Kezd rend lenni…


Két hét alatt rendet teszünk – mondta anno Pintér Sándor a narancsos kormányzat első sajtótájékoztatóján, miközben a miniszterelnök bőszen bólogatott mellette az ígéret hallatán. A két hét ugyan nem jött be, de így három év múltán azt hiszem kijelenthető, hogy végülis mára kezd rend lenni. Persze nem úgy, ahogy azt annak idején a szavazók kétharmada remélte, nem úgy, ahogy azt az ország lakosságának nagy része várta, de rend lett. Egy új világ rendje.

Egy új világé, ahol csak egy igazodási pont van, ahol csak egy érdek mentén dőlnek el a dolgok, ahol csak egy szemlélet a mérvadó, nevezetesen a cionista érdekek maradéktalan kiszolgálása. Ma már szinte csak ez mozgatja a közéleti történéseket, csak az ehhez való viszonyulás számít az egyes közéleti szereplők megítélésében. Semmi más nem lényeges, semmi más nem érdekes.


A magyar kormány, a magyar közigazgatás megfelelési kényszere mára minden túlzás nélkül kijelenthető: betegessé vált. Az utóbbi hetekben már az sem számított, hogy törvényeket szegnek meg, az sem számított, hogy jogerős bírósági ítéleteket vesznek semmibe, a lényeg, hogy minden cionista parancs maradéktalanul teljesítésre kerüljön.

Azonban a parancsok sora soha nem ér véget. Mindig van új és újabb. Egyre pofátlanabb, egyre megalázóbb. A múlt héten a zsidók már azt követelték, hogy a kormány változtassa meg a Nemzeti Alaptantervet és vegye ki abból Wass Albert és Nyirő József műveit, továbbá úgy módosítsa a tankönyvek szövegét, hogy azokban az „Ószövetség kifejezés helyett a héber Bibliát alkalmazza”. Ezeken túl a kerettantervben ki kell domborítani, hogy „a zsidók a számarányukon felül vettek részt a ’48-as szabadságharcban” és külön meg kell említeni azt is, hogy a „mai Izrael, a közel-keleti térség egyetlen demokratikus állama”.

De a legújabb követeléseknek ezzel még nincs vége. A napokban kitalálták, hogy Magyarország nem támogatja megfelelően az auschwitzi tábor költségvetését. Ez pedig egyértelműen nem más, mint burkolt antiszemitizmus. Azaz csak lenne, mert a magyar kormány másnap azonnal bejelentette, hogy jövő évi költségvetésből elkülönítenek egy jókora összeget a tábor támogatására.

Nem kétséges, alakul az új rend.

És ebből az alakulásból a magyar igazságszolgáltatás is kezdi kivenni a részét. A múlt héten gyorsított eljárásban ítélték el három fiatalt, akiknek az volt a bűnük, hogy beszóltak a Zsidó Világkongresszusról a Kempinski Hotelbe visszatérő zsidóknak. „Sieg Heil!” és „Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!” – kiabálták a hébereknek. Ez a két mondat az egyik fiúnak három év letöltendő börtönbüntetés eredményezett, míg a másik kettő két év börtönt kapott, három esztendőre felfüggesztve.

Igen, jól érti mindenki. Három év letöltendő börtönbüntetés, csak mert valaki be mert szólni néhány zsidónak.

Ez a szép új világ, ez az új rend.

És ne legyenek kétségeink. Ez még csak a kezdet. A totális szellemi megsemmisítés még csak most kezdődik igazán.

11 kommentek:

Névtelen írta...

Közben brutális rablógyilkosokat kiengedtek az előzetesből, mert letelt a három év, ennyi idő nem volt elég az eljáráshoz.

kistutyi írta...

Elvégre bejelentették "igényeik" vannak az oktatással kapcsolatban is, többet kelljen tudni már az iskolában is a zsidó történelemből és zsidó kulturáról.(Bezzeg "Magyar" Bálint még a magyar történelmet is ki akarta iktatni az érettségi tételek közül) Tobábbá igénylik a Jobbiktól való elhatárolódást.Utána meg az következik, akik a Jobbikra szavaztunk, azt majd megregulázza a Fidesz! Igénylik még a Kuruc infó betiltását is, hivatkozva a "pornó és a pedofilia" káros következményeire.( ez is egy átlátszó hazugság) Állitólag nem csökkent a Fidesz 2/3-osnépszerüsége, akkor szeretném tudni miért is kell letiltani egy ellenzéki portált?Ennyire dolgozik az ellenzéktől való félelem?Kezdi az ember magát a Rákosi rendszerben érezni, amikor "klerikális reakciósok, fasiszták, a burzsoázia szekértolói" és egyéb marhaságok miatt aggódott a Szabadnép.( s vittek el embereket a kóterbe)Megint a "népet" akarják "megóvni" a "káros eszméktől" rendcsinálás címén. Nekem meg egy Bikini nóta kezdő sora jut eszembe: "Nem lesz ennek jó vége"!

Névtelen írta...

vajon ilyenkor hol van az amnesty international és a helsinki bizottság?S vajon mi miért nem kezdünk tiltakozni ez ellen?

eSzeL írta...

Valamikor a nagy királyaink kitiltották a zsidókat, hogy védelmezzék tőlük a magyar népet. Később korlátozták a működésüket. Mára elértük, hogy a hivatalos nemzeti kormány korlátozza a magyarokat, hogy a zsidók könnyebben tönkre tehessék őket. Van fejlődés, nem mondom. Éjjen orbánviktor és mesterházy gyurcsány gordon! No meg a sok sok bölcs választó polgár, aki rájuk adja a szavazatát.

Sztanó írta...

Úgy nagyjából-egészében egyetértek a fentiekkel , de a pontosság kedvéért tegyük hozzá , hogy az a srác a 3 év letöltendőt azért kapta , mert korábban már volt egy felfüggesztett büntetése , és azt most hozzávágták ehhez a büntetéshez , és így lett neki összesen 3 év , amit most már le is kell ülnie . De a lényeget tekintve úgy van , ahogy írtátok . Undorító ez az egész . És vajon hogyan fogunk tudni megálljt parancsolni ennek a terjedő zsidó hatalmaskodásnak ? Most már sokan utálják a fideszt , de még mindig ott tartanak , hogy inkább bajnai meg gyurcsány . Hát azzal nem leszünk kisegítve .

taas írta...

... még mondja valaki, hogy lassú a magyar igazságszolgáltatás! ...

Quedra írta...

Gondolom nem tévedek nagyot, ha azt mondom: új hét új zsidó-téma. Amin lehet vicsorogni, szörnyülködni, háborogni.
Biztos van akiket ez még felcsigáz.

Persze... időnként azért eltöprengem rajta, vajh mihez kezdenének eme "szegény és szerencsétlen" Jahve-hívők, ha a népek le se fo... foglalkoznának ezekkel a cseszettül fontos ügyeikkel?
Mintahogy a öltönyre kapott hablatyoló srácok is csak pislognának nagyokat, ha a zemberek szépen levegőnek néznék őket.

Gondor4 írta...

Csak a mihez tartás végett;Andrássy Gyula gróftól annak idején megkérdezték,hogy hiszi-e,hogy rituális gyilkosság történt Tiszaeszláron?A gróf,aki akkor külügyminiszter volt,így válaszolt;"Ó,eziránt semmi kétségem sincs,ez bebizonyított,erről vitatkozni sem lehet.-hát akkor miért mentették föl a bűnösöket?-Azért,mert az elítélést követő napon a nép valószínűleg vagy húszezer zsidót agyon ütött volna,s akkor ki adott volna nekünk pénzt,ha nincsenek többé zsidóink?"Ilyen volt akkor is az értelmiségi,akiről ma utat neveztek el,már akkor árulták a hazát,Eötvössel,akinek szobra is van a Duna partján,kimondani sem tudom,milyen nevű rakpart felett.Ki az,aki még vár valamit a mai ország veszejtőktől?




Névtelen írta...

Kezd rend lenni....? Borsodban biztosan nem.... :-s

http://hvg.hu/itthon/20130515_A_miskolci_rendorok_birsag olas_kapitany

„Fiatalkorúvá, illetve fiatal felnőtté cseperedett egy olyan elkövetői réteg, amely nem riad vissza az útonállásszerűen elkövetett rablások elkövetésétől, személyiségükből adódóan gyakran fel sem fogják, hogy tettüknek milyen súlyos következményei lehetnek" – írta jelentésében Miskolc rendőrkapitánya. A beszámoló szerint nőtt a lopások száma is, összességében is romlott a közbiztonsági helyzet a megyében.

...

a városban az egy évvel korábbi 85 helyett 2012-ben 138 rablást regisztráltak, ami 62 százalékos növekedést jelent.
..


a gyermekkorú elkövetők száma 2011-hez képest 2012-ben 110-ről 200-ra (+81,8 százalék), míg a fiatalkorú elkövetők száma 365-ről 415-re (+14,2 százalék) nőtt.

Látó írta...

Én meg azt hittem, ez az Orwell nevű pali valami író...
Erre kiderül, hogy próféta...

Látó írta...

Kedves Quedra! Jól fizet a Cég?
Ez az üzenet, hogy senki se foglalkozzon a ...-al és akkor "megoldódik minden magától"?
Kezdő lehetsz, mert kilóg a ...láb!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló