A demokraták hallgatnak


Az azonos neműek házasságát természetellenesnek tartom, mivel az a természetes, hogy a világ a folytonosságot a férfiak és a nők közötti kapcsolatok révén kívánja biztosítani. Ez ugyanúgy igaz, miként az is, hogy egy magyar ember nem házasodhat se zsidóval, se cigánnyal. Mi sem az előbbit, sem az utóbbit nem ismerjük el. Természetesen nem kívánjuk üldözni a homokosokat, de az azonos neműek házasságával szemben elutasító állásponton vagyunk, mivel fontosnak tartjuk Magyarország magyar jellegének megőrzését. Bár az is igaz, hogy egy magyar embernek mindig magasabb rendű lelke van, mint egy zsidónak, vagy egy cigányak, még akkor is, ha az a magyar homokos – mondta Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának tárcavezetője abban riportban, melyet az egyik legolvasottabb magyarországi hírportálnak adott.

Ha a fenti nyilatkozat valóban megtörtént volna, másnap már az egész felvilágosult és mélyen demokratikus világ itt toporzékolna. A sajtó hallatlan és minden ízében náci beszédet emlegetne, a vezető politikusok nem győznének elhatárolódni és az sem kizárt, hogy a súlyos fasiszta veszélyre való tekintettel többen már az Egyesült Államok katonai beavatkozását tartanák helyesnek, mondván a magyar antiszemita diktatúrát mindenáron meg kell dönteni, hisz az egy métely a világ testében.

Az egész történetben pedig az a legszebb, hogy az ominózus mondatok valóban elhangzottak, és azokat tényleg egy felelős, kormányzati pozícióban lévő politikus nyilatkozta, nevezetesen Eli Ben-Dahan, a vallási ügyek izraeli miniszterhelyettese, a Haaretz című lapnak még december 29-én:

„Az azonos neműek házasságát természetellenesnek tartom, mivel az a természetes, hogy a világ a folytonosságot a férfiak és a nők közötti kapcsolatok révén kívánja biztosítani. Ez ugyanúgy igaz, miként az is, hogy egy zsidó sem házasodhat egy gojjal. Mi sem az előbbit, sem az utóbbit nem ismerjük el. Természetesen nem kívánjuk üldözni a homokosokat, de az azonos neműek házasságával szemben elutasító állásponton vagyunk, mivel fontosnak tartjuk Izrael zsidó jellegének megőrzését. Bár az is igaz, hogy egy zsidónak mindig magasabb rendű lelke van, mint egy gojnak, még akkor is, ha a zsidó homokos.”

Nem emlékszem, hogy a fősodratú magyar média beszámolt volna az esetről, és ”érdekes mód” a nyugati hírcsatornák se igyekeztek tájékoztatni a nézőiket arról, hogy mi is a hivatalos izraeli álláspont ezekben a kérdésekben. Valahogy nem volt érdekes a kérdés. De nem tiltakoztak az európai vezető politikusok sem, nem szervezetek tiltakozó nagygyűlést a honi elvtársak, és a zsidó szervezetek sem adták elő egyik rettegő műsorukat sem, sehol a világon. Eli Ben-Dahan nyilatkozatát teljesen helyénvalónak találta a világ globalista felének politikai és gazdasági elitje.

Bezzeg, ha Budapesten hangosan beszóltak volna valamelyik zsidónak az utcán, vagy újra felborult volna egy hanuka-gyertyatartó, vagy valami hasonló szörnyűség történt volna, akkor azonnal visítana a sakálkórus. Akkor azonnal lenne ajvékolás, akkor azonnal jönne a rettegés.

De most csend van.

A demokraták hallgatnak.

A gyanútlan szemlélődő pedig látva és tapasztalva a felvilágosult européer értékrendet, egész egyszerűen elokádja magát.


9 kommentek:

Nyuszika írta...

Akik összeesküvés elmélettel vádolnak minket keresztény Magyarokat, most szembesülhetnek a valósággal. Nem szeretnék most Heller Ágnes, Schiff András,imre kertész, Avar János, Bolgár György tükre lenni, gondolom most csöpögnek a köpetektől. Persze ez csak "költői" feltételezés a részemről, hiszen tudom, hogy nevezett személyeket a valóság nem hatja meg. Ilyen EU-hoz kellett csatlakoznunk, hogy a diktatúrát felváltsa a" demokrácia"? Tisztelt brüsszeli liberálisok. Miért sunnyogtok most, mint szar a fűben?

Anna írta...

Persze, hogy hallgat a magyar és nemzetközi balliberális oldal. A három majom esete... A többiek pedig talán nem okádnak, hanem tovább lépve meg nem történtként könyvelik el és megpróbálják elfelejteni. Az egyszerű emberek pedig megrökönyödésükben reagálni sem tudnak.

Névtelen írta...

Sajnos nem tudok annyit enni mint amennyit okádni tudnék ezektől a "demokraták"-tól.

Volt?Jobbikos írta...

(Ez már nem a legfrissebb hírek közé tartozik.)
Érthető, hogy a liberálisok kussolnak de a Jobbik vajon miért?...

Látó írta...

Amit szabad Jewpiternek...

Névtelen írta...

@Volt?Jobbikos:
Miért, mit kellene a Jobbiknak az izraeli szájkaratéval foglalkoznia? Reklamálja a Magyar Agybajnál, ők szívesen pörögnek ilyen piti dolgokon, a Jobbiknak a magyar ügyek a fontosak.

Névtelen írta...

Egyenlőre a Jobbik már rég kijelentette, ők pont NEM "demokraták", hát nincs igazuk? De igen, mert ha azok lennének semmiben nem különböznének a libáséktól, fletóéktól, és a fülke forradalmáréktól! Nem figyeltétek még meg mennyire hansúlyozzák, a" liberális demokrata, a demokratikus ellenzék" szavakat! Ez nagyon jó! Igy lehet megkülönböztetni őket tőlünk . Isten őrizzen, hogy ezekhez a "demokratákhoz" tartozzunk !.Karina.

Kojak írta...

Kedves Nyuszika, két világháború és egy csomó agymosás kellett ahhoz, hogy Európa normálisabb vezetőit , hangadóit ilyenekre cseréljék...
Kojak

Névtelen írta...

A homoxeulisok "házasságát" én is aljasnak érzem, ezért a házasságtól meg kell különböztetni, legyen az pl. ÖSSZEFOGÁS! Ez nagyon hasonlít a baloldali herce-hurcára...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló