A taxisofőr révbe ért

„Meg fogják kapni az egyházi státuszt azok az egyházak, melyek az elmúlt húsz évben komoly társadalmi támogatást tudtak szerezni, köztük a baptisták és a Hit Gyülekezete” – mondta Lázár János tegnap kora délután, aztán a narancsos többséggel karöltve a zárószavazás előtti utolsó pillanatban megváltoztatta a parlament előtt lévő egyházi törvény alapkoncepcióját.

Az eredeti elképzelések szerint az egyházakat 3 kategóriába sorolták volna, ahol bevett és elismert, jelentős közcélú tevékenységet ellátó és országos lefedettségű egyházakat különböztettek volna meg. Végül mégsem ez az elképzelés érvényesült, mivel a fidesz képviselőcsoportja a hétfői ülésén nem támogatta, hogy a KDNP által beterjesztett szabályozási javaslatot eredeti formájában fogadja el a Ház. Ezért aztán hirtelen elővették a kalapból a saját elképzelésüket, és azt terjesztették elfogadásra a képviselők elé.

Az új szabályozás értelmében nincsenek besorolások, hanem 14, az Országgyűlés által elismert egyház lesz, pontosabban az elfogadott törvény szerint van most Magyarországon. A narancsosok elgondolása alapján ezek a következők: Magyar Katolikus Egyház, Magyar Református Egyház, Magyar Evangélikus Egyház és az Unitárius Egyház, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, Magyarországi Autonóm Ortodox Izraelita Hitközség és öt egyéb ortodox egyház, valamint a Magyarországi Baptista Egyház és a Hit Gyülekezete.

A többi, nagyjából 340 vallási közösséget nem nevesítették, és nem kategorizálták. Az első kategóriában nem szereplő vallási felekezetek a későbbiekben kérvényezhetik majd az egyházzá nyilvánításukat, melynek megadásáról ezután már nem a Fővárosi Bíróság, hanem az Országgyűlés lesz hivatott dönteni kétharmados többséggel.

Gondolom, sokaknak feltűnt, hogy a nevesített egyházak között ott szerepel a Hit Gyülekezete is.

Igen, nem tévedés.

A nagy narancsos forradalom ugyanis a történelmi egyházak szintjére emelete a Németh Sándor vezette biznisz-szektát. A cionista agymosás így tegnaptól államilag elismert tevékenység lett, amit a kormány a későbbiekben mind erkölcsileg, mind anyagilag az adófizetők pénzéből kíván nem kis összegekkel támogatni.

A hírek hallatán a gyanútlan szemlélődő pedig csak kapkodja a fejét, és nem érti, hogy lehet az, hogy az állam, nem hogy megvédené polgárait a szektáktól és a kamuvallásoktól, hanem inkább támogatja azokat. Nem érti, hogy mitől lesz az felelős döntés, amikor egy törvényt az utolsó pillanatban, alapjaiban úgy változtatnak meg, hogy a képviselőknek esélyük nincs átnézni a javaslatokat, idejük sincs értelmezni a változásokat, mégis szavazógép módjára, frakcióparancsra meg kell, hogy szavazzák azt.

Az egész történet egyébként meg tipikus fideszes húzás. Amikor bejelentették, hogy az egyházügyi törvényt módosítani akarják, telekürtölték a médiát azzal, hogy olyan szigorú szabályozást vezetnek be, ami garantáltan kiszűri a kamuegyházakat. Aztán ahogy telt az idő úgy puhult fel a törvényjavaslat, de ettől függetlenül az utolsó pillanatban is még egy olyan szabályozás volt az asztalon, ami hellyel-közzel azért elfogadható lett volna mindenki számára még úgy is, hogy abban Németh gyülekezete a második kategóriába volt sorolva, azaz az országosan elterjedt, és jelentős közcélú tevékenységet ellátó szervezetek közé. A közbeszéd hetek óta erről a javaslatról szólt, az emberek ezt a verziót ismerték.

Aztán az utolsó pillanatban megváltoztattak mindent, és sunyiba, néhány óra leforgása alatt áttolták a kétharmados szavazógéppel az új szabályozást, aminek immár semmi, de semmi köze nincs az eredeti javaslathoz. De ez már nem fog érdekelni senkit sem, mert a nagy többség nem is tudja, hogy melyik verzió került elfogadásra. A többség fejében az marad meg, hogy a narancsosok csináltak egy jó kis törvényt, ami majd gátat vet a szektáknak és a biznisz-egyházaknak.

Közben pedig nem történt más, mint hogy a fideszesek lemutyizták az egész ügyet. A Hit Gyülekezetét beemelték a történelmi egyházak közé és lényegében bezártak a kaput az összes többi vallási közösség előtt. Innen a vallás Magyarországon politikai kérdéssé és politikai alkuk tárgyává vált, hisz ahhoz, hogy újabb közösségek válhassanak egyházzá, mostantól parlamenti, azaz politikai jóváhagyás szükséges.

A nagy narancsos forradalom elhozta hát ezt is nekünk. Ezután már azon se lepődjünk meg, ha a Vidám Vasárnap agymosása legközelebb a közszolgálati tévén tűnik fel, mert erre a következőkben már minden alapjuk megvan, hisz OV és csapata egy tollvonással a legfontosabb egyházak egyikévé tette a cionisták legnagyobb szócsövét.

Tegnap este a taxisofőr révbe ért...


Kedves Magyarország! Fel kéne ébredni!

19 kommentek:

Névtelen írta...

Hurrá!!!Megnyugodhatunk,egyházi státuszt kapott a Hit Gyülekezete!!!Magyar testvéreim örüljetek!!! A keservesen megkeresett adóforintjaitokból a mazsihiszti ,meg a többi útán, újjabb zsidó élősködő szektát tarthattok el.Örüljetek kivánságotok meghallgatásra talált.A Vidám Vasárnapot ,ha "Itt az idő"majd a királyi tv is közvetití nektek.Gyönyörködhetek Német(deutsch )Sándor orgánumában,mikor arcotokba bőgi,shalom izrael.Ez a Luzer Jani ,meg egy született tehetség. Előbb-utóbb,de meg fogja puccsolni a nagy fükeforradalmárt.

Névtelen írta...

Ez a törvény is annyit ér mint a többi. Adtak a sz@rnak egy hatalmas pofont.Csak az a baj, hogy megint ránk fröccsent az összes, nem a nagy kalkulátorokra.Fúj, felkapaszkodott parvenük !

Herne írta...

De fel ám. Ami itt megy, az már teljes őrület, valami bomlott elme kivetülése. A józan ész szabta határok eltűntek, minden elvesztette eredeti jelentését, és úszik egy nagy narancsszínű masszában. Bár a következő, remélhetőleg Jobbik-kormány úgyis páros lábbal rugdalja ki ezt a mocskot nem csak az egyházak közül, de az országból is, azért mégiscsak elszomorító, hogy ezt is csak tűrjük, és tűrjük, és tűrjük. Illetve nem, sokan nem tűrnénk, de összességében véve elenyésző a számunk azokhoz képest, akik szarnak az egészbe, vagy nem is tudnak róla. Széles körű társadalmi támogatás nélkül pedig bármiféle tiltakozás halálra van ítélve.

Van még itt azonban egy érdekesség: az öt egyéb ortodox egyház mivoltát ugyan nem ismerem, de egyszerűen nem akartam hinni a szememnek, amikor egymás után olvastam, hogy ilyen izraelita egyház, olyan izraelita egyház. Nem csak egy, hanem legalább három különböző zsidó egyház van jelen az országban (a Hitgyülivel négy), ez pedig, barátaim, azt jelenti, hogy kurvasokan vannak itt, és kurvára befolyásosak. Ezt persze mi eddig is tudtuk, de most itt a bizonyíték is. A kereszténység néhány alapvető formája mellett csak zsidó egyházak vannak jelen. Ez rengeteget elárul. Az "őshonos" vallások mellett egyedül a zsidók azok, akik idegenként helyet kaptak. Ez pedig több, mint ijesztő.
És mégijesztőbbé válik, ha elképzeljük egy átlag magyar birka véleményét a dologról, ha egyáltalán felkelti a kérdés annyira az érdeklődését, hogy annyit mondjon: naés?

Házikígyó írta...

Mind a tizennégy zsidókeresztény vonalat képvisel, tehát mi a gond? :)

Házikígyó írta...

helyesbítek: zsidó vagy zsidókeresztény vonalat....

Radulovic Zsuzsa írta...

Az ugyanaz.

Névtelen írta...

Lázárra vigyázni kell. Ő lesz a Fidesz Gyurcsánya.

chabbix írta...

Csak azt szeretném tudni, hol kushad ilyenkor, hol kushadt eddig és hol kushad ezután is a "nagytekintélyű" Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, hol sunnyog a Magyarországi Katolikus Egyház feje, az ezek után excellenciásnak semmiképp nem nevezhető, tekintetes úr, azaz dr.Erdő Péter bíboros, prímás, esztergomi érsek etc.etc.etc. Miféle álságos érvek mentén gondolják úgy, hogy Ők nem, szólhatnak bele a Nemzet sorsának alakulásába? Miféle álságos érvekkel hitetik el magukkal, hogy nekik úgymond, távol kell tartani magukat a "nagypolitikától" ? Holott például a Mazsihisz és társ-szervei napi szinten teszik meg ugyanezt!! Egy, a hitét, magyarságát és elkötelezettségét felvállaló, a tettért azonban egyházilag is üldözött, történelmi zászlót szentelő kispap, egy fakeresztet megáldó vidéki plébános tízezerszer többet ér, mint ez a palotáiba behúzódó, kocsonyaként remegő, reszketeg lábú, nyomoronc gyülekezet.
S végül mit gondoltok? Az árulásért cserébe miniszterelnök helyettesi rangot és pozíciót kapott egykori egyházügyi államtitkárt, Semjén elvtársat érdekli a választók sorsa? Fityfenét! Hisz a KDNP-nek sem tagsága sem választói bázisa nincsen! Dr Semjént érdekli, hogy a havernak, barátnak vélt padtársai naponta leköpdösik őt is meg a pártját is? Fityfenét! A konc maradékáért, a pénzért, a mammonért nemcsak hogy elviselik, hanem tán még maguk tartják oda becstelen arcukat nap mint nap, egy-egy jó vaskos köpetre annak a fideszes havernak, aki épp ráér!
Beleértve az egész eddig felsorolt társaságot. Ezek lennének Szent István utódai? Ezek tartják magukat Mindszenty örökösének? Nem, nem Fityfenét! Egy nagy ló....(gondoljon mindenki arra amire akar)!!

Névtelen írta...

Apropó Lázár: van még itt valaki, aki azt gondolja, hogy a kampósorrúak hagyják, hogy mi magyarok csináljunk politikát a saját hazánkban???

chabbix írta...

Igen! Bármilyen furcsa, én még mindíg hiszek benne! Nem szabad csüggedni! Nagyon sok fiatal között élek és dolgozom, ismerem őket s nagy többségükről tudom, meg fogják csinálni a Szebb Jövőt! Nekem erre már nincs még egyszer 20 évem, de minden erőmmel arra törekszem, hogy az országból és az Ország Házából mielőbb eltakarodjon ez a hazug, becstelen, hazaáruló gengszterbanda!

@tyus írta...

Kedves háborgó emberek!

Miért is vagytok dühösek? Miért is panaszkodtok? Miért is vetítetek előre olyan sejtéseket, amiknek nincs valóságos alapjuk, hacsaknem a félelmeiteket nem tekintjük annak?
Mennyi ideje is, hogy a katolikus egyház megtörhetetlennek tűnő "dicsőségét" viseli nagy türemmel a magyar nemzet nem katolikus rétege? Szólt ez ellen bárki is egy szót? Főleg nyilvánosan, úgy ahogyan annak neves képviselői teszik évszázadok óta, akik semmilyen eszköztől nem rettentek/rettennek vissza (lásd inkvizíció régen vagy pedig ma a politikába való szerves beépülés) csakhogy érvényre juttassák igazukat azokkal szemben, akik nem vallják, hogy a katolikus egyház kezébe adta Jézus az üdvözülés összes kulcsát, ami miatt magukat egyedül üdvözítő egyháznak tartják. Elveszi a Hit Gyülekezete, Zsidó közösségek és a Baptista egyház az adófizetők pénzét? Vakoknak vak vezetői vagytok! Nem kell sem vallásosnak lenni, sem pedig elfogultnak ahhoz, hogy emlékezzen az ember az egyházadóra akár "Szent" István idejében, akár a mai korban. Nem volt választható az emberek számára, hogy akarják-e fizetni vagy sem. Mindegy volt a politikai és vallási hatalmaknak, hogy az egyén mit akart vagy szeretett volna. Fizetni kellett!!! Személy szerint üdvözlöm a törvényt, ami lehetővé tette, hogy az adóm 1+1%-ával szabadon rendelkezhessek!!! Igaz ennek ellenére a történelmi egyházak, mindig is hatalmas állami pénzekkel gazdálkodhattak/gazdálkodhatnak. Főleg a katolikusok, merthogy a költségvetésből nekik jut a legtöbb. Kérdezem én, hogy mire fel?!? Mit is tesznek ők bármiért vagy bárkiért??? Milyen effektív haszna is van ennek az egyháznak/tanoknak/dogmáknak??? Mivel külömbek ők, mint bármely egyház/vallás??? Mennyivel jobb emberek is vannak ott, mint pl. a szóbahozott H.Gy.-ben vagy Zsidó közösségekben, Baptistáknál??? HAHÓÓÓÓ!!! Mi lenne, ha nem az indulataitok, hanem a józanság vezetne benneteket az ítéletben? Tudom mi lenne: ti is vagy a Hit Gyülekezetébe vagy Baptista egyházba vagy valamely Zsidó Hitközösségbe járnátok. Viszont, akkor hogyan is teljesednének be Jézus örökérvényű szavai, amiket kijelentett az ő tanítványainak, ami minden hívő öröksége, miszerint: "És gyűlöletesek lesztek mindenki előtt az én nevemért." (Lukács Evangéliuma:21:17). Egyszóval a magam részéről, aki Hit Gyülekezetében találtam meg Jézus Krisztust (pedig a szüleim katolikusnak neveltek és sok szertartáson átestem, amiken keresztül nem ismertem meg Istent) és ott fogadtam el az Ő kegyelmét, hálás vagyok a sok gyülölködő beszédért! Egy újabb bizonyítéka annak, hogy jó úton járok/járunk és, hogy az Úréi vagyunk. Személy szerint nem haragszok senkire sem, sőt! Ne tulajdonítsa nektek bűnnek az Úr a gyűlöleteteket, haragotokat, stb. Adjon nektek kegyelmet és szabadítást, hogy az Ő igazságának világossága beáradhasson a szívetekbe, hogy mindent az Ő szemszögéből lássatok és mindent úgy értsetek, ahogyan Ő, és képesek legyetek az Ő útjain járni, hogy a végén jutalmat kaphassatok és ne büntetést!

Névtelen írta...

@tyuska!!ez itt nem H.GY.és a többi agymosott zsidó szektások toborzó helye.Az hogy te egy ostoba agymosott vagy ,ez a te bajod ,ne próbálj itt hittéritést csinálni.Hivatkozol,hogy az Úr ne vegye bűnnek,a haragunkat.Az Úr azt is mondta,hogy ne gyüjtsetek magatoknak földi kincseket.Jámbor prófétátok magasról tesz erre.És fog is mig ilyen agyatlan balfácánokat mint te is,az Úr nevének emlegetésével leszedhet,megkopaszthat.Az együgyüeké a Mennyek Országa.Nekünk már megadatott a szabaditás,mi már nem hiszünk a sátán gyermekeinek,a zsidóknak,akármilyen szépen hitegetnek is minket!!!!Mi az Ő útjait járjuk,a mi szivünket már régen bejárja a fény, Isten igaz világossága!!Ez a mi jutalmunk.!!!! Kegyelem néked!!

Házikígyó írta...

Én tiltakozásul az ateista Holbach írásait olvasom.

@tyus írta...

Kedves Névtelen!

Gondolom azért mersz ilyen bátran agymosottnak, szektásnak, ostobának, agyatlan balfácánnak nevezni, mert nagyon jól ismersz engem és persze a többi keresztény testvéremet is! Minden bizonnyal jól megalapozottak és tényekkel alátámaszthatóak az érveid Németh Sándor és a H.Gy. minden híve ellen. Azt ugyan érzékelem, hogy nyáltól fröcsög a szád, de még mindig nem értem, hogy mi a konkrét problémád? A korábbi kérdéseim közül pedig egyre sem válaszoltál. Szivesen beszélgetnék veled, ha nyitott lennél rá, mert én tudok konkrétumokkal szolgálni. Te hogy állsz ezzel?
Te el mered árulni, hogy melyik vallás tanait teszed magadévá? A zsidógyűlöletedet melyik Isten legalizálja? Jézus zsidó volt. A próféták, apostolok is zsidók voltak.
Az jutott eszembe, hogy lehet te nem is vallásos vagy, hanem szélső jobbos. Van egy kollegám, aki szinte hozzád hasonlóan beszél, és persze elkötelezett katolikusnak tartja magát. A katolikusok nem a zsidó Jézust ismerik? Máskülönben pedig, ha Isten teremtett minden embert, és Ő fog mind élőket és holtakat megítélni, akkor nem kellene az Ő parancsolatai szerint élnünk? Tudod mire gondolok? "Mert az egész törvény ez egy ígében teljesedik be: Szeresd felebarátodat, mint magadat." (Galátzia levél:5:14). A szeretet pedig nem más, mint amit Pál apostolon keresztül jelentett ki Isten:
"1
Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengő érc vagy pengő cimbalom.
2
És ha jövendőt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökről, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.
3
És ha vagyonomat mind felétetem is, és ha testemet tűzre adom is, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi hasznom abból.
4
A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
5
Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt,
6
Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
7
Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltűr.
8
A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendőmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszünnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.
9
Mert rész szerint van bennünk az ismeret, rész szerint a prófétálás:
10
De mikor eljő a teljesség, a rész szerint való eltöröltetik.
11
Mikor gyermek valék, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek: minekutána pedig férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekhez illő dolgokat.
12
Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, amint én is megismertettem.
13
Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet." (Pál Apostolnak Korinthusbeliekhez írt első levelének 13. fejezete)

Ennek tükrében biztosan azt mered állítani, hogy van közöd Istenhez és biztos, hogy jó úton jársz?
Segíteni próbálok, még ha gyűlölsz is!

@tyus írta...

...folytatva egy gondolattal. Azt látom a sok vallás fellegében, hogy hiába azonos a "tananyagunk" - A Bibliára gondolok - mégis a zsidókat, idézem: ",mi már nem hiszünk a sátán gyermekeinek,a zsidóknak,akármilyen szépen hitegetnek is minket!!!!" a sátán gyerekeinek nevezed. Tavaly nyáron egy utcai evangéliumhírdetés közepette találkoztam egy bigott katolikus sráccal, aki ugyanezt vágta a fejemhez. Mi bajuk van a katolikusoknak??? Az ő Bibliájukban nem az áll, hogy a zsidók Isten kiválasztott népe?!? Pedig ismerem a katolikusok által kiadott Bibilákat is, és abban is ez áll. Esetleg amiatt van ez a téveszme, mert nem olvassák? Hmmm, különös.
Az anyagi javak gyűjtésére nézve kérdezem, hogy neked van-e lakásod, autód, mobiltelefonod, számítógéped, nyaralód, márkás ruháid, háztartási gépeid, stb. ? Nekem mindezek vannak, és a Biblia kijelentései alapján úgy látom, hogy ezek használata nem bűn, hanem áldások, amikért hálát adok Istennek! Jó dolog, hogy ezekkel élhetek. Arról nem is beszélve, hogy milyen sok ember örül ezeknek, mind hívők mind hitetlenek. A katolikus papokat is megvádolod, hogy rablók? Ha valakiknek nagy vagyonuk van, akkor őnekik!
A H.Gy.-en kívűl melyik történelmi egyház önfentartó? Válaszolok helyetted, hogy ne fáraszd magad: EGYIK SEM !!! Mind állami pénzekből él és feszít, amiket pedig a hozzánk hasonló adófizetők pénzéből finanszíroznak! Pedig én nem akarok egyik egyháznak sem adni, amelyiktől nem kapok semmit sem! Mégis meg vagyok/vagyunk erőszakolva! Köszönöm szépen!!! Gratulálok!!!
Apropó! Dohányzol, fogyasztasz akármilyen mennyiségben alkoholt, drogozol (ezt mondjuk úgysem vallanád be), esetleg valamilyen szenvedély: horgászat, modellezés, stb.? Merthogy ezek sok-sok pénzbe kerülnek, igaz? Miért is zavar az téged, vagy mást, hogy a saját adózott pénzemből önkéntesen adok egy értelmes célra, pl. annak a háznak a bérleti díjára, amit az Istentiszteleteinkhez bérlünk, aminek havi szinten az ára 150.000.- Ft ?!? Nem nagyon láttalak még a befizetés pillanatában se téged, se más szájhős/okostojást, hogy odatettétek volna a részeteket! A polgármester se jelent meg egyszer sem, de még a kormány se nyomott lóvét a kezünkbe! Pedig nálunk hit által Jézus nevére a betegek meggyógyulnak, a drogfüggők megszabadulnak, a széthullóban levő családok helyreállnak, stb. Ahhoz, hogy ezt a sok jót az emberek át tudják venni Istentől, örömmel támogatom a közösségünket a PÉNZEMMEL is! Az agymosásra pedig csak annyit mondok, hogy ha valaki a saját szemének nem hisz, akkor az az agymosott! Sok csodát láttam már, amire Jézus azt mondta a szkeptikusoknak, hogy ha másért nem, akkor a csodákért higgyetek. Lényegében ez a különbség a sok tirke-tarka vallás és a karizmatikus közösségek között: nekünk élő és személyes közösségünk van Istennel és kizárólag erre buzdítjuk az embereket, hogy ismerjék meg Őt és béküljenek meg vele, míg a vallások szigorú törvények és szabályok betartatása által akarnak jobb emberekké válni. Hajrá!
A végén minden kiderül!
Toborozásról szó sem volt! Nem szokásunk, mert nem háborúra hívjuk az embereket, hanem Istennel való kibékülésre! Mindössze a feleségem felhívta a figyelmemet, hogy a Facebook-on terjed a "vírus".

@tyus írta...

...folytatva egy gondolattal. Azt látom a sok vallás fellegében, hogy hiába azonos a "tananyagunk" - A Bibliára gondolok - mégis a zsidókat, idézem: ",mi már nem hiszünk a sátán gyermekeinek,a zsidóknak,akármilyen szépen hitegetnek is minket!!!!" a sátán gyerekeinek nevezed. Tavaly nyáron egy utcai evangéliumhírdetés közepette találkoztam egy bigott katolikus sráccal, aki ugyanezt vágta a fejemhez. Mi bajuk van a katolikusoknak??? Az ő Bibliájukban nem az áll, hogy a zsidók Isten kiválasztott népe?!? Pedig ismerem a katolikusok által kiadott Bibilákat is, és abban is ez áll. Esetleg amiatt van ez a téveszme, mert nem olvassák? Hmmm, különös.
Az anyagi javak gyűjtésére nézve kérdezem, hogy neked van-e lakásod, autód, mobiltelefonod, számítógéped, nyaralód, márkás ruháid, háztartási gépeid, stb. ? Nekem mindezek vannak, és a Biblia kijelentései alapján úgy látom, hogy ezek használata nem bűn, hanem áldások, amikért hálát adok Istennek! Jó dolog, hogy ezekkel élhetek. Arról nem is beszélve, hogy milyen sok ember örül ezeknek, mind hívők mind hitetlenek. A katolikus papokat is megvádolod, hogy rablók? Ha valakiknek nagy vagyonuk van, akkor őnekik!
A H.Gy.-en kívűl melyik történelmi egyház önfentartó? Válaszolok helyetted, hogy ne fáraszd magad: EGYIK SEM !!! Mind állami pénzekből él és feszít, amiket pedig a hozzánk hasonló adófizetők pénzéből finanszíroznak! Pedig én nem akarok egyik egyháznak sem adni, amelyiktől nem kapok semmit sem! Mégis meg vagyok/vagyunk erőszakolva! Köszönöm szépen!!! Gratulálok!!!
Apropó! Dohányzol, fogyasztasz akármilyen mennyiségben alkoholt, drogozol (ezt mondjuk úgysem vallanád be), esetleg valamilyen szenvedély: horgászat, modellezés, stb.? Merthogy ezek sok-sok pénzbe kerülnek, igaz? Miért is zavar az téged, vagy mást, hogy a saját adózott pénzemből önkéntesen adok egy értelmes célra, pl. annak a háznak a bérleti díjára, amit az Istentiszteleteinkhez bérlünk, aminek havi szinten az ára 150.000.- Ft ?!? Nem nagyon láttalak még a befizetés pillanatában se téged, se más szájhős/okostojást, hogy odatettétek volna a részeteket! A polgármester se jelent meg egyszer sem, de még a kormány se nyomott lóvét a kezünkbe! Pedig nálunk hit által Jézus nevére a betegek meggyógyulnak, a drogfüggők megszabadulnak, a széthullóban levő családok helyreállnak, stb. Ahhoz, hogy ezt a sok jót az emberek át tudják venni Istentől, örömmel támogatom a közösségünket a PÉNZEMMEL is! Az agymosásra pedig csak annyit mondok, hogy ha valaki a saját szemének nem hisz, akkor az az agymosott! Sok csodát láttam már, amire Jézus azt mondta a szkeptikusoknak, hogy ha másért nem, akkor a csodákért higgyetek. Lényegében ez a különbség a sok tirke-tarka vallás és a karizmatikus közösségek között: nekünk élő és személyes közösségünk van Istennel és kizárólag erre buzdítjuk az embereket, hogy ismerjék meg Őt és béküljenek meg vele, míg a vallások szigorú törvények és szabályok betartatása által akarnak jobb emberekké válni. Hajrá!
A végén minden kiderül!
Toborozásról szó sem volt! Nem szokásunk, mert nem háborúra hívjuk az embereket, hanem Istennel való kibékülésre! Mindössze a feleségem felhívta a figyelmemet, hogy a Facebook-on terjed a "vírus".

Névtelen írta...

@tyuska!!!!!Ne akard megmagyarázni nekem a Bibliát.Ezt szeretett zsidóid csúnyán kiforgatták. Hogy a zsidók Isten kiválasztot népe??.Ó,te Isten jámbor barma,mond azon népek kik nem zsidók,mire vannak???.Bizonyára azért,hogy imádot zsidóid a vérűket szivják,büntetlenül megöljék őket.Az élő példa rá,az ártatlan legyilkolt palesztin nők és gyerekek.S,mivel te is vidáman shalom israelezel,a kiontott vérük a te lelkeden is szárad!!!Azt mondod élő és személyes közösségetek van Istennel,Ő mit mondot nektek a legyilkoltakról,a kiontot vérről?? Nem beszélve erről ,hogy ez nyilt hazaárúlás.hmmmm,az anyagi javakról,a Biblia kijelentése szerint a számitógép,az autó,stb használata nem bűn.Melyik Biblia szerint,mert amit én olvastam,szó nincs ezekről.Ez a Biblia legújjabb verziója,amit szeretett zsidóid átírtak???.Szátokra veszitek farizeus módon,az imádott zsidóid által, a keresztfán megölt Jézus nevét.Igen Ő volt, aki a sátán fattyainak nevezte imádotaidat.Kegyes prófétátok csodáiról,a néhai Gács József (rodolfó)forog a sirjában.Mert ilyen csodákat még ő sem tudott csinálni.További vidám fetrengést,és shalomozást.

Scall Fast írta...

Én meg azt mondom, Istenben hiszek, nem az egyházakban... Meg eleve nem is a sajnos szintén "eltérített" Vatikán mondja meg, miben higgyek... Majd az én tudom, illetve érzem...

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/07/14/nehany-gondolat-a-hit-gyulekezeterol/

"A hitgyülis szekta a cionista terrorállam szócsöve Magyarországon, s én leginkább ezért rühellem ezt a társaságot"

http://mek.oszk.hu/03200/03271/03271.pdf

"A legmelegebben pedig éppen a Hit Gyülekezete tagjainak ajánlanám a könyv elolvasását - sajnos azonban erre semmi esély sincs"

Na akkor az itteni betévedők tegyék azt mégis, csakazértis, hogy rácáfoljanak erre a kijelentésre... xD Ne hagyjátok már magatokat megagymosni, emberek! Elvégre Isten észt is adott, hogy használjátok azt. Némethsanya is neither God nor Jesus... ;P

Névtelen írta...

Lárifári!
Megmondta már anno Gamáliel rabbi/Jézus elítélése kapcsán /,ha valami nem Istentől elrendelt dolog,hozhatnak ítéleteket,törvényeket,hasztalan.
Az idő majd kiszitálja a taxisofőrt.
Jézust nem szitálta ki.Sajnos a történelmi egyházak vezetői nem biztos,hogy felismernék Őt,ha -teszem fel-megjelenne holnap bármelyikük kapujában.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló