Március 15., ahogy mi láttuk [videó]


.

7 kommentek:

Szász Gerda írta...

A gárdisták (az egyenruhába öltöztetett provokatőrök) ismét "ünnepeltek"... esetükben szó sem volt a nemzeti ünnepről, 1848. március 15-ről.
A televizióban bemutatott jelenetek szerint palackot vágtak a rendőrökhöz (tehát elkövették a hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményét), az engedélyező hatósággal kötött előzetes megállapodás ellenére is alakzatba álltak - okot adva ezzel a feloszlatásra. Hallani lehetett azt is, hogy milyen hangnemben tárgyaltak a munkájukat végző rendőrökkel, akiknek sok más alkalommal, többnyire a cigányügyekben állítólag segítségére sietnek...
Miért kellene ezeket komolyan venni? A televizió nagyon okosan kommentár nélkül mutatta be a Hősök terén lezajlott eseményeket, melyek után a gárdisták szimpatizánsai (ha vannak még) tovább fogytak.
A Jobbiknak is meg kellene gondolni, hogy van-e értelme erőltetni ezt az egészet? - Attól, hogy valaki hátára írja, hogy "csendőr", attól még nem lesz rendfenntartó. Az igazi csendőrökön sem lehetett annak idején ilyen feliratot látni (ilyen alapon azt is a hátukra írhatnák, hogy űrhajós.) - Legfeljebb nevetségessé teszik magukat az emberek előtt.
Ha ez így elfogadható lenne, hogy valaki kinevezi magát "csendőrnek", akkor a cigányok is megtehetnék ugyanezt. Azt hiszem, egyetlen ország rendfenntartó szerve sem engedi meg azt, hogy rajtuk kivűl bárkik gyakorolják azt a tevékenységet, melyet csak a hivatalos állami rendőrség végezhet.

Gambit írta...

Szász Gerda: Azért ne tessék keverni a szezont a fazonnal. A Hősök terén a Magyar Nemzeti Gárda szakadárjai bohóckodtak, tipikusan azok az alakok, akiknek semmi keresnivalójuk nem volt a Gárdában, és ezt ékesen bizonyították is. Az Új Magyar Gárda a Deák téren, a Jobbik rendezvényén volt jelen.
Szóval annak a "megemlékezésnek" semmi köze nem volt a Jobbikhoz, vagy a valódi Gárdához. Te szintén "nagyon okosan" próbálod összemosni a kettőt, akár csak a mainstream média, de akinek egy csöpp esze is van, és kicsit is tájékozott, az tudja miről van szó.
Ami pedig a Csendőrséget illeti, még jelen formájában is hatékonyabb, mint az impotens rendőrségünk, úgyhogy én egyszer sem panaszkodnék miattuk. Elhiszem, hogy a Rózsadombról, vagy a Dob utcából nem tűnik olyan vészesnek a helyzet, de az ország többsége nem abban a kényelmes burokban tölti mindennapjait, mint a hozzád hasonlók.

Herne írta...

Kedves Gerda, a probléma csak az, hogy Magyarországon az állami rendvédelmi szervek nem gyakorolják a hivatásukat. Ennek természetes következményei a polgári önvédelmi szerveződések.
A gárdistákat pedig teljes mértékben megértem, minekután hős rendőreid a cigányok ellen nem, ellenük viszont mondvacsinált indokkal és még az igencsak torz magyar jogszabályok szerint is törvényellenesen eljárnak. Néhány év kettős mérce után nem csoda, hogy kipattan a szikra.
A Gárda csak okozat. Ha megoldást keresel, az okot szüntesd meg. Állítsd meg a bűnözést, szedd rendbe a rendőrséget! Ha ez megvolt, utána lehet a gárdistákat szidni. Addigis előbb hívnám őket, mint a rendőröket, akik engem büntetnek meg, ha szétverem a támadóm fejét. (Tudom: miért kellett szétvernem a fejét? Azért, kérlek, mert hogy az emberekre rátámadjanak, az NEM TERMÉSZETES! Hiába van így az EU-ban és az USA-ban is, akkor ott is rossz a rendszer! Ráadásul ott legalább megvédhetem magam...)
Nem akarsz Gárdát? Módosítsd a jogszabályokat, hogy megvédhessük magunkat, mert a rendőrségre és a "független magyar bíróságra" nem számíthatunk, a rendőrség és a "független magyar bíróság" az ellenségünk! Az ellenségeink, mivel nem mellettünk vannak, hanem ellenünk! Az ellenségeink, mert a bűnözőket pártolják! Az ellenségeink, mert a gyilkosból fabrikálnak áldozatot, az áldozatból pedig bűnözőt! Az ellenségeink, mert védtelenül odadobnak minket a bűnözőknek!
Ezen változtass kérlek, és nem lesz szükség Gárdára. Ok-okozat, akció-reakció, ha jól emlékszem általános ötödik osztály. AZ AKCIÓ PEDIG MINDIG REAKCIÓT FOG KIVÁLTANI.
Egyébként mennyit kapsz ezért? Valószínűleg neked nívósabbak az áraid, mint az elődödnek, kétségtelenül összeszedettebb az írásod, legalábbis nyelvtanilag. Hacsak nem másoltad valahonnét, amit erősen gyanítok.

ui.: azt nem mutatják a videóid, hogy a rendőrök hogyan beszélnek, bánnak az egyszerű tüntetőkkel, nőkkel, gyerekekkel, idősekkel is? Gyanítom, ez véletlenül kimaradt a "független, szabad magyar médiából".
Amúgy most volt rajtuk azonosító? És magyarul tudtak kivételesen?

casablanka írta...

Gyöngyöspatán "szegény cigányok már megint félnek" és a gyerekeiket is féltik a polgáröröktől, mert az egyik cigány szerint minden reggel végig mennek a falun és éneklik a Szózatot. Aki nem hiszi nézze meg az Origót. Öket biztos nem lehet avval vádolni, hogy Jobbik pártiak.

Névtelen írta...

Szász,Szaxon,Schwarz,és egyáltalán Gerda?A Gárda nem a Gerda gondja!!Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna!!!!A dolgok másként láttszanak a Rózsadombról,Tel-Avivból,mint Gyöngyöspatán ,ezért tehát ne szólj hozzá ahhoz amihez nem értesz!!! -0-

Szász Gerda írta...

Ennyire szegények vagytok, hogy mindenkiről minden esetben azt gondoljátok, hogy megbízásból, pénzért fejti ki véleményét? - Azt hiszem (mert ezek után másra nem gondolhatok), ti olyanok vagytok mint a pártotok, a Jobbik: azok is a "támogatásért", ti. a zsoldért pártot hoztak létre - méghozzá rekoridő alatt! - csak egy dolgot felejtettek ki az üzletből, azt, hogy a szavazókat nem fizették meg, így azután 16,5 százalék jött össze...
Természetes dolog, hogy a különböző néven futó gárdák működését nem engedélyezik, hiszen akkor az MSZMP Munkásőrségét (mint párthadsereget) is engedélyezni kellene, nem beszélve a Fideszről - ők aztán könnyen létre tudnának hozni egy Szupermagyar Gárdát a rájuk szavazottak millióiból.
A Rózsadombot meg a hasonló marhaságot ne ismételgessétek. Legalább 9,5 millió ember nem szavazott rátok - azok mind a Rózsadombon élnek és a zsidók bízták meg azzal, hogy veletek foglalkozzon?

Névtelen írta...

Ha őket nem is, Gerdus, de téged biztos (a bérkommentelők foglalkoztatása pedig roppant divatos módszer az ellenoldalon, plusz annyira egyöntetű a stílusotok, mintha diktálnák - apropopó, az elcseszett jövőnk.info-s link külön árulkodó, nájsz taccs ;).
Vagy ha mégsem, hát én nem lennék büszke rá, hogy magadtól vagy ilyen ökör...

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló