Vona Gábor húsvéti üzenete.

3 kommentek:

byba írta...

Kedves Vona Gábor!
Nem bízott magára a Isten semmit, önjelölt hazamegmentőnek saját magát nevezte ki és a sok szerencsétlen kifosztott naív, hiszékeny nyomoronc vállán lépdel befelé a parlamentbe! Mi lenne ha a gyakran - utólag - megmásított kijelentései helyett becsületes, őszinte kampányt folytatna. Nemzeti érzelműnek egyáltalán nem nevezheti magát az aki megosztó hazug retorikát folytat és ha visszaütnek még neki áll feljebb! Vona úr, nemzetpolitikája nincsen csak hangzatos szólamai melyek alantas indulatokat gerjesztenek és nem a békét hanem testvéháborút indukálnak. Ha azt mondjuk, hogy Gyurcsányék gaztetteihez nem hasonlítható történelmünkben semmilyen ártalom, akkor az Ön ténykedése az elmúlt 70 év egyik hasonló kaliberű "politikusa országlását" is meghaladóan ártalmas.

Névtelen írta...

Blablabla...

utyu írta...

Ezt a szellemet már kiengedték a palackból a szocik és föléjük nőtt!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló