Nácik mondják, hogy a náciktól félni kell

Nézem a videót. Peregnek a képek. Néhány tényleg meggyötört arc, néhány múltba révedő könnyes tekintet, de a többség hivatásos rettegő, megélhetési menetelő, megtévesztett átlagember. A holokauszt-ipar átvert, becsapott tömege. [a videóért katt a linkre]

Menetelnek az életnek nevezett menetben. Lobognak a fáklyák, és lobog néhány zászló is. Nincs közte magyar, csak fehér alapon kék csíkos, csillaggal a közepén. [nagyításért katt a fotóra]

Menetelnek és valószínűleg a döntő többségüknek fogalma sincs arról, hogy igazából egy mocskos kis színjáték becsapott statisztái. Fogalmuk sincs arról, hogy ez a menet a ’80-as évek végén, Avraham Hirschson, izraeli parlamenti képviselő áltat alapított „March of the Living” nevű szervezetet kitalációja. Egy üzleti vállalkozásé, mely abból él, hogy jóhiszemű emberektől adományokat gyűjt be. Hatalmas pénzeket, melyek néha-néha, kézen-közön valahogy eltűnnek. Aztán amikor ez kiderül, akkor indul a mosdatás. Amikor pedig eléri a pofátlanság határát, akkor borul a kártyavár. Úgy, mint tavaly júniusban, amikor is Hirschsont több millió sékel elsikkasztásért öt és fél év börtönre ítélték.

De ők ezt nem tudják, és csak rettegve menetelnek tovább, hogy a végén meghallgassák a Vidám Vasárnap szabadtéri verzióját. És nem is kell csalódniuk. A „lelkész” már várja őket a színpadon. A gyűlölet süt minden szavából. Már nem elég a megemlékezés - harsogja a taxisofőrből a cionista szekta vezérévé vált uszító. Már nem elég. Most már konfrontálódni kell és kirekeszteni, betiltani, elhallgattatni.

Mert ma csak az lehet igaz, amit ők mondanak, amit ők képviselnek. Náci Jobbik, fasiszta Gárda - ömlik a hangszórókból, és a tömegből senki sem gondolkodik el azon, hogy vajon hogy lett hirtelen 850 ezer „szélsőjobboldali” ebben az országban.

Aztán, hogy ne legyen kétség, hogy honnan jön az igazság, a cionisták honi szekértolója a végén még hozzáteszi: Szeretném felhívni figyelmüket az egyre erősödő Izrael-ellenességre is – az antiszemitizmus legújabb formájára. Magyarország és Izrael politikai, kulturális, gazdasági együttműködéséhez a hazai antiszemiták egyre ellenségesebben viszonyulnak. Az Élet Menetén való részvételemnek idén ez adja az egyik nyomós okát. Legvégül pedig így fejezi be: Izrael a zsidók számára ne egy újabb haláltábor, ne egy újabb tömegsír legyen, hanem az ősi és örökérvényű ígéreteknek megfelelően „tejjel és mézzel folyó föld” és szabad, biztonságos haza.”

És nem szakadt le az ég.

Az összegyűltek pedig csak nézik, és azt hiszik, hogy a jó oldalon állnak. Nem veszik észre, hogy amiről azt gondolják, hogy az élet menete az nem más, mint a gyűlölet és a kirekesztés masírozása. Nem tudják, hogy amit Németh mond az a legaljasabb hazugság.





Valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy egy olyan ország mellett tüntetnek, amelyik manapság a legtotálisabb náci rendszert működteti. Nem tudják azt, hogy az 1949-es tűzszünet nyomán izraeli kézbe került palesztinai falvaknak háromnegyedét porig rombolták, a lakosaikat elűzték, vagy egyszerűen kiirtották és az elfoglalt földeken zsidó telepeket építettek.

Nem tudják, hogy 1948 és 1952 között 70 százalékkal csökkent a palesztinok kezén lévő földterületek aránya és ez idő alatt Izrael olyan, a nemzetközi joggal ellentétes törvényeket léptetett érvénybe, amelyekkel megfosztották állampolgárságuktól és tulajdonuktól a menekülteket. A menekülteket, akik immár több, mint hatvan esztendeje élnek valahol a nagyvilágban, több millióan sátrakban, táborokban, gyalázatos körülmények között.





Nem tudják, hogy Izrael nem tartja be azokat az ENSZ határozatokat, amely a palesztinok visszaengedését, a törvénytelenül felépített fal lebontását írja elő, és nem tudják, vagy nem akarják tudni, hogy a Gázai övezetben humanitárius katasztrófa fenyeget, hogy 1948 óta arrafelé nincs más, mint népirtás, szenvedés, vér, és könnyek…

Nem tudnak, vagy nem akarnak tudni semmit.

Nézem a másik videót. Peregnek a képek és önkéntelenül is, FankaDeli sorai jutnak eszembe: Ők Isten nevében gyalázzák Istent, mert a rengeteg kevés, céljuk a minden. Utazó cirkusz, aki téged képvisel, nácik mondják, hogy a náciktól félni kell. [a videóért katt a linkre]

Nácik mondják, hogy a náciktól félni kell…

15 kommentek:

Névtelen írta...

Azért akárhogy is, de nekem szimpatikusabb, ha Izrael lesz a zsidó népnek a tejjel-mézzel folyó Kánaán, mint ha Isten ne adja, pl Magyarországra kellene menekülniük. Remélem, érthető.

Névtelen írta...

Ha befejezik az idetelepülésüket akkor, velünk is ezt fogják tenni! Ne hagyjuk.

Névtelen írta...

Ennyi marhaságot.. hihetetlen. Akikben ennyi gyűlölet van, magukba kellene nézniük és saját lelkükben megtalálni a hibát. Akik különböző népeket tekintenek bűnbaknak, azok igen csak szemellenzővel nézik a világot.
Egy juhász elkiált valami nagy baromságot és egy egész nyáj követi...
Hihetetlen.

Böczike írta...

Szívszorító és felháborító videók. Láttam másokat is máshol, és még mindig el tudnak bújni sok ember elől, az "Isten kiválasztott népe" jelző mögé. Kíváncsi vagyok, hogy akik szájtátva és tapsolva hallgatták Németh Sándor szavait, ők nem láttak még ilyen és hasonló videókat, vagy láttak, de csak azt hisznek el amit ők akarnak??? Témától függetlenül nem tudom, hogy akik névtelenül írnak, azok a névtelenség mögé akarnak-e bújni, vagy csak a profil kijelölésnél lusták beírni a nevüket?

Névtelen írta...

"Akikben ennyi gyűlölet van, magukba kellene nézniük és saját lelkükben megtalálni a hibát." Dr Fejér Lajos erről úgy ír, hogy ha a zsidó képes lenne felismerni azt, hogy a felé áradó gyűlölet a saját viselkedéséből fakad, már meg is szűnt volna zsidónak lenni. Az a baj, hogy önmagukat tartják az alappontnak. Minden más ami nem olyan mint ők az tisztátalan, bűnös, rossz.
Antiszemita viselkedés? Amúgy horngyulásan : Naés??

Névtelen írta...

Az emberben benne van, mindenféle állati természet,, túlélési technika: Van, birka, disznó, marha, tolvaj szarka, ravasz róka, hörcsög,pióca,kullancs, és a ragadozók is, farkas, sakál Csak alacsonyabb szinteken az immunrendszer automatikusan, és könyörtelen védekezik. NO EZ AZ AMI NEM MŰKÖDIK!

Névtelen írta...

Kiderül, hogy mivel nincs más a porondon, korrupt, hazaáruló bűnözőkből kénytelen Orbán összetákolni valamiféle kormányzatot, erkölcstelen, tolvaj férgekből, mint amilyen saját maga is. Kellemes zuhanást, Magyarország, nyugodj békében!
Orbán fedezetet nyújtott Pintér ex-főrendőrökből és Fideszes gazemberekből felépített nemzetközi maffia-hálózatának, amely működéséből kifolyólag sok Nokiás dobozt vitt neki is a postás. Csintalan a széfjében őrizget leleplező iratokat, Orbán olajos ügyekben, cigaretta és szeszcsempészeti ügyekben, illegális földeladási ügyekben való érintettségéről, és ez jelenti Csintalan életbiztosítását, mint mondja.
Ha az Orbán-Pintér foci elkezdődne a parlamentben, ez a széf örökre zárva maradna.

A FIDESZ volt MSZMP-sekből csinálna minisztert, képviselőket.

Kövér László – KISZ titkár és a MSZMP Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Orbán Viktor – Gimnáziumi, majd egyetemi KISZ titkár (Orbán apuka párttitkár volt az átkosban .)
Mikola István – Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János – MSZMP tag
Vonza András – MSZMP tag
Szabadi Béla – MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály – KISZ titkár
Rogán Antal – KISZ titkár
Deutsch Tamás – KISZ titkár
Orbán Győző – párttitkár (Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért.)
Pozsgai Imre – MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB tag
Stumpf István – MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond – MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó, szabadkőműves
Matolcsy György – MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János külügyminiszter-jelölt : volt MSZMP tag, kormánytag, III/2 besúgó. Bilderberges szabadkőműves
Ligetvári Ferenc – MSZMP tag
Chikán Attila – MSZMP tag
Farkas Flórián (Lungo Drom) : a Fidesz díszcigánya, bűnöző, kegyelemmel úszta meg a börtönt, az ügyét 30 évre titkosították

Pintér Sándor belügyminiszter-jelölt : – MSZMP titkár, olajbűnöző, maffiózó, a szemkilövető Görényi Péter csókos haverja és üzlettársa, egyszer már első fokon elítélt bűnöző. Nem hogy belügyminiszteri szék, hanem villamosszék járna neki, a görénynek.

Széles Gábor : az Ikarus és ezzel sok ezer munkahely tönkretevője, politikai szélkakas, és szélhámos.
Egy közös van bennük, mind egytől-egyig köztörvényes bűnöző, cionista hazaáruló, és ezek fogják kormányozni az országot. Meddig????

Névtelen írta...

Gyerekek!(Szerintem)Alapitsunk egy HON !!!-Védséget !!! Különben ELVESZTÜNK Örökre!!! Nem nyafogni; -TENNI!!! KELL!-Hogy is van az???,,NEM ELEGENDÖ HOGY KITESSÉK !-FELKÉNE SZABADULNI MÁR !!!" Nincs LEHETETLEN-csak TEHETETLEN!Hát TEGYÜNK érte valamit.!!! -ZORO-

Névtelen írta...

A lehető legrosszabb "választás vólt a zsidesz!Tisztelt Nemzettársaim!Ennyire vakok,nem lehettek!Kontról nélkűl "veszítjük el Hazánkat!Hól van bennetek hazafiasság,felelőségtudat?Palesztin sorsra juttatjátok családjaitokat?Meg vólt a lehetőség,nem éltetek vele!Merem remélni,hogy nem így vólt,csak megint egy"mega-csalás történt,ami az első érdek-ütközéskór kifog derűlni!

Névtelen írta...

Ez van akkor amikor nem olvassátok el az ellenzék "felvilágosításait,nem mondom,én is kételkedve teszem,de az igazság tartalmat"mindig ,szinte kivétel nélkül,feismerem!Pláne,hogyha azok tényekkel alá is vannak támasztva!Nem mindig az az ellenség"akit a legjobban ki-kiabálnak!Neked kell azt igazán felismerned!Halgass a szivedre,és az eszedre,maradj tiszteséges,és következetes Gondold át eddigi életedet,hól,miképp vertek"át,mi lett a következménye!Az nem lehet,hogy több emberöltőn át-ívelő családok uralják az életed,a Hazádat,és restségből,félelemből nem lépsz,amikor meteheted azt!Elnézést kérek a nexusért,attól aki ezt sértőnek találta!

Névtelen írta...

.

Névtelen írta...

Nem véletlen Szüntették meg a katonaságot Hazánkan...
Igy könnyebb lesz a zsidóknak elfoglalni az országunkat!!!!

Névtelen írta...

Mit tartottak be a zsidók valaha is, azt ami az ő javukat szolgálta. Ha majd rájön erre a szemfényvesztésre a magyarság, elzavarja a piszok bandát. Egyébként most is megy a füzőcske a Fidesz részéről, jó lesz vigyázni!

Névtelen írta...

Hát ez a "fülkeforradalom" eddigi eredménye!A cionisták, a szabadkőművesek most is toppon vannak.A Fidesz elfelejti,hogy nem a pártja,hanem egy széles polgári tömb emelte vállára.Arról meg egyenesen elfelejtkezik,hogy az un. jobboldali radikálisok készítették elő a liberál-szoc rendsszer szemben állásával,engedetlenséggel is, a faltörő kos szerepét is felvállalva a Gyyurcsány ellenes köznépi akarat felszítását, a vele való leszámolás visszafordíthatatlan eltökéltségét sajátos eszközeivel ébren tartotta.Most meg akik ebben jeleskedtek börtönben vannak.
Ahogy Antall kormány alatt a beígért nagytakarítás elmaradt,úgy a Fidesz
ígérvényei eddig még nem teljesültek.
A Fidesz szétverte a Kisgazda Pártot is.A "torgyán -mentés" érdekében Dr,Tímár György cionista köre emberek,családok életét tette tönkre és kiméletlenül meghurcolták a kisgazda szakembereket,vezetőket.
Ezekről részletesen olvashatunk Gordos Dénes honlapján.
www.gordosdenes.hu
Bizony az életünk nem könnyű.A szólam-emberek még nehezítik is.

Névtelen írta...

Elolvastam Gordos Dénes honlapján a politika és a cionisták összefonódását.A cionisták érdekérvényesítő képességük modelljét.Nem véletlen,hogy a körükhöz tartozók ma is biztos kézzel képesek ellehetetleníteni az un. második rendszerváltást, "fülkeforradalom" lehetőségeivel élő nemzeti erők országépítő
programjuk kárhoztatásával,kalodába zárásával.Amit Gordossal műveltek
csakis abba a logikai rendszerben értelmezhető,hogy nekik és a hatalmat birtokló szövetségeseinek bármikor és bárkit tönkre tehetnek.Még csodálatra méltó,hogy ezek után ez az ember még él. www.gordosdenes.hu

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló