Buzifelvonulás = demokrácia?

Szombaton ismét lezajlott a deviánsok szokásos nyáreleji provokációja, melyhez szokás szerint a magyar kormányzat ismét, hogy stílszerűen fogalmazunk, a legmelegebb módon asszisztált.

A fél város lezárva, pár száz, nagyrészt külföldről importált buzi és rohamrendőrök mindenütt. Az ellentüntetők kordonok közé zárva, jogszerűtlen rendőri intézkedések, plexipajzsok, könnygáz.

Akik figyelemmel kísérték az elmúlt évek buzifelvonulásait, azoknak van összehasonlítási alapjuk, azok jól látják, hogy kormányváltás ide, kereszténydemokrata értékrend oda, lényegében semmi nem változott. A mai narancsos kormányzat ugyanúgy kiszolgálja a liberális és deviáns csőcseléket, mint ahogy azt a szoclib elődei tették.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is működött a kettős mérce. Szombaton ismét csak a buziknak voltak jogaik, az ellentüntetőknek most is csak a kordon és a könnygáz maradt.





A Meleg Méltóság Menetét ma is megpróbálják úgy eladni a többségnek és a gyanútlan, főleg fiatal közönségnek, hogy ez egy európai érték, amit tisztelni kell, hogy a fejlett nyugaton ez egy nagyszerű, színes karnevál, egy óriási buli, amin mindenki részt vehet. Pedig ma már mindenki pontosan tudja, hogy ez a vonulás nem az emberi jogokról, nem a homokosok jogairól, és nem is a toleranciáról szól.

Ez a menet nem más, mint nyílt provokáció, aminek nincs más célja, mint hogy rombolja az európai társadalmakat, hogy gúny tárgyává tegye a hagyományos családot, a hitet, a tradíciókat. OV és kormánya a vonulás engedélyezésével teret engedett azoknak a liberális törekvéseknek, amik a hagyományos társadalmi normák felrúgásáról, a hagyományos közösségek szétveréséről és egy könnyen irányítható, gyökértelen fogyasztói birkatársadalom létrehozásáról szólnak.

Ha pedig egészen pontosan akarunk fogalmazni, akkor akár mondhatjuk azt is, hogy OV egy sajátos kereszténydemokrata felfogás keretében, a liberáltakkal kéz a kézben egyszerűen szembeköpte a hagyományos értékeket vallókat.

Persze most a másik oldalról biztosan sokan mondják azt, hogy azért ez erős túlzás, hogy a kormányzat nem tehetett mást, hogy a felvilágosult európai szokások, és értékek átvétele alól nem lehet kibújni. De ha már itt tartunk, tegyük fel a kérdést: vajon miért nem?

Miért lenne a buzifelvonulás engedélyezése egyenlő a demokráciával?

18 kommentek:

störtebecker írta...

Miért hiszi még mindig minden hülye, hogy OV nemzeti, meg keresztény?
Liberális, globalista zsidócsicska kutyából nem lesz nemzeti szalonna...

Herne írta...

Pont ezt akartam én is kérdezni: miért ne lehetne leszarni, mit várnak el Brüsszelben, vagy bárhol máshol? Ha már a saját országunkban sem dönthetünk mi magunk, akkor mégis hol? Na EZ lenne a demokrácia? Ez ugyanolyan idegen uralom, mint a szovjetek, a Habsburgok vagy a törökök. Csak a felsoroltak legalább nem rejtették nyájas mosoly mögé.

Csonka László írta...

A "fülkeforradalom" ezt is hozta !!!!!!!!!!!!

eSzeL írta...

Nem csak úgy lehet véleményt nyilvánítani, hogy odamegyünk anyázni. Így elérik a céljukat a szervezők is és a résztvevők is. Már tavaly is írtam, hogy egyöntetűen távol kellene maradni az egésztől. Mindenkinek. Milyen szép is lenne, ha kihalt utcákon vonulnának és csak a rendőrök néznék végig az egészet. Az lenne számukra az igazán ijesztő.

cila57 írta...

T. Herne!

Ez nem demokrácia, hanem démonkrácia.
A facebook-on írogatott egy állítólagos amerikás köcsögvédő lány, magyarul.
Azt nyomatta, hogy mi nem vagyunk keresztények, mert azok nem gyűlölhetik a másságot. Hiszen a buzik is Isten teremtményei, és mindent a világon Isten teremtett, azt meg szeretni kell, stb.
Válaszul írtan neki, hogy ő az aki nem keresztény. Ö is és pártfogoltjai is a Sátán követei. És jó, hogy azt nem állítja, Isten teremtette a Sátánt is.
Valószínűleg betalált neki, mert rövidesen eltűnt a portálról.

Nagyon szomorú látni ebben az esetben is, hogy a degeneráció mennyire elferdíti nem csak a testet, hanem a lelket is. Milyen lelkületű az, aki nem tud különbséget tenni jó és rossz között, világosság és sötétség között.
Hogy igazodik el a világban? Sehogy. Ezért lesz a Sátán követője.

Radulovic Zsuzsa írta...

Kedves eSzeL!

Teljesen egyet értek veled!

casablanka írta...

Azt látni, hogy egy parlamenti párt zászlaja ott viritott a buzifelvonuláson ( LMP ) már az is szomorú, de az meg egyenesen felháborító, hogy magyarországra importálnak külföldről homokosokat, mindenféle mocskot,hogy "lássa a magyar" mennyien vannak ezek a ferdehajlamu, deviáns emberek. Ilyenkor Orbán Viktor mit szól, bedugja fülét, becsukja a szemét? Ilyenkor mi van a "keresztyéni erkölccsel"? Hiába irja ki a Fidesz a" HELYES Irány" logoját, ez kedves Viktor a lehető legrosszabb "ferde" irány. Talán még nem késő ezen elgondolkodni.

Gy. István írta...

Ha a Jobbik felvonulhat, akkor a buzik miért ne vonulhatnának? (Mindkét fajtát utálják az emberek.)

Névtelen írta...

Ebből a temérdek pénzből, amit a nemzetellenes (magát mégis nemzeti és családbarátnak hazudó) "kormány" Magyarország szégyenfoltjának megrendezésére és lebonyolítására fordított az adófizetők pénzéből, bajbajutott, kilakoltatás előtt álló családok ezreit menthette volna meg az utcára kerüléstől.
Az Orbán "kormány" (a Forradalmi Kormány) megtette a lehetetlent: alulmúlta a hazaáruló gyurcsány "kormányt!
A rendszerváltás utáni eddigi leggyengébb, legsúlytalanabb kormány van Magyarországon hatalmon.

Liverpool írta...

Kedves névtelen !
Jó reggelt !

Névtelen írta...

györkös pityúka,elárúlok neked egy nagy titkot.Még valakit nagyon utálnak az emberek, téged meg a héberbérenc fajtádat!!pityú,siralmas hogy milyen ostoba vagy!!!!!Láttunk a buzi vonuláson.Nincs harag benünk,tudjuk hogy érintet vagy az ügyben.

Trautenberg írta...

"Ez a nagy, ép, erős és hajthatlan része a nemzetnek, bensőjében elhatározta, hogy az idegenszívű hatalommal és csatlósaival nem alkuszik, útjából ki áll s vele nem érintkezik, célját elő nem segíti, nem támogatja, utasítást neki nem ad; amit rendel, tartozásképen teljesíti, de ami tőle jő, rokonszenvébe nem fogadja; meghajlik előtte, de nem enged; eltűri őt egy ideig, de felsőségét nyíltan el nem ismeri, hivatalt - aki csak teheti - nem vállal, s rabszolgává aljasodó rendszerének állandósítását elő nem mozdítja.

Az igaz magyar értelmiség és a polgárság elhatározzák, hogy az adót nem fizetik, míg végrehajtó nem jő rájuk. Csak azt szolgáltatják ki, amit elkerülni nem lehet. A fuvarral késnek, utat könnyű kedvvel nem csinálnak. Az idegen nyelv értését megtagadják, mindenütt magyar tolmácsot, magyar választ és ítéletet kívánnak.

Vagyonát, jövedelmét, keresetét, senki, úgy amint van, be nem vallja. Ha felvilágosítást kérnek tőle, nem tudom-mal felel; ha személyekről tudakozódnak, nem ismerem-mel, ha tényekről, nem láttam-mal.

Megvetni az önkényuralmat, nem tudni szolgáiról semmit, mintha itt sem élnének - az legyen a közjelszó.

Ne érezze magát az idegenszívű otthon sehol, soha, semmiben. Legyen s maradjon idegen e földön, ne szeresse senki. A társaságok ne fogadják be. A családok és házak küszöbei legyenek elzárva előttük. A nők ne bocsássák közelükbe, a férfiak ne barátkozzanak, ne mulassanak velük. Legyenek olyanok, mint a pestises, a kit mindenki kerül, akitől mindenki fél.

Az idegenszívűség legyen megbélyegző, a mi kizárja őket a közéletből.

Őrizze meg minden magyar legbensőbb szentélyében: » ezek voltak legjobbjaink legyilkolói, ezek a haza leigáztatásának eszközei; fogadja fel férfiúi fogadással ki-ki, hogy vérei, hősei, magyar államférfiai halálát nem feledi,
idegenszívűnek baráti jobbot nem ad, iránta ki nem engesztelődik."

Névtelen írta...

PASSZÍV ELLENÁLLÁS!

Ha senkit nem érdekelnek, nem fognak vonulni.
Nem fogják őket vonultatni.

Gambit írta...

@Trautenberg: Ez mind nagyon szépen hangzik, de kivitelezhetetlen, ráadásul a jelen helyzetben többet ártana a nemzetnek és az ügynek, mint amennyit használna. Imádom, hogy egyesek állandóan a passzív ellenállást citálják, mint követendő példát, de bármennyire is a jó szándék vezérli őket, látszik, hogy nem gondolnak bele a dolog tényleges következményeibe és túlhaladottságába. Tessék elolvasni Wass Albert Kard és kaszáját, egyből világos lesz, mi a járható út. Egy biztos, nem az, ha az idegen nyelv értését megtagadjuk (mondjuk ezzel lenne a legkevesebb gond, mert mi vagyunk az egyik leglemaradottabbak e téren, részben ezért is olyan könnyű manipulálni minket) és csak vonakodva építünk utat (amúgy már egy ideje nem is mi építjük az utakat, ha nem tűnt volna föl), meg adót kerülünk...

Névtelen írta...

Ebben az őrületes kánikulában semmire nem vágyom jobban mint egy jéghideg méltóság menetre. Nem ártana már egy jó fehér hideg ebben a büdös meleg,fülledt,áporodott országban.

Névtelen írta...

A jéghideg nem jó mert még a karsaifélék kijózanodnak és nem veszik be a tablettáikat.

Névtelen írta...

Radulovic, te mátyár... miért nem hordod innen el a büdös picsádat?
Miér akarod eladni magyarnak magad, a hazfiak között?

Radulovic Zsuzsa írta...

Hős hazafiak, akik megvernek egy pár szerencsétlen buzit. Közben meg a haza hogy néz ki és hova jutott...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló