Várakozás

"Nem tudom, ki hogy van vele de én úgy érzem, mintha állna az idő!!!!!

78 nap a választásokig!!!!!!

Egy örökkévalóságnak érzem ...!"


Ezt az üzenetet a napokban kaptam.

Alig múlt el advent, majd Jézus születése, máris elkezdődött számunkra a következő advent. Reméljük, ez is a Kisded megszületésével végződik majd!

Valahogy én is úgy érzem, hogy ehhez az egészhez már nincs mit hozzá tenni. Aki tudja, az úgyis tudja már. Aki nem, azon pedig nem segít a győzködés. Annak csak újabb négy év gulág használhat esetleg. Más kérdés, hogy ez esetben mindannyiunknak vele kellene szenvednünk.

A fenti üzenet óta már eltelt néhány nap és egyre kevesebb van hátra. Remélem, mindenki vágja már a centit!

Szebb jövőt mindnyájunknak!

1 kommentek:

Névtelen írta...

A programja alapján a Jobbik a 100%-os befutó. Az MSZP-t, a Fideszt, meg a többit, az eddigi 20 évből már ismerjük. A Jobbik programja tiszta, áttekinthető, világos célkitűzéseket tartalmazó, és nem mellesleg igazságos, szívet melengető, a haza, a magyarság érdekeit képviselő. A 20 éve mutyizó "közszolgálati" bandának, nyilvánvaló, hogy a rettegés izzadtság cseppjei ülnek ki a homlokára, ezt a régen várt programot olvasva. A lakosság 3%-ának a kezében van a magyarországi összes vagyon 50%-a, és a másik felén osztozik a maradék kilencmillió-hétszázezer, amiből hárommilliónak viszont semmije sincs. Úgy áll a helyzet, hogy ez a 3% izzad, de a többi reménykedik a Jobbik radikális változásokat ígérő programjának a lehető legrövidebb időn belüli megvalósulásában. Minden jóérzésű magyar embernek el kell olvasnia a Jobbik programját, amely letölthető, és kinyomtatva sokszorosítható, hogy minél több hazánkfia megvilágosodhasson végre, hogy Magyarország számára nincs más járható út.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló