Most már biztos, hogy baj van


Siker, öröm, elismerés. 

Mindannyian büszkék lehetünk a magyar kormányra és annak vezetőjére, hisz ezek a remek emberek fáradtságot, pénzt és időt nem kímélve komoly eredményeket értek el. A heti rendszerességgel visszatérő, szívből jövő holokausztozás a jelek szerint elérte a megfelelő mennyiséget, a zsidónak való csontig nyalás és a gátlástalan megfelelni vágyás végre hozta az elvárt szintet. 

 Így aztán a jutalom sem maradt el. Levél formájában érkezett. 

Háláját fejezte ki Orbán Viktornak írt levelében Yona Metzger, Izrael főrabbija azért a nagyszerű kapcsolatért, amelyet a kormányfő a magyarországi zsidósággal ápol” – kürtölte világgá a nagy hírt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, majd a beszámolót így folytatta: „a főrabbi közelmúltban elküldött levelében azt is írta, imádkozik azért, hogy a miniszterelnök továbbra is sikerrel vezesse országát méltósággal, megértéssel és bölcsességgel”. 

 [Barátok közt. Köves, Metzger, OV] 


Azt hiszem, a meghatottságtól mindannyian elmorzsolhatunk egy apró kis könnycseppet a szemünk sarkában. Nem kétséges, sínen vagyunk. 

Vakvágányon. 

De ne ragadjunk le az érzelmeknél, mert ez a megható történet itt még nem ért véget. A sajtótájékoztatón ugyanis kiderült még az is, hogy Metzger OV mellett, értünk is imádkozik. „Imádkozom, hogy sikerüljön az Európát sújtó nehéz gazdasági helyzetet gyorsan megoldani, hogy Magyarország polgárai is elégedettek legyenek, békében élhessenek országukban és élvezhessék a stabilabb gazdasági helyzet jelentette előnyöket.” – áll a levélben, ami aztán végül személyes jókívánságokkal zárul a miniszterelnök és családja számára. 

Megnyugodhatunk. 

Azért valljuk meg, úgy kellett ez nekünk, mint Kiszel Tündének a szemöldökcsipesz. Metzger értünk való imádkozása nélkül nem is tudom, mi lenne velünk. De szerencsére ezen a mi lett volna, ha kérdésen már nem kell aggódnunk, Viktor ezt is elintézte nekünk. 

Izrael főrabbija nyílt levélben mond hálát a magyar miniszterelnöknek, további sikereket és jó munkát kíván, támogatásáról biztosítva az eddigi politikai irányt, majd néhány gondolattal később közli, hogy imádkozik mindannyiunkért. 

A zsidók megdicsértek minket. 

Nem kétséges. Most már biztos, hogy nagyon nagy baj van. 

11 kommentek:

Névtelen írta...

Érdekelne egy áttekintés arról, hogy Izrael és a kedves zsidók hasonló aktivitást fejtenek-e ki Lengyelország, Csegország, Románia, Tótovka irányába is, és ha nem akkor miért nem, miért mi vagyunk kipécézve.

Józsi írta...

Magyar politikus fején kipát látni, nálam egyenlő a hazaárulással! Még akkor is, ha esetleg szidó származású!

ProliProfil írta...

Hátha még tudnánk is, hogy ilyen alkalmakkor a főrabbi kihez fohászkodik...

Quedra írta...

Ez kérem tisztelettel diplomácia, meg vállveregetés, meg...
Ugyanis ha azt nézzük, rajtunk... hm... vagyis vezetőinken(?) kívül más országok első, második, megmég harmadik emberei sem szívesen keverednek nyilvánosan az izraelita vezetőkkel - legyenek azok vallásiak vagy politikaiak (oké, ez kettő valójában egy, az esetek többségében).
A diplomácia fura egy világ. Ahol sokat számít az elfogadott szabályok betartása, meg a látszat. (Rendben. Talán most ott ne ragadjunk le, a diplomáciát mint olyat kiféle arcok találták ki.)

Az ember mán csak olyan botor lény nem szereti, ha folyamatosan cseszegetik, megvezetik, vagy csak simán kifosztják. Mindezt természetesen hangos siránkozások közepette. Elvégre a Jahve hívő népek csak jót akarnak. (Úgyértem... maguknak) Hisz az látszik szerte a Világban mennyire békesség és nyugalomszerető, s legfőképp becsületes, meg szerény fickók.
Jó. Oké. Nem szép dolog általánosítani, mert az ember pikk-pakk benne tanálja magát egy közutálatnak örvendő szóval megjelölt dobozkában. Aztán meg görcsölhet vele kimásszon belőle. (Már persze, ha foglalkozik ilyen dolgokkal.) Vagy elviszik nagydarab és goromba arcú alakok, akik megértetik vele: az ég kék, a fű meg zöld.


Azt persze továbbra sem értem kedves(?) vezetőinknek(?) mi abban a jó, hogy a saját országukban némiképp közutálatnak örvendenek? De cserébe van a világ másik végen pár (jelenleg) befolyásosnak mondott fickó, aki pár pillanatig mosolyogva tekint rájuk ügyes hajbókolásukat látván. Aztán ugyanúgy nem érdeklődik irántuk, hanem foglalkozik a saját dolgaival.
Lehet nem értem az embere... izé... politikusokat, de... nekem ez nem tűnik okos, s főleg hasznos dolognak.

Ági írta...

Pont ez hiányzott feltétlen a közhangulat javításához ! Megyünk és gratulálunk Orbánnak meg bandájának, aki megtudja győzni a kétezer Erdélyi gyereket hogy ne tapsoljon az legyőzte ! Mert az aljasoknak ennyi jár ! Mit írhatnék a táblácskámra ? Magyar holokauszt Orbániában ! Ivánkó Ági

Névtelen írta...

"Magyarország polgárai is elégedettek legyenek, békében élhessenek országukban" ?????????

Névtelen írta...

Józsikám, ez ellentmondás a javából!:
"Magyar politikus fején kipát látni, nálam egyenlő a hazaárulással! Még akkor is, ha esetleg szidó származású!"

Olyan, hogy zsidó származású magyar politikus, fizikai képtelenség. Legföljebb zsidó származású magyarországi politikus létezik. Sajnos létezik. Elég baj az! Nekem ne legyen egy zsidó politikus Magyarországon. Az utolsó csepp a pohárból már rég kicsordult.

Kistutyi írta...

Ez egy régebbi kép, a "nagy forradalmár" ma nem hagyja, ha nyalni megy,hogy fotózzák. Mostanra már "hivő keresztény lett" a "fülkében" ! Jó lenne ha megszívlelné a jó magyar közmondások, szólások egyikét: Egy seggel csak egy lóra ülj ! Két szék közzül a pad alá esel legtöbbször!

Névtelen írta...

Ez a Yona Metzger nem foglalkozik szervkereskedelemmel, mint néhány amerikai fajtársa?

lényeglátó írta...

Mit leltem!
Jelenleg Orbán Viktor a legfőbb garanciája a gyarmati státusz fenntartásának, az állami vállalatok létrejöttének megakadályozásának, a társadalmi kiszolgáltatottság és fasizmus elmélyítésének.
Az alkotmányt sajátjára cserélte, munkahelyek helyett munkatáborokat létesít, önkényesen megemelte a nyugdíjkorhatárt és csökkentette a munkavállalók jogait, a hazai vállalatok létrehozása helyett továbbra is idegen vállaltokat telepít be, gőzerővel rombolja az oktatást, korlátozta a sajtó és szólásszabadságot, magas adókkal, benzin árral és túlzott bírságokkal sarcolja a lakosságot, és mind ezt úgy teszi, mintha a társadalom óhaját hajtaná végre.
Orbán kötődései és eddigi ténykedése alapján ellenérdekelt a nemzet és demokrácia erősödésében.
Senkit ne tévesszen meg az alakoskodása, maga mondta hogy a tettei számítanak nem a szavai.
Forrás: www.politaktika.hu Kis betekintés Magyarország gyarmatosítása

Maci írta...

Egy kutya mind; akár Orbán, akár Gyurcsány. Lehet MSZP-nek, hívni, Fidesznek, LMP-nek, vagy DK-nak. Sorosék nem csak egy vasat tartanak a tűzbe.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló