OV és Vona Gábor a termőföld és a vízkészlet alkotmányos védelméről [videó]


OV a magyar termőföld és a vízkészlet alkotmányos védelméről




Vona Gábor a magyar termőföld és a vízkészlet alkotmányos védelméről




Kapcsolódó írásunk: Lassan fel kéne ébredni


5 kommentek:

eSzeL írta...

Mindig meglepődöm, amikor a JOBBIK bármelyik tagjával nem ellenségesen beszélnek. És akkor elkezdek aggódni. Egyrészt amiatt, hogy a JOBBIK "arculatot vált" másrészt pedig a kérdező, műsorvezető munkájáért. Orbán folyamatosan hazudik. Vona csak nagy néha téved. Ja, tessék már bevenni a nevét a szótárba, mert az túlzás, hogy egy radikális oldalon Vona Gábor neve píros aláhúzást kap, Orbán pedig felismerődik.

Herne írta...

Azt nem értem, hogy ha valaki ennyire szereti a külföldi érdekeket, akkor mit keres még itt, ahelyett, hogy választott új hazájában élne? (Költői kérdés volt, természetesen.) Egyik újkori történelmi alakunkat idézve: ha nem tetszik, hogy miénk a föld és a víz, el lehet innen menni!

casablanka írta...

Hát ez a vezénylő tábornok tényleg egy szélkakas,dakota mesemondó.Egyik mondatával agyon veri a másikat.Szomorú vagyok, hogy mi mindig igy kifogjuk.

Pfsz írta...

Nem,az a szomorú,hogy rengeteg rajongója van Likud Viktornak!Csak egy példa,még azt is megtudják számukra magyarázni(Echo-Tv)miért szavazták le a címeres országzászlót!!Tragédia!!A valódi"sötét oldal"

Herne!
Igazad van,de ők ellentétesen gondolják/akarják(A valódi hatalom)!Ehhez pedig jelenleg kétharmados kollaboráns kormány asszisztál!Mi lesz még itt 2014-ig.....mert a narancs marad,a választás pedig nem segít-Csupán illúzió.

Névtelen írta...

Nana eSzel!!!Ezt állitani o.w.-ról aki sohasem hazudott.Más elveteműlt emberek szerint,ha báró Münchausen élne megsárgulna az irigységtől.Winettou a nagy dakota mesemondó. Herne,hogy ez meg a fajtája mit keres még itt?Nekik itt van a Kánaán,'45-ben nekik esett le a manna.Napról -napra olvad a zsidesz népszerűsége,töpped a narancs.Rájöttek többen mikor a maszop helyett a zsideszre szavaztak,hogy eben gubát cseréltek.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló