Benyaltak

Miközben Mesterházy és az emeszpé tejesen hülyét csinált magából Salgótarjánban, az idő alatt a narancsosok sem tétlenkedtek. Építették a kapcsolatokat és tették, amit megkövetel a haza. Mármint a másik. Hiába volt piknik Kötcsén, hiába főzött a first lady kiváló lecsót, a narancsosok közül jónéhányan voltak olyanok, akik a vasárnapi ebédet már nem a somogyi kis faluban költötték el. Ők siettek. Jelenésük volt, hisz egy olyan eseményt, mint az óbudai zsinagóga felavatása, egyszerűen nem lehetett kihagyni. Egészen pontosan bűn lett volna. [a bejegyzésért katt a linkre]

Így hát ott volt a budapesti fidesz színe-java, hogy kéz a kézben együtt örvendezzenek az elvtársakkal a zsidó térhódítás újabb állomásának. Igazán megnyugtató volt látni azt az összhangot, ahogy Semjén Zsolt, Szekeres Imre, Deutsch Tamás, Tarlós István, Fónagy János és Erdő Péter a legnagyobb egyetértésben együtt nyalt a zsidóknak. Mint látszik erre az egyedülálló eseményre a forradalom kicsit felfüggesztésre került, pontosabban egy magasabb, közös cél érdekében kicsit szüneteltették.

És ha netán még ezek után is kétségei lennének valakinek afelől, hogy ki hol áll, annak ideidézném Semjén Zsolt gondolatait, aki a magyar kormány képviseletében vett részt és szólalt fel az összejövetelen:

„Aki nem ismeri a bibliai hagyományt, az nem lehet igazán otthon a civilizációban; aki nem ismeri a Szentírást és annak történeteit, az nem lehet szellemi értelemben európai. Aki nem ismeri a bibliai hagyományt, az nem érti meg Ady Endre verseit vagy Bach zeneműveit” – mondta Semjén, majd így folytatta: „Amikor ezek között a falak között újra felhangzik az Isten szava, akkor ez a legrégibb civilizációs és kulturális örökség továbbadását is jelenti. A zsinagóga felszentelésének napja szimbolikus, mert ezzel lezárjuk azokat az évtizedeket, amikor az Isten házát méltatlan célra használták. Amikor újra megnyitják a zsinagógát, akkor helyreáll a dolgoknak a természetes rendje”.

Semjénnek igaza van. A vasárnapi eseményekkel ismét helyreállt a dolgok természetes rendje. A magyar kormány ismét csontig nyalt a hébereknek. És ebben nem is ez a legszomorúbb, hanem az, hogy ez ma már tényleg természetesnek tekinthető.

De vajon a nagy ajnározás közepette eszébe jutnak-e valamelyik narancsosnak azok a rémtettek, amiket Izrael elkövet a világban? Vajon eszükbe jutnak-e a mészárlások, az ártatlanok elleni erőszakos cselekmények képei? Eszébe jut-e valamelyiküknek, hogy néhány ezer kilométerrel távolabb, azok akiket itthon az egekig dicsőítenek nem hagynak mást maguk után csak vért és könnyeket?





Vajon elgondolkodott-e már Semjén, és elgondolkodtak-e többiek azon, hogy ők most minden további nélkül, elvileg keresztény létükre kipát és kalapot húztak, de ez fordítva is megtörténne-e? Vajon Feldmájer, Zoltai, Köves Somló és a többi zsidó vetne-e keresztet egy keresztény templom felszentelésén?


[nagyításért katt a fotóra, további képekért pedig IDE]


És ha a narancsos vezetők nem is, akkor legalább a fideszes szavazók elgondolkodnak-e ezen? Vajon ők erre szavaztak, erre a gusztustalan behódolásra?

26 kommentek:

Névtelen írta...

MÁTÉ 27/- 2o,21,22,23,24,25,26 ÚJSZÖVETSÉG.

Névtelen írta...

Egyet ne felejtsünk el: „Aki más nép istenét imádja, az aláveti magát annak a másik népnek". Tehát amíg el nem felejtjük a véreskezű zsidó jehovát, addig nyalni kell... Kukába az ószövetséggel! nem kell káin és ábel, maradjunk Hunor és Magornál! Szebb jövőt!

Gambit írta...

Csinálják csak, majdcsak kinyílik egyszer az emberek szeme.

Herne írta...

Kis ideig igyekeztem - egészségügyi okokból - távol tartani magam a politikától. Látom, semmi sem változott.

Lássuk csak: Simlisjén narátunk szavaival nem a kereszténységet élteti, hanem a zsidó vallást. Összemossa a kettőt. Ez a szónoklata világosan kifejez mindent.

A legrégibb civilizációs és kulturális örökség - ezzel is vitába szállnék. A hindu vallás (hogy csak a világvallások közül szemezgessek) sokkalta ősibb, sőt, olyan ősi, hogy egészen egyszerűen nincs kezdete, nem tudni mikortól létezik, gyakorlatilag öröktől fogva van, vagy legalábbis olyan idők óta, amikor ember és felsőbb hatalmak kapcsolata még jóval közelibb volt. Ezzel szembeállítani egy - szerintem amúgyis mesterségesen megkreált - zsidó istenecskét? Na ne röhögtessenek.

Apropó, várom Semjén urat a következő buddhista kolostor avatásán! És szívesen látnák néhányan egy mecset átadásánál is! Vagy vallási rasszista volna? Esetleg fontossági sorrendet állít fel népek és vallások között? És ha ez így van, akkor mint egy párt prominens személyisége, a pártja álláspontját képviseli nyilvános szerepléseknél, tehát az egész Fidesz ezt a mércét alkalmazza?
Csak nem, hiszen itt bizony stabil a demokrácia. Két nap múlva ér véget a Ramadan, várom Semjén úr ünnepi beszédét!

Herne írta...

(Elnézést az esetleges elgépelésekért, még mindig csak lábadozok és néha nehezemre esik koncentrálni.)

Névtelen írta...

semjén nem fog budhista kolostort avatni,ami igaz az igaz nézzétek az arcát,meg a paskaiét,le sem tagadhatnák egymást.bizony valóban ő paskai fattya!!MENNYI ROHADÉK EGY RAKÁSSON!!paskai anyja zsidó,erdő apja zsidó,szekeres=stern.fonagy,dájcs szintén.benyaltak nekik,be a meleg sz@rig!!!

Névtelen írta...

Költözzön mind izraelbe, oda valók!!!!!!!!!!

eSzeL írta...

Ismerjük meg a szentírást?? János 8:44

http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=43&c=8&v=44&vs=44#v42

Palesztin írta...

Ők nem kollaboránsok,ha nem forradalmárok!A probléma az,hogy ezt több millióan el is hiszik.Hazánk egy EU-konform Palesztina,nincs kétség,legyünk őszinték nem túl rózsás a helyzetünk........és nem változik a szituáció semmilyen formában.Csupán a felvásárlók akarata szerint,minden kormányunk teljes mértékben kiszolgálja őket és egyben hazánkat is számukra.Abszolút nincs jele az ellenállásnak a nemzet részéről,a Jobbik 17 százaléka a Parlamentben sajnos kevés.Túl erősek,rengeteg a kollaboráns,több millió az érdektelen magyar.....

Szoldroby írta...

Az utóbbi időben komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy tősgyökeres romai katolikus létemre, átkeresztelkedem reformátussá. Nagyon remélem, hogy a szüleim megbocsájtanak a körülmények hatására hozott döntésem miatt!

Gábriel angyal írta...

Kedves Szoldroby !

Szerintem nem kell átkeresztelkedned. Ezzel kapcsolatban ez a Szálasi idézet helytálló lehet.

"A mi mozgalmunknak a vallási Egyházzal soha semmi baja nem lesz, sőt bennünk fogja minden körülmények között legigazibb, leghívebb, legerősebb támaszát megtalálni. A politizáló Egyházat azonban mozgalmunk semmilyen formában nem fogja tűrni."

bobek írta...

"Amikor újra megnyitják a zsinagógát, akkor helyreáll a dolgoknak a természetes rendje”.

Amikorez egy álcától kinyilatkoztatásra kerül, közel a vég.
A bolgónkon 3 rend működik párhuzamosan: természet, állatok, emberiség.
A 3 egysége alkotja az egyensúlyt.
A jelenlegi túlhaladott pusztítás a természet és az állatok kárára az elzsidósodott anticivilizáció okozata miatt a világ egyensúlya már felborult.
Imádkozni még lehet, azonban a folyamat visszafordíthatatlan

Névtelen írta...

"a zsidó térhódítás újabb állomásának."

Milyen térhódítás? Ez az epület 190 éve zsinagógának épült. Raktár volt, most újra zsinagóga. Hogy lehet ebből térhódítást levezetni? A zsidók bérlik az MTV-től a zsinagógát és megint zsinagógának használják.

Névtelen írta...

nahát!!te milyen okos vagy!!

Gambit írta...

Mert most aztán kurva nagy szükség volt egy újabb zsinagógára. Ha nem ők dirigálnának, maradt volna raktár, és mindenki leszarná. Valahogy mégis rohadt fontos lett hirtelen egy zsidó vallási jelképet (újra)avatni és egy hétig parádézni vele a médiában, a politikusok zömének lelkes asszisztálása mellett. Ez bizony erőfitogtatás és térhódítás. Sajnálom azt, aki nem látja be.

Névtelen írta...

Összekötötték a kellemest a( hasznossal)zsinagóga újraavatás,és Viktornap Kötcsén.Hiába irhatunk itt mi akármit,a "nagy kormányváltó"cipőfüzöjét sem köthetjük meg.!!!!megigérte kis izraelt,és ő még sohasem hazudott,megcsinálja,ha akármit is csinálunk.

szoldroby írta...

Gábriel arkangyalnak !
Sajna a Paskai és az Erdő Péter hovatartozása miatt, úgy látom, minden előfeltételét megtették annak, ami meg vagyon írva :
Szabadkőműves terv a Katolikus Egyház tönkretételére!

kocsobur1 írta...

"ELVETTÉK BUDAHÁZY LAPTOPJÁT!" olvasható a magukat nemzetieknek mondó honlapokon.
Hát, csak képzeljétek el (mert ezek szerint EDDIG rendelkezett laptoppal is!), hogy egy ilyen masinát POLITIKAI FOGVATARTOTTNÁL hagyják használni... Ti úgy gondoljátok, hogy egy veszélyes államellenes személynél (aki úgye állítólag "politikai") ilyen dolgot hagynak használni a börtönben. Legalább egy-két ember talán csak akad a Jobbik táborában (TALÁN), aki rendelkezik információval arról, hogy egy politikai fogollyal hogyan bánnak...
Továbbra is érdekes ajánlott cikk - ezúttal a nemzetiszocialistákról, a www.magyarorszag.ma
hírportálon: NEMZETISZOCIALISTÁK címmel.

Névtelen írta...

Kacsabőr!Kapsz te is egy laptoppot, ha elmész egy évre Tökölre ! De vigyázz a szappanra ne ejtsd el.Esküszöm a nyugdijamból megveszem.

Névtelen írta...

Kedves Gábriel,lehet,hogy mégis jobb,ha átkeresztelkedik,mert a reformátusok társasága soha nem volt a birkák gyülekezete.Érdekes a Szálasi idézet.

Névtelen írta...

Kacsaszar!Biztos arról irányította volna az új zsinagóga felrobbantását-nem?

kocsobur1 írta...

Úgy tűnik, hogy még ti sem vagytok képesek magyarázatot adni arra, hogy egy veszedelmesnek mondott-tartott POLITIKAI FOGOLY, hogyan tarthatott magánál több mint egy évig laptopot - mikor egy hasonló minősítésű vizsgálat alá vetett személytől még a cipőfűzőjét is elveszik...
Következtetés: BUDAHÁZY GYÖRGY fogvatartott oly' mértékben nem veszélyes az államhatalomra, mint ahogyan azt a róla szóló hírekben szívesen állítják az "igaz magyarok" - és nem is kezelik politikai rabként.

Névtelen írta...

kacsaszar!!bődületes egy barom vagy.itt meg játszod a nagyonokos cigányt.már talán zsidó is vagy???a mi ajánlatunk!!menj a bánatos büdös QRVA anyádba!!!

Névtelen írta...

"BUDAHÁZY GYÖRGY fogvatartott oly' mértékben nem veszélyes az államhatalomra, mint ahogyan azt a róla szóló hírekben szívesen állítják" - Ez eddig stimmel. Ennyi. Budaházy nagggggyon messze áll a terrorizmustól, a Magyarok Nyulai pedig, ha nem III/III.-as provokáció volt és tényleg létezett (ezt kizártnak tartom), akkor sem jelentett veszélyt, max. néhány MSZP-s politikus lábtörlőjére... Politikainak viszont politikai fogoly, mert a rendszerrel ellentétes nézetei miatt tartják börtönben, minden bizonyíték nélkül, koholt vádak alapján egy olyan országban, ahol állítólag szólás- és véleményszabadság van.

Névtelen írta...

Ja, az lemaradt, hogy nem a hazafiak szokták terroristaként beállítani, hanem a ballib média.

Névtelen írta...

kocsobur-ajsbar-mundzuk-ekeke-oktár-stb! Húzzál vissza az NOL-ra bérkommentelni!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló