Hogy leköltöztetném-e a családomat? Csak nem gondolja? [videó]

4 kommentek:

ujvilàgrend írta...

Ez a lény annyira idiota,hogy egy vic.

Névtelen írta...

Ezért a gyogyosért,kilöték a fiataljaitok szemét a rendöreitek.
Mai napig birsàgolnak,mintha misemtörtént volna.

EGY ROHADT SZARISTÀNAK SEM LETT ELVÀGVA A TORKA.
t

casablanka írta...

Nem olyan hülye sem ő, sem a haverjai Bajnai, Kóka ,mint amilyennek mutatják magukat. (meg lehet nézni, ők, hol építkeznek mind) a lakótelep főleg ha jól elhanyagolt,lepusztult: legyen csak a mienk!A lakótelepek helyrepofozására, a minimálbér javítására valahogy sosem jutott elég pénz!Ha a kormányzás nekik olyan rossz üzlet lett volna, nem kapaszkodnának annyira a hatalomhoz. Mert a 8 év alatt kellettek a milliárdok, a völgyhidakra( a nemlétező völgy főlé) a lösz alagutakra, a 4-es metóra,mert a pályázatok megnyerői a felmérések szerint,majdnem mindig leadták a 10-30%-os jattpénzt, az off shor üzletekről már nem is beszélek, ahol ezek a pénzek landoltak! S ez mellett még nyakig vagyunk az adósságban is amit felszedegettek az EU-tól és az IMF-től! S még ők mernek (MSZP, volt SZDSZ és holdudvara) tüntetgetni, és tanácsokat osztogatni: Az biztos, hogy leokoplasszal kellene beragasztani a szájukat, hogy az újabb ciklusig meg se tudjanak szólalni.

Névtelen írta...

Nem hülye ő.Csak egy aljas gazember.(Harun-al-Rasid).

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló