A jobbikosok fenyegetett helyzete

Vona Gábor napirend előtti felszólalása a parlamentben.



12 kommentek:

Névtelen írta...

Megkezdödött a Jobbik felszámolása,sok zsideszhivő még csak ezzekután fog szembesülni,hogy mire,kire voksoltak.késső bánat,eb gondolat.cseberből a vedret megkerülve egyenessen a szarba kerülnek.aki nem vak már most láttja,mi készűl itt!!már most azt nézzik,hogy lehet kibújni a hazug vállasztási igérgetéseik alól!!

Névtelen írta...

A bűnözés megfékezésén, a közbiztonság és ennek érzetén elsősorban azt érti a magyar, hogy a cigány bűnözést szünteti meg a rendvédelem.
Orbán és maffiózó belügyminisztere, Pintér S. két héten belül rendrakást ígértek. Nem lett belőle semmi, még a kisujjukat sem mozdították ez ügyben, a cigányok még nagyobb igyekezettel rabolnak, fosztogatnak, és gyilkolnak.
A nemzeti együttműködés rendszerében, nagy média magamutogatással, szinte parancsba adta, hogy senkit sem lehet utcára tenni, erre 100 fős rendőri és kommandós egységet vezényeltek ki egy 5 gyermekes család kilakoltatására. Üres lakóparkok meredeznek országszerte, és várják a betelepülő, Orbán által elvállalt kétmillió izraeli gyarmatosítót, akik nyilván pénzzel jönnek ide, jól megtömve ezáltal Orbánék zsebeit, holott ezer, meg ezer magyar veszítette el otthonát és mindenét az árvízben, ami a húsz éves semmittevésnek köszönhető, amelyet a tolvaj pártok tettek gátépítések terén. Tehát Orbán a kilakoltatások tiltása ügyében is hazudott. Lehet szépen sorra venni, hogy Orbán, HírTv-ben, és minden megvásárolt és felügyelt médiában, azt a gyakorlatot követi, hogy minden nemzeti ügyben határozott ígéretet tesz, hogy ez keringjen a köztudatban, miközben esze ágában sincs tenni a nyomorult nemzet érdekében semmit, hisz fokozott népességfogyás van neki előírva, hazánk területére, és magyarságára vonatkoztatva, az izraeli nagytőke, az EU, a Bilderberg csoport, egyszóval az Új Világrend idióta koncepciójában vergődő globális nemzetközi pénzügyi hatalmak által. Mottó: Tetszettek volna a Jobbikra szavazni!

Névtelen írta...

A Jobbik felszámolása nem fog sikerülni. Az elmúlt hat év ránk nehezedő nyomása csak erősítette a Jobbikot. Persze biztos hogy lesznek veszteségek, de ezt a folyamatot már nem lehet leállítani.

Névtelen írta...

Magyar Testvéreim!!Az igazmondás élő megtestülésse,ime igy tartja be igérgetéseit.(kisizraelt akkarok itt)Élettemben sok hatug embert láttam,de ezzek közül is o.v.visszi el a pálmát!Az a kevés ami még maradt nekünk,a maradék földünk, vízzünk,zsidókézre fogja átjátszani.(senkit nem tehetnek ki az utcára)hazudozta kétszer is ,mert mikor hazudik kétszer is mondja egymás útán!

Névtelen írta...

Nincs is mit betartani,ezt tudhatták volna a választók,hogy üres kamra kulcsát bízták Viktorra.Ami mozdítható volt már mindent elloptak a szocik meg kedves elvtársaik.Egyértelmű,hogy megint a magyarokon csattan az ostor.Mi másból tömködné Don Vittorio a lyukakat?

Névtelen írta...

A választók megették, amit don vittorió megetetett velük.Nem tudták mit cselekszenek!De aki hazugságokkal széditette őket,az tudta mit csinál!Esetleg visszaadhatná az elsibolt javakat példaadásként!!!Ezzek az ország, a nép tulajdona,és nem az ővé,sem a familliájáé!!

Névtelen írta...

A Jobbikot és a nemzeti oldalt feloszlatni nem lehet. Betilthatnak, jogilag ellehetetleníthetnek, de el nem pusztíthatnak bennünket.
Nem hagynak játszani az ő játékszabályaik szerint? Hát akkor játszunk a sajátunk szerint.
Ha egy nép hagyja, hogy ostoba jogszabályokkal legyőzzék, akkor megérdemli a pusztulást.

Névtelen írta...

Nem lehet,reméljük de riogatni vele azt lehet,sajnos.

Névtelen írta...

Itt nem egy Fideszes kormány, hanem egy országos, cionista irányítás alatt lévő, hazaáruló bűnbanda van hatalmon. Ennek része az orvosi kamara, az ügyvédi kamara, a rendőrség, az ügyészség, és a bíróságok, az összes közszolgálati média, és ezek évtizedek óta való szoros együttműködése a garancia arra, hogy ha nem történik meg a tényleges nemzeti identitású hatalomátvétel (forradalom), akkor ezeknek sikerül nemzetünk kiirtása, a globalista erők, és szűkebb pátriárkájuk luxusát megteremtve. A rendőri, ügyészi, bírói, politikusi és közhivatalnoki hazaárulók élete éppen úgy semmire való, ahogyan ők semmibe nézik bárkiét, akiknek üldözéséből, végrehajtásából, kilakoltatásából, bebörtönzéséből stb. hiénákként és keselyűkként, közpénzből élősködnek. Ezek terhére vannak a társadalomnak, és a Föld bolygó összes lakosára nézve egyaránt. Hiányuk megváltás és jótétemény lenne a Föld minden lakosa számára!

Névtelen írta...

Az odáig rendben van, hogy itt már csak a forradalom segít... DE... Ezt egy olyan párt, a Jobbik csinálja végig, melyben szintén ott vannak a volt MSZMP-sek, az NBH ügynökei, bűnözők, nagyvállalkozók, a buzik és azok akiket csak az önös érdekeik vittek a Jobbikba?
Ez a párt lenne a legalkalmasabb?

Névtelen írta...

A fentiben van igazság: Balczónak pl. ez már a harmadik pártja amelyikben benne van 1990 óta.

Névtelen írta...

Meddig van rendben?ne hajszold már magad kalandokba,a zsideszben nyüzsög az átvedlett kiszes,maszopos,szadeszos bibsi.Ugye bünöző nincs,se buzi?nincs mert ők melegeknek hivják magukat.téged mi vitt a zsideszbe??a nagy hazaszeretett?Az egyedűl üdvözitő zsidesz!!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló