És a Kóka Janival mi lesz???


Megjöttek.

Itt vannak.

A korszakváltók.

A    k o r – s z a k – v á l – t ó k.

Tegnap délután végleg eldőlt, tegnap délután hivatalosan is bejelentették, hogy az elvtársak és a balliberáltak közösen indulnak a választásokon, közös képviselőjelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel. A választási lista első öt helyét Bajnai Gordon mutatta be az újságíróknak: „Abban állapodtunk meg, hogy első helyen természetesen a Magyar Szocialista Párt listavezetője, Mesterházy Attila, a második helyen én, a harmadik helyen Gyurcsány Ferenc, a negyedik helyen Fodor Gábor, az ötödik helyen pedig Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért jelöltje áll…”

Ez már valami. Ez már tényleg korszakváltás.

Azt javaslom, ízlelgessük kicsit a szavakat:

1. Mesterházy Attila..., 2. Bajnai Gordon..., 3. Gyurcsány Ferenc..., 4. Fodor Gábor…

Nem kétséges, a magyar közélet hullámzó vize partra vetette a szemetet. Nem csak egyet-egyet. Nem. Az összeset. Egyszerre. És ha mindehhez még hozzávesszük azt is, hogy Kuncze Gábor a DK jelöltjeként egyéniben indul majd, akkor már-már felsejlik előttünk annak a képe, ahogy az elvtársak az ősszel visszahozzák Demszkyt is, csakhogy teljes legyen a politikai hullák listája.

De még előfordulhat ezek után az is, hogy a balliberált bejelentés hatására, ahhoz mintegy igazodva Áder János holnap, soron kívül bejelenti, hogy a választások időpontját függetlenül attól, hogy a jeles nap az idén keddre esik, április elsejére tűzi ki…

1. Mesterházy Attila, 2. Bajnai Gordon, 3. Gyurcsány Ferenc, 4. Fodor Gábor

Mintha valaki hiányozna....

...

Hát persze...

Elvtársak, hát a Kóka Janival mi lesz???


4 kommentek:

Anna írta...

Ezek a szél fújta, környezetre is káros, egyszer használatos nylonzacskók jobb lenne, ha a szeméttelep felé vennék az irányt, ahol szelektáltan, zsugorítva és elkülönítetten várnának ujra hasznosításukra...

Névtelen írta...

A volt belügyér nevéhez füződik az, hogy Vass Alberttől megtagadta a magyar állampolgárságot, ezt senki soha ne felejtse el! A többi díszpinty sem tud semmi újat kitalálni. Az szdsz már megint az mszp hátán próbál bemászni a parlamentbe..Kóka Jani? Ő sem hiányozhat a jó üzletekből itt a haver a libás is,benn van a csapatban. megint együtt mutyizhatnak. Kóka még megpróbálhatja" átoperálni" a haverokat, etársakat "igazmondóra" ! Bár ez nagyon nehéz feladat lesz. Ezeket már mindenki ismeri. Kókának valahol van egy"orvosi diplomája",talán most keresi elő, fletóéval együtt. Ezek nem szégyenlenek semmit, még új embereket sem voltak képesek előkeríteni! Nagyon hiányozhat nekik a suska, ha ennyire nyomulnak! K.

Névtelen írta...

Ez a patkány a legügyesebb: amit lopott, most abból fényesen megél. Szépen a háttérben marad és vidáman, nem mindennapi jólétben él, amig meg nem hal. Megcsinálta lopott pénzen magának az üzletet, biztos megélhetést - a többi le van szarva. Ez volt és ez a hitvallása.

hetti írta...

drága arany bogárkáim !mért hisztek a csodába. Nézzetek a világban szét, mely ország politikusai nem vallót kudarcot?(diktatúra nélkül) mindegyik de tényleg mindegyik hazudik amíg meg nem választják ígéret,stb...könnyű ígérni míg míg meg nem választják, ja ha nyert,netán .amnéziába esett ,,,,,,,,,,rögtön.S utána?!leszarja hogy miket ígértek előtte.Őket kurvára nem érdekli a Nép!! lényeg a saját zseb.vissza kell tekinteni a történelembe,! a népet könnyen meglehet (vezetni),stb. Ők meg gazdagodnak, a rájuk szavazó nép meg szegény lesz.lásd (mszmp,szdsz,mszp.fidesz, stb.)áruld el miben különböznek egymástól??

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló