Bátor vagy, Ági!


Vannak olyan hírek, amelyeket nem nagyon kell kommentálni, mert azok önmagukért beszélnek. Vannak olyan történések, amiket elég csak szimplán bemutatni, mégis mindenki, minden különösebb kommentár, vagy magyarázgatás nélkül is ugyanazt gondolja róla. Ilyen történet Vadai Ágnes legújabb fészbúk-mutatványa is, ahol a képviselő asszony kendőzetlenül és minden manírtól mentesen megmondta a véleményét…

…saját magáról.

Vadai néhány napja dékás rajongóinak nagy örömére, frissítette a nyilvános Fb-oldalának borítóképét, amiről minden túlzás nélkül elmondható, hogy igazán remek lett. Mondhatnánk olyan igazi vadais, olyan igazi DK-s, amiben benne van minden, ami rá és a pártjára igazán jellemző. Igénytelenség, idiotizmus, pojácaság.

Már a kép megjelenése, az összeállítása is egy fotosop-zsenire utal, a felirat pedig maga a vadaiság…

[nagyításért katt a fotóra]


A SZÓKIMONDÓ NŐ, AKI MEG MERTE MONDANI
ORBÁN VIKTORNAK AZ ORSZÁGGYŰLÉSBEN,
AMIT SOKAN GONDOLNAK:
”DIKTÁTOR VAGY”
VADAI ÁGNES
[2013. MÁRCIUS 11.]


Ezt így. Mind nagybetűvel.

Ez már valami.

Azt pedig csak nagyon halkan jegyezzük meg, hogy a nagy ”megmondás” OV-nak, egy napirend előtti felszólalás közben történt, amikor is Ági, a miniszterelnök beszéde alatt bekiabált a hátsó sorokból. Az esetet az ülést vezető Kövér László házelnök végül azzal intézte el, hogy megkérte a képviselők munkáját segítő személyzetet, hogy „egy pohár vizet hozzanak a képviselő asszonynak, mert rosszul van.”

Így néz hát ki egy szókimondó, merész nő Gyurcsány gyülekezetéből.

Gratulálunk.

Tényleg nagyon bátor vagy, Ági!

5 kommentek:

Névtelen írta...

A szomorú az, hogy a lakosság körében bizonyos rétegekben erre a típusra van igény.

Névtelen írta...

disznófejű varacskos ági,jajj de utálom!

Mészáros Csaba írta...

Gondolom a nemzetmentő munkában fogyott így le!

Gondor4 írta...

Kíváncsi lennék,a most döglődő "pufajkással"milyen bátor lett volna anno?

Névtelen írta...

Nem több, mint egy felkapaszkodott házmester.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló