Bűn és büntetlenség


11 kommentek:

Névtelen írta...

Kaftánék most éppen ezzel (a Biszkuval) foglalkoznak. A zsiráf bűnözők is terítékre fognak kerülni? Biszkunak már semmi hatalma nincs, a jelen felállásban egy huszadrangú senki.
Az Apró (Klein) klánról mikor készítenek hasonló alkotást? Ja, hogy az már antiszemitizmus volna?

(SaSHALOM Albert)

Névtelen írta...

Neked is ez van a kórlapodon? (Fixa idea... morbus hungaricus) - Mindenről a zsidók jutnak az eszedbe? (Persze csak így névtelenül, arctalanul - mert úgy egyébként még anyádat is letagadnád félelmedben!)
De hogy nyugodt legyél, megírom: először a Budiházi haverotok kerül terítékre. Majd megláthatjátok a tárgyalásokon, hogy milyen bátran igyekszik letagadni mindent... Annak idején, egy éve, ő ment be nagy magabiztosan a rendőrségre - ahol meglepetésére benn is tartották. "Zsiráf bűnözők..." ??? - Kiskomám, ezen a helyen zsidózzál csak nyugodtan, névtelenül nem kell annyira félni.

Névtelen írta...

És te vagy a szar a budiban.

Névtelen írta...

blankoltkám!!!kiskomád neked a simon perez,vagy a netán nyaúúú.szarházi héber fattyú,te is név nélkül fröcsögsz!!!ez az igazi zsidó bátorság!!nekem a te anyád jut eszembe!!!!foggad meg a gyurcsotány fajtársad ajánlatát,menj haza a jordánhoz!!!a baromságaiddal a Nagy Forradalmárt,a kedves vezért szorakoztasd!!!

Névtelen írta...

A fixaideásnak:tényleg,apróklánék mikor kerülnek már adásba?Mármint mikor hallunk arról,hogy villácskájukat visszaadták jogos tulajdonosának?
Szeretnénk már egy Istengyilkos tárgyalásán is résztvenni-ez a mi fixa ideánk.

Névtelen írta...

Azaz,fixától mentes idea,hogy a blankolt farkúak is terítékre kerülnek.

Névtelen írta...

Ti ne hivatkozzatok Istenre, a keresztény vallásra meg különösen ne! - Hol tanítja azt a keresztény vallás, hogy üldözni kell a cigányt vagy a zsidót - Isten teremtményeit?
Ti vagytok istentelenek és embertelenek, azok akik mint a veszett állatok a saját fajtájukat akarják elpusztítani.

Névtelen írta...

Nem biztos,hogy te ugyanaz a fajta vagy,ki mondta ,hogy a saját fajtáját akarja elpusztítani.
Hol tanítja a keresztény vallás,hogy lopjál,csaljál ,öljél.Te beszélsz ölésről.
Nem hivatkoztak itt senkire,csak óhajtó mondatokat fogalmaztak meg fixaideásnak válaszul.
Fájt az igazság?

Névtelen írta...

eszednél vagy?hol üldözik a cigányt,meg a zsidót?itt??te bomlottagyú,ezt komolyan gondolod!!!!

Névtelen írta...

Mózsi ne szórakoz te a keresztény vallással!!!!A tórával foglalkoz!!!meg kell ölni aki nem zsidó????Kificamodott agyú barom!!!!!Pofázz nekünk a palesztin nők ,gyerekek tavalyi legyilkolásáról!!!Ti vagytok a megveszett állatok!!!

Névtelen írta...

„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló