A tolerancia bajnokai

Gondolom, az sokak által ismert, hogy az elmúlt hetekben egy több hajóból álló flottilla indult el, hogy segélyrakományt vigyen az izraeli blokád alatt tartott Gázai övezetbe.

A magát a Szabadság flottillájának nevező hajókonvoj élén, egy török hajó halad 600 emberrel a fedélzetén, köztük európai parlamenti képviselőkkel, több ismert nemzetközi jogvédővel, a názáreti Hánín Zuábi-val, az izraeli parlament palesztin képviselőnőjével, Hedy Epstein, egy 85 éves holokauszt túlélővel, és az amerikai hadsereg több nyugalmazott ezredesével.

Ők vezetik fel a többi teherhajót, amelyek, Írországból, Görögországból, Algériából és Törökországból csatlakoztak a segélykonvojhoz. A hajók 10.000 tonnás rakományában egyebek mellett 100 előre gyártott ház, 500 elektromos kerekesszék és orvosi felszerelések találhatók.

A segélyakció hírére Izrael azonnal közölte, hogy egyátalán nem tarja indokolatlannak azt, mert szerinte nincs humanitárius válsághelyzet a Gázai övezetben. A zsidókat az sem igazgatja különösen, hogy a zsidóellenességgel még véletlenül sem vádolható ENSZ is úgy látja, hogy az izraeli blokád embertelen, hogy az jelentős mértékben akadályozza a másfél évvel ezelőtti izraeli katonai offenzíva során elpusztult gázai infrastruktúra újjáépítését. A világszervezet álláspontja szerint az izraeli blokád a másfélmilliós gázai lakosság kollektív büntetésével ér fel, és ezért a nemzetközi jog értelmében megengedhetetlen.

A tolerancia bajnokai azonban magasról tesznek erre, és kapásból megfenyegették a segélyszállítmányt szervezőket, hogy mindenáron, akár erő alkalmazásával is, de megakadályozzák a hajók kikötését a gázai partoknál. Izrael közölte, hogy ha a flottilla nem szakítja meg útját, és nem fordul vissza, akkor megtámadja és lefoglalja a hajókat, az aktivistákat Asdod kikötőjébe szállítja, majd a kihallgatásuk után kitoloncolja őket.

Eközben a gázai övezet partvidékén a palesztinok készülnek a hajókonvoj fogadására. A Hamász parti őrsége bejelentette, hogy motoros gumicsónakjaikkal igyekeznek megközelíteni és méltóan fogadni a partjaik felé tartó segélyhajókat.

A segélyszállítmány szervezői az előzetes tervek szerint tegnapra akarták időzíteni a megérkezést, de a ciprusi kormány zsidó nyomásra történő gáncsoskodása miatt, ez valószínűleg csak ma következik be.

Mint az ismert a nicosiai kormány a múlt héten nem engedélyezte a segélyhajók kifutását a ciprusi kikötőkből, valamint azt is megtiltotta nekik, hogy ciprusi vizekre hajózzanak. Tovább késleltette az érkezést, hogy a konvojba Moszad ügynökök férkőztek és a hét hajó közül, csak öt tudott elindulni. Két hajó szombaton „rejtélyes” oknál fogva meghibásodott.

Azonban a többiek elszántsága töretlen. Ma, ha minden igaz elérik a gázai partokat és ismét kiderül az igazság, ismét megláthatja a világ, hogy kik az igazi agresszorok, kik azok, akik nap, mint nap sárba tiporják az emberi jogokat. A flottilla útja talán fordulópont lehet, hisz a hajók fedélzetén olyanok is tartózkodnak, akiknek a hangja messzire elhallatszik.

Arról már nem is beszélve, hogy a vezérhajó be van kamerázva és folyamatos élő adásban mutatja be, hogy mi történik a fedélzeten. Ha a zsidók beváltják a fenyegetésüket a világ élőben láthatja, hogy a jordán-pozitív egységek, hogy tapossák el azokat a szabadságjogokat, amikért a saját érdekükben mindig hangosan ajvékolnak.

Nem kicsit lesz majd tanulságos az sem, hogy a világ kormányai hogy fogják kommunikálni az eseményeket. Vajon majd ki meri-e mondani a Nyugat, hogy a zsidók fellépése törvénytelen, hogy az igazából terrorcselekmény? Vajon azon országok kormányai, akiknek a zászlai alatt a segélyszállítmányok hajóznak, majd határozottan fel mernek-e lépni az agresszorokkal szemben?

És vajon a Nobel-békedíjjal kitüntetett Barack Obama kedden, Washingtonban számon kéri-e Benjamin Netanjahut a történtekért? Főleg úgy, hogy két hajó amerikai lobogó alatt hajózik, a fedélzetén amerikai állampolgárokkal.

Gondlom mindenkiben felötlik a kérdés: Vajon mi történne, ha mondjuk Irán támadna így meg egy amerikai hajót?

Mint látható ez a segélyakció sokkal távolabbra mutat, mint hogy sikerül-e az adományokat a célba juttatni, vagy sem. Ez mérföldkő lehet, ami nagyon sok embert döbbenthet rá a cionista mocskosságra, a kettős mércére és arra, hogy a zsidók évtizedek óta átverik a világot.

Ha valaki szeretné élőben is nyomon követni az eseményeket az a képre kattintva megteheti.

[http://www.livestream.com/insaniyardim]

14 kommentek:

Névtelen írta...

Gyalázatos! És a béke Nóbel gíjas hallgat!

Névtelen írta...

Számit ez valamit?
Van egy kormányzó pártunk akinek a testvérpártja az izraeli likud párt. Teljesen demokratikus.
Avagy!Horogkeresztet a zsidó zászlóra?
Kik a fasiszták?
Kik a nácik?
Nem sokat kell gondolkodni ezen.

Névtelen írta...

Viktorkám! Most állj a helyes oldalra, ha a székedben akarsz maradni, mert az európai és közel-keleti események robbanni fognak, ezt a vak is látja! És ha továbbra is füled-farkad behúzod, és esetleg csak akkor emeled fel a hangod, ha azt már a fél világ megtette előtted, ennek a robbanásnak a lökéshulláma olyan messzire repít majd, ahonnan az életben nem kapaszkodsz vissza a trónodra!

Gondolkodj, ember! Itt a nagy lehetőség, amiről mindig álmodtál! Vezér lehetsz, de bukott gyáva féreg is! Középút nincs!

Névtelen írta...

Érdekes, hogy senki nem gondolt arra, hogy Izrael nem egyszerűen pár hajót támadt meg, hanem NATO tagállamok zászlaja alatti hajókat. Nem kellene ilyenkor automatikusan az összes NATO tag megvédje a megtámadottakat. Tulajdonképpen igen.A hajók tulajdonképpen török, amerikai stb. területek. Már a NATO sem egységes, csak amikor zsidó érdeket kell védeni (lásd Afganisztán, Irak).

Névtelen írta...

DOWN TO israel !!!!!!!!!!

Névtelen írta...

Ez a nép mindig ilyen volt, nem véletlen, hogy még Ákos is írt egy számot róluk, a bosszú népe címmel, még a kevésbé radikális Ákosnál is kiverték a biztosítékot héberék.

ha valahol népirtás folyik akkor nézz utána, mert biztos, hogy ők ott vannak a háttérben.

Névtelen írta...

Az összes Ószövetségről szóló történet is csöpög a vértől és öncélú, aljas kegyetlenségtől.Miből gondoltátok, hogy ez ma nem így van?

Névtelen írta...

wiktyor már 2006 október 23-án eljátszotta a becsületét.mit vártok tőle.Vezér??Kinek a vezére??LIQD bérencek!!

Névtelen írta...

Csak ne nagyon dumáljatok, 3 évet kaptok. A libatolvaj ezért a törvényért amit az utolsó percben szentesitett, cserébe nem lesz elszámoltatva!

Névtelen írta...

lesszarom a három évet"Én a kiagyalóit szivesen felakasztanám!De most,mert már így is késő!Sok helyen olvasom,hogy ennek a mocsok bandának hamarossan vége van mint a botnak!Amúgy a fityeszesekneknek üzenem,hogy amikor eljő az idő,válalják a felelőséget a baromságukért,hogy ezt a II.hibbant nérót hatalomra segítették!A zsidókat jobban már nemtudom útálni,tenni a bojkotton kívűl nen tudok ellenük,amikor ott vólt a lehetőség,elszalasztották!/most már késő kisöreg"/Rá tromfoltak,na... mikor tellik be a nemzetek pohara?

Névtelen írta...

micsoda álszent rohadt világban élünk együtt ezekkel a férgekkel....

Névtelen írta...

Nemzetközi vizeken hajóztak, számtalan ország zászlaja alatt. Izraelnek nem állt jogában a hajók fedélzetére lépni, nem hogy még útjában feltartóztatni, és azokat saját felségterületére kényszeríteni, magyarul elrabolni, mi több különös kegyetlenséggel, katonai rajtaütést végrehajtva, miközben civil embereket mészárol le. Izrael a Föld legpofátlanabb, és legterroristább műállama, amely már eddig is sok borsot tört az emberiség orra alá. Meg kell találni a vezetőit, és az ezeket támogató globális szélhámosokat, és egytől egyig kinyiffantani azokat. Nálunk is vannak egy páran, akik támogatják ezeket a zsidó férgeket. A tendencia azonban ezek felismerése, és nagyfokú elutasításuk irányába mutat, és ennek a vége a likvidálásuknak kell, hogy legyen, a béke megőrzésének céljából. Ki kell vágni a férgesét az emberiség testéből, mert ezek a saját rothadtságukban érzik jól magukat, az emberiség többi része vagy hozzájuk rothad, vagy elpusztul. Ezt meg kell előzni.

Névtelen írta...

Ők úgy tudják:ők a választott nép.Kik is kiáltották Jézus esetében :"Az Ő vére mirajtunk és utódainkon".Na hát megkapták amit akartak.Holokauszt meg egyebek és még mindig nem értik,hogy be kéne már fejezniük a görénykedést mert nem lesz jó vége.

Névtelen írta...

Ezzeknek a szép szó nem használ,nem értenek belőle.Soha nem fognak leszokni az aranybornyú seggének csókolgatásáról!!Ki választotta ki őket ,és mire????

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló