Képriport cigánysuhancok fegyveres képzéséről EU-pénzből


Nagy lehetőséget kínál a hátrányos helyzetű farkaslyuki diákoknak az a projekt, amelyet az előttünk álló szűk két esztendőben valósíthatnak meg az Ózd melletti településen. A Klebersberg Intézményfenntartó Központhoz csatlakozott általános iskolában 96 millió forintot fordíthatnak különféle mozgásfajták bevezetésére, valamint a pedagógusok szakmai fejlesztésére.

- A köznevelési intézményünkben a nevelési-pedagógiai tevékenységek támogatására, a hátrányos helyzetű diákok környezettudatosságának nevelésére és egészségtudatos, mozgás gazdag életmódra nevelő iskolai tevékenységére fókuszál a projekt – vetítette előre Gábor Dezső projektmenedzser. – Az iskola valamennyi tanulójának előnye származhat ebből az időszakból, hiszen a mélyszegénységben, illetve szegénységben élő gyerekek számára csak ezek a programok nyújthatnak kitörési lehetőséget. Más városokba, az ország távolabbi pontjaira juthatnak el, hiszen ötvenfős turnusokban, kétszer négynapos sporttábort és nyelvi tábort is szervezünk. Emellett új típusú mozgásformákat sajátíthatnak el a gyerekek, amivel bővíthetik a saját érdeklődési körüket is.

Ezek a foglakozások már el is kezdődtek Farkaslyukon, hetente két alkalommal, délutáni foglalkozás keretében. Esős időjárás idején az iskola tornatermében, később azonban a szabadban szeretnék az órákat megtartani.

- Azt tapasztaltuk, hogy a roma gyerekek esetében kimondottan fontosak a küzdősportok – folytatta Gábor Dezső. – Éppen ezért nagyon örülünk annak, hogy néhány eszköz beszerzésére is lehetőségünk nyílik. Olyan sportszereket vásárolhatunk, amelyeket a hozzánk járó fiatalok családjai önerőből szintén nem tudnák megtenni. Lesz kerékpárunk, ugrálóboxunk, bokszkesztyűnk és zsákunk, de a téli hónapokban a szánkózást és a síelést is kipróbálhatják majd néhányan.

Emellett a projekt lehetőséget kínál a gyerekeknek idegen nyelvi témahéten való részvételre, a tantestület tagjai pedig valamennyien részt vehetnek majd különféle továbbképzésen. Gábor Dezső hozzátette: a két tanév között, tehát a nyári szünetben is zajlanak majd a programok, amiket igyekeznek arányosan beosztani. Fontos szempont az is, hogy az iskolába járó gyerekek mindegyike részesüljön az előnyökből, ki ilyen, ki olyan formában.

[boon.hu portál és Észak-Magyarország megyei napilap]


Néhány héttel ezelőtt itt a Radical Puzzle-on is beszámoltunk erről „Cigányoknak küzdősportra 96 millió” címmel. Igaz, nem ilyen kincstári és nyálas kicsengéssel. Azon filóztunk, hogy hiányzik-e nekünk a cigánysuttyók verekedni tanítása.

Tehát vagy a boon.hu és az Észak-Magyarország hazudik, vagy mi.

Nos, megérkeztek a fotók. Igaz, nem a hivatalosak, hanem a valósak.
[nagyításért kattints a fotókra]


A tomfa nevű eszköz a rohamrendőrök ütőfegyvere. Tanítsuk meg a kezelésére a purgyékat!


A nuncsaku gyakorlását nem említette a projektmenedzser.


Bizalomgerjesztő pofa.


Pisztolyt a kilencéves purgyéknak - az EU támogatásával.


Az előtérben álló csávó kezében vipera. Kell az integrációhoz.


 Csoportos támadás ököllel. Sport lenne?


 Kiképző géppisztoly a purdénál. Tud erről az EU? Erre adták a 96 milliót?


 - Féljetek tőlem!


Kulturális képzés.


 Extrém sport vagy harcászat? Ilyet csináltunk a seregben annak idején.


 Ilyen volt a hadseregben a rohampályán.


 Sorakozó!!


A látottak szerintem még a múltkori cikkünkben beharangozottakat is messze túldobják. Még edzett borsodi szemmel is elképesztőek.

Itt tartunk, kérem alázattal.

Erre kell a 96 millió. Igaz, a felét lenyúlják a mindenféle bennfentesek és a tányérnyalóik. A többit pedig lepapírozzák, odahazudnak a jelentéseikbe, amit csak nem szégyellnek, idegen nyelvi oktatást, kultúrprogramokat, személyiségfejlesztő tréningeket, anyám tyúkját. Sok évtizedes rutinjuk van benne. Ellenőrizni a kutya sem fogja. Ha valaki nyikkanni merne, az nyilván rasszistafasiszta.

Pedig jó lenne, ha az állami felsőbb szervek odanéznének a körmükre. És persze az Európai Unió, aki a pénzt adta. (Persze nem a sajátjából, hanem a tagországok által befizetett pénzekből, vastagon a mi magyar pénzeinkből is.)

Van fogalmuk róla, hogy milyen militáris dolgok folynak „kultúrprogramok” és „integrálás” gyanánt? Van sejtelmük róla, hogy itt pulyák és purgyék kifejezett katonai képzése és ölni tanítása kezdődött meg? Fegyverekkel?! Kultúra gyanánt?!

Hol vannak ilyenkor az oktatási szervek? A rendvédelmi szervek? Az ifjúságvédelmi szervek? A közigazgatást nem kérdezem, mert Gábor Dezső, az elégedett „projektmenedzser” egyben a polgármester is, az iskola látszólag nyugdíjba ment igazgatója is, tőle nem várhatunk semmit. De hol van a Fidesz? Hol van a szomszédos Ózd közigazgatása? Hol van Riz Gábor fideszes parlamenti képviselő, aki közreműködött ennek az agyrémnek a nyakunkra szabadításában? És hol van az Európai Unió? Vagy nekik nem gond, ha fegyverre fordítják a kulturálisnak hazudott célokra adott pénzeket?

Ugyanez a Riz Gábor és köre most éppen a kétes hírnévre vergődött Cigánysátor „kulturális” projekt Ózdra hozását erőlteti a lakosság heves ellenállása ellenére. [ITT és ITT olvashat erről] Folyamatosan azt prédikálják, hogy ez nem Ózd végső elcigányosítását, a régió cigányrezervátummá alakítását és Ózd cigányfővárossá tételét jelenti, hanem kulturális projekt a szegínromákoknak. Kulturális projekt... Ugyanúgy, mint a képeken látott farkaslyuki fegyveres és harcászati agyrém, ami szintén kulturális maszlag alatt fut. Farkaslyukban már lelepleződött, hogy mit jelentenek náluk a kulturális projektek. Egyre nagyobb méretekben, egyre brutálisabban és pofátlanabbul. Következő stáció a Cigánysátor.

Úgy tűnik, már nagyon közel van az X nap Y óra.

48 kommentek:

Névtelen írta...

Sok rühes cigány korcs.. SIEG HEIL!

Névtelen senki írta...

Ez egy ilyen rasszista, fasiszta, náci ország!
Orbán Viktor mondá a napokban, hogy sem a Magyar Gárdából, sem a Bajnai Gárdából nem kérnek.
Jó lesz nekik a Purgyé Gárda?
Ez legalább EU kompatibilis pénzügyileg.
Masírozhat az Orbán Gárda.

Unknown írta...

cigány gyereknél lehet "vipera" bűntettlenül,sőt hatalmas anyagi támogatással, de mikor engem kaptak el ezzel az eszközzel akkor kapásból 60 ezerrel b@sztak meg pedig a felzárkóztatók ellen más eszközöm nem volt....

Névtelen írta...

ÉN FELNŐTT CIGÁNY KIKÉPZÉSRŐL HALLOTTAM, AHOL BOKÁIG TAPOSNAK A LŐSZEREKBEN, VÉGSŐ CÉL A MAGYARSÁG ELLENI BEVETÉS.
IDEJE NEKÜNK IS MEGTANULNI A FEGYVERFORGATÁS FORTÉLYAIT,
ÖNERŐBŐL!
AZT IS HALLOTTAM, HOGY ÉLELMISZER FELDOLGOZÓ ÜZEMEKBE AZÉRT IS NEM FOGLALKOZTATJÁK A CIGÁNYOKAT, MERT KÉPESEK AZ ÉLELMISZERT LEHUGYOZNI.
NYÚLFELDOLGOZÓ ÜZEMEK PEDIG MIND A MAI NAPIG NEM ÜZEMELNEK, DE A MILLIÁRDOK MÉGIS ELTŰNTEK VALAHOVÁ!
ÚGY LÁTSZIK MÁSRA NEM ALKALMASAK. KÉRDÉS AZ, HA NEM LESZ A VILÁGON NEMZET, KIRE FOGNAK RÁTELEPEDNI.
A ZSIDÓKRA? :D
AKKOR EGYMÁST FOGJÁK KINYÍRNI!
http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/07/tiszta-szandekaink-vannak.html

Unknown írta...

Ezt nem mondjàk komolyan, hogy fegyvert adnak a kezukbe???? Hàt akkor tènyleg gyilkolàsra kèpzik ki oket!!!!????? Meg vannak bolondulva??????????' Milyen sportolàsi lehetosèg az, ahol fegyvereket hasznàlnak????????????'

Gambit írta...

Naivan kérdezhetnénk, hogy ilyenkor hol vannak azok, akik egész Brüsszelig rohannak visítozni, ha meglátnak egy airsoft fegyvert egy gárdista kezében? Vagy akár csak egy gárdistát...

Ja, és tud-e erről az EU? Hát persze, csak ugye kellemetlen lenne bevallani, hogy a mi pénzünkön, a mi országunkban biológiai fegyvereket képeznek, ellenünk.

Unknown írta...

Döbbenet!

Kerozin írta...

Az eu célja egyértelmű:
Polgárháború Magyarországon.

Hova Tovább írta...

A mindenkori hatalom(de főleg a jelenlegi)erős hátteret ad a magyarság kiírtására szerveződőtt erőknek. Az itt látható cigány fiatalság orientálása a fegyverhasználatra olyan bűncselekmény amelyért más szervező esetén börtön járna.A cigányság alapvető mentalitása az,hogy a " gádzsók amúgy sem szaporodnak,megváltoznak az arányok,meg közben írthatjuk,lophatjuk,rabolhatjuk is őket állami segítséggel,aztán miénk lessz az ország ( amíg az ígazi igénylő mégnyíltabban színre nem lép és a " gyöztes cigányságból " palasztinok nem lesznek. Van megoldás az ilyen és ehhez hasonló nyíltan magyarellenes államilag elkövetett szervezkedés ellen? Az 1956-os próbálkozás is vérbe fulladt a hazugságok (csináljátok,majd segítünk neketek, stb...) miatt.

ProliProfil írta...

Ilyenkor, amikor a pozitív diszkriminizációnak titulált magyarírtás minősített újabb, sőt legújabb esetéről van szó, azonnal eszembe jut, hogy hány az EU által, és a mindenkori "magyar"-nak nevezett kormány által gátlások nélkül szponzorált szervezet kezdene az ajvékolásba, ha ez fordított felállásban következne be. (tasz, helsinki, stb. ezerszám)

Vagyis : magyar (csak magyar, senki más fajta, és fajú)) gyermekeket képezne ki valaki az önvédelemnek álcázott támadó harcmodorra.

A brüsszeli Kohn banditáktól kezdve, az összes zsidó és cigány "egyházakig", valamint a volt szdsz-es utódpártokon keresztül az izraeli nagykövetig, holokamúval egyenértékű szörnyülködésbe kezdene. Ennek a szörnyülködésnek az árát is velünk, magyarokkal fizettetnék ki kárpótlásként.
Múzeumokat építettnének a mi pénzünkön, ahova a kisiskolásoktól kezdve, a politikai elitéltekig, mindenkinek kötelező lenne a legalább heti rendszerességű agymosás.

Történik mindez a "nemzeti"-nek nevezett kormány regnálása idején.

A "zemberek" vétkes erejű hallgatása közepett, inkább azt lehetne mondani, már-már cinkos egyetértésével.

Miközben :

Gyurcsótány, kóka, meggyesi, suchmann, baja, vadnai, libajnai, és más faj, és tettestársaik szabadon, vagy akár a parlamentben lófrálnak, továbbra is szabadon rabolnak, és húznak állami forintok milliárdjait.

Szavazzatok zemberek. Normálisak vagytok, vagy sem ?
Csupán ennyi a kérdés.

Vagy nincs visszaút ?

Csak egy apró kérdés a Jobbik felé...
Ez is beleillik a parlamentben megoldható problémák tárgykörébe ?

Gondor4 írta...

Ennek csak a negyede lett volna a Magyar Gárdánál....Tényleg ennyire gyávák vagyunk,vagy ennyire nem érdekel már minket,hogy ki fog agyon csapni?Már semmi önvédelem sincs bennünk?Élünk mint a véglények?Munka,rezsi,RTL-,sör és persze fizetni a zsidó banknak,eltartani a cigányt.....idős magyarok meg így jártak.cigány által agyon ütve,megkínozva....mi közünk hozzá...

Névtelen írta...

Az éppen kormánypárti maffia most az eu által fizetett roma vendetta kiképzést tartják létfontosságúnak, mert mé
g kevés magyar állampolgár halála szárad a lelkükön!!!!

Névtelen írta...

Nem kell háborogni!

Ez egy régi taktika, oszd meg és uralkodj. A Fideszt sem a gólya hozta. Köszönje magának a magyarság, pontosabban annak a 80% csőcseléknek, akik a demokráciát gyakorolva a rendszerváltás óta folyamatosan a nyakunkba ültették a jelenlegihez hasonló kollaboráns kormányokat. A romák legalább összetartanak, A magyarok pedig többnyire még a saját rokonaikkal sem. Ez az én véleményem, azt meg döntse el ki-ki maga, hogy mennyire állhat távol a valóságtól.

M. István.

Névtelen írta...

Miért ki csinál ez ellen akármit is. Mindenki csak az interneten hőbörög. Az egresszív és primitív cigányság, elfogja nyomni a magyart ás akkor majd lehet fogni a fejet. De akkor meg már minek? Jó ez, ez kell ide, mi meg dolgozzunk a szarháziak helyett ők meg cserébe még a családodat is kiirtják. És fogadni mernék, ha ez megtörténne, a magyar akkor se csinálna semmit csak piszmogna az orra alá. Ezek vagyunk, ez van.

Névtelen írta...

Ez elkeserítő :( Magyaroknak is kéne ám felkészülniük, sosem lehet tudni. A cigány alapból agresszívebb, vigyázni kéne ám velük, nem még képezni az agresszióra...

Névtelen írta...

HŐŐŐŐŐŐ!!! MOST MÁR AZTÁN ELÉG, FEGYVERBE MINDENKI!!!!!!

felfoghatatlan!! írta...

Ááááá...ez hihetetlen!! Állítsák meg ezt az elmeháborodott tevékenységet!!!
Cigányokat képezni fegyverrel, már gyerekkorban, gratulálok, aki ezt kitalálta!!
Ilyen egy barom országot mint magyarország...(direkt kisbetűvel)
utálom!!!

Anett írta...

Nem bántom őket, mert bántja őket az élet, de ha nekik jár...akkor az ééén gyerekemnek miért nem? ...nekem havi 6000 ft az ovis kaja (uzsira egy fél péksüti, mert a másik fele ezeké....), félévente tisztasági csomi 2000 Ft, és most már havi 4000-ért írassam be önvédelmi sportra ezekkel szemben????? Ez már nem a mi országunk!!!! És hagytuk h. elvegyék.....szomorú!

Névtelen írta...

Én nem vagyok rasszista, de a tény, hogy ezeknek fegyvert adnak a kezükbe EU-s pénzből, az undorító. És mi meg nagy ívben sz*runk erre, mert miért kéne velük foglalkozni, majd elgyilkolgatják, megkínozgatják az öregeket, a gazdagokat, de mi van, ha már mi leszünk a célpontok? Önerőből kell megtanulnunk fegyvert forgatni, amikor Álehándrócska feltöri a zárat...

Névtelen írta...

Nagyon jó az ötlet! A küzdősportok és egyéb lőfegyverek gyakorlása magabiztonságot fog adni ezeknek a roma gyerekeknek, akik ettől erős és felelős polgárok lesznek és szükség esetén meg fogják tudni védeni a hazát bármilyen ellenség ellen. Remélhetően az így kiképzett fiatal romák átadják majd tudásukat a testvéreiknek és így tovább, hogy hamarosan egy erős és büszke roma nemzetnek örvendezhessünk Magyarországon.

Róbert

Névtelen írta...

Megáll az ember esze... Magyarok! Aki teheti, fejlessze magát egyénileg, itt hamarosan harc lesz.

Névtelen írta...

Egyébként miért ne űzhetne egy roma gyerek olyan sportot, mint amilyent bármelyik nem-roma gyerek bármikor tanulhat? Jó, a géppisztoly a kölyök kezében, az kicsit fura, de biztos vagyok benne, hogy az csak egy műanyag játékfegyver, mint amilyen sok nem-roma gyereknek is van. Akkor hát most mi a gond? Remélem vagytok elég tökösek ahhoz kedves radikális bloggerek, hogy ne töröljétek a hozzászólásomat, amivel igyekszem csillapítani a kedves radikális olvasók üldözésmániás hangulatát. Örüljünk annak, hogy örömet tudunk szerezni adópénzünkkel a nálunk élő kevésbé szerencsés kissebbségeknek és adjuk hálát a Jóistennek ámen.

Róbert

Névtelen írta...

marhaság

Névtelen írta...

Dobbenet!!!!!Mier nem kapalni tanitjak oket,v barmilyen munkara?????Ehhez normalis ember nem tud hazzaszolni!!!!!!

Névtelen írta...

SZEGYEN VAGY FELFOLDI SZABOLCS!!!!!

Névtelen írta...

ilyen kepek miatt 56 utan akasztottak is

Névtelen írta...

döbbenet, a képsorok magukért beszélnek

Névtelen írta...

nincs

Névtelen írta...

Röhej, ami Magyarországon van... Élhetetlenné válik/vált Magyarország, szerencsére 2 éve máshol élek és az ehhez hasonló cikkek csak erősítenek, h jó döntést hoztam!

Névtelen írta...

Kiabálni már tudunk! Tenni azt már nem!

Bucho Tatbánya írta...

Utolsó képen sorban az utolsó féreg. Gyúrós, szétvarrt felzárkóztatott. Tipikus roma 6.-os 19 évesen.

Névtelen írta...


A felnőttek között felismertem a Dunaharaszti Kempó világbajnokot, edzőt /kopasz fej/. Harci sporthoz, kulturális foglalkozáshoz nem szükséges a megfelelő felnőtt kézbe való eszközök!

Névtelen írta...

Ezek után igenis ÉLJENEK A GÁRDISTÁK!!! És fegyvert a kezükbe,és még többet is belőlük, remélem a választást a fasiszta rasszista pártok nyerik,és rendet tesznek ebben a koszos cigány putriban amit Magyarországnak hívunk.Itt az összes rühes purdé,segélyen élnek,lopnak,tisztességes MAGYAR EMBEREKET VERNEK AGYON A GYERMEKEI SZEME LÁTTÁRA!!!!!!Ráadásul fényes nappal!!!!És most még fegyvert adnak a rühes kezükbe!!!!Inkább munkára fognák őket amelyik meg nem bírja hadd pusztuljon,szibériában.Vagy felhasználni kísérletekhez az állatok helyett.Mondjon bárki amit akar,ide igenis "tisztogatás" kell!!!

kistutyi szerint írta...

Ha ezen a cikken komolyan gondolkodunk, felmerül a kérdés, kinek köszönhető az, hogy itt annyi a bűnöző?Nyugati segitséggel a "rendszerváltáskor" megszüntettek egy, másfél millió munkahelyet ahonnan, nyilvánvalóan a szakképesítés nélküli, dolgozók estek ki előszór.( ezek javarészt cigányok voltak) A BANKOK 3%-s kamatról felemelék37 azaz harminchét százalékra a kamatokat, itt is rengeteg ember fizetésképtelenné válta lakáskölcsönök törlesztése miatt, azaz a társadalom többi rétege is ellehetetlenült. Megkezdődött Mo-n a privatizáció (másnéven a szabad rablás )köszönhetően a mindenkori kormányoknak.Mszp,Szdsz,Kisgazdák, Fidesz, mindegyik csak egy kis részét adta oda a" privatizátoroknak,befektetőknek" a nemzeti vagyonnak, annak reményében, hogy saját magának is megtarthasson egy részt. Igy születtek meg a milliomos, milliárdos vezetőink.( Akinek nem inge....) A végén az alsó közép réteg már a mindenapi megélhetéséért küzdött létre jött a radikális,nemzeti jobb oldal, aki még tiszta a többi párhoz viszonyitva. Az ország hejzete annyira le romlott a fentiek miatt (anyagilag és erkörcsileg) hogy már-már ez a lavina megállitása kezelhetetlenné vált. .AZ eddig regnáló kormányok azt eszelték ki,mivel megoldást nem találtak, lovat adtak a bünözők, a "hivatásos" fosztogatók alá, rasszizmus és más egyéb jelzők mellett, igy osztották meg a társadalmat. De még igy is lehetett volna segiteni ezen az áldatlan helyzeten, az elburjánzó rengeteg bűnözésen, ha a Jobbik javaslatait magukévá teszik a kormányok: a rendcsinálásokat és a szigorú büntetéseket.Ez sajnos nem történt meg, részben azért mert mit szól az Eu? részben meg azért mert akkor az "elkonfliskált " vagyonokat vissza kellett volna adni. E helyett kikiáltották a Jobbikot az "egyes számu közellenségnek" a cigányokat és a bűnözöket pedig piedesztára állitották. Nem mondom a Fidesz hozott egy két kisebb intézkedést a bűnözés és a rablások ellen, de a főkolomposokat és a 23 év "eredményeit" ők sem tudják helyre hozni.Jelenleg itt tartunk. A helyzet inkább úgy néz ki, hogy a két tábor acsarog egymással a hatalom megszerzéséért és verengenek a cigányok és a bibsik kegyeiért. Aki meg már nem tud sehová sem menekülni az nézi a 98 milló és a többi péz elpárolgását!

terrible írta...

Egyszerűen elképesztő, ami már ebben az országban folyik! Mindent megtesznek a bennfentesek azért, hogy az Eu-s pénzeket megkaparintsák. Könyörgöm, miért nem lehet azt a pénzt(már ami marad belőle)értelmes dolgokra felhasználni? Hadd ne soroljam....Ezek a primitív, a társadalom perifériájára szorult egyének kirabolják, megkéselik "fiainkat", megerőszakolják "lányinkat"és agyonütik az időseket pusztakézzel és most még fegyvert adnak a kezükbe, hogy megtanulják használni!? Felháborító!!!!!!

Névtelen írta...

persze ez kell nekik! űtánna meg mennek védtelen idöseket verni! a hejett hogy kapálni tanitanák meg öket,termeljék meg azt amit megesznek

Névtelen írta...

Kompatibilisek a TEK-kel szemben?!

Névtelen írta...

szerintem meg mind patkányok vagytok mert lenézitek a kissebséget de egyben igazatok van 20 év mulva ha igy viselkedtek majd nektek kell félni tölünk mert 10x ennyien leszünk akkor járjon a pofátok jó hogy majd nem kérünk bbocsánatot mert élünk fasiszták ugy jártak mint a geci hitler idegbajos lett remegett mint a kocsonnya nézzétek meg videón aztán öngyilkos lett abüntudattol több millo ártatlan embert megkinzött és öletet mégse elég nektek patkányok akik a gárdistákra szavaznak csak már nem engedi az unio hogy gyilkoljatok minket paraszt gecik majd ha azt akarjátok meghaltok ti ennyi a véleményem

Gondor4 írta...

Ez mind rendben van,"névtelen"aug.7.21;39,de,ha mi meghalunk,ti mit fogtok zabálni a putriban?Azt a hülye zsidós Hitler szöveget meg felejtsd el,lejárt lemez,csak az olyan analfabéta ül rajta,mint a hozzád hasonló.Nekem van otthon egy kamrám...aztán ha ki akarok venni belőle valamit,ahhoz bele is kell tennem.Ráadásul meg is dolgozom érte,ha egyáltalán silány értelmi képességeddel fel tudod fogni,mi az a munka.Ti nem kisebbségek vagytok,hanem az emberiség parazitái.ingyenélők.selejtek.emberhez sem hasonló lények.De már nem sokáig....mert ha a rokon fajtátok győz,ti lesztek az elsők,akiket el fog takarítani az útból....parazitának egy fajzat is elég,és azok nem ti lesztek..hihihihi...

frentesis írta...

Tomfa, nuncsaku, kalasnyikov, maroklőfegyver, vipera, katana(klasszikus szamuráj kard), kötélpályák +box. Mint ahogy kiderült-utánanéztem éééés tényleg valós a feltevés- szakszerű oktatással. Nagymértékben katonai jellege van a dolognak. -A kételkedők gondoljanak bele lőfegyvert vagy annak imitációját gyerek kezébe mért is adnának? Ismertetés céljából? Mért is vannak katonai bemutatok, "parádék"? A kalasnyikov a terrorizmus egyik jelképe ráadásul egy rohadt agresszív tárgy és szimbólum! Arra vagyok kíváncsi hogy vmilyen ifjúság erkölcsét és lelkivilágát védő szervezet menyire fogja a hangját hallatni, de nem ez a lényeg. Ez rohadtul nem felzárkóztatás és kulturális oktatás! A lap szerzőjének köszönöm a részletes tájékoztatást! Utóhang: Az önképző reflexszemet ez beindította!

Toth Piroska írta...

Az ottlevo felnott "oktatok" szegyelljek magukat, legalabbis a magyarok. Arulo gazemberek az egesznek a kitalalojaval egyutt. Ha mozogni akarnak a kis mocsadekok , akkor szemetszedes meg kertasas.

Névtelen írta...

Na ez már több mint a sok ! És Őket kell védeniük Orbánéknak ? Ez neki Sport ?

Névtelen írta...

Orbán és Balog is két kimosakodott putrilakó. Még szép, hogy a saját fajtájukat képzik. Ahogy a kis mocsok liberálisból nemzetivé vedlett, úgy vedlik majd cigánykirállyá, ha már nem lesz szükség az ostoba magyar nemzetiek szavazatára, és elég lesz a győzelemhez az utaztatott, tűzifával, konzervvel lekenyerezett cigányainak a voksa. Addig azonban még szükség van a magyar hasznos idiótákra, akik akik nem látják, mi zajlik a nemzeti halandzsa mögött, és Orbánt támogatják, átsegítve őt ezen az átmeneti időszakon.

Névtelen írta...

Lehet feszegetni a húrokat. Igaza lesz Vonának.
-Elpattan a húr és nem fognak törődni,a pár százalék normálissal romával.
-Mint anno a seregnél gyakorlaton néhány százalék veszteség bele fér.
-És pusztul majd mind.
-Vagy nem lát a vezetés az orránál tovább, vagy nem akar látni.
-Az Olasz , Francia, .... stb, események, bizonyítják, ezek a tetvek
sehol a világon nem férnek a bőrükbe. TISZTELET A KIVÉTELNEK !
-Nem fegyverhasználatra , hanem írásra olvasásra viselkedésre kéne
őket tanítani.!!! ...

SUTOTOK

Névtelen írta...

Erre nagy szükség van legalább szakszerüen nyirnak ki ha nem adom oda amit kérnek

Karina írta...

Remélem mire ezek "megnőnek" a " létrehozóikat" is meglátogatják majd, komplett felszereléssel.

Névtelen írta...

Nagyan úgy néz ki . .

Névtelen írta...

Sok hely van még a magyar Börtönökben kell az után pótlás ez olyan mint stefordnak ujj protkót rakni a szájába ami élesebb és erősebb tutti hogy megharap ha nem verik idő közbe ki neki ez egy baromság és csak fokozzák a Cigány bűnözés brutálisabb meg valósítását

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló