Megvan a jelölt nemzetbiztonsági bizottság élére

Nem tudom, hogy az elvtársak mi alapján hozzák meg a döntéseiket, de a végeredményt tekintve szinte biztos vagyok benne, az elsődleges szempont az, hogy azzal menyit ártanak a nemzeti érdekeknek. A második pedig minden kétséget kizáróan az lehet, hogy azzal mennyire tudják kiszolgáltatni az országot a cionistáknak. Harmadik szempont nagy valószínűséggel nincs, vagy esetleg opcionális jelleggel az lehet, hogy azzal mennyit lehet ellopni a közpénzekből, vagy esetleg mennyire unszimpatikus az adott döntés a társadalom többségének.

Hogy ez mennyire így van, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elvtársak tegnap délutáni frakcióülése, ahol is eldöntötték, kit javasolnak az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöki tisztére. Azt gondolom, a választásuk azzal, hogy Vadai Ágnest jelölték a posztra, a fentebb leírt kritériumok mindegyikének megfelel. Sőt, nála jobb jelöltet ez alapján, hosszas keresgélés után sem találhattak volna. Vadai egy személyben megtestesítője mindannak, amitől egy jóérzésű ember egyszerűen elokádja magát. [az eredeti hírért katt a linkre]
[nagyításért katt a fotóra, de csak saját felelősségre]


Mi több, Vadai már bizonyított. Bizonyított hazaárulásból, alkalmatlanságból, és a közpénzek gátlástalan ellopásából. Azt hiszem, az ügy apropóján érdemes kicsit felidézni a volt honvédelmi államtitkár asszony közelmúltbeli ténykedését.

Gondolom, még mindannyiunkban élnek a 2006 őszén történt rendőrterror képei. És az a mocskos cinizmus, ahogy annak idején Vadai nyilatkozott az eseményekről. Aki szerint szemét csőcselék volt mindenki, akit szétvertek és brutálisan bántalmaztak október 23-án. Aki szerint akkor minden a törvényes keretek között zajlott, aki elsőként gratulált Gergényinek a kitüntetéséhez, és aki megpróbált ellehetetleníteni minden vizsgálatot, ami a törvénytelenségek felderítést szolgálta volna. Annak idején nem kis részben rajta múlt, hogy a nemzetbiztonsági bizottság nyolcvan évre titkosította azon a zárt ülésen elhangzottakat, ahol az NBH és Szilvásy szerepét vizsgálták a bizottság tagjai.

Ha csak ennyi lenne Vadai bűne, már ezért ülnie kéne, de ez csak egy kis szelet a munkásságából. Ez csak az erkölcsi alkalmatlanságát bizonyítja, meg persze az is, hogy Szekeres Imre államtitkáraként valószínűleg benne volt minden piszkos kis pénzlenyúlási ügyben, ami a minisztérium környékén történt.

Azt hiszem, mindenképpen érdemes megemlíteni az egyik legnagyobb lenyúlást.

2008-ban a Honvédelmi Minisztérium a 2008-tól 2014-ig szóló Gépkarabély Modernizációs Programot hirdetett.
„A fejlesztés célja a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély alkalmazhatóságának növelése – speciális adapter és külső eszközkészlet kiegészítésével, amelynek keretében gránátvetővel, különböző típusú nappali és éjszakai irányzékokkal, lézeres célmegjelölőkkel, taktikai lámpával kerülnek felszerelésre. A fejlesztés az eszköz rendszerbe tarthatósága idejének meghosszabbítását is eredményezi.

A Magyar Honvédség 2009-2018. közötti időszakra vonatkozó 10 éves Stratégiai Terv időszakában mintegy 7700 gépkarabély modernizálása tervezett. A program végrehajtására megközelítőleg 7,26 MrdFt került betervezésre 2009-2014. közötti időszakra.”
Nem akarok nagyon belemerülni a dologba, de számoljunk egy kicsit. 7.700 gépkarabély modernizálása összesen 7.260.000.000.- forintot szántak, azaz 1 gépkarabély modernizálása potom 942.857 forintba kerül. Ha utánanézünk kicsit a dolognak, akkor könnyen kideríthető, hogy a Magyar Honvédség állományában a felújításra szánt fegyverek AK–63D gépkarabélyok. [a forrásért katt a linkre]

Nem kell fegyverszakértőnek lenni ahhoz, hogy utána keressünk annak is, hogy egy hasonló használatra szolgáló fegyver újonnan mennyibe kerül. A fegyverszakértők által manapság egyik legjobbnak tartott, német-amerikai HK 416-os kereskedelmi ára 2700 euró (a jelenlegi árfolyamon cirka 750.000 ezer forint), de állami megrendelő nagy tételben, ennek az összegnek akár a feléért is hozzájuthat az amerikai tengerészgyalogság és a német speciális egységek igényei szerint néhány éve kifejlesztett lőfegyverekhez.

Vajon miért jó nekünk az, hogy közel egymillióból felújítunk lestrapált fegyvereket, ahelyett, hogy olcsóbban megvennénk a legkorszerűbbeket?

Nekünk polgároknak semmiért, de gondolom Vadaiéknek, azért megérte ezt a jó kis konstrukciót kidolgozniuk.

Azonban Vadaiék „kicsiben” sem voltak túl szégyenlősek. Négymillió forintnál is többet kapott alig féléves munkáért tavaly Egerfai József MSZP-s fővárosi képviselő, aki az önkormányzat cégének adott tanácsokat a Fővárosi Közgyűlés, azaz saját maga elé került koncepció előkészítéséhez. Ja, hogy mi köze ehhez Vadainak? Csak annyi, hogy Egerfai a férje.

És talán érdemes felidézni azt az ügyet is, amikor Vadai ellen az egyik munkatársa munkaügyi pert indított, mert az államtitkár asszony 2002 és 2006 között, mint országgyűlési képviselői munkatársat feketén foglalkoztatta. A történet szépsége, hogy amikor bíróság elé került az ügy, akkor a hirtelen előhalászott munkaszerződésen nem az alkalmazott aláírása szerepelt, hanem azt „valaki” odahamisította.

Azért érdekes ügyek ezek.

És természetesen ne feledjük az izraeli kémgépek néhány héttel ezelőtti berepülését sem. Vadai és az általa is felügyelt minisztérium vastagon benne volt abban, hogy ez megtörténhetett.

Végül pedig a „hozzáértő” tevékenység bemutatására érdemes felidézni az idén márciusban, a kecskeméti reptéren történteket.

Mint gondolom, azt sokan tudják, a kecskeméti katonai repülőtér a pápai, a szolnoki és a taszári után az ország egyetlen megmaradt harcászati repülőbázisa. Itt állomásoznak a Grippenek, innen látják el a hazai légtér védelmét. A bázis kiemelt fontosságú, a fokozott biztonság egyértelmű követelmény. Pontosabban egyértelmű lenne, ha nem azok vezették volna a honvédséget, akik.

Történt ugyanis, hogy március 25-én délután, három cigány minden gond nélkül betört a Repülőbázis irányítóházába, ami érdekes mód a bázis kerítésén kívül található. Aztán szépen átvágták a repülőgépek irányítását és biztonságos leszállását segítő berendezések tápellátását szolgáló elektromos kábelt és abból egy három méteres darabot egész egyszerűen elloptak. A tápkábel átvágásával a műszerek áramellátása megszűnt, így a leszállást segítő jeladó működésképtelenné vált. Ez azonnal jelzést adott a repülőtéren. Átálltak tartalék áramkörre, hiszen ekkor gépek is voltak a légtérben.

Az eset enyhén szólva is döbbenetes. Vajon, ha ilyen stratégiai fontosságú az az épület, miért a kerítésen kívül van? Ha meg ott van, akkor miért nem őrzik? Meg egyátalán, hogy történhet meg ilyen?

És ezt a nőt jelölik most az elvtársak a nemzetbiztonsági bizottság elnökének. Jelölik, mert a narancsosok jóvoltából jelölhetik. Ezt a nőt, akit még ólomkatonák közelébe sem szabadna engedni.

Gyalázat.

39 kommentek:

Névtelen írta...

Teljes átvilágítása szükségeltetik, ezt törvény írja elő. Röntgennel, neutronnal, Kobalttal, meg mindenféle egyéb alfa, béta és gamma sugarakkal. Van már speciális MR készülékünk is, de az agyát ne keressék, mert a fejében sár, iszap, szar, meg egyéb ocsmányság van csak. Egyébként az egész lény egy gusztustalan okádék.

Névtelen írta...

Elég csak a két nevet "átvilágítani"!
Vadai és Egerfai nem magyar családnevek!
Valószínűleg nincs is belőle több!
Hál' Istennek Mózes fiai ilyen és ehhez hasonló, szinte azonnal lefülelhető neveket magyarosítottak. Persze a gyakori magyar nevek mögé is bújnak sokan, mint pl. Szabó, Kovács, stb.!

Névtelen írta...

Mint egy coca, emse. Ez vigyáz az ország titkaira.

Névtelen írta...

Hát igen. A 2/3-al bármit meg lehet tenni. Még ezt is.

Névtelen írta...

Remek lesz ez a nő (?). Színvonal a szokásos. Hősünk a munkájához nyilván jó tanácsokat és segítséget fog kapni volt munkásőr apukájától is.

Névtelen írta...

Magyarok Istene, ne hagyj el!!!!
Ezeknek mindig van lejjebb.BOTRÁNY!

Névtelen írta...

A fidesznek annyi! Ébresszük fel az embereket. Nem lesz elszámoltatás!Terrorállam újratöltve!

Névtelen írta...

Köszönjük a tájékoztatást. De most mi a szöszt tehetünk? Arra volt csak jó, h. megint felháborodjunk. A fityeszesek 2/3-os győzelme mint látható nem felhőtlen, nagy presszió alatt lehetnek. Forradalom a szavazófülkében! Egy papírral és egy tollal?!(elég nevetséges metafora) A biliben is nagyobb vihar van, ha belepúz jancsika.
Csak a kirakatszemélyek változnak, az elv nem ...

Névtelen írta...

TRAGÉDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

TRAGÉDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

KUTYÁBOL NEM LESSZ SZALONNA !!!!!

Névtelen írta...

REMÉLEM EZEK AZ ESEMÉNYEK A JOBBIK ERŐSÖDÉSÉT FOGJÁK NÖVELNI !!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

EBBEN AZ ORSZÁGBAN MINDEN MEG TÖRTÉNHET ????

Névtelen írta...

EZEK TELJESSEN HÜLYÉNEK NÉZIK A SZAVAZÓKAT ?????

Névtelen írta...

Ezt az írást át kellene kűldeni az összes országgyűlési képviselőnek a tisztánlátás érdekében!!!
Teljesen hülyének nézik a Magyar válaszópolgárokat!Oda a Hazánk becsülete az ilyen Pszp-s képviselők miatt. A Botx Ildi most tapsikol és rikogat örömében! Szégyen!

Névtelen írta...

Gyurcsány - apró vadai :)

Méghogy forradalom volt az országgyűlési választások napján.....
Minden a régi, egyedül a Jobbik jelent és képvisel alapvetően mást.
A Fidesz t e t t e k b e n közelebb van a szocionokhoz, mint a Jobbikhoz.

Névtelen írta...

Ezt a dagadt zsidó leszbi lotyót elcserélnénk egy majomra,megütnénk a főnyereményt!!!!Erre a hizóra egy lestrapált kupit sem biznék rá,nem a nemzetbiztonságot.Beszari,GYÁVA,2/3-os hazaárulók,ezt akkartátok???

Névtelen írta...

Saját felelősségemre kinagyítottam ezt a vad Vadait és majdnem elájultam ,kicsiben is ocsmány,hát még nagyban.Egyszerűen lefolyt a képernyőről.

Névtelen írta...

Lehet,hogy ezzel a szépséges fehérnéppel akarják a Jobbik figyelmét elterelni,mert a napra lehet nézni de reá nem .Hát nem is érdemes.

Névtelen írta...

Milyen pöttyös ez a nő?

Névtelen írta...

Van valami baj ?

Névtelen írta...

van mas alternativa ?

Névtelen írta...

A politika unalmas altalaban ,de ami Mo-on mostanaban folyik, kesz kabare, itt a legujjab peldaja.Solyommal jol talalnanak.

Névtelen írta...

A politika unalmas általában ,de ami Mo-on mostanában folyik, esz kabaré, itt a legujjab példája.Sólyommal jól tálalnának.

biba írta...

Közlöm a T.Névtelenekkel, hogy a parlament minden egyes szoci képviselője ugyan eme fajtájú - hazug,tolvaj, pénzéhes hazaáruló. Teljesen mindegy, hogy kit mire választanak.
KIzárólag akadékoskodni, kioktatni, szemétkedni fognak.
Jobban tenné a FIDESZ ha a bizottságosdi tagoknak nem adna külön juttatást - mire fel kapnak azért külön pénzt ami a dolguk? Ha nem ülnek a teremben azt mondják mert a bizottságban vannak - helyes - akkor a havijuk éppen ezért nem lehet több mindenféle ürügyekkel. Az ország mai helyzetében illene meggondolni mire veszik fel ezek a "jó lelkek" a pénzeket - talán nem verekednének annyira a helyekért különböző bizottságokban! Dávid bandája a kislétszámúak! minden bizottságban ott terpeszkedtek és hülyére keresték magukat. Az LMP is felszedi majd a magáét - az okos zsidaik!!!!!!
Igyekszik is a kedves társaság!

NE FIZESSENEK AZÉRT KÜLÖN JUTTATÁST AMI A NAPI - VÁLLALT MUNKÁJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biba írta...

hol a megjegyzésem?

Névtelen írta...

Orsósnak ez a patkolt tehén tetszik,nem a Jobbik!!2006 okt 23-án kicsábitotta a sok embert,mikor baj lett kocsiba ült ,és megpucolt,sorsára hagyta azokat .most is u.a.aki volt egy beszari,cserbenhagyta a rászavazokat

Névtelen írta...

Ez a bizottság elnökösdi nem jelent semmit..az összes bizottságban megvan a fityisz 2/3-a, az, hogy néhány bizottság elnöki pozícióját felajánlották az ellenzéknek csak egy jó "reklámfogás" volt részükről. Tehát akármelyik bizottságot is nézzük, úgyis a fityisz akarata fog érvényesülni, ami nem kizárt, hogy a szocik akarata..de szerintem meg egyiké sem...a döntés és az "akarat" úgyis Washingtonból, Brüsszelből, vagy tel-avivból érkezik... :S

Egyedül a Jobbikban bízhatunk, már az első napokban felkavarták az állóvizet. :) Zagyva György Gyula felszólalása eddig a favorit nálam :) Az egy emberes kritika és oltás is volt egyben :)

Névtelen írta...

Na majd a nagy Zagyva György Gyula legyőzi Washingtont, Brüsszelt, tel-avivot.
Én már nem értem ezt az egészet, inkább születtem volna tótnak.

Névtelen írta...

Elözönek.egyetértek mi is jól jártunk volna!

Névtelen írta...

Washington is, Brüsszel is, Tel Aviv is legyőzhető. Egyszerűbben, mint bárki is gondolná. Az erejük éppen abban van, hogy a többség legyőzhetetlennek véli őket. Semmi más nincs mögöttük, leszámítva a katonai és gazdasági erőket. Azonban ha ezeket bevetik egy európai ország ellen, ami beintett nekik, azzal éppenhogy a többi, alattuk sínylődő nép ellenszenvét váltják ki, és oda az egész birodalmuk, amit nem kockáztathatnak.
Egyszerűen oda kell b@szni az asztalra, és azt mondani, hogy NEM. Mit tudnak tenni? Elszigetelnek gazdaságilag? Tegyék. Ez az ország jelenleg 30 millió embert is el tudna tartani.
Amint rájöttünk, hogy nem függünk senkitől és semmitől, miénk a szabadság. A nagykutyák ereje pont abban rejlik, hogy elhitetik az emberekkel, hogy függnek tőlük. És amíg ezt elhisszük, meg is érdemeljük, amit kapunk.

Névtelen írta...

Komcsi kurva... Fel a vonatra...

Névtelen írta...

ez nem Qrva,ez leszbi!

Névtelen írta...

Jó ég,ez???Ki a francnak van ezzel kedve -akár-beszélgetni is.?Rusnya egy tehén.

Névtelen írta...

Olyan vagy minta zsidótemplomban az útálatos kép

Névtelen írta...

Ki tudja kinek a rokona? De hogy nem az esze miatt jelölik az biztos.!

Névtelen írta...

Ez a no egy zsirpacni,biztos van sok jo gondolata, csak az a baj hogy az mind a konyhakorulmozog.zaba ,zaba

Névtelen írta...

Eztaz évezredes beltenyészetet valójában egyetlen csoda érinti meg nap mint nap: hogy a tükörbe nézve még nem pusztult ki.
Ez a "bottal se piszkálnám" egyed a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke?
Tényleg szarban vagyunk...

Névtelen írta...

Belenézhetne tényleg a tükörbe ,hátha a látványtól holtan rogyna össze.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló