H1N1 miatt, nagyjából huszadannyian haltak meg, mint a mezei influenzától.

Mint látható a személyiségi jogok kérdése erősen meghaladta a főigazgató ingerküszöbét, de az valahogy nem zavarta , hogy a legaljasabb módon kihasználták az emberek jóhiszeműségét és bizalmát, hogy több millió egészséges embert szükségtelenül tettek ki az elégtelenül tesztelt oltások kockázatának. És az sem okozott gondot neki, hogy teljesen hiteltelené tették az egész rendszert.

Vajon mi lesz majd akkor, ha tényleg baj lesz, de az emberek rálegyintenek, hogy ez is csak kamu?

Vagy lehet, hogy éppen ez a cél?

Esetleg az oltás csak egy teszt volt ebben az aljas kis játékban, ahol a megtévesztett beoltottak önként játszották a kísérleti patkányok szerepét?

12 kommentek:

Névtelen írta...

"1976 . április 15-én a Kongresszus elfogadta 94-226-os számú törvényt, ami 135 millió dollárt biztosított az adófizetők pénzéből az országos disznónátha elleni hadjáratra. A HEW osztotta ki a vakcinát az állami és helyi egészségügyi hatóságok részére. Ezt követően a biztosító társaságok bejelentették, hogy nem hajlandók a gyógyszergyárak biztosítására, mert nem végeztek kísérleteket a disznónátha vakcinával.
Alig fejeződött be a disznónátha hadjárat és máris özönlöttek az áldozatokról szóló jelentések. A védőoltástól megbénultak néhány hónap alatt 1,3 milliárd dollárnyi kártérítési keresetet adtak be. Az egészségügyi szaktekintélyek méltónak bizonyultak a kihívásra. Azonnal az orvosi monopólium segítségére siettek és az új járványt Guillain Barre szindrómának nevezték el. Azóta többen felvetették, hogy a nem sokkal Ford nyilvános megnyugtatásai után kezdődött AIDS járvány, a disznónátha vakcina vírus-változata."
Részlet Eustace Mullins Murder by Injection (oltásos gyilkosok) című könyvéből.

Névtelen írta...

"Az orvostudomány történészei végül is kelletlenül elismerték, hogy az 1918-as influenzajárvány kizárólagosan a széleskörű védőoltásnak tudható be. Ez volt az első háború, amiben a katonák számára kötelező volt a védőoltás. A Boston Herald jelentette, hogy egy hónap alatt 47 katona halt meg a védőoltástól. Ebből adódóan, a katonai kórházak nem sebesültekkel voltak tele, hanem a védőoltás áldozataival. A betegséget spanyolnáthának nevezték el, ami szándékosan félrevezet eredetét illetően. 20 milliónyian betegedtek meg ezen influenzajárványban.
A Plain Talk folyóirat megjegyzi, hogy a francia-porosz háborúban minden német katonát beoltottak. Az eredmény az lett, hogy 53288 egyébként egészséges ember fekete himlőt kapott.
A nagy disznónátha mészárlásban Gerald Ford azt a szerepet kapta, hogy mint az Egyesült Államok elnöke, beszélje rá a népet, oltassa be magát. A gyógyszergyárak által elérhető 135 milliós haszon volt e fondorlat hajtóereje. E vállalatoknak rengeteg disznónátha vakcinájuk volt, amit a tenyésztők látni sem akartak, mert féltek, hogy kiirtja állományukat. Az állattartókat megrázták a bemutatók, melyek után a beoltott disznók hirtelen összeestek és elpusztultak. A gyártók csupán 8 milliót akartak a sertés hizlalóktól, de minthogy megakadtak üzletükkel, kénytelenek voltak más piac után nézni. Képzelhetjük a gyógyszergyárak lázas tanácskozásait, míg valaki meg nem jegyezte: ha nem tudjuk az állatokat beoltani, kénytelenek leszünk embereknek adni a vakcinát. Az atlantai Betegségellenőrző Központ egyszeriben előállt a disznónátha elleni védőoltás hadjáratának tervéve. Az egyáltalán nem befolyásolta az orvosi monopólium oltási szándékát, hogy az egész országban egyetlen ilyen megbetegedés sem volt."
Részlet Eustace Mullins Murder by Injection (oltásos gyilkosok) című könyvéből.

Névtelen írta...

A mocskos kurva anyjukat...
Elnézést.

Névtelen írta...

Volt nekünk nemrégiben egy agyas egészségügyi miniszterünk az ún. szakértői kormányban, aki teátrális jelenetek közepette beoltatta magát a H1N1 elleni védőoltással. Azon felül feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, nevezetesen általában azok ellen, akik kétségeket támasztottak a H1N1 járvány hivatalosan (túl)hangsúlyozott komolyságával szemben, és a gyógyszergyártó lobbi érdekeltségét feszegették az események mögött.
Hol van most ez a túlteljesítő, végtelenül ostoba, hazug ember? Ki fog föltenni neki legalább néhány kérdést?

Névtelen írta...

Német adatok szerint az oltatlan 40 milliós Lengyelországban meghaltak 148-an, az oltott Magyarországon a 10 milliós lakosságból 134-en.

Névtelen írta...

Nem ez a H1N1 volt az első, és nem is az utolsó. Kíváncsian várhatjuk, hogy az emberiség legközelebbi kipusztulásának mi lesz az oka. Lázasan dolgozhatnak már rajta, valóban sürgős beavatkozásra szoruló emberek.

Névtelen írta...

A megmaradt oltóanyaggal beoltani a hébereket.Nehogymár kárba menjen a sok(vakcina)!!!gyurcsótány meg a zsidóbanda ki ne maradjon.megérdemlik,rászolgáltak.

Névtelen írta...

Meg a hites fetrengőket is oltsuk be a héber ahverjaikkal együtt

Névtelen írta...

Izraelben mennyi embert oltottak be?
Gondolom senkit csak máshol mérgezték az embereket.

Névtelen írta...

Én beoltattam magam és olyan beteg lettem,amilyen eddig sose voltam.Ez egy óriási üzlet volt de nem nekünk.

Névtelen írta...

TÉNYLEG ennyi hülye van? És mind itt találkozott ...

Névtelen írta...

Ténylegnek:örülünk,hogy újra köztünk vagy,már nagyon hiányoztál!!Megvagyon írva az ki megtér üdvözül!!salom.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló