Vasárnapi visszanéző – 50. hét

Előítélet, vagy tapasztalat? [2011. december 7.]

Szinte már előre látom a következő napok európai balliberális sajtótermékeinek a címlapjait, ahogy öles betűkkel hozzák a hírt: Magyarországon tombol a rasszizmus. Magyarország súlyos morális válságban, a gyűlölet a tetőfokára hágott. És persze lehetne még hosszan sorolni és találgatni, hogy mi lesz majd a felvilágosult és nagyon demokratikus lapok reakciója arra a felmérésre, ami hétfőn látott napvilágot a hazai lapokban.

Történt ugyanis, hogy a British Council Budapesten nemrégiben háromnapos konferenciát szentelt a radikalizmus témájának, ahol magyar és külföldi szakemberek ismertették a legújabb kutatásaik eredményeit. Ezek sorában számolt be a Tárki Idegengyűlölet a magyar fiatalok körében című, háromezres mintán végzett felméréséről Sík Endre, az intézet igazgatója.

A kutatás egyik legfőbb megállapítása az lett, hogy Magyarországon…>>> tovább



Ismét üveggyöngyökért adtunk el mindent [2011. december 9.]

Hétfő óta folyik a magyar külügyminisztérium sikerpropagandája a szerbiai kárpótlási törvény módosítása kapcsán, melyben a hivatalos bejelentés szerint a belgrádi parlament a magyarok kollektív bűnösségét rögzítő törvény egyes rendelkezéseit igazította ki…

…a belgrádi törvényhozás ugyanis nem változtatta meg a kárpótlási törvény kifogásolt rendelkezését, az továbbra is érvényben van. Hétfőn a szerb képviselők egy másik, egy új törvény fogadtak el, ami a rehabilitálásról szól. Ezt nevezték ki annak a szabályozásnak, ami a kárpótlási törvény szóban forgó rendelkezését értelmezni hivatott…>>> tovább



Csak a buzik voltak elégedettek, avagy egy felvilágosult konferencia margójára [2011. december 13.]

Egy nagyon komoly, mondhatnám mérvadó konferencia zajlott szombaton Budapesten, amelynek keretében civil és persze független szervezetek értékelték az emberi jogok magyarországi állapotát. A rendezvénynek - jelentőségének és súlyának megfelelően - az Erzsébet téri Gödör Klub adott helyet, melynek már a szelleme is független és persze roppant demokratikus. A hely mondhatnánk egy igazi demokrácia sziget abban a súlyosan antifelvilágosult világban, ami ma a magyar mindennapokat jellemzi…>>> tovább

1 kommentek:

ujvilägrend írta...

Ma hagyta el az utolso amerikai zsoldos terrorista irak területet.
Minden elismeresünk az Iraki nepe.
Több mint 1000000 iraki civilt meszäroltak le a cion globäl patkänyok zsoldosai,de az iraki nep vegere legyözte a patkäny sereget.
Sajnälattal közöljük hogy csak 4500 patkänyt tudtak likvidälni,de örömmel közöljük hogy több 10.000 patkäny vegtag nelkül rohangäl a vilägban.

MOST LEPTETEK ÄT 1 VONALAT patkänyok.TÄMADÄSBOL VEDEKEZESBE,es 2012-es ev
a megsemmisülesetek eve lessz.

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló