Vasárnap kordonokkal védik az Országos Választási Központot

Vasárnap hajnalra fémkordonokkal zárja le a rendőrség az önkormányzati minisztériumnál a budapesti Mérleg utcát, míg az épület Nádor utcai oldalán hétfő reggelig szóló megállási tilalmat vezettek be. Az épületben működik az országgyűlési választások első fordulójának napján az Országos Választási Központ és az Országos Választási Bizottság (OVB) is.

Szécsi Tibor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság osztályvezetője az MTI-nek szombaton azt mondta: a rendőrség jelentős forgalomkorlátozást léptet életbe vasárnap reggel az érintett útszakaszon, hogy így biztosítsák az országgyűlési választásokat koordináló szervezetek zavartalan munkáját.

Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Nádor utcai oldalánál autók nem parkolhatnak és nem várakozhatnak hétfő reggel 8 óráig. Az erre figyelmeztető táblákat már szombat délelőtt kihelyezték a rendőrök. Az érintett útszakaszt szalaggal is lezárták. A tiltás ellenére ott parkoló autókat a rendőrök elszállítják.

Vajon mi készül megint?

Az elmúlt 20 évben még sohasem kellett lekordonozni az OVB-t. Akkor most miért?




A választások napján „percről-percre” blog lesz, ahol folyamatosan nyomon követjük a választás állását, késő délutántól pedig a Jobbik eredményváró rendezvényéről jelentkezünk részletes helyzetjelentéssel, reményeim szerint fotókkal és videókkal.

4 kommentek:

Névtelen írta...

Nemtudom,szerintem félnek!Önmaguktól?Nagyon kiváncsi vagyok,hogy a vereségüket,hogy kogják "tolerálni,milyen eszközökhöz" nyúlnak?!

Névtelen írta...

Egyszer egy szavazásnál úgy l6 órafele 4,7o %-nál leállt a bejátszás az akkor még tisztességes Miépnél.Többé nem mozdult egy tapodtat sem.Ennyi maradt a végeredmény. Emlékszik rá valaki? Pedig nem őriztek őket

Névtelen írta...

eljen az mszp legalabb a komunista rendszer ben jobb volt nemszolt bele senki a vezetesben.eljen jurcsan ferenc.

Böczike írta...

Itt az előttem szóló MSZP-t nem akarom megbántani, de ha ezt az egy sort nem poénból hanem komolyan gondolta, akkor valószínű, hogy átaludta az utóbbi 20 évet!!! Itt az ébredés és a változás ideje!!!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló